Så dåligt..

[23:20]

Jag blir less på mig själv. Uppdatera hit och dit, men jag gör det aldrig ändå. Dåligt Victoria!! Ska upp runt sju imorgon, hinna käka och så och sen dansa balett kl åtta. Ska bli intressant, för jag har blivit latare än sist.

Jag har så mycket tankar i huvudet, så mycket jag vill få ut. Men hur mycket jag än försöker förklara för inblandade parter så kommer orden helt fel ur munnen och allt blir bara skit. Eftersom att jag vet att typ noll personer läser mina blogginlägg här så kan jag liksom skriva ur mig så mycket mer än vad jag kan på till exempel Lunarstorm, där man har hela Mora som lusläser för att hitta något att snacka skit om!

Jag är så förbannat less på hur jag kan förstöra saker. Jag är så ofantligt less på hur bara jag kan förvandla även det finaste till katastrof. Jag är som någon jävla parasit som bara suger ur näring ur mina värdar. Jag blir bara så arg på hur egoistiskt och barnsligt jag kan bete mig, åt saker som faktiskt inte ens är värda att ta upp.. Förstår inte mig själv för fem fucking öre just nu. Och svordomar bara hoppar ur käften på mig: BER OM URSÄKT!

Usch, usch, usch. Det är sånt här som gör att man får panikångest till och från. Jag avundas de som kommit någonvart i livet. Jag är bara kvar, precis där jag slutade. Så hemskt att personer som verkligen trott på mig ska bli besvikna när de inser att jag faktiskt bara lägger av med sådant som.. Äsch! Blir bara arg och ledsen. Ser säkert ut som att jag bara tycker synd om mig själv, men så är faktiskt inte fallet. Det är bara så jävla typiskt att jag ska vara den som sitter och inte får ändan ur vagnen någon gång. SKÄRP DIG BARNRUMPA. Slå mig själv på käften kanske hjälper. Måste liksom vakna upp och inse vad jag har framför mig. Ska jag plugga ämnen på Komwux, leta reda på ett jobb, söka dansskola, hitta en häst att rida och tävla, bara gå och gräva ner mig? Vad ska en liten Victoria göra..?

Jag skulle nog må bäst om jag fick hjälp av en kurator eller två. Jag blir less, less, less på mina framtidsutsikter just nu.. Jag har verkligen nada utbildning känns det som. Och jag är så seg, kommer inte igång alls längre.

I wonder if you'd smile. baby smile, smile, smile...

Jag klagar och nöter, men har du läst ända hit får du fan skylla dig själv ändå! Godnatt.
Over and Out//

hits