Midsommardagen

[14:26]

Nu går vi mot mörkare tider igen - Säger en bitter Victoria. Ja men det är ju faktiskt så att det bara går utför igen efter midsommar, och den har ju passerat nu.. Satt och sa det igår till min storasyster, att det faktiskt var roligare att vara liten om somrarna. Man tyckte ju att syrénerna blommade från maj till september, att midsommarblomsterna kunde plockas så länge som in i Oktober och att allt vara mycket grönare då. Nu ser man ju hur allt bara förfaller efter var dag som går. Usch och hujedamig vilken jävla pessimist jag är för att uttrycka det milt. TråkVictoria. Men jag upplevde faktiskt allt som mycket grönare när jag var liten, konstigt nog.. Aja. I-landsproblem!

Dagen efter är aldrig en bra dag. Man är bara trött och hängig och konstant sugen på godis och läsk. I alla fall jag. Men jag har faktiskt inte gett efter för begäret än, eller.. jo.. Lite bara. Men det räknas inte. Funderar på vad vi alla ska hitta på ikväll. Igår spelade jag, Rebecca och Alexandra kubb mot Jocke och Micke.. Vi förlorade tre hela gånger och jag var så arg. Förstås fick Jocke ta den smällen. Jag är en usel förlorare, som min far! Ikväll ska jag försöka tvinga dem att spela Riket med mig, men ingen verkar speciellt intresserad om jag ska vara ärlig. Men jag är megaintresserad ju.. Skit samma, får väl spela med mig själv om det skulle vara så illa att inte ens EN enda själ kan offra sig för min skull..

Nu ska jag nog ta och socialisera mig igen. Ha en bra midsommardag!
Over and Out//

Midsommarafton

[15:43]

Här sitter jag på självaste midsommarafton och bloggar. Jag har ju inte bloggat på så länge så nu fick jag lov att slänga in ett inlägg för att hålla de få intresserade kvar vid intresse! Är i Mora och ska kalasa, sen bär det av till Stockholm nästa vecka. Ska dansa med Bounce. Så kul :)

Nu ska jag tydligen börja dricka rödvin enligt Ann-Sofie, åhå, då kan jag kanske börja tycka om det så att jag kan joina alla andra rödvinsdrickare, eftersom det inte verkar finnas så många vitvindsdrickare längre. Är bara The Whitewine-pussy Victoria som dricker det i min krets känns det som.. Hmffr..

Saknar Micke, Monica och Ambi här. Skulle ha varit här, men sjukdom verkar ha drabbat familjen, och det är ju SÅ typiskt och jäkligt tråkigt. Men det kommer fler gånger. Kommer väl vara i Sågmyra och trakassera dem tillräckligt ändå :)

Nu ska jag återgå till det sociala livet utanför Alinsgårdens portar.. Huh.. Kom det från mig? Och by the way så har jag köpt ett speeeel. Riket heter det, verkar helt galet men jag vill bara spela det nu!!!! En rättelse också.. Pappa har köpt spelet - Inte jag!

Glad Midsommar på er alla underbara människor!
Over and Out//

Tårar

[16:27]

Nu gör man sådär som man inte ska i situationer där tårarna är nära. Man sätter sig vid datorn, sätter igång de där blödiga låtarna som man vid vanligt sinneslag liksom gillar att tralla och sjunga till. Men nu förvandlas man genast till en jättebäbis som sitter och grinar helt ensam framför dataskärmen. Löjligt, I know. Men det blir faktiskt så ibland. Och idag grät jag till och med i skolan. Bara sådär. 

Då, där mitt bland alla underbara mäniskor, insåg jag att det faktiskt är ÖVER på riktigt, mitt underbara år på dansarutbildningen är borta.. Det smärtar något fruktansvärt. Jag kommer att sakna så mycket. Jag kommer nog till och med sakna benhinnevärken och de akuta sendragen man får mitt i natten av all hård träning dagen innan.. Jag vet att det är flera av de i klassen som jag troligtvis aldrig mer kommer att få se, som Saara som är från Finland. När ska man få se henne igen? Aldrig känns det som just nu.. Och mina lärare kommer jag att sakna, speciellt Magnus och Ellinor - De är som mina extraföräldrar och jag kan inte förklara hur mycket de har gett mig detta år. Tack och lov så får jag ju träna på skolan i höst, så dem får jag se. Men det är ändå ett avslutat kapitel på något vis. Det är så förbannat sorgligt!

Och apropå inget alls så är jag så otroligt glad som har Joakim som finns i mitt liv. Mannen med stort M och snart är det två år tillsammans, och jag älskar honom bara mer och mer för var dag som går. Han är den som får mitt hjärta att fortsätta slå.

Looks like we made it, look how far we've come my baby.
We might have took the long way, we knew we get there someday.
They said: I bet they'll never make it.
But just look at us holding on, we're still together, still going strong.

You're still the one I run to, the one that I belong to.
You're still the one I want for life.
You're still the one that I love, the only one I dream of.
You're still the one I kiss goodnight.

I'm so glad we've made it.
Look how far we've come my baby.

Nu ska jag ta och rycka upp mig och komma ihåg hur mycket värdefullt som jag har i mitt liv att vara GLAD över!
Over and Out//

Ny Måndag

[20:12]

Klockan är mycket och vi har inte ätit ÄN. Uscha på Victoria och Jocke. Jag förstår varför alla dansare är så jävla smala.. Man orkar ju inte göra mat för fasen. Kanske ska bli kontorist istället.

Inträdesprov till dansarutbildningen för andra gången och jag fick sitta i juryn IGEN. Jätteskojigt, men samtidigt rätt skrämmande att man faktiskt ska bestämma över någons framtid. Men det var mestadels kul och otroligt lärorikt. Nu vet vi vilka som ska gå på skolan också, och imorgon är det kurs för alla som har sökt och kommit in och de som är reserver + vi gamlingar som hänger kvar och fluktar för länge på de stackars lärare som ska stå ut med oss lite till. Kurs hela veckan ända fram till Lördag alltså. Kommer nog att bli en kämpig vecka, men det ska bli kul med lite nya ansikten i danssalen. Sen är det ju midsommarveckan. Och det innebär att det snart bär av till Bounce Summercamp också, kan inte vänta mycket längre :)

Som jag har längtat efter den veckan, och som jag kommer att trivas. Hujedamig, vilken underbar vecka det kommer att bli. Sen efter den veckan är det väl som vi ska till Kolmården. Det är Jockes mamma, pappa, syster och systerns sambo och deras 9 månaders bäbis som med spänning ser fram emot alla djur och getterna som man får klappa på. Och så jag och Jocke då, som också kan räknas till småbarnen kanske eftersom vi säkert känner ungefär likadant som Oliver. Heh..

Jaja, nu ska vi käka lite ostschnitzel och billighetsmakaroner i kgpack. Mums för varierad mat! Eller inte..

Over and Out//

Ljuva helg ännu en gång!

[23:40]

Ja, har suttit i över en timme och försökt fått förklarat för mig om en massa skit som jag egentligen inte orkar bry mig om. Vill kunna kolla på film via datorn då våran dvd verkar arg och vill ta ut förtidspensionering. Så pappa skulle förklara hur detta går till väga, och en timme i telefon var bortkastad tid eftersom jag inte uppnådde speciellt mycket till resultat.. Men men, lets try again tomorrow. Dessa datorer. Hujedamig!

Helg, ljuva helg som jag inte vill ska vara över. Helt underbar helg, som jag för övrigt säger typ varje helg. Men denna var helt speciell. Har tillbringat mycket tid ute i Sågmyra hos mina favoritmänniskor. Har glassat i solen, ätit tusen liter god mat, pratat en massa om en massa, myst, sprungit med en del promille i kroppen och köpt godis i en affär som hette Godis Britta eller nå liknande. Liksom, bara namnet gör ju att man måste köpa något. Visserligen så köpte varken jag eller J. något eftersom jag tydligen hade blivit tillsagd att ta med hans plånbok, vilket jag inte alls hade hört. Så det slutade med att Monica handlade en påse som vi snyltade lite på :) Tack för det!! Vi har ätit jordgubbar, jag har lekt med Amberle, vi har umgåtts och haft det jättemysigt ute i Sågmyra som är mitt absouta favoritställe. Gud, tacka vet jag min bror, min svägerska och deras underbara Amberle. Vad hade jag gjort utan er? Och till råga på allt detta toppenmysiga så scrappade vi hela dagen idag i butiken. Jisses.. Eller förresten, jag scrappade inte speciellt mycket, hade inte en enda bild med mig, så det blev liksom svårt att få något vettigt gjort. Nåväl, det får bli en annan gång, och när boxen är klar så kommer bilder, I promise..

image64
Vill ha! Så söta att man skulle kunna käka upp dem hela.
www.pappersvinden.se - Värt att kika in på om intresse för scrapbooking finns!


Måste sova, jisses.. Klockan är ju snart tolv och jag ska upp imorgon och sitta och vara trevlig och representera skolan på inträdesprovet. Hehe, återstår att se hur trevligt det blir alltså. Ska bli spännande att se vilka som kommer in, får nog veta det redan imorgon, eftersom att det är kurs för alla de nya redan på Tisdag. Och, jag ska jag vara med på kursen. En hel veckas gratisträning!!! Wipiie..!!

Nu, sova..
Over and Out//

Sommarlov?

[10:42]

Ja, så var detta år över. Helt galet vad fort allt har gått. Var och fick betygen igår, fikade litegranna med klassen och gick ner på stan och käkade glass med Jocke och Elin efteråt. Känns ju inte som att man har slutat eftersom att det är kurs hela nästa vecka. Vet inte om jag ser fram emot det eller om jag är rädd för nästa vecka :) Återstår att se om man lever eller ej nästa Lördag när det är klart.. Men hursomhelst så är sammanfattningen på året god. Jag fick goda ord från mina två favoritlärare, och det betydde väldigt mycket. Fick en ljusare syn på mitt framtida liv som dansare faktiskt.. Var ute hos dem, Ellinor och Magnus, i Torsdags kväll/natt och hade avslutningsfest. Hur underbart som helst, ska dit flera gånger. Jocke hittade en ny kompis i Magnus också, det kändes bra eftersom jag trivs så bra med dem..

Snart dags för Stockholmsvisit också, ser fram emot det som bara den! Efter midsommar, då jävlar blir det dansa av! Ska antagligen bo hos Ann-Sofie, systers sambos mamma. Min extramamma.

Idag blir det Sågmyra, jippie! Har längtat länge efter dem där ute. Ska grilla och kolla lite på Sågmyra marknad och mysa och ha det gott i hettan. Höll på att förlora förståndet igår då det var helt galet hett ute. GAH! Men ser verkligen fram emot idag/ikväll. Är så mysigt att vara där!!

Over and Out//

En dag..

[07:53]

Ja, tiden rullar på. Snart är det skolslut, jag har alltså gått ett helt år här i Falun. Galet när man tänker efter, för det känns inte så. Började nästan att gråta igår på baletten, för nu känns det liksom att det börjar ta slut.

Måste äta frukost så jag hinner till skolan i tid. Ha en bra dag!

Over and Out//

Hemma igen!

[21:43]

Hemma i Sverige igen. Kommer att uppdatera lite om resan, men inte idag. Har bränt mig på brö.. eller.. hm.. Hur säger man? Ovanför tuttarna i alla fall. ONT! Ansiktet börjar också att brinna lite nu känner jag.. Aj aj, inte roligt. Jag brukar faktiskt inte ens bränna mig, men nu när jag är hemma i Sverige igen, då kommer brännan.

Är i Vika ikväll. J är hemma i Falun. Micke, Monica och Ambi kom hit, så jag kunde ju inte åka hem då inte :) Så nu ska vi väl snart käka lite efterrätt eller något, sen funderar jag på att sova efter det. Är trött och vill bara få atten överstökad!

Nu ska jag gå ner och vara social, umgänget är ju så underbart!!
Ha en god kväll.

Over and ut//

hits