Dagen..

[13:58]

Tiden går ju aldrig fort när man vill, det är ett välkänt faktum. Och nu är jag hungrig märker jag, apropå ingenting alls. Men jag ska väl vara duktig och uppdatera här först. Fast egentligen fattar jag inte varför jag gör det, jag har nog inte en enda trogen läsare här. Men jag gör det väl för min egen skull mest. Är alltid skönt att skriva av sig.

Ja, nu är det Fredag igen. Ännu en Fredag närmare Falun och dansarlinjen som jag velat gå på i två år nu! Det känns som att en dröm har slagit in. Jag kom in på danslinje trots att jag inte trodde ett piss på att jag skulle göra det, jag har hittat mannen i mitt liv, Jocke ♥, som jag älskar mer än allt annat på denna jord, vi har hittat en lägenhet som snart är vårat eget place. Jag känner mig relativt vuxen nu faktiskt. Om man bortser från hur jag beter mig och sådana där dumma, dumma saker som jag fjantar omkring och gör. Men annars så.. Hah.. Jag är inte ett dugg vuxen. Känns precis tvärtom. Men jag mår bra, det är det viktigaste. Jag är lycklig nu, och så här bra har jag aldrig någonsin mått..

Nu tror jag att det är åska på G. Känns så i luften. Dessutom låter det som att det mullrar lite tyket då och då. Och jag som bokstavligen HATAR åska. Jocke vet ju hur rädd jag är.. Men bara jag får vara i närheten av honom så får det åska bäst fan det vill. Då är jag iallafall trygg!

Nu måste jag väl ta och göra något. Jag klev ur duschen för typ 40 minuter sedan, och jag sitter fortfarande med handduken omlindad runt kroppen och turbanen i håret. Snacka om inaktivitet.. Men det är skönt att bara sitta och torka också. Jag måste ändå ställa mig och blåsa håret, platta håret och spraya håret för att få det dit jag vill. Så jag borde väl få vila lite innan dess..

Jocke slutar 16:00. Sen är han MIN hela underbara helgen. Så skönt med helg. Trots att jag inte gör något alls om dagarna så är jag lika glad varje gång det är Fredag och helg. Jag är lat medans andra jobbar, men är jävligt tacksam att det blir helg så man får vara med de som normalt jobbar hela dagarna under Måndag till Fredag. Inaktiv var det ja..

Och hur var det med att jag skulle börja träna upp konditionen så att jag klarar av att gå i Falun? Det har jag inte gjort något åt alls än. MÅSTE börja nu. Herregud Victoria, lite disciplin. Jag måste om det här ska gå. Nu ska jag!!!!

Innan jag gör något alls så ska jag gå ner och äta en bit, jag jåller på att hungra ihjäl. Och för era arma satar som har läst all smörja som jag skrivit, hoppas jag att ni har överseende med att jag är otroligt rastlös. Därför skriver jag SÅ HÄR mycket goja.

Over and Out//

Såja!

[10:03]

Ja och så var det ju vardag med alla tråkigheter som kommer därtill. Jocke jobbar medans jag sitter och gör nada. Till vilken nytta? Ingen.. Jag har ju bara mycket tråkigt och massor av tid till att tänka på tok för mycket. Jag blir nog lyckligare om jag slutar upp med allt vad filosofi innebär och bara kör på rakt framåt. Det är bäst för min egen del. Sitter jag och grubblar så blir jag bara ledsen och inåtvänd. Varför ska jag ta på mig allt som händer runt i kring?

Mora är ju en besynnerlig stad just för att denna så kallade stad kan lyckas att få världens trevligaste människor att förvandlas till häxor och monster på bara någon månad. Även den mest respektfulle karln blir en jävla vilde i den här byn, som man snarare kan kalla "staden".. Det är helt sinnessjukt. Att man inte kan få ha normala och vettigt folk runtomkring sig. Man tror att man känner alla så väl, men under ytan på alla döljer sig alltid någonting. En person som jag tycker att jag har kommit väldigt nära pratar inte ens med mig längre. Andra som jag har umgåtts med via skolan låtsas inte känna mig, folk som jag har sett varje dag och som jag har hälsat på och pratat med så gott som alla dagar på ett skolår får mig att känna mig illamående och irriterad.. Hur kan det vända så drastiskt? Det är vad jag brukar börja fundera över om det blir för mycket tid över till att tänka. Det är bara så skrattretande.

Men visst, jag antar att vissa säger samma sak om mig, att jag förändrats. Men jag tror väl ändå inte att jag har förändrats till det värre? Jag trodde liksom att jag blivit en bättre människa.. Men tydligen har jag blivit en sämre människa för att jag är lycklig. Vilka jävla människor unnar en inte det? Att någon har varit svartsjuk över att ens pojkvän kanske träffar någon tjej på jobbet som han pratar SÅ mkt om kan jag förstå. Men att en vän blir svartsjuk på ens pojkvän.. Det har jag nog ALDRIG varit med om. Haha, vilka liv de människorna har.. Jaja..

Nu ska jag och pappsen kolla Yves Rocher erbjudanden :) Mohaha!

[11:24]

Och så har Victoria gjort det igen. Med hjälp av mina rådjursögon och ett vilt blinkande med fransarna så har jag fått beställt grejs från Yves IGEN, utan att ha en krona på kontot. Pappa är ju alltid generös när han är på bra humör. Men min pappa är bäst ändå, generös eller inte.. Så jag har beställt någon Clerasil-liknande renjöringssmojs för smutsig hy. Perfekt! Eftersom att jag alltid känner mig smutsig så borde ju detta passa bra! Någon eye makeup-remover blev det också. Sånt här behöver man ju nu när man ska bo själv. Då kan man minnsann inte snylta på mamma och systrar inte. Nej. Så jag måste helt enkelt bli medlem i Yves Rocher jag också, så jag kan få finurligt bra erbjudanden jag med! Yves är faktiskt, tro det eller ej, bra.. Jag gillar dem.

Nu ska vi tydligen och handla. Sen tänker jag dra med mig min blekfis till syster ut i solen. Fast.. Vi är nog ganska så bleka bådatvå faktiskt.. Så, solen: Here we come!!

Over and Out//

Hatar..

[10:02]

Jag kan fortfarande inte smälta att mobilfan har gått sönder efter mindre än ett år. Det är ruskigt störade. Kan inte saker och ting bara hålla? Men nej då, inte när Victoria är ägare. FAN!

Jag vill flytta ihop med min älskling nu. Vill flytta och få börja skolan. Vill komma igång med dansen igen. Känns så underbart att få den här chansen. Jag trodde att det var kört när jag hoppade av skolan i Linköping. Då kändes det bara skit. Men det fanns de få som var där och peppade mig till att fortsätta hoppas och tro. De personerna har jag att tacka för att jag vågade åka på auditionen den där Torsdagen.. Dessutom var Emelie ett stort stöd, hon var där och var nervös med mig. Underbara människa :)

Ja och idag måste jag ut och konditionsträna igen. Bläh vad det är tråkigt. Hatar att springa, cykla, gå.. Ja.. Det är liksom inte ens kul. Det är bara jobbigt. Men jag måste, och jag vet att om jag ska ha någon chans i Falun, så MÅSTE jag komma igång och få upp konditionen igen! Jag vill verkligen inte sumpa den här chansen. Den här chansen ska jag ta till vara på. Och jag hoppas verkligen att jag kommer att lära känna nya underbara dansare. Jag behöver det här nu!

I'm not ready to make nice, I'm not ready to back down. I'm still mad as hell, and I don't have time to go round and round and round. It's too late to make it right, I probably wouldn't if I could. Cause I'm mad as hell, can't bring myself  to do what it is you think I should.

Nu ska jag se till att masa mig ner på OnOff och kräva en ny mobil om de inte lagar den jag har GRATIS!

Over and Out//

Snart så..

[00:27]

snart så har jag och min älskade Jocke varit tillsammans i ett helt år. Tokigt men så förbaskat rätt :) Jag är så lycklig tillsammans med honom. Ingen kan få mig att känna som han gör..

Var nere på beachen med brudarna idag, hur skönt som helst! Glassa i solen, vad kan bli bättre? Jocke skulle ha varit där förstås, men det kommer ju fler ggr..

Alexandra är borta hos sina föräldrar, vet inte var de är exakt.. Det känns som att det inte spelar någon speciell roll heller. Orkar inte bry mig..

Nu ska jag sova. Ska rida direkt på morgonkvisten, eftersom det inte är så varmt och så mkt bromsar ute då. Så det blir uppstigning runt 07:00. Gah, får till och med sova längre hemma hos Jocke, och han börjar ändå klockan åtta. Ironi..

Och i helgen är det bara vi två som gäller. Ska hitta på något mys för att fira hela grejen. Jag längtar fter lite qualitytime med min baby!

Godnatt.
Over and Out//

hits