I'm not ready to make nice..

[14:47]

Fruktansvärt bra låt den där. Dixie Chicks. Absoluta favoritlåten just nu. En av dem i alla fall. Har typ fem miljoner låtar som jag verkligen avgudar. Men den här ligger absolut på top 5, än så länge.. Men jag har kommit på att Sandi Thom's I Wish I Was A Punkrocker är grym den med. Jag vill egenligen att den ska komma igång mer vad gäller musiken, men den är så bra ändå.

Och jag kör tidningar tre-fyra timmar om dagen. Hur skönt extrajobb som helst, det är inte ens halvtid men ändå tjänar jag riktigt bra. Och det är så busenkelt. Perfekt sådär nu innan flytten, som faktiskt sker om mindre än en vecka. WOHOOOOO!

På Tisdag får jag äntligen säga att jag är sambo med Joakim. Min ögonsten och jag ska flytta ihop. Helt tokigt underbart! Åh, snart så älskling, så bor vi tillsammans i en liten etta bara du och jag. Det här måste vara en dröm, eller så är jag i himmelen nu!

I wish I was a punkrocker..

[19:26]

Jahapp, och nu riingde Jocke. Han slutade tydligen tre timmar senare än tänkt. Hmmm. Jaja, orka fundera över det. Näe. Vet i alla fall att det kommer att bli SÅ skönt att få komma bort ur Guds glömda stad/by/ort/håla(?).. USCH vad jag är trött på Mora alltså. Bor fan inte många vettiga människor här inte. Näe!

Nu ska jag åka eller cykla in till Mora en sväng. Får se om jag sover kvar hos Jocke ikväll. Beror på om han erbjuder mig en sovplats. Och lite sex kanske? Höhö.. Nä nu ska jag sluta! Och apropå ingenting så har jag lyssnat på Shane Wards - No Promises typ tiotusen gånger. Herrejisses!!

I don't want to run away. I just want to die in your arms.
Over and Out//

Svartsjuk?

[09:25]

Ja jag har då märkt en baksida med att vara tokigt kär i någon. Man blir så svartis. Iaf jag. Är det dåligt, eller är det bra? Alla har olika åsikter om det vet jag, i mina ögon är det bra när jag märker att han blir svartsjuk, för då vet jag att han bryr sig och älskar mig. Men att jag blir svartsjuk är ju bara JOBBIGT! Jag hatar att vara svartsjuk. Det är verkligen jättejobbigt. Man blir så förbannad och samtidigt så jävla splittrad, nästan ledsen. Men jag ska inte vara den som är svartsjuk på ett negativt sätt, inte inför honom iaf. Får vara bitter ett tag själv, sen ska jg släppa det och krama om honom istället. Det måste få bli min nya taktik. Men vem fan var dum nog att uppfinna svartsjuka?

Nu ska jag inte sitta här och snacka strunt. Nu ska jag börja att packa och förbereda en present!
Over and Out//

hits