Ett nytt år på väg

[18:19]

Det är hemskt hur mycket mer lättpåverkad man blir nu när man har blivit äldre. Jag har hällt i mig en Cider Svart Vinbär/Hallon 8,5 % som bara den räckte för att få mitt balassinne lätt ur funktion. Nu dricker jag en Smirnoff Ice och sitter här och fnittrar för mig själv där jag sitter i svärföräldrarnas datorrum och tjuvar på deras dator. Jag kan inte förstå var världen är på väg. Man sitter halvt full strax efter sex en Måndagskväll och skriver massa strunt efter bara två flaskor alkoläsk. Hade ju varit en annan sak om man hade hällt i sig grogg, det är ju en aning starkare än fjantig alkoläsk för bövelen Det är ju hemskt egentligen. Men vad gör man? Det är ju trots allt nyår vi firar, så man måste ju bjuda till en aning.

Jag saknar Falun och alla goa människor som bor där, framför allt Elin, Marica & Marcus, Maria, Erik och Oliver, Helena, de som jag tycker om att arbeta med på donken och  några fler nötter! Jag vill börja flytta nu, nu, nu, nu! Ska bli så spännande, och vi ska försöka som bara den att skaffa en katt som vill bo hos oss också nu när vi har plats och allt! Gud vad jag svamlar...

Bortse från all skit jag skriver ikväll tack, jag vill inte bli stämplad som idiot sista dagen på år 2007! Det enda oidiotiska jag har skrivit är att jag saknar vissa människor, för det gör jag faktiskt..

För övrigt, GOTT NYTT ÅR för bövelen. Hoppas ni får det trevligt så här inpå år 2008. Vi ses och hörs förhoppningsvis snart igen!

Over and Out//

Gulp!

[00:32]

Ska snart traska ner till donken för några timmars jobb. Jag insåg nyss när jag var in och kollade våra konton att vi i princip inte har en spänn kvar på varken mitt eller Jockes konto. Hm, jag undrar hur hela Januari ska se ut. Måste äta upp oss nu när vi åker hem till Mora och Vika med andra ord.. Trodde inte att det var så illa som det var, och nu undrar jag hur i helvete vi ska klara oss. Måste jobba som ett as för att ha råd att bo i större lägenhet nu alltså. SHIT!

Over and Out//

Massa jobb

[23:43]

Inte egentligen massa jobb, men jag har jobbat ett pass idag mellan 12:00-16:20 och nu ska jag jobba 01:00-04:00 också. Ska bli spännande att se vad denna Fredagsnatt har att bjuda på i gästväg. Jobbiga gäster? Trevliga gäster? Stökiga gäster? Provocerande gäster? Fulla gäster? Jag ber hur som helst till gudarna att jag slipper vara ute i lobbyn. Brukar alltid vara någon som spyr i fyllan och jag vill verkligen inte torka matrester en natt som denna, speciellt inte när Jocke nyss har varit dålig.. Hu, jag håller tummarna!

Hann inte skriva på kontrakt till lägenheten idag, så vi får göra det när vi kommer tillbaka till Falun igen runt den 7:e. Måste koreografera som en idiot nu på lovet om jag ska ha en chans att hänga med när dansjobbet sätter igång igen. Den 12/1 startar en ny termin, jag har officiellt 6 lektioner i veckan att ta hand om, det vill säga 6 stycken egenkoreograferade danser att göra innan dess. Ska eventuellt ha en 7:e lektion också, vet inte hur det ska gå, men jag är positiv! Så jag måste försöka ta mig in i danssalen på St Mikaelskolan i Mora och koreografera som galen fram tills man är hemma i Falun igen. Ska ta med mig dansfilmerna jag har här också, så att jag kan hämta lite inspiration. Hoppas och ber att Matilda är sugen på lite reunion i gamla goda danssalen som man har dansat i under hela gymnasiet, hon och jag har en tendens att ganska lätt koreografera tillsammans..

Snart en timma kvar tills jobbdags, sen är jag ledig fram till den 12/1 då jag jobbar dagpass, sen är det full rulle på DANSA! I Falun några veckor framöver då det är en massa, massa arbete som måste göras för att få starten att rulla på så smidigt som möjligt. Många nya ansikten brukar det vara, och fullsmockade lektioner också. Runt 30 pers per lektion är väl att vänta I guess.. Och jag ska dansa StreetJazz, som ska bli fenomenalt kul :)

Over and Out//

Halsont

[22:57]

Denna jobbdag var förfärligt dryg. Ja, jag tänker säga att det var en riktigt skitdag. Jag fick hjärnröta typ hela tiden, min koordination var lika med noll och jag hade inget flyt. Kände mig helt enkelt ASDÅLIG idag. Prestationen var lika med noll och jag skäms. Måste ha såld sämst i historien.. Usch. Jag har inge självförtroende inför natten imorgon kan jag säga. Men, natt är faktiskt roligare än dag, så imorgon kommer det förhoppningsvis gå bra igen.

För övrigt så ska vi ner och skriva på kontrakt för en lägenhet i Herrhagen imorgon. Spännande. Har redan börjat planera vad som ska göras i lägenheten. Kan ju säga att vi ska få bort den spygröna färgen ur köket i alla fall, annars kommer jag aldrig kunna äta frukost mer. Ska bli så SKÖNT att få rensa undan sånt som man egentligen bara har liggandes. Ska donera till lillasyster, storasyster om hon skulle behöva något till sin flytt, till Myrorna. Anything bara jag blir av med skräpet jag inte vill ha med mig till nästa ställe. Gud vad spännande. Och jag har ju blivit lovad städhjälp av en viss värmlänning också ;) Nä, våra blivande grannar ska få komma på inflyttningspartaj, inget städ. Så mycket som vi har att bjuda igen så kan de äta gratis i typ ett halvår..

Jag känner mig trots min hemska dag jävligt positiv. Har intresseanmält mig till jobbet typ varje dag, så jag hoppas att jag blir uppringd. Har det rätt tomt i kassan nu vill jag lova. Typ 200 spänn kvar, och det suger. Trots det så är jag positiv över framtiden och hoppas att det går vägen nu.

Over and Out//

Hoho jaja!

[10:50]

Jag är inte världens bästa på att uppdatera nu inte. Har fullt upp med både det ena och det andra. Gjorde det katastrofala misstaget att hjälpa lillsyster med stalltjänsten på Mora Ridklubb på juldagen. Alltså var jag uppe innan sju och stod i stallet och fodrade. Sen följde utsläpp av 20 ridskolehästar, mockning av alla deras boxar, packning av hö åt allihopa, mockning åt våra egna hästar plus tio andra uppgifter. Mockningen var hemsk, det kan inte ha blivit  mockat där ordentligt på flera veckorså där stod man och mockade skit ur torv. För er som inte vet så ser smutsigt torv ungefär likadant ut som hästbajs och hästkiss. Dessutom hade alla hästarna bäddar, dvs att de inte tar ut pinket åt dem. Det ska i vanliga fall underlätta mockningen då man slipper gräva runt och vända på alltihopa, men det var precis tvärtom. Hälften av hästarna och ponnierna borde inte ha fått ha bädd överhuvudtaget, så det var ju bara att försöka skala av den lutning som bäddarna hade, och få det så luktfritt som möjligt. Det tog typ tre timmar att mocka 20 boxar, det är väldigt långsam mockning med andra ord. Vi kunde liksom inte skynda på alls, det var bara att tacka de som hade stalltjänsten dagen innan för deras hemskt dåliga jobb och låtsas vara glad åt att man i alla fall gjorde hästarna nöjda. I själva verket hade man ju lust att ge upp ett par tusen gånger, men för hästarnas skull så gjorde vi inte det..

Hur som helst, slutsatsen av hela stalltjänsthistorien är att jag gick upp innan sju för att stå fram till tolv och svära över skitigt stall, för att senare hamna på soffan i djup sömn en timma, för att sen duscha i ilfart för att till sist sätta rumpan i bilen och resa hem till Falun igen. Vi kom på Söndagen och åkte igen på Tisdagen. Anledningen till våran avfärd var jobb. På juldagen mellan 23-03.. Så ni fattar att jag var trött dagen efter. Gå upp sju för att hålla sig alert och trevlig på donken till tre på natten. Jag var sjukt nervös över att jag skulle få anfall och skälla ut någon full gäst, men de som beställde av mig var faktiskt helt och hållet trevliga, vilket jag är nöjd över!

Nu är det snart jobb igen. 11:45-15:00. Har halsont och ont i huvudet, men jag får snällt hålla ut och vara glad över pengarna. Drar visserligen inte in många hundra på tre timmar och en kvart, men det är ju lite får jag intala mig själv.

Nu kommer vi till höjdpunkten av detta inlägg. Vi har fått lägenhet!! Ringde nyss och pratade med en dam på Kopparstaden, och hon tyckte att det var kontigt att ingen hade hört av sig till oss tidigare. Precis vad vi tycker också. Det har gått en vecka sen vi skulle ha fått reda på hur det blir.. Men nu vet vi, vi ska in och skriva på papper så fort vi kan! Håhå, det är så skönt att veta att man har någonstans att bo efter sista januari. FAN vad skönt, rent ut sagt!

Over and Out//

God Jul!

[19:31]

Snart julklappsutdelning. Julafton har känts ovanligt lite julafton, och det stör mig. Trodde jag skulle ha världens julstämning, men näe.. Nu snart ska vi äta lite efterrätt också. Har nyss varit uppe hos hästarna och sagt god jul, gett lite morötter och sånt. Red Roffe idag, hur kul som helst att vara där uppe igen. Tror att jag måste börja igen nu. Storasyster ska ju ner till Skåne och påbörja sin ryttarkarriär, lillsyrran ska till Helena Lundbäck som det verkar och få in en fot hos de stora essen inom svenska hoppeliten. Så båda systrarna kommer helt enkelt att få sina drömmar uppfyllda vilket är hur kul som helst, eftersom båda förtjänar det så fruktansvärt mycket! Ja, åter till julafton. Vi är ju så få i år. Bara mamma, pappa, storasyster, lillasyster, jag och Jocke. Jättefå helt enkelt..

Nu julklappar.

Over and Out//

Snart julafton

[21:54]

Snart är det julafton. Vi har ioförsig redan haft en liten minijulafton idag med både paketöppning och lite god julmat. Ingen snaps dock, det spar jag till imorgon, om jag ska ha någon överhuvudtaget.

Med risk att uppröra, så måste jag bara få undra öppet vad fan som har hänt med Mora Ridklubb? Det var ju så annorlunda när man var yngre. Nu verkar ingen veta något alls, utan alla bara gör sitt och glömmer bort annat.. Ungefär lika flummigt som jag skrev föregående mening verkar det vara där uppe nu. Småungar springer omkring och har ansvar för 15 hästar och hur de ska fodras trots att ungarna knappt vet om havre och kraft är olika typer av foder.. Jag blir mörkrädd. Dessutom är så många hästar helt sjukt ouppfostrade, man blir nästan arg. Lillsyster höll ju fan på att bli både nersprungen och ihjälbiten (lite i alla fall) av någon galen häst som inte lyssnade ett jota på vad hon sa och inte. Fostra hästarna för guds skull, för deras skull om inte annat.

Nu ska jag vara social vid tvn, och sen är det nog julafton snart ska du se!

Over and Out//

Dollarstore

[16:11]

Jag och Marica har struttat runt på Dollarstore de senaste timmarna. Haha, det är sjukt egentligen. Men vi höll humöret uppe och gick och åhade och ohade lite titt som tätt. Har nu inhandlat alla julklappar som behövs. Nice! Nu om några timmar ska vi vara hos M&M (Marica och Marcus för er som inte fattat än) och snylta, än en gång. Snacka om att vi har mycket att bjuda igen :) Så det blir lite mys där hos dem i Herrhagen, kommer antagligen ha lika trevligt som de tidigare gångerna vi varit där. Vi har ju varit där en del gånger nu på kort tid, det har till och med blivit så pass mycket att katterna har börjat vänja sig vid mig. Sist så låg Wilhelmina i mitt knä och sov typ två gånger. Innan dess har hon sprungit bara av att se mig komma gåendes, så det är ju en klar förbättring. Antagligen säger det också en hel del om hur mycket vi är där nu för tiden. Ehum :P

Jocke är för övrigt hemkommen från Värmland, och det glädjer mig att se hans söta nuna igen!

Over and Out//

Herrejisses

[11:14]

Nu har jag gått och blivit tokig. Jag behöver inte köpa julklappar, men nu ska jag göra det ändå! Ska åka med M&M till Dollarstore och handla lite bra (läs:BILLIGA) julklappar. Ska bara köpa sånt som jag vet att man behöver, det vill säga handdukar och lakan till oss som första prioritet. Så Jocke ska få massa mjuka paket i år vill säga. Vet i sjutton hur jag ska smussla hem dem till mamma och pappa utan att han ser, men so what. Han kommer dock inte bli så glad åt att jag har köpt julklappar och inte han. Ni förstår, vi kör inte med julklappar hemma i Vika längre. En enda julklapp som har maxkostnad och som alla kan ha användning för, sen byter vi bara. Enkelt och ekonomiskt :)

Kanske ska ta och äta något och sen gå ut och skrapa av den där eländiga frosten på rutorna. Just denna vecka har frosten varit outhärdlig, sån där frost som inte ens går att skrapa av. Och ja, det finns olika typer av frost, uppenbarligen! Man skulle behövt en hårtork eller varför inte en eldkastare.. Fick till och med en kommentar från en främmande man som gick förbi och flinade så värst. Han frågade helt enkelt om det gick bra, som det uppenbarligen inte kan ha sett ut att göra. Jag svarade bara ett tungt ja då, och flinade lite löjligt tillbaka medans jag fortsatte att skrapa rutor för glatta livet.

Dåså, Dollarstore it is!

Over and Out//

Pippi?

[15:58]

Julstämningen blir bara större och större. Längtar till julafton nu. Grejen som är bara, är att jag inte ens köpt en julklapp än. Tänkte försöka med det imorgon.. Gud vad jag är sent ute :)

Satt och kollade runt på en del bloggar, någon bloggade om godis. Då slog det mig. Den ultimata godisaffären för mig är den som Pippi Långstrump besöker i en av filmerna, har för mig att det är filmen där hon letar efter spunken. Hade jag besökt den affären hade jag antagligen köpt allt jag tittat på..

Over and Out//

Fullt ös

[14:33]

Små barn kan konsten att ha hög hastighet på allt de gör trots att de egentligen är jättetrötta. Jag borde lära mig lite sånt av min brorsdotter, för hon är en mästare på att hålla igång. Jag blir bara sengångare med grötig hjärna när jag är trött, hon blir liksom ännu mer speedad när hon blir trött. Borde vara rätt praktiskt när man blir äldre liksom..

Sitter här ute i butiken på Pappersvinden och har julmusik som ljuder samtidigt som kunderna kommer och går. Mysig stämning, mysigt väder, mysig känsla i kroppen. Jag tror att julstämningen har kommit för att stanna. MYSIGT!

Imorgon kommer min älskling hem igen, jag längtar så att jag snart spricker. Har inte haft speciellt mycket kontakt medvarandra under dagarna heller. Han har väl fullt upp I guess.

Nu ska jag återgå till att hjälpa Monica inne där kursen hålls ikväll. Ambi håller en snitthastighet på 200 km/h på allt hon gör, så hon behöver passas då och då. Mest är hon, trots den höga hastigheten, mycket mysig och vill att jag sitter med henne när hon kollar på film. Just nu är det min gamla disneyfilm som hon har fått låna hemifrån mamma och pappa som gäller, Piff & Puff, räddningspatrullen. Så jag klagar inte om hon vill att jag sitter och tittar med henne :)

Over and Out//

Tunga ögon

[12:03]

Okey, jag gick och la mig runt sex och sov på riktigt. Kom hem från M&M runt 04:30 och satte mig av någon anledning framför tvn och tyckte att jag inte var nå trött alls. Fastnade vid ett sånt där program som man ska gissa ord på, på tv4+ tror jag det var. Jävlar vad jobbig den tjejen kan vara, hon med spyan ni vet. Beter sig lite som en flodhäst med damp samtidigt som hon låter som en skrikapa. Hur som helst.. Fastnade där och kände att jag fick lov att se vad ordet skulle vara, men jag somnade innan jag hann höra någon säga det. Tack och lov visste jag var det var, men ändå. Vaknade en stund senare och gick och la mig i sängen och sov på riktigt.. Pju!

Ska ta bilen ner till Pappersvinden och hjälpa Monica idag. Sen ska jag ta med mig Marica och gå på julklappskväll där också. Spännande! Så, nu måste jag först kila ner på stan och köpa mig lite mat då jag inte orkar göra någon mat själv, sen beger jag mig bort till bakgatan (som Monica så fint kallar den) där Pappersvinden ligger.

Over and Out//

19 December

[11:05]

Jag gick upp ovanligt tidigt idag, tänker dock inte avslöja tiden eftersom det inte alls är speciellt ovanligt för er andra. Det är jag som är sengångare, så det är tidigt för mig.

Ska slänga i mig lite frukost sen ska jag åka till Pappersvinden och pyssla lite idag också. Är så mysigt att vara där med Monica. Senare ikväll är det filmtajm hos M&M. Det är skönt att få lite umgänge med personer som man tycker om att umgås med! Tänker ta med mig lite filmer, typ halva vårat förråd, så får man välja och vraka bäst man vill.

Over and Out//

Sova?

[00:16]

Känns som att det kommer bli en LÅNG natt. Jag får ingen ro och kan inte bli trött just nu. Ska lägga mig i sängen under det varma täcket och läsa litegranna så kanske jag tröttnar till slut. Jag fryser som bara den, mina naglar är till hälften lite lagomt halvlila, och det ser inte så trevligt ut. Dessutom är jag så där kall om näsan som jag brukar bli. Fattar inte vad det är med mig idag. Har varit frusen precis hela tiden.. Dags att ta på strumporna när jag ska sova helt enkelt. Vill bara ha ny dag nu, känns som att det är evigheter till den kommer bara. Men tack och lov så ska jag till M & M imorgon och kolla på film. Ser fram emot det :)

Godnatt!
Over and Out//

Uppe i varv

[22:29]

Jag kan inte förstå att jag ska vara så kall och narig om mina händer. Nu för tiden är jag nästan alltid kall om händer och fötter, trots att det inte är speciellt kallt här inne. Ser ut som att jag håller på att förvandlas till krokodil.. Lite småscary, och ont gör det. Jag är nu så uppe i varv att jag funderar på om jag ska kolla på en film eller om jag ska vara duktig och läsa bok. Jag kommer antagligen inte kunna sova förens det blivit ljust igen, så natten är lång..

Bollarna är klara, jag har börjat bearbeta det enorma berg av disk som sakta har byggts upp igen sen sist man diskade ordentligt. Vi lär oss uppenbarligen ALDRIG att ta och diska det vi använt direkt.. En diskmaskin skulle sitta fint helt enkelt.

Nu ska jag moffa i mig lite chokladbollar och glo på film, hittar inget vettigare att göra. Det vettigaste vore väl att sova tänker ni, men jag kan helt enkelt inte.

Over and Out//


Balls and balls

[20:41]

Nu så, nu ska jag kolla mig för i skafferiet om jag hittar grejer till the cocsballs som jag nu måste göra då mitt sötsug driver mig till vansinne. Så jag hoppas att jag kan göra några bollar, äta kanske tre och sen vara nöjd så. Antagligen kommer jag moffa i mig allt dessvärre, och det är inte bra med tanke på att jag har ätit två mackor idag allt som allt.

Over and Out//

Skaparglädje

[19:49]

Har varit på Pappersvinden idag, från typ 14-18 och jag har faktiskt GJORT något för första gången på länge. Tyvärr blir det inga julkort till någon i år för de jag har gjort ser fördjävliga ut. Finns så många jag vill ge julkort till, men nu har jag klantat till det och nu är det på tok för sent. Eller tja, man vet aldrig.. Hur som helst, jag har börjat på ett minialbum som jag tror kommer bli helt ok. Jag gör något dumt och vågat, dekorerar innan jag ens har några kort, men på så vis vet jag vilka kort jag ska knäppa. Kommer bli ett julinspirerat minialbum. Bara pappren som jag använder vill man ju äta upp, och all annan dekoration till kommer göra det hela kalasbra.. I hope.

Brenda Lee - Rocking Around The Christmas Tree. Härlig låt, inte sant? Kan bara tänka på Ensam Hemma, första filmen. Haha. Och låten är så trallvänlig. Ja, här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på jullåtar en Tisdagkväll. Jag är så uttråkad man kan bli.

På Torsdag ska jag ta med Marica på julklappskväll på Pappersvinden. Ska bli kul, får glögg och fika där också, blandat med massa skapande och julmusik. Ser fram emot det, tokigt mycket. Men först ska vi ha filmkväll imorgon, då ska jag stoppa i ett och annat onyttigt i munnen vill jag lova! Hoppas att de där borta i Herrhagen tänker göra samma sak :)

Jag tror jag ska försöka baka chokladbollar, för jag är så sugen på gott. Vet inte huruvida det finns ingredienser här hemma eller ej, så det får helt enkelt avgöra om det blir några balls eller ej.

Over and Out//

WTF?

[10:02]

Jocke has left the building. Runt sju imorse åkte han och hans chef mot värmländska skogar.. Fram till Fredag är jag alltså änka. Känns trist. Av någon konstig anledning så blev jag helt plötsligt mörkrädd imorse när han hade åkt. Han brukar ju åka till jobbet samma tid annars varje dag och då somnar jag så lugnt om igen, men nu blev jag mörkrädd. Hm, kanske har att göra med att jag kommer att bli det under kvällarna innan jag ska somna, vad vet jag?

Igår kväll/natt när jag skulle tvätta av smink och borsta gaddarna (med min nya eltandborste, by the way) så gjorde jag en fruktansvärt underlig upptäckt. Med risk för att låta som att jag har fått åldersnojja, men jag hittade ett hår som var till hälften grått och till hälften hårfärg. Jag höll på att smälla av. Visserligen ett mycket kort hårstrå, så vad vet jag, det kanske blev något fel..(?!) Har försökt att ta ett kort på mitt fynd, men face it, jag har för kass kamera för att få det lilla teeny weeny håret i fokus.

Idag händer inget än vad jag vet. Kanske Valbo, kanske Pappersvinden... Jag vet inte hur det blir, men något blir det säkert i slutändan.

Over and Out//

Snart är det jul

[12:10]

Jag har inte firat en enda advent denna jul, och det är jag ledsen över. Vi har inte pyntat minsta lilla i lägenheten heller, vi ska ju ändå flytta snart. Ingen julstämning alls, och jag är så irriterad över det. Kolla bara hemma hos Marica och Marcus, eller hos Micke och Monica (Oj vad många M det blev), de har det så där mysigt juligt överallt.

Om en vecka är det julafton. Jag fattar det liksom inte. Nyss var det nystartad termin på DANSA! I Falun och man var stressad upp över öronen. Nu är det snart julafton, visserligen är jag fortfarande stressad, men vart sjutton har tiden tagit vägen? Jag har jobbat på donken i typ 2-3 månader. Tiden går så fort att man blir rädd..

Duschen jag nyss tog var välbehövd. Efter en helg av donkenarbete så känner man sig inte direkt fräsch, hur mycket man än har tvättat sig så känner man sig flottig. Men det är väl kanske charmigt det med, eller inte.

Pappersvinden nästa. Kan knappt vara där längre, jag vill ha allt och kan inte köpa något! :)

Over and Out//

Gäsp!

[18:51]

När vi hade käkat efter jobbpasset idag mellan 11:30-16:00 så somnade jag och har sovit sen dess. Har fruktansvärt ONT i min högra häl, vill bara gråta, så ont gör det. Så jävla typiskt att jag ska förstöra foten genom det jag älskar att göra mest - Dansa. Hur som helst, det är sjukt hur trött jag är i huvudet. Jag jobbade natt inatt, var hur mycket folk som helst och jag stod i kassa hela tiden. Kom hem vid fem imorse och skulle upp igen och jobba halv tolv för attjobba igen, samma visa i kassan då med. Nu är jag SEG som en godisråtta och vill bara duscha, men jag orkar inte..

Jag önskar att vi hade en bra film att se, men så är ju inte fallet. Och denna vecka blir jag änka, Jocke åker till Värmland för jobb. Jag vill inte vara ensam. Någon som vill ta en inneboende någon dag? :) Nu ska jag försöka att vakna ordentligt så jag kan vara lite sällskaplig mot min sambo, han har mest sett mig sova hittills idag..

Over and Out//

Jobbet calling

[23:24]

Tjugo över elva en lördagskväll och jag sitter och väntar på att börja jobbet. Jag börjar klockan ett.. Klockan NOLLETT:NOLLNOLL, hur sjukt är det inte egentligen? Så fram till efter fyra inatt är jag på jobbet. Tre timmar mitt i natten. Det är helt crazy. Huh!

Jag tråkas ihjäl. Jag tror aldrig att jag har zappat mellan kanaler så mycket som jag har gjort ikväll. Jag har kollat på Pirates Of The Caribbean, Animal Planet, Shrek 2 och nån film på tv400. Jag dör av uttråkning. J ligger och sover.

Over and Out//

Trevliga Fredag!

[13:34]

Jocke sitter och kollar på hockey, Sverige-Ryssland. En av hans gamla polare är med och spelar, Tomas Skogs. Rätt coolt. Inte för mig dock, jag känner honom inte..

Gårdagen var en av årets trevligaste Fredagar, om man bortser från filmen som vi såg som var rätt så nasty av sig. Vi käkade god mat, drack lite gott och kollade film (Parfymen - Berättelsen Om En Mördare), skrattade, käkade massa godis och chips, pratade och flummade. Trivs riktigt bra där borta hos värmlänningarna :) Blev inga kattfisar igår, vilket vi tackar gudarna för. Avslutade kvällen med att sitta och skrämma upp oss över spökhistorier, eller.. I alla fall så tror jag att jag och Marica skrämde upp oss ett snäpp över det normala. Jag var helt tossig när jag kom hem till lägenheten.. Vet inte hur det blev med dealen som Marica försökte med för att slippa sova längst ut i sängen, tack och lov så slapp jag tänka på några såna saker, för jag sover alltid längst in! För att göra en lång historia kort så var det trevligt och vi gör det gärna tusen gånger till. Och apropå, så är jag megaavis på Marica som har en så påhittig karl, hon fick ledtrådar som hon skulle klura ut för att hitta sina presenter som låg gömda lite här och var i huset. JAG VILL OCKSÅ LETA efter mina presenter!

Ska dra ut på Lager 157 i SÅgmyra sen när hockeyn är klar. Kolla på kläder trots att man inte har en krona att handla för. Ska ju bli plågsamt med andra ord. BUHU! Brorsan, min svägerska och brorsdotter följer med oss bort på lagret. De har gångavstånd bort så vi skulle träffas där :) Har inte sett min brorsdotter, Amberle, på jättelänge. Ska bli kul att träffa dem allihopa förstås!

Niklas Wikegård måste vara tidernas roligaste hockeykommentator apropå något helt annat.

Over and Out//

Stämpling

[12:41]

Wiie, jag äger nu mina första stämplar. Jag är överlycklig, och ska genast sätta mig och testa litegranna.. Måste dock åka ner på Pappersvinden igen eftersom jag glömde köpa lite pryxlar som jag vet att jag behöver. SKIT, mitt minne är bra men på tok för kort.

Tvättid nu, tråkigaste sysslan som finns. Eller njä, diska är tråkigare. Hur som helst, har tvättid till 16:00 sen slutar väl karln min jobbet, och så blir det dusch och rengöring eftersom man inte vill lukta tvättid hela kvällen. Hoppas och vill att Marica och Marcus fortfarande vill ha besök, för då kommer vi åka och hänga i Herrhagen en stund denna Fredag eftersom Marica fyller år och allt!

Här hemma ser det fortfarande ut att ha pågått världskrig sen nittonhundrafrysitfast.. Jag fattar inte, vi ser ut att bo i en bunker. Grannarna mittemot som har insyn till oss måste tro att vi aldrig städar. Vilket vi ioförsig inte gör så mycket förstås.. Annars skulle det inte se ut så här. Gud vad jag är lat, en mycket lat människa. Jag skäms. Längtar efter att få börja flytta, så man kan kasta all skit som man ändå aldrig använder.

Over and Out//

Nu räcker det!

[10:38]

Jag är faktiskt jävligt less på den här situationen nu. Det blir ju inge bättre och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att det ska bli det när jag verkligen till och med har SKRIVIT och bett om annat än vad jag får. Det är inge kul att vara uppbokad en hel jävla helg för 3 timmar, det tjänar jag inget på ändå.. Varför inte ge mig något normalt som alla andra i min position får? Känns som att det bara är jag som är kvar på tretimmarpassen nu.. Shit the same!

Ska tvätta klockan tolv, nu ska jag åka till Pappersvinden och få lite gjort innan allt sätter igång. Hoppas att Marica håller kvar sin inbjudan sen, då ska vi fira :)

Over and Out//

Ja fi fan..

[19:56]

Jag hatar russin.. Russin är så äckligt. Varför ska man förstöra lussekatter med russin? Jag är mycket bitter över hela russin-grejen.. RUSSIN ÄR JU ÄCKLIGT!!!

Köpte lussekatter på ICA Maxi, massor och åter massor av russin i, utanpå, runt och lite mer i. Man kunde liksom inte äta runt dem heller, för det fanns bara mycket lite katt och mycket, mycket russin.. Jag är bitter, och det är min kusins man som är chefsbagare på Maxi, ska nog skälla på honom ett par minuter nästa gång jag ser honom, för man förstör inte lussekatter med HUNDRA KILO russin. Det blir ju bara massa äckelpäckel och ingen katt. Jag påminner er återigen om ni inte fattat poängen vid det här laget att jag är BITTER på att man stoppar russin I katten och inte bara som två bajspluppar på vardera sida, för det är egentligen så det ska vara ju. Nä, efter detta trauma ska jag BARA äta mammas katter, inga andra.. Lussekatter.. Alltså.. Ehm.

Hockey på tv, och det roar ingen Victoria ikväll. Jag vill ha lussekatter utan russin. Men några såna får jag ju inte :( Jag vill ha lussekatter (läs: utan russin, igen) och varm choklad nu när det är lucia och allt. Men men, jag nöjer mig med Smarties för nu, så får jag kompensera mitt icke-ätande sen när jag blir serverad mammas lussekatter istället!

Apropå lussekatter, så har jag sett världens mest underliga form man kan baka en lussekatt i..
Vem vill baka en lussesnopp? (Den i mitten för er som inte har min humor och fantasi..)


image287

Over and Out//

Flytt nu eller aldrig?

[12:30]

Jag är så trött på att ständigt vara upppjagad över denna jakt på ett nytt boende. Nu vill jag bara ha det klart. Har gjort intresseanmälan på en lägenhet i Herrhagen, som vi egentligen har tackat nej till en gång. Det var den lägenheten som luktade bajs och mögel för att det inte var städat ett dugg, men vad fan. Man får väl ha doftljus i varje hörn I guess. Vi måste ha någonstans att flytta till, det är ju uppenbart, så nu blir det första bästa.

Jag får stressfrakturer i armarna snart!

Over and Out//

Show!

[12:00]

Har suttit nu senaste typ timmen och kollat på DANSA! I Faluns julshow som finns att skåda på daltid.se. Sjukt kul, och alla mina elever är ju så duktiga!!!! Mest roligt var det väl ändå att se sig själv, det händer ju liksom inte allt för ofta, uppenbarligen.. En hejdundrades show, och kul hade vi nog allihopa. Längtar faktisk efter nästa termin redan nu.

En liten fågel viskade i mitt öra att någon fyller år imorgon, vilket jag inte hade en aning om tidigare. Hm, vad ska vi ställa till med? Våldgästa? Sjunga? Röva bort henne? Kan inte sluta hitta på underliga idéer.. Marica, hade jag varit du så hade jag sprungit vid det här laget ;)

Over and Out//

Alba & Armstrong

[13:36]

Dessa två måste ju vara bland världens snyggaste kvinnor alltså..

Jessica Alba:

image285

Samaire Armstrong:

image286

Jag blir så avundsjuk!!

Over and Out//

Mat till frukost

[11:48]

Ja, till och med pappa tycker att jag är konstig. Men jag tycker faktiskt om att äta mat till frukost, underligt eller inte. Jag blir så less på mackor, mjölk och lite fler mackor.. Nu har jag ätit lite rester från maten vi lagade till igårkväll. Gottigotti!

Hatar denna dator.. Ofta också.. Den hänger sig och ska bråka när man verkligen inte har lust att bråka med honom. Så bångstyrig som maskinen är så måste det vara en han! En egendragen slutsats.. Nu verkar han dock inte vara lika arg, fick lov att starta om honom alldeles nyss, så nu kanske han är gladare.

Idag ska jag inte göra någonting alls, som tidigare dagar. Jag ska lata framför tvn, jag har halsont igen som vanligt så jag ska väl kanske diska, men inget annat. Ska käka lite glass också, i rehabiliteringssyfte för min hals då förstås..

Over and Out//

Monster

[13:23]

Jag erkänner att jag har sovit alldeles för länge. Satt uppe till efter tre inatt och kollade efter jobb. Jag vill åka till USA, skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba som Au Pair hos någon mysig familj med dans- och hästintresse. Allt verkar ju så bra, men så vet jag ju att det inte är. Har hört många mardrömshistorier. Hur som helst så vill jag åka till USA, dansa och hitta mycket ny inspiration!

Har skaffat mig ett eget monster på monster.se. Var mycket därför jag blev sittandes uppe så länge inatt, för det där CV:t var milslångt. Men nu är det gjort i alla fall, och det är skönt. Nu ska jag bara börja söka jobb också. Jag har insett att jag typ inte kan söka någonting vettigt alls. Jag har ingen riktigt utbildning känns det som. Estetisk linje, inriktning dans. Hm, på det blir man ingen ekonomiassistent direkt..

Nu ska jag börja diska. Ser ut att ha varit ett tredje - och ett fjärde också för den delen - världskrig här inne i lägenheten. Jag kan bara inte erkänna att det är jag som bor här.

Over and Out//

Inget vettigt

[15:27]

Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls idag. Jag har legat framför tvn.. Ätit lite.. Usch.. Jag har alltså inte gjort något vettigt! Men nu känns det ju onödigt att börja med något ioförsig, jag ska duscha och sen ska jag på julkortskväll. Ska bli så jäkla KUL!!!!!! :) Jag har längtat så mycket efter den här kvällen. Eller.. Jag fick ju rent tekniskt veta idag att det var ikväll jag skulle dit, för egentligen har jag längtat efter imorgon då jag egentligen skulle gå, men jag har bytt dag helt enkelt. Nu svamlar jag, I know.

Sitter och kollar på Gilmore Girls som är typ ett av de bästa serierna som går på tv, förutom Vänner.. Och House.. Och Heroes.. Och Desperate Housewifes.. Och.. Ja ni kanske fattar.

Over and Out//

Ny vecka..

[13:57]

Har varit helt bortblåst denna helg. Inte suttit stilla en stund känns det som. Dansföreställning tär verkligen på en dessutom, så man har ju varit helt slut vid hemkomst både Lördag och Söndag. Hade fyra grupper att hålla koll på, alltså runt 70 elever, plus mina egna nummer, klädbyten och till råga på allt fick man agera polis hela föreställningarna i form av hyschande åt barn som pratade för högt bakom scenen, fösa ut killar som inte ens dansade ur omklädningsrummen och säga åt alla övriga att sluta väsnas som elefanthjordar.. Jag är helt slut i skallen, jag har officiellt fått svamphjärna igen!

Ikväll ska jag göra julkort :) Nu ska jag kolla One Three Hill!

Over and Out//

Nysningar och nervositet

[08:49]

Jag har nyst konstant sen jag gick upp för typ en halvtimme sen. Jag räknade inte nysningarna först, men nu när jag har börjat är jag uppe i 9 stycken. Innan dessa måste jag ha nyst säkert det tredubbla, och jag skämtar inte. Jag skrattar till och med nu när jag nyser, för det kan ju inte låta annat än väldigt retarded..

Idag har vi första föreställningen av tre möjliga. Klockan 15:00, för att vara exakt, öppnar vi hela showen :) Det finns biljetter kvar till i morgon tror jag, så om någon skulle vivlja gå klockan 15:00 imorgon så måste ni kontakta mig, annars kommer ni inte in!

Måste hinna ner på H&M och köpa lösögonfransar och foundation. Kanske också en svart sporttop, eftersom min nuvarande verkar ha sprungit och gömt sig i någon avlägsen garderob eller hylla här i lägenheten. Ska hur som helst bli jättekul idag, alla mina grupper kommer förhoppningsvis sköta sig finfint så att jag slipper gå runt och oroa mig..

Jag börjar bli nervös.

Over and Out//

Nu börjar det bli läskigt

[16:04]

Har fått säkert 15 kommentarer från engelsktalande personer och nu börjar jag seriöst undra vad sjutton de läser, för det kan omöjligtvis vara min blogg i alla fall..

"Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you."

" Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!"

Det är ju en svensk blogg, så jag fattar liksom inte riktigt?

Over and Out//

Irreplaceable

[13:54]

Beyonces Irreplaceable ekar här i högtalarna, brukar inte lyssna på henne men den här låten går på högvarv hela tiden.. Sjukt skön faktiskt! Sjunger som en galning gör jag också, mina grannar måste tro att någon på bottenvåningen har jätteont i magen så mycket som jag gormar och skriker.

Ska snart dra till studion och städa lite innan sista danslektionen för terminen. Känns jättetråkigt. Tänk om de inte fortsätter dansa för mig nästa termin. Men jag får i alla fall se dem uppträda i helgen, vilket ska bli förbaskat spännande :) Jag själv ska ju vara med och dansa också, jag längtar och längtar ihjäl mig!! Vill någon komma och titta är det bäst att köpa biljetter innan de är slutsålda..

Over and Out//

Jäkla skumtomtar..

[11:19]

Jag har ätit en skumtomte det första jag gör en Torsdagsmorgon. Kan inte båda gott alltså..

image282

Sitter och lyssnar på musik och försöker lista ut varför vi inte fått höra ett knyst om lägenheten vi väntar på. Jag börjar bli lite orolig att de har glömt bort oss. Skulle ju ioförsig inte förvåna mig, men ändå.. Musiken som ljuder i mina högtalare får mig att må så bra. Beyonce - Irreplaceable, Mika - Big Girl, Paolo Nutini - Last Request och en del gamla 60- och 70-talsdängor. Jag sitter här på stolen och sjunger och gungar som en annan allsångsfåne.. Det är mysigt att bli så här upprymd över musik, då vet man att man lever..

Som jag har skrivit tidigare så har jag fått en del kommentarer från engelsktalande människor. Det läskiga är att allihopa har kommenterat exakt samma inlägg. "Kväller".. Allihopa, och jag fattar liksom inte varför? Det var för det första evigheter sen jag skrev det, och för det andra så förstår jag liksom inte varför de kommenterar just det inlägget? Har de inte tillgång till de senaste eller vadå? Äh, jag fattar ingenting...

Over and Out//

Trötter

[00:44]

Sitter uppe än, borde ha sovit för flera timmar sedan. Fy på mig. Har roat mig med att kolla olika bloggar, sminkat mig litegranna, kollat tips om smink och även dreglat över sånt jag inte  har råd med..

Nu dags för sängen, annars är jag koma-barn imorgon igen. Jag vill ta mig upp innan 10, men det händer ytterst sällan numer tyvärr. Jag har ju egentligen inte tid att sova så länge, men lik förbaskat så blir det så nästan varje dag. Skämmes ta mig fan!

Over and Out//

Nu spammar jag igen

[22:41]

Sorry, inte meningen att verka desperat, men jag bara kom på en grej när jag var inne på Karins blogg..

När vi var och hämtade bilen som vi köpt så åkte vi ju som jag skrev till Värmland, Deje för att vara exakt. Vi åkte i en volvo dit, där vi köpte en volvo och sedan stannade vi på en pizzeria inne i Forshaga för att käka lunch. Plötligt upptäckte jag att jag satt och funderade angående bilarna som stod på parkeringen och bilarna som besökte macken alldeles intill pizzerian, även bilarna som sakta rullade förbi på vägen. Kör alla människor i Forshaga Volvo!? Det var typ det enda man såg, volvo hit och volvo dit. Var nästan lite skrämmande. Ibland kom det någon liten utstickare i form av Citroen (läs: sittochträng) eller en Ford.. Men majoriteten av bilarna var volvobilar. Räknade, och kom upp i säkert tio volvobilar som stod där samtidigt på den lilla, lilla parkeringen. Sen rullade ju en del volvos in och ut från macken också.. Jag är faschinerad rent ut sagt!

Over and Out//

Stolt hönsmamma!

[22:18]

Gud vad jag är kissnödig.. Sådär, nu var det åtgärdat. Nu lät det som att jag satte mig och kissade på stolen kanske, man jag sprang faktiskt fram och tillbaka till toaletten på mellan första och andra meningen!

Har varit en sväng till Kniva idag, druckit lite kaffe och käkat hemgjorda pepparkakor. Skrattat en svätt åt Olivers upptåg, den ungen är bra tokig! Har suttit och sålt biljetter till i helgen, finns inte många kvar nu. Har också haft danslektion med mina underbara nybörjarelever, mellan 20-21.

Idag tror jag att jag för första gången blev riktigt, riktigt nöjd med hur de slet på lektionen. Jag kan kalla mig för en stolt hönsmamma, för de var så duktiga att jag bara ville krama om allihopa. De slet så svetten rann i deras pannor, mycket berodde dock på att jag stod bakom dem och skrek mig blå i ansiktet :) De såg smått chockade ut när de märkte att de blev anfådda. Nu vet de hur de ska arbeta om de kommer tillbaka nästa termin. Jag har aldrig tidigare varit så nöjd efter en lektion som idag. Ska krama om dem hårt efter att föreställningarna är slut i helgen, de ska allt få höra hur stolt jag är över dem..

Karin Olofsson är boven i dramat vad gäller min totala besatthet av att hitta Banana Skids och Lion. Hittade Lion på Willy's idag, så jag köpte en sån. Nu är det bara skidsen jag är i desperat behov av att hitta. Kan någon tipsa mig på var i Falun jag kan hitta Banana Skids? Sist jag åt såna köpte jag dem uppe på Mora Ridklubb, och det var typ 10 år sedan, på den tiden som de kostade typ 1 krona.. Världen går minsann utför..

Nu sitter jag och knaprar lite på Juleskum, alltså skumtomtar. Även dessa godisar har jag Karin att skylla på för att jag hamstrar. Hon är duktig på att göra mig sugen på vissa sorters godis minsann :) Det visar hur ofta jag är inne och besöker hennes blogg!

Over and Out//

Brinner i knutarna

[14:00]

Låten är klippt och klar, det jobbiga är att det brukar låta annorlunda när man stoppar cd-skivan i en spelare, då kan det helt plötsligt bli världens sämsta klippning. Mitt mest lyckade projekt so far är ändå min Missy Elliott-remix som innehåller tre olika låtar plus övergångar eftersom alla låtarna inte har samma tempo. Det är den bästa och jag antar att jag inte kommer lyckas så bra en andra gång dessvärre. Nu är jag inte lika noggrann dock, för nu har jag bara bråttom och känner att jag inte orkar vara så noga. Tråkigt nog kanske man ska säga..

Sitter och kollar på olika bloggar. Hittade en om make-up, vill också kunna sminka mig snyggt och använda dyra ögonskuggor och så vidare. Jag använder H&Ms ögonskuggor som är urkassa egentligen, duger väl till vardags med så fort man sma smacka på lite extra så ser det bara skitigt och fläckigt ut. Någon som har tips på bra ögonskuggor som ändå inte är så himla dyra? För jag har tyvärr inte råd med vad som helst..
 
Over and Out//

Luktar solarie

[12:39]

Nu har jag solat, känns som att jag ska svettas ihjäl och min näsa blev en aning röd. Jag behövde inte övertala Elin om donken, hon föreslog det. Så vi har käkat nyss, blev en grillad Chicken Gourmet, pommes, mc feast-sås och Coca-Cola utan is. Mums. Skulle ha tagit en cappuchino också, men det glömde jag visst av.

Nere på torget pågår någon form av antivåld-festival. Sång, musik och massa odrägliga ungar. Stannade och lyssnade på några rappare. Svensk rap är för det mesta inte bra, och detta var inget undantag. Säkert duktiga, men det är verkligen inget som jag tänker börja lyssna på.

Nu ska här klippas musik. Måste vara klart inom en timma, annars blir det tight.

Over and Out//

Jag vet inte..

[10:36]

.. hur det är med att sola och använda Doves hudcreme som ger lätt ton på huden. Det kan väl inte vara så farligt? Jag chansar hur som helst och går och solar lite inför helgen då man ska stå på scen.

Elin hänger med, har inte sett henne på år och dagar känns det som. Vill försöka få henne att äta ute någonstans, med andra ord på donken eller inne på gallerian. Får se om jag lyckas övertala henna att äta istället för att städa ;)

Over and Out//

Spammar inte!

[00:37]

Ok, nu kan de verka som att jag inte har något bättre för mig en tisdagnatt än att sitta här och spamma. Jag spammar inte, jag är upprörd och måste bara skriva detta innan jag somnar - that's it!

Gjorde en fasansfull upptäckt på mailen. Vi har ju tackat ja till en lägenhet som vi blev lite förtjusta i.. Har väntat sen igår på svar om när vi får skriva på kontrakt. Nu visar det sig att vi inte får ta den trots allt, att den blivit tilldelad någon annan. FAN I HELVETES HELVETE! Jävla SKITKOPPARSTADEN! Säkert inte deras fel i grund och botten, men jävla skitkopparstaden ändå.. JAg får mer och mer panik över bosituationen nu alltså. Vi ska vara ute ur våran nuvarande lägenhet den sista januari. Det är inte långt borta..

Nu ska jag försöka att sova lugnt, vilket kan bli ganska svårt.

UPDATE: Tröttheten har sagt sitt, jag börjar överreagera. Det var inte så illa som jag hade trott. Bojsenburg är lika med bermudatriangeln och man kommer bort sig i alla nummer och hus som ser exakt likadana ut. Heh.. Jag skäms. Nummer 75A fick sig en ny ägare igår. Den lägenhet som vi i fråga är intresserade av befinner sig på 71A vilket är några nummer lägre.. Ehm.. Så jag tar tillbaka diverse svordomar och anklagelser. Vi väntar alltså på svar än, hoppas och hoppas på positivt svar. Håll tummarna är ni goa!

Over and Out//

Kommentar eller reklam?

[00:26]

Att få en kommentar om att man ska kolla in någon blogg eller sida, då känner man sig lite så där omotiverad.. Om personen hade varit lite smart ändå, och lämnat en kommentar, en riktig en, istället för att göra reklam för sin blogg. Det känns som sagt lite "avtändande"..

Nu har jag glott på tv ett tag. Brothers & Sisters, Ghost Whisperer och Animal Cops Houston. Har grinat till alla tre programmen. Missade en del av B&S, men där jag hoppade in blev det sentimentalt direkt, ett nyfött barn dog. Grina som en tok i typ en halvtimma. Sen fick man se lite djur i nöd osm inte gjorde saken bättre. Avslutade det hela med lite döingar som sökte upp sina anhöriga för att berätta något. Snyft, snyft.. Har inga tårar kvar i kanalerna nu.

Nu ska jag försöka att sova. Imorgon är en dag den med!

Over and Out//

Börjar undra?

[22:25]

"Total stillhet, själaro. Musik är som terapi. Inget är mer effektivt för ett brustet hjärta, en lyckans dag eller mitt i ett oväder. Musik är min himmel, mitt hav, min sol och min jord. Musik gör mig.."

- Jag såg att jag har skrivit detta i ett tidigare inlägg någon gång i somras kanske. Ibland undrar jag om jag faktiskt har någon ljus stund om året trots allt!

Har fått en del engelsktalande gäster här på sistone som det verkar, får i alla fall kommentarer på engelska. Men frågan är om de råkar komma in på fel länk eller så när de ska kommentera, för jag fattar ärligt talat inte hur det går ihop? Förstår de svenska är det ju en sak förstås. Men det går hur som helst inte ihop i min hjärna. Jag tror fast beslutet att de måste ha kommit helt fel..

För övrigt så känner jag mig så där löjligt tillfreds. Bara lugn. Mycket har löst sig. Fast jag sitter ju som på nålar bara av tanken på att jag ska stå och brassa hamburgare för första gången på donken i Falun på en av årets mest inkomstrika dagar, juldagen.. Dessutom mitt i natten. Kommer bli rysligt spännande. Antagligen har jag dött av stress redan dagen innan, men det är väl sånt man får ta i branschen I guess.. Har hjärnröta.. Hur stavas det..? Bransh, bransch, branch? Herregud, jag som ska vara rätt bra på det här med språk. (!)

Nu ska jag sätta rumpan framför tvn och kolla på Brothers & Sisters som jag har blivit besatt av. Sen ska jag nog ta mig i kragen och gå till sängs. Jag brukar inte vara så duktig på att lägga mig i tid nämligen.

I have a confession to make, apropå inget.. Jag ha shoppat idag. Sån där onödighetsshopping som bara känns.. ehm.. onödig (?) .. Jag vet inte vad för nytta jag kommer ha av köpta varor, men jag antar att det kommer visa sig till slut. Det enda bra köpet jag gjorde var en mössa, en stor en.. Lila, med några fjantiga paljetter på.

Over and Out//

All I Want For Christmas

[13:34]

Nu har jag betat av en del disk, skönt att få bort lite skräp. Fy bubblan vad vi är dåliga på att diska alltså. Man säger efter varje gång som det har blivit mount everest-berg av disk att man ska skärpa sig och att man ska diska efter sig när man tagit något. Blir det så? Nej. Man är väl lat I guess..

SItter och lyssnar på Mariah Carey - All I Want For Christmas. Jag blir glad av den låten. Hoppar runt som ett fån i köket, diskar och sjunger i falsett. Det är kul, faktiskt! Lyssnar på lite Astrid Lindgren-låtar också, plus ABBAs Happy New Year som ger mig flashbacks från när jag sjöng den på en show för tre år sen. Man blir ju sentimental av att lyssna på alla låtar från Pippi Långstrump, Madicken och så vidare. Jag kommer ihåg när jag och lillsyster skuttade omkring och sjöng med, lekte Ronja Rövardotter och tokade oss. Gud vad jag har blivit gammal.. Jag vill vara tio år igen!

"Se nu, här Pippi på golvet bakar. Hon bakar kakor så att det knakar. Hon bakar stora, hon bakar små. Hon bakar nåra med herr Nilsson på.. Kliv inte i degen herr Nilsson! Se nu, hör Pippi på golvet bakar. Hon bakar kakor så att det knakar. Hon bakar stora, hon bakar små. Hon bakar utan herr Nilsson på.

- Oj, vad mycket kakor du har bakat Pippi!
- Mh, kom får ni se.
- Vilka roliga pepparkakor..
- En lite råtta.. Och här är Pippis sko.. Och lilla gubben. Vad söt han är Pippi. Och titta, herr Nilsson. Ska du smaka herr Nilsson?
- Han är väl ingen kannibal heller?"

Nu ska jag göra vettigheter igen.

Over and Out//

Rubrik

[11:11]

Nä, jag har slut på vettiga rubriker. Jag kommer inte på något som jag inte redan har skrivit en gång idag. Så är det med det!

Har sovit över. Jag borde ha gått upp redan vid nio för att hinna med allt jag ska göra, men trot ni att jag gjorde det? Eh, ne.. Gick upp för kanske tjugo minuter sen. Blir arg på mig själv ibland, jag är så lat på morgnarna! Måste skärpa mig nu. Men det är ju mörkt och kallt, då vill man egentligen inte gå upp tidigt. Nog för att nio inte är ett dugg tidigt, men ändå..

Jag vill ha spelkväll nu. Jag vill skratta hysteriskt, dricka lite gott och vara i härligt sällskap. Har jag för mig rätt så skulle ändå J på "företagsmiddag" som han så smart kallar det. Hoho ja, jag vet nog hur det brukar vara. Åker nykter och kommer hem.. ehm.. mindre nykter. Men jag ska också vara mindre nykter, så jag kommer väl få lov att gå hem ensam. Och det vill jag verkligen inte. Men det skiter jag i, för jag ska dricka vin!

Nu bör jag ta tag i dagens sysslor.

Over and Out//

Sovatajm?

[00:07]

Har kollat på ännu ett program på Animal Planet om att rädda djur i nöd. Jisses.. Grät inget idag ändå, det brukar jag alltid göra. Är känslig när det gäller djur som farit illa..

Nu har jag ont i magen och ska gå och sova. Imorgon väntar ett berg av disk samt att jag måste ner på stan och leta grejer till föreställningen plus att jag måste hämta ut lönen från donken.. Måste inhandla smink medans jag har rabatter att utnyttja också, lika bra att passa på. Ska köpa en bra foundation, någon som har tips?

Nu dags för sängen! Godnatt!

Over and Out//

Föreställning 8-9/12

[22:04]

J kollar på sporten och jag har precis landat hemma efter en hektisk dag på jobbet. Har satt de sista detaljerna med min nivå 3-grupp och har själv dansat i showgruppen där även vi satte sista detaljerna. Nu ser det snart riktigt bra ut. Ska bara sova lite på detta så kommer nog jag bli nöjd sen. Ska ha med Fergie-dansen på Söndag, ska bli så kul. Alla är så duktiga att lära sig, framför allt Marica som lärde sig den på ett par timmar. Massa cred till dig!! Så, nu blir det föreställningar, en på Lördag och två på Söndag. Är taggad nu, nu jäklar ska ni få se ;)

Nu har jag lite smått ont i halsen igen, dessutom är jag helt lomhörd på mitt vänstra öra. Stod i duschen då det helt plötsligt nästan small till i örat och efter det blev det först bättre med täppan som satt sig i öronen, men nu hör jag nästan ingenting alls.. Jättejobbigt. En breakingkille kom in på precis innan lektionen började och skulle hämta ett papper ur pärmen som jag hade i knäet. Jag trodde dock att han sa något om att han ville kolla lite, så jag sa bara ja och måste ha verkat rätt fånig. Tillslut frågade han, efter typ 5 minuter, om lektionen var slut, och om han kanske kunde få ta pappret som han behövde. Skjut mig, tänkte jag, och blev en aningens röd i fejjan... Kan skylla på att han satt på vänster sida om mig, så örat hörde honom inte så vidare bra.. Heh..

Nu ska jag dricka lite Oboy eller juice och sätta mig framför tv:n en stund. Måste varva ner. Hoppas, hoppas, hoppas apropå inget alls att vi dansare + sambor hit och dit kan ha spelkväll på Lördag. Då ska jag köpa VIIIIIIIIN och lite cider. Hoho vad jag inte kommer kunna sluta skratta! :D

Over and Out//

Ibland lyckas jag!

[12:56]

Jag är en jävel på att klippa låtar alltså. Måste vara min enda talang.. Jag lyckas nästan på första försöket varje gång jag sitter och klipper och det sparar så grymt mycket tid! Nu har jag klippt tre av fyra möjliga låtar. Har Beenie Man - King Of The Dancehall kvar, som antagligen kommer bli en rejäl utmaning. Den fixar jag imorgon, nu ska jag äta litegranna och duscha, sen ska jag iväg och städa iordning inför alla dansklasser. Sista veckan nu, sorgligt...

Over and Out//

En Måndag

[10:12]

Sista veckan på terminen för DANSA! I Falun. Känns lite småpirrigt samtidigt som det är väldigt tråkigt att inte få se alla underbara elever igen nästa vecka.. MEn förhoppningsvis kommer de tillbaka nästa termin.

Idag måste jag klippa låtar som aldrig förr. 4 olika låtar ska vara klara. Kommer antagligen få sitta här hela dagen med andra ord. Men jag får skylla mig själv att jag inte har gjort det tidigare!

Idag måste vi säga om vi vill ha en lägenhet i Bojsenburg eller ej. Dessvärre kom J inrusande igen efter att ha låst dörren och gått ut genom porten. Masmästaren hade tydligen lediga lägenheter, inne i stan dessutom. Billigare än den vi har kollat på i Bojsen. Så nu är jag kluven. Vad ska vi göra?

Over and Out//

Nysande och missat glöggdrickande

[11:34]

Jag har nyst sjuttioelva gånger idag och det kliar fortfarande i näsan. Jag har ont i pannan pga en finne som håller på att slita sig lös. Jag har också ont vid min ena visdomstand, tror att jag kommer få lov att operera bort allihopa som det känns just nu. J är ute och uppvaktar bilen, as usual. Han gillar nog snart bilen mer än vad han gillar mig.

Idag är det 1:a advent och nu kommer sakta paniken angående juklappar krypande. Jag vet vad jag ska köpa för skoj åt mamma, annars vet jag inte alls. Inga dyrgripar i alla fall, jag har inga pengar! Är julskyltning idag, ska bli kul med tanke på att jag inte har gått på någon sådan på länge. Ska leta efter en mössa och en halsduk. Köpte ett par vantar igår för att jag innerligt behöver ett par eftersom mina händer torkar ut annars. Så nu mössa och halsduk kvar. Ska kolla på Indiska efter mössa tror jag, vill ha en lite större mössa, har jag en sån där "figursydd" typ så ser jag bara allmänt ful ut.. Sällan skådar man dock att jag ser allmänt snygg ut, men i för tajta mössor har jag en tendens att se värre ut än vad jag redan gör.

Hostan vägrar att ge med sig. Har lite smått panik inför kommande vecka då det är sista veckan för terminen på DANSA! I Falun. Eller, jag har ganska MYCKET panik.. Fast jag väljer att inte låtsas om det!

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅT Marica att jag inte hörde av mig angående glöggen igår. Känner mig så duuuuum. Ville verkligen komma, men vi åkt en tripp till Mora för att inhalera lite hostmedicin. Please, don't kill me?

Over and Out//

hits