Ont i örat

[13:19]

Måste skaffa mig en bärbar dator. Det är ju så underbart.. Jag får försöka smussla med mig systers dator tillbaka hem till lägenheten. Tänk vad mycket rum man får med denna lilla grej. Aja, när man har råd blir det väl köp.. Någon gång om tusen år.

Har megaont i örat. Tror att det är en infekterad pormask eller nån jävla finne eller något annat äckligt. Uhh, varför berättar jag det här för er överhuvudtaget? Förlåt!!

Gårdagen var jättetrevlig, kom hem rätt sent. Var på Systemet och köpte lite dricka, men jag behövde inte dricka mer än min cider från Kopparbergs med Hallon/Svartvinbärssmak, alkoholhalt 8,5(!).. Stark som satan. Drack ett glas vitt till maten, sen drack  jag lite cider. Efter halva flaskan var jag redan påverkad, och när flaskan var slut var jag definitivt påverkad. Har inte druckit på rätt länge, så det var ju en rätt underlig känsla må jag säga.. Gott var det i alla fall. Det är väl inte för berusningen som man dricker direkt, det är ju gott till mat och sällskap.

Sitter vid fel dator för att kunna fixa med bilder, måste upp till pappas dator för att kunna lägga in något. Hm, det orkar jag inte så jag får helt enkelt vänta tills jag kommer hem till Falun igen..

Nu ska jag skjutsa upp lillasyster till ridklubben. Hörs sen!
Over and Out//

På väg hem

[00:45]

Dags att åka hem och sova i Mora. Är betydligt mer nykter nu, thank God! Ska packa ihop. Kvällen har varit underbar, massa god mat och ännu mer massa av skratt!

Godnatt!
Over and Out//

Fullt i gluggen

[20:18]

Ja nu är det minsann fullt i gluggen. Svärmorå svärfar är här hemma hos oss i Vika, och det är jättelyckat och megamysigt. Har precis käkat lite kex och god ost, snart blir det efterrätt i form av ugnsbakade äpplen med fruktkompott och glass. Jag har druckit ett glas vin och en cider, Kopparbergs 8,5:a med smak av hallon/svarta vinbär. Jag erkänner att jag är full... Jag är så lättpåverkad nu när jag inte dricker så mkt längre, det är rent av jobbigt. Systeryster, stor alltså, ska ut ikväll och lillesysteryster är ute och brmmar epatraktor.. Jag hade ju en period då jag var förtjust i sådana också..

Ska ner igen och vara social. Bilder kommer väl imorgon. Ska nu gå och ta en dricka till. Oj vad jag flamsar. Ha en trevlig kväll!

Over and Out//

Duracellkaniner och hårförkortning

[17:38]

Sitter uppe, har legat i hela eftermiddagen och donat inför nu när J:s mamma och pappa ska komma. Pju säger jag. Mamma har varit uppe i varv sen 12 typ. Duracellkanin x 3000.. Fattar inte hur hon orkar. Vi ska äta höstgryta, luktar mumma och är säkerligen jättegott. Mamma kan verkligen laga mat.

Hörrni, nu har jag fått mitt hår klippt :) Så underbart, att äntligen få bort dessa äckliga slitna toppar. Nu ska jag eventuellt lägga i en toning i håret, en brun med lite rött i så att man får liv i skiten igen. Vill nog inte färga det permanent, blir så jobbig utväxt. Fast, om jag väljer en som ligger nära mig naturliga hårfärg så blir det kanske bra ändå. Vi får se helt enkelt..

image153

Min kära dataplats hemmai lägenheten. Ska bli skönt att flytta till större boyta snart. Längtar, längtar, längtar efter annan lägenhet. Som vi bor nu funkar liksom inte längre. Är så jävla trångt, man blir galen. Och dessutom vill jag köpa ny soffa, och man kanske kan ta tillfälle att försöka tuta i det i J:s huvud om vi ändå ska flytta!

Ja, nu kommer snart svärföräldrarna. Dags att slita sig från blogg.se. Imorgon är det Söndag, då blir det ganska så fort Måndag efter det. Längtar efter mina duktig elever! Snart är det Måndag igen :)

Å, mitt hår är så mycket fräschare!
Over and Out//

Nytt

[16:58]

Här är jag än, ingen sambo på ingång. Han är SEN. Jag är inte klar ändå, så det gör ju inte så mycket. Har packat klart, men jag sitter i linne och trosor med en handduk virad runt håret. Hm, så snabb är jag..

Har fått kommentarer, av två personer som så vitt jag vet inte har varit här förut, och det är SÅ kul! Har lagt upp Kim på sidan, så ni hittar henne länkad här nere. Har bra hårtips, och jag tänker med spänning följa dem. Kul med lite tips för oss okloka håriga människor. Jag är verkligen kass på hår, framförallt mitt eget. Inget kan jag göra. Måste skaffa mig en plattång, och en bra fön. Den jag har nu kan jag nog inte sätta betyg på, för jag vet liksom inte om den är varken bra eller dålig..

Jaja, nu ska jag dra på ett lager mascara och lite rouge på kinderna, kanske lite av ögonskuggan som är nyligen inköpt. Sen ska jag glida i mina svarta stuprörsjeans, ta på mig min Gina Tricot-tröja som jag älskar och beundrar, samt att jag ska använda mitt nyinköpta halsband från H&M som är nya favoriten!

Over and Out/

Disken är klar..

[15:37]

Nu börjar det brinna i knutarna. J kommer snart hem och jag skulle vara klar då. Som vanligt är jag inte det :) Disken är klar i alla fall. Nu måste jag KUTA in i duschen.

image151

Mitt rena diskberg. Nu ser allt annat jätteskitigt ut, men så får det vara just nu. Tar resten när J står och duschar. Är jag inte duschad när han kommer hem blir det ett sjujävla liv kan jag tro..

Over and Out//

Spellista

[14:22]

Mums, keso är ju så gott. Att jag inte har lagt märke till det förut.. Är ju petig i maten, så det kanske inte är så konstigt egentligen. Drack Gevalia Latte Macchiato, smakade skit idag. Funkade inte alls. Blähääää.. Så jag hällde ut det. Vet inte om jag bara dricker det för att jag ska försöka lära mig att dricka det för att alla andra verkar ha förstått det goda i alla jävla kaffedrycker till höger och vänster. Jag har liksom inte fattat vad det är som är så gott egentligen. Jag ska väl ha en såndär kaffedryck med chokladsmak och massa grädde på som ser ut som en milkshake typ. Men det är väl som att dricka O'boy egentligen, så jag får väl fortsätta att hinka det istället. Kan ingen tipsa mig om någon form av kaffedryck som faktiskt är GOD utan att det ska vara något starkt? Jag vill ha sött jag..

image149
image148


Står här vid datorn och pillar med spellistan i Media Player. Mums för musik alltså. Håller även på att pilla på Blogspot.com där jag har en blogg till.. Tror faktiskt att jag ska gå över dit ett tag, för här är det inte så mycket action precis. De som läser min blogg är oftast inte blogg.se användare heller och jag kommer ju aldrig hamna på någon bloggtopp här eller bli poppis bland fler blogg.se:are.. Blogspot är faktiskt ok, mycket att pilla med där, dessutom får man ju bestämma lite själv över saker å ting utan att det ska kosta pengar. Nog för att 59 kr/månaden är en pink i Nilen, men ändå..

Min Spellista just nu:
  • Akon - Sorry, blame it on me
  • Che'nelle - I Fell In Love With The DJ
  • Chris Brown - Wall To Wall
  • Ciara - Like A Boy
  • Fergie - Big Girls Don't Cry
  • Green Day - When September Ends
  • Guns N Roses - Patience
  • Jack Johnson - Breakdown
  • Jason Mraz - I'm Yours
  • Ozzy Osbourne - Mama, I'm Coming Home
  • P. Diddy ft. Keyshia Cole - Last Night
  • Rihanna - Don't Stop The Music
  • Sean Kingston - Me Love
  • Shakira - Illegal
  • Takida - Give Into Me (high ridin version)
  • Timbaland - The Way I Are

Långt ifrån klar kan jag meddela, blir väl runt 1000 låtar innan jagfått som jag vill. Har så många låtar som jag vill ska få plats på listan, men det blir ju så mycket research för att ta sig genom biblioteket, så jag tar bara lite här och där så länge. Syns det att jag gillar RnB tro? :) Det är ju inte så många i min krets av umgänge som lyssnar på samma sorts musik har jag märkt. Jag känner mig rätt ensam, men det är ju vad jag dansar till varje dag typ, så det går liksom inte att undvika. Men jag ska faktiskt bli bättre på att använda mig av andra genrer i mina streetfunkklasser. Kanske inte blir så poppis bland de som vill bli hårda gangsters, men det skiter jag i!

Nu måste jag ta mig an det monstruösa berg av disk som växer sig allt större. Och ja, jag vet att Frukost Juice-förpackningen inte klassas som disk, men den fick vara med ändå, för berget välter om jag tar bort den :)

image150


Over And Out//

Drömmar

[11:18]

Ska alldeles snart lägga in räkningar som måste betalas, alltid lika kul - Or not. Måste käka lite frukost också. Skogaholms Fiberrost med skinka och Keso på. Nyttigt faktiskt. Många tror att alla mörka bröd är nyttiga, och det kan man ju såklart förstå i denna hysteri kring allt. MEN det som folk inte tänker på är att faktiskt KOLLA näringsvärdet på brödet. Som Lingonbröd tex. Smakar bajs, är nästan svart och borde vara nyttigt tycker man. A big NO NO. För det är inte speciellt nyttigt. Kolla under Kolhydrat, där står det Varav Sockerarter.. Ett bröd med sockerarter under 5 g per 100 g är att sträva efter, och de flesta "nyttiga" bröd som man skyltar runt med överallt har inte speciellt låg halt av sockerarter. LIgger runt 8-9 g sockerarter per 100 g. Tycker någon att jag har helt fel, då får ni helt enkelt bevisa mig motsatsen. Men att ha för hög halt av sockerarter kan ju inte vara bra, uppenbarligen.

image147


Vet inte ens varför jag tog upp den här diskussionen. Hm..? Kan ha att göra med alla som håller på och gormar om nyttigt bröd hit och dit. Man blir ju bara för less på att det står att det ska vara så nyttigt, så kollar man på näringsvärdet, och det ser ju i alla fall inte speciellt nyttigt ut när det är megamycket sockerarter i brödet. Nu när J dessutom är diabetiker har jag blivit väldigt noggrann i mitt val av bröd. Så lite sockerarter som möjligt, och så mycket långsamma kolhydrater som det går. Fiberrikt, fullkornsrikt. Det här med mat, det är ju för fan en hel vetenskap..

Gud vad hungrig jag blev av någon anledning..

Over and Out//

Antingen eller..

[12:]

Antingen så äter jag väldigt fort eller så kan jag helt enkelt inte låta bli att uppdatera en gång till..

Nu ska jag bege mig bort från den här lägenheten och ner till Pappersvinden en sväng. Måste prova min nyinköpta ögonskugga innan jag beger mig. Ska ner på Hemköp och köpa med mig lite fika till Pappersvinden, och så måste jag ha frukt och en Gainomax Recovery till dansen ikväll. Solen skiner ute och jag ska passa på att ta lite kort på min resa genom staden Faluns centrum. Höstens färger är verkligen vackra, och jag måste skaffa mig en riktigt kamera någon jäkla gång, så att man kan göra natruens skönhet rättvisa.

Och by the way, så har jag fått jobb! :)

Ha en underbart härlig höstdag!
Over and Out//

Matdags

[11:50]

Nu är riset klart, ska värma på chili con carne i micron, sen är det mattajm. Riset ser klibbigt ut och nu låter det som att jag poppar popcorn i micron. Hm.. 

Gick nyss och kollade var det var som smällde till, och det var en böna som sprängdes. Nu har jag chili con carne-röra i taket på micron. Oh vad glamouröst. Men jasminriset luktar så gott, mums för ris. Speciellt jasminris. MUMS!

Ska passa på att uppdatera lite bilder som har legat och väntat i telefonen jättelänge.. Vi var ute och letade efter blåbär på dessa bilder. Hittade inte ett skit kan jag avslöja! Kommer fler imorgon eller någon annan dag!





Over and Out//

Pinsammast

[10:21]

Råkade ut för pinsamheter igår. Eller ska man säga felsägning kanske, så att det blir rätt från början. På dansen, så klart, där man har en grupp på 20 ungdommar + typ 10 st som sittter och tittar. Jag ber alla att verkligen ta ut sina rörelser, att visa lite själ när de dansar som ju är så viktigt. Blir så tråkigt om man ser ut som en död fisk i fejjan liksom. Och så säger jag "Ni får inte vara helt svarta i ansiktena". Jag menade ju svarta i ögonen, att de blir tomma helt enkelt, men jag sa något helt annat. Fetingpinsamt blev det ju när jag insåg att en av killarna som dansar är neger.. Fy fan, alla skrattade så att de blev blåa i ansiktena och jag stor där med en betydligt rödare nyans på fejset. Fortfarande blir jag lite rödlätt om kinderna när jag täbker på det. PINSAMT 2008!

Dagen består av lite Pappersvinden-besök, jobb och streetdance avancerad i Borlänge där jag nuförtiden är och dansar för Cattis. Hur kul som helst. Nu först ska jag koka upp lite jasmineris som jag kan använda till min chili con carne som ligger och väntar i kylen. Har inte en grönsak hemma att mumsa på till maten heller, typiskt mig. Måste bättra mig med sånt, för utan grönsaker blir det liksom så tomt och tråkigt på tallriken.

image133

Hur gott ser inte det här ut liksom? Frukt och grönt, det finns ju inge godare. Måste nog gå ner på Hemköp och köpa mig vindruvor och lite citrusfrukter kanske. Kiwi har jag blivit beroende av också.

Nuså, ska jag koka mitt ris och bli klar att traska till Pappersvinden. Bilder på mina nya inköp från igår kommer förresten inom snar framtid!

Over and Out//

På jobbet

[19:09]

Sitter på DANSA! I Falun och har mig med alla papper. Elin har varit här hos mig och uppehållit mig :) Skönt att ha någon att prata med en sväng. Men nu gick hon igen, ska ha klass. OCh jag ska ha klass klockan åtta. Vilket herrans liv det är åt alla håll. Min hjärna kokar snart över av ansträngning. Hua.

Älskar att få kommentarer och nu hade jag fått hela tre stycken. Inget att jämföra med om man tänker på de som har flera hundra kommentarer per inlägg. Jag håller mig i bakgrunden och är lycklig över mina tre jag! Uppskattar kommentarer så att jag vet att folk faktiskt läser det jag skriver.

Nu måste jag jobba på innan åtta, då blir det dans. Å förresten, fick lite cash på kontot idag så jag, Elin och Julia va ner på stan ett tag och kollade omkring. Köpte ögonskugga, långt halsband och ett par svarta streetsneakers med lila detaljer och lila snören. Hur fräcka som helst. Mina nya danceshoes I think.. :)

Åter till arbetet!
Over and Out//

Det är över!

[15:45]

Intervjun är över. Skönt att få det gjort. Gick bra kan jag avslöja. Mer information om det kommer sen. Ni måste tuktas litegranna ibland. Ska inte bara fläska ut vad som händer hela tiden.. Det brukar jag vara rätt bra på annars nämligen :) Några få vet ju hur situationen ligger till.

Saknar Ulrika och Angelica här på Pappersvinden. Vill ha dem här, NUUUUUUU! Annars är det liksom inte komplett. Har dessutom inte träffat Angelica på evigheter. Känns inge kul ju.. Hoppas att vi ses snart! Skulle vilja dra ihop gänget och hitta på något skoj/mys/bus.. Vad som helst, bara det är vi: Monica, Ulrika, Angelica och jag.. Järngänget!

Nu snart måste jag åka till DANSA! I Falun och ha dans igen. Trött i fötterna är jag, men jag håller ut, ler och ser trevlig ut ändå jag.

Over and Out//

Nervös

[12:49]

Har inte ätit varken frukost eller lunch. Illa. Funderar på att ta en Snickers till lunch, så att jag inte svimmar på intervjun. Fast, egentligen borde jag helt enkelt gå hem och äta något riktigt i matväge. Men ärligt, jag orkar inte. Är på Pappersvinden, ovanligt va, eller inte.. Monica har skrivit ett så lustigt inlägg om deras katter, skrattar fortfarande inombords. Hon kan verkligen skriva, sådär som man vill kunna skriva själv.

Måste klippa mig, imorse höll mitt hår på att äta upp mig. Eller topparna i alla fall. Dom vill mig illa, I can tell.. Det är läskigt, det känns liksom inte som hår längre, snarare svinto eller något annat olustigt. Usch, jag känner mig smutsig och äcklig. Och håret bara tovar sig. Jag tänker aldrig mer bleka håret, det är anledningen till varför topparna är så fula och äckliga. Skulle jag någongång få för mig att göra hela den proceduren igen, skjut mig!

Har intervju nästa på schemat idag, sen väntar dans, streetfunk, vad annars. Uha, är trött på den gruppen idag. De vågar liksom inte prata så mycket med mig heller. Känner mig som ett monster.. Men de är goa, på sina sätt. Men tråkiga..

Måste klippa mig, NU.

Over and Out//

The Voice

[11:02]

Här sitter jag, ensam i lägenheten i J:s nya byxor och en sporttop och bara såsar. Måste koreografera till dansen ikväll. Har drömt mardrömmar om eleverna som kommer ikväll. Drömde att de var jättedryga och bara frågade en massa heeela tiden och var allmänt störande. Men nu vet jag ju att mina elever inte är så på riktigt, och det är skönt!

Apropå inget alls så har min favoritpenna slutat att funka och det stör mig som bara fan. Jag älskar ju den pennan, den bästa jag har haft. Nu måste jag tyvärr begrava min älskling och skicka henne till pennhimmelen där hon faktiskt ska vara nu. Buhu!

Har suttit och kollat åp The Voice både inatt och nu imorse. Behöver inspiration, och nu kanske jag har fått det. Ska bosätta mig i J:s pösipösiga byxorn någon timme till bara, så kanske jag har en hel dans klar, vem vet..

Måste ner till banken också, sätta in lite pengar. Efter det ska jag gå direkt och köpa mascara. Jag vet ju exakt vilken jag vill ha, så det tar inte speciellt lång tid heller. Men jag måste sätta lite fart om jag ska hinna göra dans också. Pjuh, nu är jag stressad igen..

Over and Out//

Vill göra om..

[13:40]

Jag vill gå till frisör, vill göra något drastiskt och kanske helt enkelt klippa av det en halvmeter eller färga det grönt. Jag vill ha förändring. Jag vill hitta min nya stil, inte bara Victoria, utan en "snyggare" Victoria. Alltså ett snyggare hår med andra ord, för det andra är ju bara som det är och helt oföränderligt tyvärr.. Men jag vill mer än någonsin gå till frissan och fråga vad jag BORDE göra med mitt hår och vad jag skulle passa i. Jag vill ha förändring och det är nu.

För övrigt så känns det inte riktigt som det ska. Surt och tråkigt och allmänt avslaget. Jag börjar blir less och jävligt irriterad. Fattar inte. Men så här är det väl till och från, det kommer man inte ifrån. Men man börjar faktiskt undra vad det är som är fel..

Over and Out//

Kalendrar och tårtmums

[11:34]

Idag är det Söndag och jag är trött utav bara h-vete.. Har dock sovit ganska gött inatt, trots att vi har sovit i källaren där det spökar lite smått. Sängen är skönt faktiskt, och jag brukar vara ganska kräsen. Har inte ont i ryggen som jag brukar få av att sova i sängarna hemma hos J och svärisarna. Aja, I-landsproblem.

Igår firades syster och min födelsedag som var i Onsdags. Hembakad tårta och muffins, kaffe och massor av mys. Lite godis åkte ner också.. Micke, Monica och lilla Amberle var här också, så kul att de kom! Amberle var glad och sprallig som vanligt. Blev dock nersprungen av hunden det första som hände när hon klev innanför dörren. Typiskt. Våran hund har en fallenhet för att springa omkull småbarn. Han fattar nog helt enkelt inte bättre.. Inte gör han det med flit i alla fall. I think..

Nu kommer vi till det bästa. Jag fick en kalender i födelsedagspresent, och inte vilken som helst utan en Memory Dock Creative Planner. Helt galet bra kan jag ju konstatera innan jag ens har börjat att använda den. Dessutom är den anpassad för de som håller på med scrapbooking, så det finns lite finurligheter som man som scrapoholic kan dra nytta av. Dessutom kommer jag att få ORDNING på mitt liv, förhoppningsvis. Och jag ska minsann scrappa massor och åter massor av saker att ha i min fina kalender. Jag har fram till nyår på mig, sen ska jag börja att använda den. Finns nog inte många som blir så upphetsade av att få en kalender i födelsedagspresent. Och bäst av allt: Den är helt perfekt!

Ska fota min sötsak litegranna sen när den börjar bli färdig och då ska ni allt få se på grejer :)

Over and Out//

Tonvis med tvätt

[14:22]

Bra dag, härligt väder och allt. Ska snart baka lite inför ikväll då i ska fira lite att jag och syster har fyllt år. Mysigt värre. Mamma är dock inte hemma, känns dumt att inte ha henne med på detta liksom. Blir i alla fall tårta och kaffe, muffins och senare lite annat att dricka. Jag är partajsugen och vill ärligt talat gå ut för första gången på en hel evighet. Har inte varit ut på typ ett halvår eller något i den stilen.. Hm.. Jag börjar bli hemmafru för tidigt.

Tvätt till förbannelse. Vi har tagit med två svarta sopsäckar med tvätt - Helt sjukt mycket med andra ord. Men trots att alla trodde att det aldrig skulle hinnas med så verkar det ändå så, för nu har jag bara tre högar kvar. Pjuh. Och jag hängde en del tvätt ute. Halvblöt tvätt, starka vindstyrkor, nyduschad mig med blött hår och skugga kunde bara resultera i en sak, och det var att jag fick lov att gå in och sätta på mig mössa och vantar. Höll på att dö ett tag. Njae, inte dö kanske.. Men nästan. Kallt som bara den hur som haver.

Jag är ensam inne. Alexandra är på ridklubben och mockar och har sig, mamma jobbar, Therese slutar snart jobba, pappa och J är ute och snickrar. Jag sitter här. Effektiviteten är total och häpnadsväckande! Hualigen..

Hoppas att bigsis kan klippa av mig min långa lugg idag också. Eller imorgon ioförsig. Bara det blir gjort innan vi åker hem igen. Jag kan inte ha det såhär nåmer. Och frisör måste jag gå till också, klippa av mig alla slitna toppar som har växt till sig under åren som gått..

Nä nu måste jag baka lite så att jag får något gjort.

Over and Out//

En Fredag i September

[11:55]

Har tokstädat. Erik skulle komma förbi med Oliver så J väckte mig och frågade om vi inte kunde städa lite innan de kom. Nu är det relativt rent till skillnad från innan. Nu kan inget börja leva och äta upp oss när vi kommer tillbaka på Söndag, skönt.. Ska ta med en hel sopsäck och lite till med MASSA tvätt som jag ska tvätta under helgen hemma hos mamma och pappa. De där eländiga krypen som lever och frossar av våra kläder är ju inte försvunna än, så vi måste ta hem och tvätta rent allt som hinns med. Här i tvättstugan under oss får vi bara vara och tvätta i två timmar åt gången. En maskin och en tumlare, helt värdelöst. Därför tar jag nu hem tvätten och tvättar där det finns TRE tvättmaskiner, och gud vad mycket fortare det kommer att gå!

J står i duschen. Vi ska ner och köpa present till min kära storasyster, Terrorese som J brukar säga med jämna mellanrum :) Stockholm Boogie, vilken jäkla film apropå namnet Terrorese. I alla fall, så har ju jag fyllt år, och det betyder att även min syster har fyllt år. Vi fyller på samma dag. Hur stora är oddsen? Jag född på hennes 11 års dag. Hon blev inte glad för presenten kan jag avslöja. Inte alls.. Men å andra sidan, vilken 11-åring önskar sig en lillasyster i födelsedagspresent? Det gjorde inte jag när jag var 11 i alla fall! OCh till råga på allt så fyller en av våra kusiner år på samma dag som oss också. Hur stora ÄR oddsen? Jisses.. Rolig (onödig) fakta är ju också att min lillasyster fyller år på samma dag som en annan av våra kusiner. De är dessutom födda samma år. Oddsen talar till våran fördel, uppenbarligen..

Nu så, ska jag göra mig i ordning för en runda på stan. Hittar bara sånt jag vill ha nu när jag är luspank. Tråkigt som satan. Men men, någon gång vänder det ju. Jag ska faktiskt på anställningsintervju på Tisdag. Nervös, men det kommer gå finfint. I hope.. Jag vill i alla fall ha en väska, jag måste ha en rymlig väska, för nu äger jag bara för små väskor och några jättar som jag inte orkar bära på varje dag. Jag ska ha en lagom stor helt enkelt. Åhléns har jääääättefina väskor, en grå dessutom. Me like! Och apropå, har köpt världens härligaste tröja på Indiska! Underbaaaar!

Nu ska vi traska.

Over and Out//

Hemma igen..

[13:55]

Nu har vi varit på runda genom stan. Var ner på Stadium och Intersport, hittade ett par grymt snygga Nikeskor som jag MÅSTE ha och dansa i. Sen hittade jag lite Adidaskläder som jag också vill ha och dansa i. Fan att byxorna kostar 500, och sen tröjan 600. Hur ska panka Victoria ha råd kan man undra? Efter sportaffärerna så gick vi till Kuckeliana och kollade runt efter nån present till min kära syster som också fyller år imorgon.. Hittade inget alls by the way..

Sen gick vi förbi en djuraffär, fick lov att gå in och kolla. Kollade på ormar, ödlor, spindlar först. Boaormarna är ju fan bra söta alltså, vill nog ha en sån. Fast när jag tänker på hur man ska mata den så vet i fan om jag vill det ändå.. Sen gick vi förbi fiskarna. Massor av fiskar i fina färger och former. Vi hittade en påse som personalen hade lagt ner i ett akvarium med massor av fiskar i, och i botten av påsen låg tre döda fiskar. Uhh! Gick tillslut in i rummet där råttorna, fåglarna, marsvinen och kaninerna befinner sig. Både jag och J fastnade totalt för en jättesöt kaninbäbis som blev attackerad av en stor vit kanin som såg ut som en tuss bomull.. Elaka kanin. Till slut gick vi därifrån, den elaka kaninen blev bara elakare och elakare mot sötkaninen.. Klarade helt enkelt inte av att vara kvar..

Sist gick vi till Friskis. Frågade en anställd om lite priser och sånt. Killen var stöddig och allmänt tråkig att prata med, så jag tror att både jag och J dissar Friskis. Bara pga den där stöddiga killen. Usch!

Nu ska jag baka och laga mat, sen måste man åka till studion och jobba litegranna. Balett idag också, känner mig inte speciellt laddad. Vill bara hem och mysa och inte göra något alls.

Over and Out//

Rent ut sagt..

[11:38]

Jag är fan fördjävlig på att uppdatera nu för tiden. Jag fattar inte vad som har hänt. Jag är kanske inte tillräckligt road av att sitta vid datorn? Jo det är jag ju, men jag känner att jag inte har tid för tillfället..

Har varit som i trans i några veckor nu, vet inte vad jag håller på med eller vad jag gör, jag bara går som på räls. Det är faktiskt lite läskigt, för jag har liksom inte ens uppfattning om tid eller datum, dagar eller år känns det som. Jag bara svamlar omkring i mörker, ständigt stressad och trött i skallen.

Imorgon fyller jag år också, spännande. Nu börjar man bli för gammal tror jag. Nu är det verkligen 9 år kvar till 30.. 9 låååånga år då vill säga. Tråkig fördelsedag bara, för jag har klass klockan 20:00, så det blir ju inte direkt något firade för min del. Elin ville ta med mig ut, men jag är ärligt talat inte sugen nu. Uha för utelivet i Falun stad. J har sagt vad han har planerat att jag ska få, och att han berättade det har att göra med att det är kläder det gäller och att han inte är så där jättehaj på att veta vad jag kan och inte kan ha :) Men det verkar som att jag ska få min efterlängtade Adidas-overall.. Ingen vinteroverall då inte, utan en snygg tröja med ett par tillhörande byxor som jag tänker dansa i framöver. Så snyggt.

Har hänt så mycket och så lite på samma gång under denna tid som jag har glömt att uppdatera. Har själv gått och blivit undervisad i streetdance, och det var så jäkla kul att jag ville dö efteråt. Dessutom blev det inte bättre av att hon var jättesnyggt klädd och hade helt rätt stil och sätt att undervisa. Jag ville bara äta upp henne hel. Hon är så cool och kan verkligen dansa. Jag njöt som attan av att få bli undervisad istället för att undervisa. Åh!! Torsdag är jag där igen och dansar rumpan av mig.

Roligaste jag varit med om hände ändå i helgen. Jag, J, Micke, Monica och Ambi åkte och beställde mat i Bjursås. Blev akut hungriga och fick lov att få något snabbt i magarna. Så vi åkte dit och beställde som sagt eftersom vi inte hade något nummer dit. Kom dit, gick in och började kolla på menyn. Mycket goda pizzor.. Mycket gott A La Carte.. Mycket gott av allt, velig som jag är.. Killen som väntar på beställning från oss frågar J: Ska ni beställa nu? What, tänkte jag. Vad tror han när vi står där och glor på menyn. Nä vi tänkte bara titta lite, sen tänkte vi åka hem och beställa för att sen åka tillbaka och hämta maten. J svarade lite fundersamt att vi visst ville beställa mat bara vi vet vad vi vill ha. Och killen i kassan säger: Bara så att ni vet så är det en timmes väntetid på pizzor och andra rätter med brödinnehåll. Jag höll på att dö, och min käre bror trodde nog att jag skämtade när han kom in och jag berättade.. Vilken jäkla tur att vi inte ville ha pizza.. Hujedamig! En timme. Man ringer väl inte och beställer pizza en timme innan man vill äta den vad jag vet. Man vill väl ha den inom kanske en kvart. Men icke, här fick man vänta i en timme på lilla pizzan.. Huh..

Nu ska vi traska ner på stan, min älskling och jag. Kolla runt lite, gå och höra vad Friskis och Svettis har att erbjuda och sen gå på ICA och lämna in HbA1c.. Sen ska jag baka muffins. Har varit på Dollarstore, så jag kunde köpa en till form för monsterstora muffins. Så nu kan jag börja baka 12 muffs åt gången. Underlättar. Så jag ska baka mina Geishamuffins och sen ska jag testa att ha i Geishan som heter Orange Dream också. Får se om apelsinchoklad blir gottit eller ej. Sen är det jobb på dansstudion som gäller. Snart klar med alla fakturautskrifter. Härligt..

image132

See ya.

Over and Out//

Inget lugn..

[17:25]

Sitter i butiken igen, Monica blev nyss ivägskjutsad till lassarettet där hon ska möta upp Micke och Amberle. Gud, det är så jävla jobbigt att inte veta vad det är. Jag tycker det liksom, hur fan känns det inte då för Micke och Monica? Usch, jag mår verkligen inge bra just nu, och jag lider verkligen med Micke och Monica som antagligen känner sig rätt hjälplösa. Jag håller tummarna för dem och lilla underbara Amberle.. Skänker tiotusen tankar till den lilla familjen, och det komemr jag att fortsätta med hela kvällen. Jag älskar ju dem allihopa!

Nu måste jag göra något innan mitt hjärta och min hjärna smälter sönder..

Over and Out//

Här igen..

[12:40]

Ack så fort tiden går. Funderar på att åka och städa studion så snart jag kan så kanske jag får vara ledig fram till lektionen ikväll vid 20:00.. För jag orkar egentligen inte sitta och skriva ut massa fakturor idag igen. Min hjärna smälter..

Sitter på Pappersvinden nu, jag trivs här. Dido sjunger här i cdn, och det är bra behagligt att sitta här i tystnaden och lugnet och bara vara. Jag har dessutom på mig min absoluta favorittunika/klänning. Den är så söt att jag vill äta upp den hel. Mossgrön är den också, eller vad det nu heter. Är inget fashionfreak direkt, så jag kallar den för mossgrön tills någon bevisar något annat. Har bruna bomullsleggings på också, och ett par stora raggsockor på fötterna. Känner mig inte speciellt glamourös, men jag trivs. Stilen passar min sinnesstämning perfekt! Fejkfoppatofflorna åkte på också, för att jag har så förbannat ont i mina hälar. Det är inte bra att dansa för mycket barfota, det är nu konstaterat eftersom jag har ont i hälarna jämt nu när jag inte har skor på mig. Jag har helt enkelt dansat bort mina fettdepåer som sitter på hälarna. De kommer heller aldrig tillbaka, så jag kommer få leva ett liv med konstant smärta i hälarna så fort jag är i strumplästen eller barfota för länge. It sucks..

NU om dagarna är jag ständigt stressad av någon anledning.. Jag kan inte egentligen fatta varför men jag tror att det har mycket att göra med att jag inte jobbar vanligt som alla andra från morgon till em utan från em till kväll.. Hm, jag känner att jag stressar mer än vanligt när jag jobbar så. Men sen är det väl för att jag måste förbereda nya danslektioner varje dag, så jag kanske vänjer mig tillslut.

Läste i Skinhead Barbiedolls blogg att hon försökte få ett svar ur någon som tydligen föraktade de som gick i mjukisbyxor till skolan. Jag förstår inte hur man kan uttala sig och säga att de som gör så måste ha mindre pengar. Vilken blåst människa. Det tråkiga var att jag faktiskt tyckte hon verkade vettig, ända fram till nu. Jag har det inte sämre ställt för att jag går i mjukisbyxor i skola/på jobb. Jag går i mjukbyxor för att det är skönt med omväxling. Sen är det väl en del av mitt jobb också förstås.. Men mjukbyxor är skönt och tycker man att en person som går i såna är lägre än en person som klär upp sig varje jäkla dag. Jag blir så irriterad på människor som tror att de är "finare" än andra.. Vilket folkslag, fy fan!

Jaja, nu ska jag inte irritera upp mig. Alla tycker vi olika, det är ju självklart. Men att man ska vara mindre fin bara för att man vågar gå i mjukbyxor på offentlig plats är ju bara töntigt. Jag tycker att mjukbyxor faktiskt kan vara jävligt befriande att gå i!

Over and Out//


Hektisk tid

[14:35]

Snart dags att dra upp till DANSA! I Falun igen för lite faktureringsarbete. Är som en vandrande zombie idag, helt virrig och trött. Kan bero delvis på att jag satt uppe och spelade Xbox till fyra imorse. Har hittat ett nytt spel, Fable, och det är så roligt att jag inte kan sluta.. J spelade något läskigt döda-spel igårkväll som fick mig att skrika högt flera ggr.

Harinte uppdaterat här på evigheter och jag vet inte varför egentligen. Har väl tid, ork och pengar att avsätta några minuter om dagen, men ändå blir så lite skrivet. Ber om ursäkt för det, ska skärpa mig!

Undervisar Mån-Tors varje vecka nu fram till jul och jag känner redan inne på tredje veckan att jag har slut  på inspiration. Hm, hur kommer detta att gå? Jag får livnära mig på scrapbooking som just nu är det roligaste som finns. Älskar att vara här på Pappersvinden. Sällskapet är ju helt outstandig och alla fina grejer som finns att gå och titta på. Gah! Scrapoholist ska jag trycka på en tröja tror jag.. :)

Nu måste jag ringa J och be honom skjutsa mig till DANSA!

Over and Out//

Smärta AB

[15:50]

Klockan är mycket, jag sitter på Pappersvinden och tar hand om affärerna tills Monica och co kommer tillbaka från Borlänge där de är och packar upp alla grejor till mässan i helgen. Jag ska undervisa 7-9åringar om snart en timme och börjar bli lite stressad att de inte kommer hinna tillbaka innan dess. Men det gör de, I hope..

Jo, apropå smärta så har jag tränat sönder mina stackars vader. I Måndags körde jag ett killerpass för benmuskulaturen med mina elever, och det skulle jag väl ha varit smart och vänta med tills om några veckor då man har hunnit komma igång igen. Men kaxig som jag kände mig så körde jag en rejäl styrkeövning för benen, och det resulterade i att jag gick som en 80-åring både i Tisdags och igår. Igår var J iväg till Örebro för en operation, och jag följde med honom dit tillsammans med svärfar och J:s farmor - Det skulle jag inte ha gjort. Hade ont i benen redans i Tisdags eftermiddag, började känna hur benen drog ihop sig mer och mer, och igår var det kört. Jag tog mig knappt upp ur sängen och när jag väl kommit därifrån fick jag trippa på tårna med böjda ben för att slippa den hemska smärtan som vuxit fram under natten. Hujedamig, jag har aldrig haft så ont i muskler någonsin innan denna hemskhet! Dum som jag var så följde jag även med och åkte bil hit och dit i några timmar som bara förvärrade saken ännu mer.

Det kändes som att mina vadmuskler hade blivit tio cm kortare, på riktigt alltså.. Jag fick inte ner hälarna i backen, värst var det på höger ben. Kan fortfarande inte gå normalt och jag var ju livrädd att något allvarligare var på väg. Så idag fixade min chef en tid hos hennes massör uppe på regementet. Jag gick dit helt ovetandes om vad som väntade mig. Jag har alltid varit skeptisk till massage hos en utbildad masör eftersom jag har hört om hur jävla hårt de tar i. Jag är så känslig i både bindväv och muskler att det gör ont bara man masserar löst.. Så jag sa det till honom, och han var faktiskt snäll och tog det ganska så lugnt. Jisses, jag behövde det verkligen kan jag avslöja. Och han blev jätteförtjust när jag sa att jag var skeptisk och att jag aldrig hade gått till en massör tidigare.. Hm, jag var osäker på om han tänkte vara elak eller ej när han sa så. Men det visade sig att han var ganska så snäll faktiskt :) Skönt var det också, blev nästan helt bra precis efteråt, men nu är jag stel och jävlig igen..

Det var tydligen bara väldigt svår träningsvärk, och Helena som är så omtänksam ville ju skicka mig till någon som kunde hjälpa mig lite på traven. Men vad Helena "glömde" att säga var att massören eventuellt trodde att det var en inflammation i musklerna, och därför så skulle ha kanske köra ett pass med akupunktur. Hujeda - Tur att hon inte sa något åt mig, för då hade jag nog inte gått dit. Hon vågade inte säga något eftersom jag lät så skeptisk redan från början. Nåväl.. Hoppas det är bättre imorgon i alla fall.. Får idag nöja mig med överdosering av ormsalva och stretching av vaderna.

Måste göra något vettigt nu.

Over and Out//

Planering

[12:54]

SItter nere på Pappersvinden och planerar inför en mässa i helgen. Jag har påbörjat ett nytt scrapobjekt som jag är otroligt peppad till att börja med. Har till och med köpt Rub-Ons och en söt paraply-charm som jag ska använda till mitt "höst"-projekt!

Har fullt upp, är på Pappersvinden på dagarna och på DANSA! I Falun på kvällarna. Jobb, skönt att ha saker för sig till skillnad från hur jag hade det hela sommaren. Nu funkar receptionjobbet bättre. Nu fattar jag vad jag håller på med, tror jag i alla fall. Har inte skrivit ut något felaktigt än vad jag vet.. Men det märks väl om inte annat.

Jag är asdålig på att uppdatera nu, jag vet egentligen inte varför. Jag ska försöka skärpa mig och bli en blogoholic igen. Jag har helt enkelt inte inspiration nog just nu. Jag dansar så mycket att all inspiration går åt där. Har sån träningsvärk i vaderna idag, kan inte gå normalt. Hujedamig!

Over and Out//

Sovatajm

[00:18]

J ligger nere på soffan och slumrar, troligtvis så sitter pappa också och sover framför tvn. Nu ska jag väcka J lite försiktigt och sen släpa med mig honom ut i husvagnen. Det är ju så kallt ute, 0 grader. Hualigen.. Minns inga frostiga morgnar i Augusti.. Antingen är jag senil eller jävligt naiv.

Satt framför tvn hela högen här hemma i Vika. Plötsligt hör allihopa ett varulvsliknande tjut utifrån köket. Junior skrek, och jag ryser än när jag tänker på det.. Har aldrig hört en hund skrika sådär. Och han skrek länge också. Asläskigt.

Nu sova! 

Over and Out//

hits