Nytt..

[10:04]

Har varit vaken halva natten, massa godis, läsk, popcorn och en del tv tittande. Har fläskat ganska så hejdlöst som ni kanske märker. Barnvakt var vi också, och Ambi skötte sig jättebra. Hur go unge som helst.. Mysigt var det, men huset spökar lite hit och dit, vilket inte är lika så mysigt.

J brukar vara jättetrött, mestadels pga att han jobbar häcken av sig på dagarna. Sa till honom igår, eller snarare inatt, att vi skulle försöka sova länge idag. Klockan åtta börjar han vrida på sig lite så där rastlöst. Fan människa, sov när du kan(!), tänkte jag. Men icke, han kan inte koppla av.. Men han sov i alla fall nästan till tio.. Bara nästan. Hur som helst, så har han nu hittat en tv som han vill ha. Så vi är eventuellt en tv rikare ikväll. Skulle ju vara skönt att ha en större, bättre, plattare. Många fördelar minsann! Han fick ett samtal av sin pappa som ringde och tipsade om tvn, som dessutom är BILLIG, så nu är han helt uppe i varv. Kommer antagligen inte kunna sova förens om några dagar.

Ska försöka få i mig lite frukost, sen ska vi eventuellt till Borlänge och kolla lite. Ny skoaffär har öppnat på Kupolen, jag är nyfiken som bara den. Vill shoppa, vill shoppa!

Over and Out//

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits