Jobbtankar och filmer

[10:18]

Känns som att jag jobbar och jobbar och jobbar, men det märks inte på kontot den 25:e varje månad. Jag fattar inte hur det kan vara möjligt.. Det känns som att jag lägger ner så mycket tid och slit. Det känns underligt.

Har ont i ryggen och ett tungt moln över mitt huvud. Jocke är hemma med sjukdom, liknar det som jag hade förra veckan. Illamående på nätterna. Har inte den blekaste om vad det skulle kunna vara. Hur som helst är jag trött och vet inte hur jag ska hitta tillbaka igen. Jag är trött, trött, trött precis hela tiden..

Fyra filmer har vi avverkat  på två dagar. Hyr film på ICA säger jag, där är det billigt. Resident Evil Extinction, Transformers och Disturbia tänker jag börja med att diskutera med mig själv.

Transformers och Disturbia får nog fyra stjärnor av fem möjliga. Bra, bra filmer. Innehöll det som behövdes för att jag skulle falla: humor, kärlek, action, nervpirrande minutrar och jävligt fartfyllda scener. Mycket nöjd med dessa två val av film. Kommer definitivt se dem igen! Resident Evil var helt ok, inte lika bra som tidigare filmer dock. Tre stjärnor av fem, eller två och en halv. Lite för lite zombier och lite för mycket tänk. Men Milla Jovovich är ju alltid bra, och snygg också för den delen. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som var bra eller dåligt. Jag fick helt enkelt ett ganska svagt intryck från filmen. Sa mig inte så himla mycket, så jag måste nog se den en gång till tror jag.

Nu till det dåliga: Krokodilfilmen som vi såg ska jag ta redan på namnet på, så jag kan AVRÅDA er att se den, för den var så dålig att jag höll på att smälla av. Måste vara tidernas sämsta film, sämsta skådisar och absolut SÄMSTA specialeffekter. Vi skrattade till och med åt vissa scener då krokodilen skulle äta upp människor, för det var så dååååligt gjort. Den behöver man inte ens bry sig om att se. Så, så, så, så dåligt.. Jag kan inte ens i ord beskriva hur dålig den var.

Over and Out//

Fy..

[21:28]

Nu känns allt så där hopplöst igen. Jag orkar ärligt talat inte med längre...

Over and Out//

Måndag

[10:00]

Börjar jobba om två timmar. Kommer troligtvis vara packat med folk idag, då det är sportlov på många orter. Jag känner mig ur form efter helgen och kan inte längta mer än så här efter vila. Har legat i badet i typ en halvtimma nu. Avslappning och lite meditation innan stressig dag kan ju inte vara mer välbehövligt. Marica och Marcus ligger väl nere på någon strand i hettan och solar idag medan jag står och säljer burgare på stans Mc Donalds. Jag är inte avundsjuk, nää, inte det minsta! Gud vad jag ljuger dåligt...

Over and Out//

Svamphjärna

[17:15]

Jisses, jag är så trött att hjärnan värker. Har varit på Lugnet och dansat under Svenska Skidspelen idag också. Nu måste jag verkligen äta något, och duschat, för nu luktar man upptinat hundkiss.. Har varit med väldigt snabba sekvenser på tv kan jag avslöja, det är ganska coolt! Har underhållit publiken på plats mest. Var typ 10.000 i publik igår, största giget jag har haft någonsin kan jag lova.

Nu ska vi äta lite ocg glo på en film samtidigt, sen måste jag duscha eller lägga mig i badet och ta det lugnt en stund.

Over and Out//

Partaj?

[20:16]

Nu får vi minsann främmande. Tråkigt är att Marica och Marcus inte är här..

Over and Out//

En kaffe kanske?

[08:00]

Somnade efter ett inatt. Fight Girls och Survivor går alldeles för sent. Hur som helst så är jag uppe nu, och det dunkar lite lätt vid tinningarna. Huh, huvudvärk måste vara satans gåva till människorna. Helt värdelöst att ha. Jag vill ha kaffe!

Svenska Skidspelen i helgen. Vi ska dansa. Kommer vi med på tv så är det inte bara svenska folket som ser oss, utan typ alla i världen som ser på sändningarna. Jag börjar bli nervös. Jag har inte dansat i täckbyxor sedan jag var cheerleader  typ 2001 och vi dansade under Vasaloppet uppe i skogen. Mycket kan gå fel med den utstyrsel som vi ska ha. Tack och lov så är det inte så mycket som jag ska vara med på, var ju sjuk hela förra veckan och missade när vi hade genomgång av typ 4 danser..

Pappa ska åka från Mora till Falun för att hämta något på Bildemonteringen, sen åker jag med honom hem till Mora igen, för att hämta min nya nattandställning som jag var och gjorde avgjutningar till i Måndags. Nu kommer jag bli typ 2000 kr fattigare på köpet, och det ser jag inte fram emot. Lät på min tandhygienist som att jag hade spytt ner den gamla med flit, för det skulle bli dyrt minsann, det påpekade han typ två gånger.. Min hjärna kopplade dock inte mitt i kväljningarna att jag skulle spotta ut en tandställning på lämpligt ställe, för att sen ställa mig och fint kräkas i toaletten. Nä, det var ju snarare så att jag redan höll på att få upp allt när jag var i sovrummet, så det var bara att hålla för munnen så gott det gick, springa maraton in till badrummet för att sen bara kasta sig ner på huk och uträtta mitt ärende. Så klumpigt av mig!

Åker buss hem till Falun igen. Håller på att proppa min mobil full med bra musik så jag klarar av resan på en och en halv timma. När jag väl är hemma i Falun måste jag till stan och köpa grejer inför helgens uppträdanden, sen ska showgruppen, Move It som vi kallar oss, käka lite mat på Tzatsiki. Efter det blir det träning hela kvällen, uppe på skidstadion. Antagligen blir det kallt som fasen..

Over and Out//

Mördare gripen?

[11:35]

Misstänkt Moramördare gripen. Kan det vara så att rättvisan redan har hunnit ikapp? 

"En person har gripits på sannolika skäl misstänkt för mord på 15-åriga Rose-Marie Hillring i Mora.
Han greps i Falun strax före klockan 10. Just nu transporteras mannen till polishuset i Mora."

Det är fortfarande skakande. Lilla Mora.. Och hon som var så ung. Tragedi.. Trodde naivt aldrig att något sådant skulle hända där. Det känns overkligt.

Läs mer:
http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article282639.ece

Over and Out//

Torsdag

[11:02]

Trött är dagens ord. Trött i huvudet, trött i kroppen, trött i själen. Trött, trött, trött.. Jag glömde låsa bilen inatt vilket såklart Jocke upptäckte när han skulle till jobbet. JÄVLA PUCKOVICTORIA säger jag, snacka om att göra det lätt för tjyvar. Bilen bara står där och väntar på att bli snodd om den är öppen ju..

I helgen ska vi dansa under Svenska Skidspelen, och jag har blandade känslor. Jag orkar egentligen inte alls, men jag måste ju ställa upp. Är så trött. Har dessutom ännu en lektion i veckan att ta hand om efter lovet. Måste andas djupt idag för att inte drabbas av panik. Det är så mycket nu.

Vet att jag har skrivit missledande inlägg här på bloggen. Jag skriver ibland i ren vrede och då blir det precis vad som rullar i huvudet just i den minuten som kommer med. De som ska ta åt sig läser inte ens den här bloggen.

Over and Out//

Att leva

[12:04]

Jag har hamnat i en sån där situation där jag hela tiden går runt och ifrågasätter mig själv, hur jag lever, personer i mitt liv, mina val och allt därtill. Jag håller på att grubbla ihjäl mig. Blir helt snurrig av allt tänkande. Värst av allt är att jag gråter. Jag gråter och gråter, ibland vet jag inte ens varför. Jag bara tjuter för minsta lilla. Jag känner så mycket för allt jag kommer i kontakt med. Känns som att mitt hjärta kommer explodera av alla känslor som håller det vid liv.

Ni kommer antagligen inte fatta ett jota av mina kommande blogginlägg, det är bara så här jag känner nu. Jag bara skiter ur mig massa goja, för jag måste ha någonstans att lägga tankarna så hjärnan inte får härdsmälta. Jag behöver skriva av mig. Allt, inget, det som berör och inte berör, känslor, tankar.. Jag måste vara inne i någon kris av något slag. Allt känns uppochner och jag vet inte var jag ska ställa fötterna. De bara glider undan. Jag har ingen koll på verkligheten. Jag är vilsen..

Att musiken finns är ett hallelujamoment för mig. Vad vore jag utan musik? Musik speglar allt som är jag, och jag speglar allt som är musik. Skulle nog kunna överleva på vatten och solsken bara musiken finns där. Shit, jag kan inte ens beskriva vad den gör för mig.. Jag är musik!

Mest av allt vill jag skriva hur jävla mycket jag älskar min familj. Jag har flera gånger kommit på mig själv med att tänka på hur mycket de betyder för mig. Jag är kass på att berätta det för dem, men skriva kan jag alltid göra. Mamma, pappa, de finaste två i världen. Jag kan inte ens i ord beskriva hur hårt mitt hjärta slår för de två. De finns alltid där, ställer upp no matter what. Mina syskon, å vad jag vill ha dem här allihopa. Djuren.. Jag vill tillbaka till barndomen, faktiskt. Jag saknar den nu när man har blivit vuxen på riktigt.

Jag är bara känslosam och fruktansvärt nedbruten just nu.. Verkligheten kommer ikapp. Jag är trött, sliten och vill bara sova lite till.

"When they call your name
Will you walk right up?
With a smile on your face?
Or will you cower in fear
In your favorite sweater
With an old love letter?
"

Over and Out//

Tragedi i Mora

[14:20]

Hur kan något sånt hända, där som man har växt upp och sett som det tryggaste stället i hela världen? Hur kan någon så ond mördare vistas i min hemort? Hur kan någon vara så grym mot en så ung flicka? Varför ska sånt här hända? VARFÖR?! Det är så jävla orättvist.. Hon var ju så ung..

Det känns som att man känner varenda kotte hemma i Mora, och nu har någon helt plötsligt blivit mördad.. Man stod nyss på fast mark, men allt raserades den sekund då man fick reda på nyheten.. Någon har blivit mördad i Mora.

Trots att jag vet att detta inte lindrar det minsta för hennes familj och vänner, så skänker jag alla tankar till de som står där efter något så tragiskt som detta. De kvarlämnade.. Jag sörjer med er, det gör hela Mora. Vi är alla i chock. Det som inte fick hända hände.. Kan bara hoppas på att rättvisan segrar till slut. För flickans skull hoppas jag att den som gjorde detta åker fast. För hennes skull hoppas jag att hon trots detta kan få vila i frid.

"Jag vet inte om du hör mig, men ber dig om ett svar.
Jag vet inte om du lyssnar, på den bön jag har.

Gud, hjälp de människor som är i nöd.
Visa din kärlek och ge dem ditt stöd.
Vilse i världen, den stund de finns till.
Hjälp du de glömda, jag tror att du vill.

Jag ber för alla, som finns utanför.
Jag ber från mitt hjärta, och tror att du hör.
Hjälp alla människor som lider just nu.
Alla är barn här, vår fader Gud.

Hjälp alla människor, som lever i flykt.
Ge dem en plats där de kan leva tryggt.
Rör våra hjärtan, så att vi kan se.
Gud visa vägen, lär oss att ge.

Din kärlek är evig, trofast och sann.
Lär oss att dela den med varandra."

I lägen som dessa så önskar man verkligen att det fanns en Gud. Jag finner inte ord för hur tragiskt detta är. Hon hade hela livet framför sig, ett liv som någon annan bestämde att ta ifrån henne. Jag kan inte för allt i världen förstå hur någon kan leka Gud på det viset. Stackars flicka, hon måste ha varit så rädd.. Jag är skärrad, förbannad och vill verkligen att detta bara ska vara en mardröm. Det är så hemskt.

Vila i frid. Från hela mitt hjärta hoppas jag verkligen att du kan få göra det till slut!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1867551.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1867529.ab

Over and Out//

Lollipop

[12:11]

Mikas senaste rullar på högvarv blandat med Daughtrys senaste Over You och massa disneylåtar. Jag springer omkring med nyladdad energi i kroppen. Så glad att jag börjar få tillbaka mitt liv igen, nu kan jag liksom äta lite mat också, vilket jag inte kunde typ mer än två gånger förra veckan. Igår åt jag två riktiga mål mat, och det märks nu att jag orkar mer igen. Fy bubblan vad skönt det är!

Over and Out//

Mora

[10:34]

Ska kasta mig in i duschen, göra mig klar och åka brum hem till Mora. Ska försöka hinna träffa mamma innan hon åker till jobbet, sen ska jag umgås med pappa tills jag ska till tandregleringen och fixa ny nattandställning, det förra åkte ju med spyorna ner i avloppet. Blir ca 1000 kr fattigare efter det besöket. Sen ska jag åka hem till Falun igen och sitta med på dansrepetition, har inte riktigt återfått krafterna än efter persen förra veckan så jag orkar verkligen inte vara fysiskt aktiv..

Nu är cirkusen igång igen. Som det känns nu så kommer jag vara utbränd om ett halvår..

Over and Out//

Uhh!

[15:41]

Har legat på soffan hela dagen, är inte ett dugg tillfrisknad.. Inatt var det lika illa igen, och nu börjar jag seriöst fundera på om Jocke kommer hitta ett russin i sängen snart. Jag får inte i mig mat, och när jag väl får i mig så får jag inte behålla maten över natten.. Jag är så skakig, klen och orkeslös. Jag fattar inte hur jag ska ta mig igenom det här?

Over and Out//

Klump i halsen

[09:23]

Nu känns det så där igen. Utnyttjas jag bara eller är folk verkligen såhär trögtänkta?! Jag blir rent ut sagt förbannad på hur man kan bete sig ibland.. Men jag orkar inte bry mig längre, nu vet jag var skåpet ska stå.

Pratade med mamma om det, började så klart stortjuta. Inte så att hon hörde det, men ändå. Hon fattade, det hör man på henne, hon ändrar tonläge ganska så snabbt när hon märker att man blivit ledsen. Fast jag låter ilskan gå ut över henne, det gör jag nästan jämt, och det skäms jag för. Mamma och Jocke är de som får bli mina slagpåsar när jag blir sårad, ledsen, arg och uppretad. Tyvärr.. Hur som helst, jag blir lika upprörd denna gång. I fortsättningen så vet jag i alla fall hur det kommer att bli, så jag tänker inte vänta på någon inbjudan jag inte, för någon sån verkar inte komma.

Det jävligaste av allt är att det är JAG som mår dåligt av sånthär.

Over and Out//

Har förståelse

[08:01]

Jag förstår verkligen att mina bloggläsare flyr just nu. Inte ett vettigt inlägg sedan innan flytten. Jag ber om ursäkt. Nu är datorn igång, dessvärre blir man sittandes på golvet med tagentbordet i knäet om man ska bruka den just nu.

Jag har varit sjuk sen i Tisdagsnatt. Spya valde att komma upp, detta har aldrig hänt utanför alkoholsammanhang (nu låter det som att jag hela tiden spyr i samband med alkohol, och för den delen så låter det också som att jag intar alkohol för ofta, emen så är verkligen inte fallet!). Eller jo, en gång när jag var liten och åt varm nyponsoppa och glass för fort.. Men jag har aldrig tidigare varit magsjuk, och jag antar att detta var min debut. Men ändå så verkar det inte vara magsjuka eftersom det bara hände en gång.. Jag är förbryllad. Hur som helst så mår jag så konstigt. Känner mig yr och vimsig, kan inte sova ordentligt, magen känns som en ballong på väg in i bristningsfas och jag kan inte äta. Någon doktor kan väl ge diagnos?

Jag ska försöka få min tid på donken bortbytt, annars sätter jag verkligen Fredrik i skiten!

Over and Out//

God kväll!

[18:26]

Kvar hemma hos mor och far än. Ska strax åka hemåt Falutrakten, lite mat ska vi få i oss först. Vet att det antagligen kommer dröja innan jag får tillgång till dator igen, så vi får se hur lång tid det dröjer tills nästa inlägg uppdateras..

"Victoria Nordgren, mat, NU! Du accelererar som en pormask.."

Ja det har jag ju aldrig hört förut..

Over and Out//


Mätt

[14:28]

Har varit hungrig ända sen frukosten vid halv tio. Gjorde samma misstag som igår, jag vräkte i mig lunchmaten i ett försök att stilla min hunger, och nu har jag magknip 2000. Måste lära mig någongång, varken igår eller idag blev jag visare dock.

Ikväll, Melodifestival del 1. Hur ska detta sluta? Jag har inga höga förväntningar, för det blir ju bara sämre och sämre för varje år. Schlager hit och schlager dit, det är ju för fanken inte schlager längre. Och ändå blir det sån schlagerhets inför varje melodifestivalmånad, trots att det är så lite schlager det bara kan vara. Man har ju till och med döpt om hela tävlingen. Hur som helst, my point är att det inte blir bättere med åren, utan raka motsatsen. Nu kan ju vilken jäkel som helst delta, med hur knepiga låtar som helst dessutom. I år har vi en karl som sjunger hela låten på bosniska. Har han missförstått situationen helt och hamnat fel?

Tillbringar i alla fall kvällen hemma hos svärföräldrarna. Ska försöka få i mig en grogg eller två. Känner för att ta mig något alkoholigt, inte för att jag måste utan för att jag verkligen är sugen på det nu. Dricker normalt sett inte alkohol överhuvudtaget, händer väldigt sällan.. Whatever, nu måste jag smälta mat för fulla koppar innan jag exploderar!

Over and Out//

Föräldrar och tandläkarbesök

[18:47]

Gud jag måste oftare skriva och säga hur mycket de två betyder för mig, och hur de ställer upp för en. Helt galet kärleksfulla människor. Ja, mamma och pappa.. Vad skulle man vara utan dem?

Tandläkarbesök idag hemma i Mora, gick kanoners. Inga hål och jag behöver inte gå dit förns om två år igen. Tandtråd ska jag komma ihåg att köpa, så slipper jag den där läskiga tandstensmaskinen nästa gång. Slapp dessutom betala 420 spänn, vilket gjorde mig mycket glad i hågen. Så jag firade med en ny mascara på H&M och brände 130 kr på det istället!

För örvigt så har våran dator hamnat i viloläge på golvet hemma i nya lägenheten, men det står väl inte på förns den är igångsatt igen hoppas jag. Så, våran dator har gått i ide och det är anledningen till min totala bloggtorka. Kommer att åtgärda det så snart det går. Tills dess bjussar jag på en bild som får massor av underbara minnen att vakna till liv..

image292

Over and Out//

Fy fan vad jag är trött

[18:34]

Flytten tog kål på mig och min ork. Denna vecka har jag varit som en vandrande död. Flytten tog alltså ut sin rätt en vecka senare. Nu är jag groggy när jag vaknar och trött hela dagen fram tills sena kvällen. Ögonen hänger ner till knäna och fräschheten tycks ha försvunnit. Känner mig som en gammal tépåse..

Hur som helst. Vi är i alla fall inne rätt så ordentligt i nya lägenheten och trivs så förbaskat bra. Har badat två gånger och det är ju bara för underbart. Större kök, större hall, större sovrum, större vardagsrum.. Tja, nämn något som inte är större. Jag älskar nya stället, trots att det ligger tre trappor upp. Jag vet att vi ska ha hjälp att flytta ut när det nu blir, för det gör vi inte på tre man igen..

Har ingen dator hemma i lägenheten. Är ute hos Maria, Erik och Oliver och lånar datorn. Har just nu en kattunge i knät, vilket påminner mig om hur mycket jag vill ha djur till lägenheten! Har missat allt som hänt i bloggvärlden nu senaste två veckorna och jag har verkligen mycket att ta igen, I know, men det kommer när det kommer.

Dans, dans, dans. Hela dagarna går åt till planering och genomförande. Jag är så trött att jag somnar..

Over and Out//

hits