Sexigast..

[08:30]

JA nog är man allt sexigast när man har sovit i hörnsoffan hela natten, med kläderna på, i kröken på soffan så man har legat helt snett, håret sitter kvar i knuten jag hade hela dagen igår och luggen står rakt upp. Jag är så där kuddskrynklig och fin i ansiktet, röd om näsan och jätteseg i huvudet. Gud, vad jag känner min het!

Somnade direkt efter House igår, så jag missade mitt favoritprogram Brothers & Sisters. Ooo, idag är det ju valborg. Apropå inget alls. Och jag jobbar natt.. Kul! 00-03 på donken. Tack och lov jobbar jag med Emelie och Linn. Men vad fan, jobba natt på valborg. Hur kul är det?!

Over and Out//

Dr House

[21:06]

Har käkat god mat. Kyckling, ris, chilipeppar/curry/vitlökssås. Blev så gott, och starkt. Jag börjar bli bättre på att laga mat.. Har inte hört ett ljud från Jocke, så nu ska jag lägga mig i ide framför soffan och kolla på House, världens bästa sjukhusserie. Sen blir det Brothers & Sisters.. Kommer somna på soffan, och det gör mig inget alls.

Imorgon ska jag och Marica träna inför Open Jam, längtar redan! Fåglarna har lugnat ner sig med allt påsättande, så nu kanske jag också får en lugn stund. Kommer antagligen att drömma om deras kvitter inatt dock..

Over and Out//

I live on sunshine and water

[18:36]

Solen skiner, jag får fräknarna att vakna ur koman så fort jag sätter nästippen utanför dörren. Har suttit och glassat med fåglarna ett tag. De trodde nog till och med att jag var en del av balkongdekorationen ett tag, som det verkade på dem så accepterade de det faktum att jag skulle sitta kvar varesig de ville eller ej. Vi lever i harmoni just nu, jag och mina porrfåglar..

Over and Out//

Nu har pappa (läs: Victoria) laddat bössan..

[13:58]

Är så sjukt uttråkad. Ska sätta mig och glo på film på datorn ett slag tänkte jag. Småfåglarna på balkongen håller på att driva mig till vansinne. De kvittrar så högt att jag får huvudvärk, på riktigt. Jag har dörren öppen ut, men kommer få lov att stänga den då de överröstar musiken jag spelar. Fan också, att de har byggt bo i väggen. Så här ska det kvittras och kuckiluras nu ända in på småtimmarna hela sommaren..

Over and Out//

Efter sex..

[11:05]

.. tvättar så sitter jag här, hungrig, trött och allmänt förvirrad över hur lite klockan är.. En heldag i lathetens tecken. Inget speciellt att göra, bara fixa så att chefen får mina timmar så jag får pengar, annars - Nada. Ska kolla på Step Up 2 igen, kan ju inte sluta förundras över hur snygga vissa människor får vara. Varför får vissa allt, och jag inget? Så orättvist..

Over and Out//

De jävlarna tog oss en efter en

[08:44]

Uppe med tuppen, eller kuckilurfåglarna i det här fallet. Funkar nog till och med bättre än en galande tupp. Kvitter, kvitter, hysteriskt kvitter och lite kuckilurande. Jag hör allt hur de håller på. Håller på att bli galen. Får nog snart lov att ta fram ärtbössan..

Tvättid 07-10.. Maskinerna här tar dödens mycket tvätt och är jävligt bra om man vill ha effektiv tvättid. Där vi bodde innan fanns det en tvättmaskin och en torktumlare. Man fick två timmar på sig och endast ett pass åt gången, inget dubbelbokande var tillåtet och maskinen tog en tvätt i timman. Ni kan ju räkna ut själva hur många maskiner man hann med. Kul om man har mycket olika färger att tvätta.. Nu har vi två maskiner som tar sjukt mycket tvätt, två torktumlare, torkrum som antagligen funkar bättre än det ytterst lilla vi fick nyttja på Bergmästaregatan, stryk- och mangelrum och lite annat spännande. Nu har jag hunnit med snart fyra maskiner och det är djävulskt skönt då det verkar som att vi inte har tvättat på åratal.

Over and Out//

En gladiator - Ja tack!

[00:27]

Nu har jag gråtit färdigt, snytit mig och skärpt till mig. Inget mer idag.. Mina tårkanaler håller på att torka ut. Lite öken över det hela liksom. Inte skönt, det svider. Gladiator, det är filmen man ska låta mig se om man vill se krokodiltårar. Shit, det bara strömmar ut varje gång. Sjukt bra.. Aaa, så bra! Ligger hemskt bra till på min lista.

Hade jag blivit tilldelad en gladiator så skulle jag velat ha Russel Crowe. Himmel och pannkaka vad den karl passar i rollen som stenhård krigshjälte. Svettig, muskulös, mirakulöst snygg och hemskt sexig röst.. Ja, han är väl killen som jag skulle fantisera om - Om jag nu höll på med sådans vill säga ;)

Over and Out//

Jo visst

[22:10]

Ja, det kuckiluras ända in på småtimmarna nu vill jag lova. Tror snart jag måste få ett slut på alla oanständigheter, men fåglarna är ju så söta. Så länge de inte kuckilurar då förstås.. (!)

Är hostig och snorig och ska nu sätta rumpan i soffan för att glo på Gladiator, filmen som får mig att gråta som en unge över tappad glass. Jag kan nog ärligt säga att det är en av de absolut bästa filmer jag vet!

Over abd Out//

Min frånvaro resulterar i porr på räcket..

[10:01]

Nu är hela tjohejandet över för den här terminen på DANSA! I Falun. Har varit en underbar, men samtidigt grymt nervknäckande helg. Barn överallt, näsblod, spring ut och in i salongen, skrik, hundra ungar att hålla koll på, hög musik, stress, massa dans, publik som inte vill se hela föreställningen. Ja, det händer sjukt mycket som man måste hålla koll på. Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det är att det är över, men samtidigt så vill jag raskt börja om igen för att kunna bygga upp nya danser med alla underbara grupper. Kändes som att jag hade massor av stöd från mina underbara elever, de skrek hejvilt när chefen ropade upp mitt namn när jag skulle visa nunan för publiken. Fick blommor, mer blommor, choklad och en massa kramar av alla underbara människor som har dansat för mig. Det känns som att jag ska vara nöjd nu...

Ja och min frånvaro i hemmet har resulterat i att det pågår en hel orgie ute på vårt balkongräcke. En fågel kan dessutom inte vara tyst i mer än tre sekunder, för att sedan sätta igång med sin parningssång igen. Det har kvittrats och kuckilurats här hela morgonen. Vad ska jag ta mig till? Det är ju liksom rätt dirty att sitta och dricka kaffe på balkongen på morgonen och ha direktsänd fågelporr mitt framför näsan..

Dessutom har de byggt ett bo inne i vår vägg. Ni kan inte ana hur jobbigt det är att försöka somna till kvitter och knack i väggen..

Over and Out//

Whiskey in the jar

[10:47]

Jag är hes av allt hostande inatt. Det kommer så lägligt liksom, imorgon ska jag ha dansföreställning, på Söndag med för den delen. Varför ska jag gå och bli sjuk just nu?! Känns som att jag har svalt ett rivjärn, det gör så där ohyggligt härligt ont i halsen varje gång jag försöker hosta upp vad det nu är som irriterar mig.. 

Solen skiner, det är Fredag, vi ska parta.. Eller inte. Jag ska nog, i ett försök att bli frisk, gurgla lite whiskey om någon har lite att bjussa på. Många säger att det kan hjälpa. Whiskey är ju min värsta fiende, jag hatar det, men jag får ge det ett försök. Jag måste bli frisk!

Over and Out//

Dans i överflöd

[11:18]

Jag har varit något dålig på att uppdatera här på sistone. Haft sjukt mycket att göra. Men, TADAAAAAA.. Här är jag igen. Sjuk, blek och hemskt stel. Har just nu den mest intensiva veckan på hela året tror jag. Dags för dansavslutning i helgen. Tre föreställningar, åtta grupper som är mina som jag ska hålla reda på, plus att jag ska dansa massor själv. Jag kommer nog att gå i ide en vecka efter att detta spektakel är över. Håller på att ramla isär redan. Och till råga så blir jag sjuk, är inte det typiskt? Är det bara mig det händer inför stora events i livet?

Föreställningen som vi skulle ha den 3/5, där vi skulle ha ett samarbete med en hårsalong, blir inte av förns i september, vilket suger riktigt mycket.. Jag har sett fram emot detta i flera veckor, och nu blir det inget alls. Astrist. Så nu måste vi fokusera på tävlingen i Open Jam istället. Kul att det är om en vecka, och att vi varken har låt, en tanke, eller en dans som backar upp oss.. Hm.

Over and Out//

Klippas hit, klippas dit..

[23:00]

Inför dansuppvisningen nästa helg så sitter jag och klipper låtar, hela åtta stycken för att vara exakt.. Mycket klippande, ännu mer koncentration. Håller på att explodera..

Ska krypa till sängs, dags för McDonalds jobb imorgon. 08-15, sen väntar dans hela kvällen fram till 22. Spännande dag, don't you think? Så jag måste få lite skönhetssömn så jag orkar med. Jocke blir hemma från Stokholmsjobb denna vecka. Han är sjuk, den stackarn. Alla vet vi ju hur det går när en karl får förkylning. Gud bevare oss.. Jag kommer få lov att kolla honom varannan timma, så han inte dör. Så somnar jag nu så hinner jag i alla fall få sova några timmar ostört, innan jag måste upp och snyta sambo..

Godnatt!
Over and Out//

Tomorrow may rain, so i'll follow the sun

[10:20]

God förmiddag! Solen skiner och jag ska dansa hela eftermiddagen. Ingen tid till att glassa ute på balkongen inte, som våra grannar mitt emot verkar göra hela tiden. Ska sätta mig och klippa lite låtar så det är klart inför uppvisningen. Mycket att göra nu sista veckan!

Over and Out//

På vår balkong

[18:06]

Nyss hemkommen från dans. Har varit igång sedan tio imorse, likadant blir det imorgon. Ska käka gott, potatisgratäng och kyckling, och somna i tid ikväll så jag orkar med allt imorgon. Nu ska jag och tillhörande sambo sätta rumporna ute på balkongen och dricka kaffe och käka någon form av chokladpyramid som Jocke har gjort medan jag var och jobbade. Det är egentligen chokladbollar, men det ser inte ut som det... Ni kommer fatta när ni får se bilderna.. Helt otroligt..

Over and Out//

En timme senare...

[19:46]

Man kan tro att jag gick direkt hit efter maten. Jag ska berätta för er att så är inte fallet. Jag rullade..

Mamma har som sagt en tendens till att vilja göda upp en till XXXXL, inte mig emot, fast utan alla X och L. Mat är alltid gott om mamma har gjort det, och jag kan inte riktigt behärska mig när jag sitter där vid matbordet. Jag kan ju frossa och säga att jag faktiskt (!) ska träna nio pass i helgen om någon behöver en förklaring till min matfeber. Det brukar liksom vara en ursäkt. Om man nu behöver en. Men i nuläget är det helt okey att frossa som en hungrig häst..

Over and Out//

I Vika äter man Ballerinakex

[18:51]

Tiden går ju förbaskat fort när man har roligt. Det är ju bara för tråkigt.

Är hemma hos mamma och pappa, ungefär tio mil från mitt hem. Mysigt att bli omhändertagen ibland. Ska snart käka mat, och sen ska vi sätta oss i bilen och färdas hemåt igen. Jag har en otroligt rolig helg framför mig.. NOT! Nio danslektioner på två dagar resulterar antagligen i enorm muskelvärk, men vad gör man inte för sin passion?

I en dialog med me, myself and I..

Me: Men huh, jag vill inte ha träningsvärk nu igen...
Myself: Ähh, skärp dig kvinna!! Då vet du i alla fall att du lever.
I: Gnällspik..

Over and Out//

Victoria hatar, del I

[18:30]

Nu har jag kommit på två nya kategorier som jag antagligen kommer att fylla med inlägg. Här har vi första inlägget i kategorin Victoria hatar:

Okey, jag medger att yngre barn kan gå mig på nerverna ibland. Men man måste ju säga att det verkligen tar priset när någon av ungarna kommer fram och säger att deras mammor har sagt att de måste ta det lugnt för att de har varit sjuka. Ni kommer förstå vad jag menar..

Barn: För jag har varit magsjuk..
Victoria: Jaha, oj då *svälj*
Barn: Och när jag blev frisk från det, då fick jag feber. Så jag får inte dansa så mycket för min mamma.
Victoria: Okey.. Ehm.. Hur länge har du varit frisk då? *svälj igen*
Barn: Igår.. Och vet du, jag spydde åtta (!) gånger.
Victoria: Frisk från magsjukan eller febern?!
Barn: Från magsjukan. Jag spydde faktiskt åtta (!!) gånger.
Victoria: Ehh, ja oj då. Det är aldrig kul med magsjuka..."

HALLÅ, har inte barnens föräldrar hört talas om 48 timmar?! Man smittar i upp till 48 timmar efter sista spyan. Jag blir så jävla irriterad. Ska hon starta en jävla magsjukeepedemi på DANSA! I Falun nu bara för att föräldrarna inte har vett att hålla ungen hemma någon dag extra..

Vitpepparkorn, KOM HIT!!

Over and Out//

Bilderna

[15:13]

Nu funkar det att ladda bilder, så jag ger er en liten smygtitt på vad jag har sysslat med.

Albumet:
Layouten:Over and Out//

Scrapbooking - Lugn och ro

[14:55]

Jag är vaken. Har gått upp. Sov inte allt för länge. Trots att jag gick och la mig vid halv sex imorse. Jag är sjuk, jag vet. Påminn mig apropå inget att jag ska anmäla mig till Nix, så jag slipper bli ringd till klockan åtta på morgonen av någon försäljare som vill ge mig ett unikt erbjudande om någon katuskräm som ska vara helt gratis. Har lust att be denne försäljare att stoppa kaktusen i röven!

Och så tillbaka till min själaro som jag känner just nu. Jag har gjort ett album och en layout på två dagar. Känner mig mycket stolt och fattar inte hur sjutton det gick till. Var kom inspirationen ifrån? Jag har känt mig så lugn när jag har fått suttit och bara funderat, tänkt och planerat. Jag känner mig faktiskt duktig..

Två minuter senare....

Tänkte ladda upp några bilder på konstverken, men eftersom bloggen inte verkar vilja ha några bilder med idag så ger jag upp innan jag får behov av att slänga datorn från balkongen.

Och du.. Jocke kommer hem idag :)
Over and Out//

Inte nyttigt!

[05:31]

Jag är vaken.. ÄN.. Jocke skulle inte bli glad om han visste. Jag borde sova, annars orkar jag ju inte leva normalt, och han vet mitt bästa bättre än vad jag gör själv. Jag har haft fullt upp med en layout som jag håller på med, blir kanske till och med ganska så bra. Har tappat fokus totalt dock, är något som fattas. Jag får låta det ligga och mogna på bordet tills jag vaknar senare och kolla vad jag vill ha med..

Nu - Sängen!

Over and Out//

Ben & Jerry

[23:19]

En Ben & Jerry-liter senare rullar jag fram till datorn där den står och skriker efter mig. Jag har skrattat, rodnat, fnittrat och glott på Sex And The City nu i en timme. Älskar den serien. Så sockersöt och perfekt, man vill ju bara bo i New York efter att ha tittat på några avsnitt. Eller, LA skulle vara ännu bättre. Om det nu var så bra som det är på tvn då vill säga, vilket är rätt osannolikt.
 
Over and Out//

I don't wanna see a ghost

[17:09]

Idag vaknade jag extremt sent. Klockan var nästan två.. (!!) Kan ju vara för att jag gick och la mig vid halv sex imorse kanske.. Hur som helst. Dagen har tillbringats på soffan, jag har scrappat klart mitt dragspelsalbum, eller vad jag nu ska kalla det. Kommer bilder när jag känner mig någorlunda nöjd med arbetet. Ska sätta igång med en layout nu också. Har suttit och kollat efter inspiration på nätet så jag slipper får idétorka, I hate it!

Drar iväg till dansstudion efter det, två danslektioner som jag ska ta mig igenom. Sen är det raka vägen hem till soffan igen, Sex And The City har nypremiär ikväll, det kan jag bara inte missa!

Over and Out//

Someone's waiting

[03:42]

Inte normalt att vara uppe nu, inte normalt att vara uppe nu. Jag borde sova men är så klar i huvudet att det känns som att hela jag lyser i mörkret. Sitter och klipper och klistrar lite. Med andra ord så scrappar jag. Scrapbooking för er som fortfarande inte vet vad jag pratar om.. För er som fortfarande inte fattar så rekommenderar jag att googla.

Har så infernaliskt tråkigt att jag håller på att få tungförlamning. Ska återgå till mitt klippande när jag har hämtat lite inspiration från något så underbart påhitt som world wide webb..

Over and Out//

You think you might have a chance. I don't think so..

[23:09]

Ikväll har jag dansat StreetJazz - HUR KUL SOM HELST! Cattis är så duktig som lärare. Jag ska vara med och dansa koreografierna på föreställningarna nästa helg trots att jag varit borta rätt mycket. Sjukt kul ska det bli. Lätt helgens höjdpunkt. Dansar till Michael Jackson och Kelis. Åhååå, vad jag längtar!!!

Bilen dog utanför studion då jag skulle åka hem.. Fick ov att ta hjälp av chefen och hennes bil. Varken jag eller Helena hittade minuspolen dock, och det försvårade det hela ganska kraftigt. Fattar inte att man inte bara kan göra det enkelt ibland.. Fick hur som helst igång den, till slut, och kom hem helskinnad. Ska nu förtära första matbiten på över sju timmar.

Over and Out//

Vill ha en säng som är utan spik

[15:06]

Jag har nu hunnit med massor. Pratat med pappa angående deklaration, får berättat för mig att hunden slitit av ett korsband som ska opereras nästa vecka, klippt sönder ett par byxor till shorts, tagit på mig kläder, ätit.. Ja, så intressant och fängslande är jag. Riktig Svensson. Ingen glamour här inte. Här filar jag mina egna naglar, eller nä, egentligen filar jag dem inte alls. Gör min egen mat, har inte råd att shoppa kläder som besatt, kör bil istället för att bli körd med, torkar mig i arslet helt på egen hand. Nä, glamouren är som bortblåst..

Nu måste snigeln ta och sätta fart, annars hinner jag inte med det jag borde. För att överhuvudtaget ta mig till studion måste jag tanka bilen, annars blir risken stor att jag får gå till jobbet, och det orkar jag inte!

Over and Out// 

Tell everybody, I'm on my way

[13:41]

Folk säger åt mig att jag är seg, och jag uppfyller vekligen det kravet nu. Har badat, kletat på ansiktsmask, duschat, smort in mig i bodylotion - För över en timma sen. Jag är fortfarande inte påklädd. Ibland förstår jag verkligen varför Jocke blir irriterad på mig. Jag har tendens att accelerera som en snigel i uppförsbacke, och jag kan inte rå för det. Det ligger i min natur. Jag måste ha varit sengångare i mitt tidigare liv..

Jag tänkte eventuellt åka och sola innan dansklasserna sätter igång, men jag vet inte om jag har råd. Det ä ju bra lustigt, jag har två jobb och lever som en student. Eller snarare, jag lever värre nu än när jag var student. När man pluggades så kunde man ju faktiskt leva upp till ordet Fattig Student, och då hade man ändå ganska mycket pengar. Men nu är jag fattig tvåjobbsarbetare och har ännu mindre än när jag studerade. Är inte det tragiskt? Det här med dans är ju inte direkt något högavlönande jobb direkt, det vet väl alla. Jag förstår ibland varför mamma säger åt mig att jag kanske valde fel inriktning om jag ville bli rik..  

Over and Out//

Bada bada

[12:22]

Sent uppvaknande och sånt hatar jag. Halva dagen har gått bort. Ska ta mig ett välförtjänt bad och skrubba bort all förhårdnad på mina äckliga dansfötter ;) Nä, det är faktiskt inte riktigt så illa som det låter. De har blivit ganska mjuka igen sen jag slutade på musikkonservatoriet. Där snackar vi förhårdnader. Dansar man fyra danspass om dagen i ett år så kan fötterna inte bli annat än hårda.

Over and Out//

Nä..

[02:00]

Nu när axeln ändå värker så jag håller på att tuppa av så kanske det är lika bra att sova. Jag har inget uppe att göra, jag kommer dessutom antagligen vara rätt vresig imorgon om jag inte kryper till kojs nu. Så, jag slänger in handduken och tackar för mig. Mig hör ni mer från imorgon!

Over and Out//

Hjälp..

[01:23]

Shit, inte var jag medveten om att klockan var så här mycket. Har suttit och inte gjort något alls. Försökt lyda Joels råd om axeln, misslyckat dock. För det första så vet jag bara var Trapezius sitter, de andra musklerna är en gåta för mig. För det andra så gör det ondare och ondare. Tror bestämt något sitter i kläm. Någon med kunskap, HJÄLP mig för bövelen. Det gör ooooooont! :(

För övrigt så är jag fruktansvärt trött, ska eventuellt krypa ner bland siden och bomull nu på direkten. Måste vara grymt dum som bäddar med sidentäcke. Har man dansat typ varje dag sedan 2002 så är det ingen hit kombinera fossingar med sidentyg. Det fastnar liksom i mina fötter på riktigt, låter som att jag faktiskt skulle ha stoppat ett rivjärn under täcket när jag rör mig. Aaa, så mysig är jag. Jag har riktiga dansarfötter. Söndersvettade, konstant luktande, mer hårda än mjuka och alltid lika sunkiga. Jag älskar mina fötter, frågan är om du skulle göra det..?

Over and Out//

Right now..

[22:30]

Hemkommen från dansen. Helt slut och har förfärligt ont i en axel. Har någon bra tips om var jag knådar och bankar för att det ska sluta värka?

Var så kvavt i danssalen som jag tillbringat fem timmar i, vi höll alla på att svimma ett tag. Till råga på det så fick jag ju huvudvärk som liknade ett oväder i min trånga skalle och kunde inte tänka klart på flera timmar. 

Och slutligen så vann jag inte
Joels tävling. Det sög ju! Bittert. Så nu ska jag smaska i mig rulltårta och glo på VHS istället för att vara butter över förlusten.
 
Over and Out//

Kyckling a la Victoria

[13:30]

Har tillbringat senaste timman i köket. Tillagat lite kyckling. Blir faktiskt bättre på det här med matlagning. Nu smakar det mums. Kycklingbitarna är dock lite torra, och jag vet att jag inte ska bryna dem för hårt. Trots min kunskap om detta så är det omöjligt för mig att få alla bitar så där saftiga. Så jag nöjer mig med att tre av hundra är saftiga. Det är bättre än inga! Jag avancerar sakta framåt..

Over and Out//

Hick, hick..

[11:50]

Springer runt i sönderdansade leggings, hotpants och sport-top medans håret ser ut som någon blandning av miss Jays affro i Top Model och en lejonman. Det måste se hemskt underligt ut för våra stackars grannar. Men det bjuder jag på..

Har haft hicka nu i en halvtimme. Jag börjar få ont i magen och huvdvärk. Blir lite vaakumliknande känsla i både huvud och mage när jag får till en ordentlig hick, en sån som kommer ända nerifrån tårna. Det var till och med så att jag skrattade ett tag mitt i allt hickande. Hick, atjoo, hick, hick, atjoooo, hick. Det går inge bra för mig!

Over and Out//

All alone, I sit and wonder: Why?

[22:32]

Natten kommer bli lång. Jag känner det på mig. Tror jag ska leta fram en film, lite nagellack, något gott att äta, lite filt och kudde och så ska jag tillbringa natten ensam på soffan bland tv-läten och nagellacksdoft tuggandes på en bit saftig strumpa. Ja, så får det bli..

Kommer antagligen uppdatera ett par gånger till innan jag stänger ner datorn för kvällen. Så, you'll be hearing from me soon. Again.. And again. Tills jag, eller ni, får nog!

Over and Out//

Scarred

[21:28]

Vem har sett programmet? Scarred? På MTV? Måste vara bland det värsta jag kan plåga mig igenom. Hu huuuuu! Det gör ont att se. Det gör ont att höra. Det gör ont att försöka tänka sig in i situationen att en testikel trycks ut ur skinnpåsen i ett försök att grinde:a nåt jävla stålräcke. Vad fan ska man skate:a för när såna saker faktiskt händer rätt lätt? Jag som tjej vill då inte få något heligt utputtat ur sin gömma för något sådant. Men å andra sidan, jag är ryttare och dansare, jag utsätter mig för en hel del dumheter jag också..

Är ensam. Jag kommer antagligen sitta uppe halva natten. Någon som kan hålla mig lite sällskap?

Over and Out//

Home sweet home

[14:49]

Nu ska vi åka hem till Falun igen. Bråttom bråttom. Jag blir änka ikväll. Sorgligt. Ni hör med från mig när jag är hel hemkommen!

Usch vad virrigt...

Over and Out//

17 grader

[11:45]

Jag har enorma magsmärtor (hm, kan det ha att göra med all Trocadero jag drack igår?), jag har världshistoriens tyngsta handduk virad runt håret vilket gör att jag håller på att få dubbelsidig nackspärr, jag fryser så naglarna är lila (ehm vänta, det är ju nagellacket som är lila..) och jag är fortfarande upprörd över mina jobbtider..

Nä, det är inte Trocaderons fel att jag har magont, det är guds straff till kvinnorna som gör att jag har förbannat ont. Handduken som sitter gjutet runt mitt nyduschade hår håller på att göra mig galen, så jag ska blåsa håret nu så jag slipper ha den 50 kgs besten i närheten. Det var sjutton (!!) grader varmt i huset när pappa gick upp tidigare. Inte undra på att jag fryser som en galning. Läget har inte blivit ljusare angående mina jobbtider.

Just nu ser min tillvaro dyster ut, men efter lite socker i kroppen så kanske mina känslor ändras en aning. Jag är totalt sockerberoende. Måste kanske läggas in på rehab ett tag? Eller vill någon snäll själ ta in mig till sitt hem och leka rehab med mig på hemmaplan. Mycket billigare alternativ! Jag kan diska, städa och tvätta... *blink blink*

Nyupptäckt blogg som alla bara måste spana in:
http://joelsunderbara.blogg.se/

Over and Out//

Skit, bajs, prupp..

[16:41]

Så jävla typiskt att jag har minne som en guldfisk. Ett varv i rondellen och jag är som på en ny plats. Nu har jag gjort något ännu mer idiotiskt än att tappa bort mitt lokalsinne. Jag har GLÖMT att se till att inte bli schemalagd helgen då jag har två stora dansföreställningar i Maj. Hur i helvete kan mitt minne vara så dåligt?!

Jobbar 11-16 Fredag den andra, 00-03 Lördag den tredje och 12-16 Söndag den fjärde. Det värsta tänkbara händer när man är oaktsam. Hur fan ska detta lösa sig nu då hade jag tänkt? Jag ska dansa Open Jam och med manliga modeller i trashiga kläder på catwalken juuh..(!!!!)

Jag kommer få magkatarr. Jag hetsar omkring här hemma hos mamma och pappa i hundratjugo, svär som en borstbindare och ser skräckscenariot gå på repeat i huvudet. FAN, FAN, FAN, FAN, FAAAAAAAAAAAAAN!!

Over and Out//

Olycka

[14:03]

Mamma har en tendens att vilja göda oss så mycket hon bara orkar medans vi är här på besök. Jag kommer att rulla hem till Falun igen..

Vår hund, Junior, har antagligen slitit av ett korsband, tydligen. Antingen är det så det ligger till, eller en sträckning. Rätt olika typer av skada, men det var vad veterinären sa i telefon. Han ska på undersökning på Tisdag stackarn. Tills dess ska han få Magnecyl mot smärtan. Det är synd om våran hund!!

Over and Out//

Poor thing

[22:02]

Sitter och googlar hundens anatomi. Löjligt kan tyckas, men våran stackars jycke har lyckats med något utöver det vanliga. Nog fan lär man märka om en knäskål är ur led, men jag går runt och ojar mig efter alla timmar jag spenderat på att se på Animal Planets djurräddningsprogram. Tänk om liksom, då kommer han kanske vara utan ben om vi inte gör något nu. Pappa håller på att gå i taket av allt tjat från min sida, men hundstackarn är ju halt för bövelen. Ett djur haltar inte i onödan, och jag håller på att oroa ihjäl mig.

Antagligen har han fått en sträckning eller så har det hänt något med ett muskelfäste runt knäet, men jag befarar det värsta i alla lägen, så jag kommer antagligen ligga sömnlös inatt..

image306

Och by the way, vi har hittat katten igen!

Over and Out//

Hur kan det vara Fredag?

[19:12]

Jag förstår fortfarande inte hur det kan vara Fredag. Känns verkligen inte som en sån dag. Jag har inte hunnit med mycket vettigt heller, mest rätt värdelösa saker. Sånt som jag ändå inte kommer minnas när jag är sjuttio. Hallå, var är spontaniteten gömd? 

1. Har läst så många tidningar att hjärnan är alldeles överhettad av all blaskig information
2. Somnat på soffan till That 70's Show 
3. Ätit bullar, lite äppelkaka och snackat massa skit
4. Sett hur vår katt blivit bortjagad av en bekants galna hund. Det var typ tre timmar sen, vi har inte sett röken av katten än..
5. Märkt att vår hund gjort illa ena benet då han inte stödjer så vidare värst på det.. Han följde med den galna hunden ut på korståg till kattens fasa, och kom tillbaka på tre ben. Tror han var dåligt uppvärmd.

Over and Out//

Inombordare

[13:51]

Jag har en förfärligt öm inombordare precis vid läppen. Den gör ofantligt ont och jag vill bara ha den väck. Fy för finnar..

Har kollat på So You Think You Can Dance via webb-tv. Helt värdelös på att hitta de rätta klippen så jag har missat flera dansare. Fattar nada, men vet vilka som åker ut. Kameravinklarna går ju att diskutera. Får ingen vidare inblick i varken känslor eller rörelsemönster hos dansarna då det blir smått kaotiskt vid vissa tillfällen. Kameramännen verkar vara antingen redigt berusade eller helt enkelt värdelösa på att filma dans..

Over and Out//

Kommer visdom med åldern?

[11:24]

När man är i närheten av pappa så blir det lätt så att man till slut debatterar om både det ena och det andra. Han är som en faktabok, man behöver bara fråga honom - han har svaren. Vi har som oftast ytterst spännande frukostmöten, där vi diskuterar frågor om miljön, Sveriges vargstam, rymden och allt annat som kan tänkas komma upp. Det är skönt att ha pappa i närheten, han kan så mycket!

Over and Out//

I am the wilderness locked in a cage..

[13:58]

Frida Öhrn måste vara en av de bästa svenska sångerskorna genom tiderna. Klassisk röst, en sån som varenda människa vill ha. I alla fall vi tjejer då. Skönsjungande men samtidigt jävligt rivig. Jag bara måste se henne live!

But you're controlling me. Release me..

Over and Out//

Hula hula

[17:25]

- Vad vill du jag ska göra då? Klä mig som tjej och dansa hula hula?

"Är du sugen på en saftig stek så titta hit!
Ät min kompis Pumba för han är en kraftig bit.
Är en härlig rätt, prima fläskkotlett,
och jag lovar du blir riktigt mätt.
Bara vinka (japp japp).
Prima skinka (japp japp).
Svin men fin fin.
Du kan också kallas för ett svin
."

Over and Out//

What there is to see..

[11:24]

God förmiddag! Jag är i full gång med hurtgöran - jag städar. Ska vara barnvakt åt lille Oliver idag, så det är rätt viktigt att se till att ungen inte sätter tänderna i något farligt. Typ allt vi har i lägenheten är farligt. Det ligger skruv och spik lite varstans, tänger, småkronor, allmänt skräp som antagligen är livsfarligt för ett barn och vi ska inte tala om all skit i köket. Jisses, just nu bor jag i en sopcontainer. Jag står för att jag är trashy av mig.. Eller, det där kom ut fel. Jag menar.. Äh, ni fattar!

Jag ska fortsätta med mitt hurtbullande och nynna till tonerna från Ryan Adams ljuva stämma..

Over and Out/

Dansare

[21:06]

Å herregud vad jag önskar att jag kunde få vara med i So You Think You Can Dance. Jag kan inte ens förklara hur mycket dans betyder för mig. Jag brinner verkligen för det. Jag är född till dansare, så är det bara!

Over and Out//

Kvinnornas straff..

[12:05]

Hur vore det om man kunde slippa dessa enorma smärtor varje månad? Har skonats från dessa ett år eller två tack vare små runda piller, även kallade P-piller. Nu håller jag på att gå under. GE MIG SMÄRTSTILLANDE!!!!! Eller en redig sup. I'll try anthing.. Kvinnornas straff för att vi är så bra i övrigt. Tack och lov slipper jag männens förkylningar ;)

För övrigt så håller jag på med ett försök till någon form av dans i vardagsrummet. Går oftast aldrig bra, men nu har vi ställt ett vitrinskåp här, som jag nu så finurligt kan använda, till viss del, som en spegel. Är ju inte riktigt samma sak direkt, men jag ser åtminstone mer av mig själv nu via glasdörrarna än om jag försöker via tapeten. Tapet har en förmåga att inte vilja spegla överhuvudtaget..

Over and Out//

Help, I need somebody..

[10:30]

Nu är jag lämnad, igen, för jobbets skull. Jag kommer få vara ensam tills på Torsdag kväll än en gång. Men jag har mycket att göra, så jag antar att tiden kommer gå fort.

Idag är det dansjobb som gäller. Ska åka i tid till studion och städa, sen ska jag jamma lite, och kolla om jag har inspiration kvar inför kommande projekt. Min hjärna har förvandlats till tvättsvamsliknande konsistens igen. Jag tänker uppenbarligen för mycket vid fel tillfällen. Måste lugna mig ett tag.

I Lördags så brände jag mig på en korg där stipsen ligger i när de badar i frityroljan som är gaaaanska så varm. Har resulterat i ett skrämmande brännsår som gör att jag varken kan sträcka på armen eller leva normalt. I'm crippled..

Over and Out//

Lugn Lördagkväll

[19:58]

Har en potatisgratäng i ugnen, ska göra i ordning lite lövbitar att bryna och göra sås till. Jag är äntligen ledig en Lördagkväll. Hallå, är det så att jag drömmer?! Känns som att jag har jobbat natt varje jäkla lördagskväll vi varit i Falun på sistone. Har gjort ett mördarpass mellan 10:30-18 och nu idag förstod jag verkligen varför man måste vara stresstålig för att kunna jobba på Mc Donalds. FY FAN vilken dag rent ut sagt, men jag överlevde.. Tacka vet jag Stina och Faruk, de fick mig att hålla humöret uppe hela dagen..

Nu ska jag pimpla vin hela kvällen och dränka den hemska dagen i alkohol.. Och äta lite gott och kolla på Shooter tillsammans med min underbara Joakim.

Over and Out//

Ensam kvinna söker..

[23:04]

Ja det är väl ingen nyhet att blogg.se har varit totalt omöjligt att handskas med nu ett tag. Nu kom jag in, så nu kan jag äntligen uppdatera mitt ytterst tråkiga liv!

Helgen har varit tröttsam. Har jobbat på donken, stängning Fredag, Lördag och Söndag. Fredag jobbade jag 21-04. Kom hem vid 05 eftersom vi aldrig kan sluta då det är tänkt. Folk skräpar uppenbarligen ner för mycket för att vi ska få sluta någorlunda rimligt. Jag kom hem, duschade och satte mig vid tvn till 06:15 typ, gick och la mig, sov till 07:00 ungefär och fick sen lov att gå upp igen. Sitta i bilen och vara trött kan bara resultera i en våldsamt snarkande Victoria. Vaknade upp och hade fått afrofrilla där bak, måste ha gnidit som bara tusan på nackstödet den lilla stund jag kunde sova. Kom till Mora där det snabbt börjades med att rusta upp köket hos svärföräldrarna. Jag hällde i mig kaffe, läste tidningar och gäspade varannan minut. Sen åkte jag till mor och far istället, där kan jag liksom sova på soffan om jag skulle få lust.. Men så blev det inte på några timmar. Stökade omkring som galen där bland kattor, hund och föräldrar. Fick sova på soffan vid 17, sen var det bara att sätta röven i bilen igen och åka hem tilll Falun..

Lördagnatt, 01-04. Kom som vanligt hem alldeles för sent, klockan måste ha varit över 05. Tanken slog mig att sommartid tar vid, så då var klockan alltså 06 när jag kom hem. En timma mindre att sova, kan inte sluta bra då jag sov ca 2 timmar allt som allt under perioden Fredag morgon till Lördag natt/Söndag morgon..

Söndag, efter lunch. Vaknade av att telefonen ringde. Det var skiftledaren på donken som ringde. Hittade dock inte luren, förns det var försent att svara. Hon hade skickat ett sms vid tio om att jag skulle börja 3 timmar tidigare än tänkt. Alltså skulle jag börja klockan 14:00 istället för 17:00. OK, tänkte jag, kollade på klockan och paniken hopade sig. Klockan var 13:10, och jag skulle vara på jobbet inom 50 minuter. Jag hade sovit så länge, och trots Jockes bankande i vardagsrummet så hade jag varit som död under hela morgonen. Under ett komalikt tillstånd gick jag upp, sminkade mig, svor över att börja så pass snart, klädde på mig och fick sedan skjuts till jobbet av en underbar sambo.

Resterande timmar av Söndag, 14-23. Vi hade slut på kaffemuggslock, morötter, fruktpåsar, mjölk, apelsinjuice med mera, med mera.. Listan kan göras lång, och det var på väg att ta slut lite överallt. Det mesta var helt enkelt på väg att ta slut. Hade en halvtimmes rast trots att jag skulle ha haft en timmes, fötterna värkte så jag trodde jag skulle smälla av, det var våldsamt tråkigt vissa stunder och jag ville bara hem och kramas med Jocke.

Början av veckan har varit bättre än helgen. Ljust ute, massa dans och saker och ting börjar lösa sig nu. Det är skönt. Längtar efter den 3:e maj.. Nu ska jag fortsätta kolla på Brothers & Sisters, sjukt bra serie.

Over and Out//

hits