Galet trött

[20:57]

Är så trött i huvudet. Mina hälar håller på att avlida dessutom. Har stått upp sen klockan 12. Hua, måste skaffa fram inlägg i skorna innan jag måste amputera bort något. Kommer bli en lika lång dag imorgon också, börjar 11 och slutar 18:30. Mycket pengar ska det bli vill jag lova. Tråkigt är ju att jag inte kan jobba såhär mycket sen när dansklasserna kommer igång igen.

Apropå dansklasserna så lovade jag mina elever att vi skulle göra MASSA nytt efter lovet. Kul att jag inte ha gjort något nytt på någon av mina 4 koreografier som jag har. Hehe, blir mycket att göra på Måndag med andra ord, för denna vecka hinner jag inte med något alls i dansväg. Mycket jobb, hela dagarna, då orkar man inte dansa efteråt.

Ahit, jag skäms över hur mycket jag har handlat för de senaste två dagarna.. Onödigt 2008, verkligen. Borde lämna igen det som jag inte absolut behöver, men vad fan. Dessutom har jag klippt bort prislappar på alltihopa. Var nere på H&M och köpte lite mer grejer idag. 5-pack svarta strumpor, 5-pack trosor, 1 par knästrumpor, 1 halsband, 1 armband till J.. Tror inte att det var någe mer. Igår köpte jag 1 stycke klänning, 1 stycke "bolero", 1 stycke armband, 2 stycken polotröjor.. Inge mer tror jag. Det är skrämmande bara, hur lätt det är att göra av med pengar. Hade jag haft mer pengar att spendera hade jag lätt kunnat gjort av med hur mkt som helst :)

Over and Out//

Haha!

[09:31]

Hade 18 besökare igår. Mitt rekord är 21 tror jag. Många va? För mig är det 18 unika läsare, vet kanske 6-8 st av dem, alla andra då? Vilka är det.. Jag är meganyfiken, men ingen svarar någonsin när jag frågar er.. Jag får kanske 1 kommentar var tredje dag eller så. Bättre kan ni fan!! Tänk om ALLA skrev en enda liten mening varje dag, då skulle jag ha 18 nya kommentarer att läsa VARJE dag.. Snälla, kan ni inte försöka i alla fall en gång åtminstone, för min skull? :D

Ska snart gå ner på stan och leta lite saker som J ska ha till på Lördag. Han är nog nästan lika seriös som sin mamma i det här. Jag kan fan inte ens låtarna jag ska vara med på :) Men jag lär mig snabbt.. Inbillar jag mig i alla fall..

Pappa svarar inte hemma och jag måste betala räkningarna IDAG.. Ska iväg och jobba mellan 12-19 också, blir ju inte direkt bättre av det. J får helt enkelt hjälpa pappa med OCR-nummer och sån shit. Annars kommer jag få lov att göra det ikväll när jag kommer hem, och det vet jag inte om min hjärna pallar med.

Har på mig min nya polotröja idag, och jag tror att vi trivs ganska så bra ihop!

image267
Over and Out//

Helt slut

[22:26]

Helt galet trött i skallen, halsen ömmar efter allt snack och jag ska snart gå och sova. Ska jobba låmgpass imorgon. Skulle ha börjat vid 16 och slutat 19 men det blev ändringar i planerna, ska börja 12 och sluta 19 istället. Pengar, pengar, vad gör man inte för pengar?

Ambra från Bounce kommer hit till Falun, som jag har sagt en gång förut. Ni som inte vet vilka Bounce är, FY SKÄMS på er. Man ska veta vilka det är, lika mycket som att man ska veta vem Peter Forsberg är, eller varför inte ABBA. Bounce är Sveriges absoult bästa dansgrupp. Håhå jaja, och Ambra kommer hit och håller i tre workshops. Ska bli så kuuuul, är nämligen anmäld dit nu. WOHOOO! Såg Lovisa på stan idag, hon ska också på alla tre klasserna. Kommer bli vi två som går på allt I guess, och kul kommer vi ha, så in i baljans..

Är så trött att jag inte ens vet vad jag skriver längre, men det jag faktiskt vet är att jag borde sova.. Så jag kan få vakna igen och gå ner på stan och leta lite grejs som J ska ha på Lördag. Så ska jag passa på att kolla efter billiga skor eller något liknande som jag kan ha på festen. Ska nog ha en svart klänning och en lila "bolero" eller vad jag nu ska kalla den. Ingen knytning fram, det är bara en baksida och hål där man stoppar i armarna. Hm, ja vad kan det heta? Jag har i alla fall ingen aning. Hur som helst. Svart klänning, lila "bolero", svarta leggings hade jag tänkt mig, ett silvrigt tjock armband och mitt fina långa silverhalsband med en stor svart droppe på.. Fast, jag hade velat ha lite mer färger än svart och lila.

Någon som har tips?

Annars säger jag godnatt och sov gott. Det ska definitivt jag göra, bredvid min älskling. Mmm, det är så härligt att somna vetandes att man har någon bredvid sig. Känslan av trygghet liksom. Att veta att man inte vaknar upp ensam. Vilken härlig känsla det är att vet att man är med någon som man VILL vakna upp bredvid varenda morgon.. Jag längar så efter att få fortsätta att bygga en framtid tillsammans med den där helt gudomliga mannen. Min!

Over and Out//

Nu dags för jobb

[14:21]

Har varit och käkat på Hett & Vilt med min älskling. Jättegott var det, mysigt också. Behövdes verkligen. Sen åkte vi och kikade på det han har snickrat på jobbet, blir jättefint. Är stolt över honom, han är så duktig. Nu har jag tillbringat senaste timmen på stan, köpt grejer på H&M, helt onödigt känner jag nu. Behövde bara två grejer av de 6 saker som jag köpte. DUMT! Men, köpte några saker som jag eventuellt ska ha i helgen, vi får se om jag lämnar igen dem eller ej..

Hittade i alla fall två polotröjor som jag verkligen är i behov av. Så man får väl kalla det för bra köp trots allt. Nu måste jag göra mig klar.

Over and Out//k

Traska och traska

[11:32]

Nu är jag färdig tror jag bestämt. Har bara i uppdrag att hitta ett par strumpor som jag kan ha i stövlarna. Tror de blir raggsockarna faktiskt, är frusen om fötterna. Ska knäppa kort på min vinterkappa sen, den är så söt. Tänker på mormor när jag ser den, tror att hon har haft något liknande när jag var liten eller så.. Stormförtjust är jag i alla fall i den, och det är nog den dyraste kappan som jag äger. Snål som jag är så lägger jag inte ner mycket pengar på vinterjackor, trots att jag borde eftersom jag är fryslort. Ska ner på H&M innan vi käkar tänkte jag, se om jag hittar leggings, polotröja och halsband, eventuellt nå andra smycken och en klänning/tunika som jag kan ha på mig på Lördag.. Indiska ska jag till också, min favoritaffär, kan vara där i flera timmar och bara gå omkring och kolla på allt de äger och har.. J hatar Indiska, det finns inget att sitta på därinne nämligen.

Fan, hela jag luktar så gott just nu. Kommer dessvärre att fördärva det när jag går till stekoset på donken.. Typiskt! Nu måste jag traska ner på stan om jag ska hinna med allt som jag har planerat. Ringt till pappa har jag inte hunnit än, men jag får göra det ikväll när jag har slutat.

Hm, nu kom jag på att jag inte har ätit någon frukost..

Over and Out//

Home Spa

[10:55]

SItter här och softar, läser lite bloggar och bara är. Lyssnar på bra musik i form av Plain White T's, Green Day, Switchfoot, Crowded House mm. Har precis haft lite hemma spa i duschen. Tvättade först rent håret från diverse hårprodukter, sen med Head & Shoulders-schampoo. Så la jag i hårinpackning från Mjukt & Skönt, Pink Grapefruit & Kiwi with white tea extract.

image262

Mums vad gottigott den luktar vill jag lova. Sen när jag hade fått i den i hela håret la jag en ansiktsmask från Chantelle, Sea Herbs & Mud Cleansing.
image263

Vårdade mitt ansikte ömt och hade en uppfriskande verkan. Kylande och lugnande står det på förpackningen, precis vad mitt ansikte behövde. Dessutom var själva masken turkos, så det blev ju bara roligare på det viset. Såg ut som en turkos Shrek. Bäst med ansiktsmasken är att den är märkt med Against Animal Testing-märket, vilket ju är kanon. Sen om det är sant eller ej vet man ju egentligen inte. Men jag litar på märkningen!

Efter att jag fått i hårinpackning och lagt ansiktsmasken så passade jag på att ansa lite hårväxt på benen. Usch, jag hatar det. Hårväxten alltså. Men tydligen så påverkar man inte den alls av att raka, hårstråna blir inte tjockare, man får inte MER hår heller. Så då kan man raka på bäst man vil utan att vara orolig över att se ut som en varulv inom några år.

Peelade kroppen och fejjan med Mjukt & Skönt's Body Scrub och Facial Scrub Mango & Papaya with a hint of Limeflower. Hur bra grejer som helst, I love it!
image264
image265

Riktig Spa-känsla vill jag lova. Till sist när jag var klar och duschad så smörjde jag in min med Dove Shimmering Lotion. Mjukt och härligt. Så nu känner jag mig fräsch och ren. Har precis blåst håret nu också, har då självklart i Heat Protection-produkt, Shockwawes Tame It.

Här har ni hela mitt spa-kit:
image266

Allt är inköpt på Ö.B, så det var budgetalternativ. Billiga, bra och uppfriskande grejer. J ringde för ett tag sen, vi ska ut och käka lunch om typ en halvtimme. Åhléns eller Hett & Vilt blir det nog. Mys, mys!! Jag blir så glaaaaaaaaaaaaad. Ska försöka hinna ner p stan en sväng innan jag börjar jobba vid 15. Hoppas att det är lika roligt på jobbet också, då är dagen nästan fulländad. Kanske en bra film ikväll också, mys med karl i soffan och så kan man sova gott sen!

Over and Out//

Nä, nu får jag ge mig!

[01:00]

Datorn är så seg, jag blir galen. Vill bara trycka på Stänga-Av-knappen och gå härifrån. Tar minuter att få upp en ny sida. Blir tokig på skiten.. Irriterande. Jag visste att jag skulle ha borstat tänderna INNAN jag satte mig här, för nu är jag trött och irriterad och kommer knappt orka stå och gnugga-gnugga i två minuter innan jag får lägga mig bredvid min karl och somna.. Irriterande. Något som också stör mig är dessa förbaskade köttbullar som Mc Donalds fått för sig att börja servera till Happy Meal. Vill man ha köttbullar går man till gatukök. Irriterande! Jag vill sova, och det är det som är mest irriterande!!

Om jag ska orka upp i tid imorgon så måste jag ge upp klädtittandet och gå och sova. Är bästa medicinen för mig just nu. Jag måste nämligen orka upp imorgon så jag kan duscha, hinna göra mig redo, ringa pappa och få hjälp att betala resterande räkningar eftersom jag av någon anledning har lagt min internetdosa där hemma (?), gå ner på stan och kika på skor, väska, något "party"-plagg till helgen och lite annat smått och godis.. Så, dags för sängen.

Apropå säng, VILL HA:

image257
image258
image260
Over and Out och Godnatt//

Sjukt mycket stress och lite shopping

[23:20]

Jahopp, sitter man här halvt inne i natten och smyger omkring likt ett skrämt rådjur. Jag har tråkigt med andra ord. Eller.. Jag vet inte riktigt vad jag har eller vad jag är men jag vill inte sova, inte nu i alla fall. Ehm, flummening 2008!

Dagen har varit sjukt lång och jag jobbade över typ en timme och lite till idag. Rätt skönt att det faktiskt funkade utan problem. Ibland var jag nästan lite duktig, vill jag i alla fall inbilla mig själv, och då flöt det på ganska så bra. Halv elva till halv fem tror jag att jag jobbade. Mycket folk typ hela dagen, märks att det är lovtider. Pjuh, många hungriga ungdomar märker man. Har dom inget vettigare för sig än att sitta på Donken klockan tio på en Måndagsförmiddag så fine för mig.. Tog med mig lite käk hem till min älskade, satt och knaprade på maten typ 20 minuter sen stack vi till Kniva och Js syster, hennes sambo och deras barn. J håller på att göra en gitarr i deras garage. Japp, you heard me, en gitarr.. Det jävliga är att den är snygg också, så den får nog hänga på väggen sen någon gång i framtiden. Vi ska ha födelsedagskalas för Js andra syster som fyller hela 25 år, så vi ska sätta upp en hejdundrande show jag, J, hans mamma och Js mostrar och morbröder och lite andra typer. Blir helt galet, ska dooa bakom "Anna Book", dansa och leka cheerleader (vet ju vad jag håller på med då eftersom jag faktiskt har varit cheerleader själv, håhå!), vara bakgrundsdansare till diverse kändisar.. Kommer bli helskoj, och det jag skulle komma fram till från början var alltså att J och Erik ska uppträda som Guns N Roses och då ska J föreställa Slash, så det är hans gitarr han håller på att göra. Ni ska se hela kitet, peruk, brallor, gitarr och fejk-tatoosen. Haha, så bra det kommer bli. Nu tycker väl du att vi låter sinnessjuka, men Js mamma är typ världens mest påhittiga person och de showar på ALLA födelsedagskalas de kan hitta.

Hann med Ö.B innan Kniva idag också förresten. Där köpte jag faktiskt en del stuff. Lite hudlotion, peeling, hårinpackning, ansiktsmasker, LdB bronzekräm för ansiktet, lite vax (huhu, kommer jag ens våga testa?) och sånt som jag känner att jag behöver. Är jättenöjd med inköpen än så länge, kanske kommer upp bild över mina fynd imorgon.. Inte för att det är så mycket att se, men bilder är ju alltid trevliga.

Imorgon är det jobb igen, men denna gång blir det em-pass. 15-18 rättare sagt. Så innan dess ska jag ha hunnit ner på stan och kolla lite. Ska in på H&M och kolla utbudet av accessoarer, leggings/strumpbyxor och lite annat skoj. Ska även försöka hitta min partyoutfit inför Lördagskalaset. Kanske klänning? Aja, får se..

Dagens VILL HA:

image250image251

image254image252
image255


Denna jacka hade passat utmärkt i min garderob. Buhu, vill ha, vill haaaaa!

image256

Gud vad jag önskar att jag kunde ha råd att unna mig något snyggt, om så bara en gång om året. Lyx. Nu ingen lyx, dessvärre är budgetalternativ det enda möjliga. Men jag har ju i alla fall kärlek, tur är väl det!

Gud i skruven, jag håller på att förvandlas till Kishti märker jag, lägger in en engelsk mening mitt i det svenska och något ord här och var. Nästan alla stör sig ju på henne och hennes svengelska.. Nu kommer folk säkert bannlysa mig också, men det skiter jag faktiskt i, för jag tycker om att prata svengelska!

Apropå ingenting så ser jag ut som en alien tagen direkt ur någon av Alien-filmerna. Ni vet, den där karaktäristiska formen på huvudet. Jag har inbakad fläta, och eftersom mitt hår är uppklippt rätt så rejält så blir det lätt att det lossnar när sprayen ger vika. Kan tillägga att jag har sprayat rätt mycket eftersom jag jobbade idag, och jag vill inte se ut som Ronja Rövardotter på jobbet liksom.. Tydligen så har sprayen valt att ändra min frisyr helt av sig självt, så nu har jag bananahead 2010! Ganska så fult ärligt talat, och gud vet hur länge jag har gått omkring och sett ut såhär... (?!)

Förresten, en fråga såhär mitt i all smet. Har Ni några idéer om vad jag kan klä ut mig till på en personalfest för Donken. Halloween är det ju tänkt, men man kan ju vara vad som. Och NEJ, jag vill inte vara en kåt kanin i minimala kläder som typ alla småttingar brukar vara utklädda till.. Gärna något som innehåller rörliga kläder så jag kan skaka rumpa hela natten lång.. Tips? Snälla..

Har nog skrivit tidernas längsta inlägg och ni som orkar er igenom hela förbaskade inlägget får gärna lämna en kommentar så ska jag beundra er och ert tålamod ett tag!

Over and Out//

Dags för jobb igen

[09:33]

Jupp, om ca en timme ska jag jobba nere på Donken igen. Idag är jag trött och hoppas innerligt att jag inte kommer vara lika flummig som jag var i Torsdags när jag jobbade. Då blir nog inte dagen så rolig. Ska jobba till 15:00. Inte så långt pass direkt, men mycket kunder under den tiden vill jag lova. Jag har slängts in i lunchruscherna, är nog ganska bra att få vara där direkt från början så man inte får en chock sen! Men pga att det gick typ skit sist så är jag nervös idag. Men jag tror bestämt att jag ska jobba med en av mina danskollegor idag, känns skönt att ha någon man känner.

Måste hinna äta frukost innan, det glömde jag bort sist och höll på att hungra ihjäl sista timmen på jobbet. Nu har vi ju frukost hemma också, är en fördel. Köpte juice igår från Brämhults, med Blodapelsin/Ananas. Jag var exhalterad till max eftersom jag älskar dryck med ananas i.. J tvingade mig smaka sin lingonjuice som han hade köpt så jag tvingade han att dricka juicen som jag köpt. Vi kom fram till att båda juicerna smakade skit. Lingon är inte jag så förtjust i, J däremot älskar tex. lingonsylt, men juicen smakade underligt och typ precis som lingonsylten gör. Brämhult-juicen var så sur och besk att man höll på att vända ut och in på magsäcken innan smaken hade försvunnit. Och Brämhult-juice som är så jävla dyr. Skit också!

Nu dags för frukost!
Over and Out//

Kelsey Briggs

[10:58]

Satt precis och kollade igenom mina favoritbloggar. Inne på en av dessa bloggar hittar jag ett inlägg om ett barn vid namn Kelsey Briggs. För att citera videon som jag såg: "Came into this world December 28, 2003. Went to heaven October 11, 2005."

image248

Kelsey verkade vara en så underbart söt unge. Hennes mamma och pappa separerade redan då hon föddes vad jag förstår. Kelseys mamma, Ray Dawn Smith, började 2005 dejta en man vid namn Michael Lee Porter, och efter att mamman börjat dejta honom började man se tecken på att barnet blev misshandlat. I April 2005 gifte sig Ray Dawn Smith med Michael Lee Porter och i slutet av April bröt Kelsey båda sina ben. Man placerade Kelsey hos annan part medans fallet togs upp i domstol. Men domare Craig Key gav vårdnaden tillbaka till mamman Ray Dawn Smith för att man ansåg att det var oklart vem som misshandlade Kelsey. I Augusti 2005 såg Katie Briggs sitt barnbarn.. För sista gången.

"The last time I saw her, just the way she looked, the way she acted, she looked like she was dying, she was not the same child."

Kelseys mammas man dödade henne. Misshandlade henne till döds. Med flit sparkade eller slog han henne så hårt i magen att hon dog av skadorna. Kelseys pappa var soldat och kom hem från kriget, helt ovetande om vad som hade hänt under de senaste månaderna och istället för ett lyckligt återseende fick han begrava sin dotter.

"Kelsey was always brave, she was daddy's little soldier.."

image249

Världen uppfostrar mycket sjukt folk, så mycket att man börjar undra om det är humant att föda barn till något så onskefullt. Jag blir rädd för hur världen håller på att bli, och vad den har blivit. Jag önskar ingen människa gott som har gjort något sådant.. Våldtäktsmän, misshandlare, mördare.. Alla jävlar som förstör liv för andra.. Hur fan kan de leva med sig själva? Jag blir så upprörd, ledsen, arg.. Jag bara gråter över tragedin, jag gråter över hur sjukt allting är, jag gråter över hur lätt man kan förlora någon man älskar, jag gråter över allt hat, all smärta, all skit. Jag bara gråter och gråter.. Det jävliga är att detta händer varenda jävla dag!

För att se filmen till minne av henne besöker ni Kims Blogg som jag har länkad på sidan.

Over and Out//

Nytt..

[10:04]

Har varit vaken halva natten, massa godis, läsk, popcorn och en del tv tittande. Har fläskat ganska så hejdlöst som ni kanske märker. Barnvakt var vi också, och Ambi skötte sig jättebra. Hur go unge som helst.. Mysigt var det, men huset spökar lite hit och dit, vilket inte är lika så mysigt.

J brukar vara jättetrött, mestadels pga att han jobbar häcken av sig på dagarna. Sa till honom igår, eller snarare inatt, att vi skulle försöka sova länge idag. Klockan åtta börjar han vrida på sig lite så där rastlöst. Fan människa, sov när du kan(!), tänkte jag. Men icke, han kan inte koppla av.. Men han sov i alla fall nästan till tio.. Bara nästan. Hur som helst, så har han nu hittat en tv som han vill ha. Så vi är eventuellt en tv rikare ikväll. Skulle ju vara skönt att ha en större, bättre, plattare. Många fördelar minsann! Han fick ett samtal av sin pappa som ringde och tipsade om tvn, som dessutom är BILLIG, så nu är han helt uppe i varv. Kommer antagligen inte kunna sova förens om några dagar.

Ska försöka få i mig lite frukost, sen ska vi eventuellt till Borlänge och kolla lite. Ny skoaffär har öppnat på Kupolen, jag är nyfiken som bara den. Vill shoppa, vill shoppa!

Over and Out//

Lördagseftermiddag

[15:23]

Har varit i Borlänge sen typ halv elva. J:s föräldrar har köpt kök som skulle plockas ner och på släpvagnar. Var rätt skönt ute, lite ruggigt men efter att ha stått ute i typ två timmar blev det ganska så kallt. Mina fossingar frös nog mest. Lekte med Oliver så man tänkte ändå inte så mycket på det..

Ska snart iväg och undervisa ett gäng fotbollstjejer som ska ha avslutning, och då ville de dansa tydligen. Skoj! Så jag ska undervisa dem i en timme, sen bär det av ut mot Sågmyra och en kväll av barnpassning medans tillhörande föräldrar åker på kalas och roar sig litegranna. Ska bara ta det lugnt, äta godis och kanske spela Xbox och glo på någon film eller två. Ska i alla fall inte tänka alls på jobb eller så. Bara låta hjärnan gå lite av sig själv. Koppla bort verkligheten. Gud vad skönt det låter just nu..

Ska dammsuga det sista i hallen nu, sen måste jag byta om och åka till dansstudion. Nu ser lägenheten till och med ren ut, vilket den inte har gjort på mycket länge. Ska bli så förbannat skönt att flytta härifrån. Pappren är inlämnade, så den sista januari ska vi senast vara ute härifrån. FY SÅ SKÖNT!

Det är grått ute, löv överallt och frosten ligger tjock på rutan varje morgon. Kylan biter i kinderna, mina raggsockar åker på titt som tätt. Mörkret gör sig allt mer uppenbart för varje dag som går. Man måste till och med tända lampan för att hitta vad man letar efter på kvällarna. Det är nog dags att inse att det nu lider mot jul..

image247

Over and Out//

Blir så full i skratt & fruktansvärt förbannad!

[12:29]

Jag accelererar som en pormask, jag vet, och det har jag sagt till er förut. Så, nej jag har inte börjat städa än. Sitter här och hänger, och kommer troligtvis fortsätta med det tills min ända skriker av smärta och är tatuerad i kasslermönster.

Är av någon anledning inloggad på min gamla MSN. Helt plötsligt vill någon skriva till mig, frågar vem jag är och hur gammal jag är och blaha blaha.. Visar sig att pojken heter John och är från Luleå eller hur det nu var. 23 år gammal också, sa han. Sa att jag såg söt ut. Frågade om jag hade cam, nej svarar jag för det har jag inte. Frågar om fler bilder, ja svarar jag för det har jag ju. Vem har inte fler än en bild på datorn? Sätter hela tiden smileys bakom sina meningar, antagligen för att han vill verka lekfull eller något sådant töntigt. Frågar om han kan få en helkroppsbild. Och där inser man hur många rötägg världen idag producerar.

Gud i skruven, kan inte en 23 åring hitta på något vettigare än att ragga brudar via MSN? Så fort jag sa att jag inte ger ut bilder till folk som jag inte känner så blockar han mig. Vilket pucko. VILKA puckon det finns. Sånt där händer ju hela tiden. Så fort en tjej/kille nekar till en cam-konversation eller inte vill skicka en halvnaken bild till någon så blir det helt plötsligt fritt fram till att kalla personen för diverse skitsaker. Har råkat ut för det ett X antal gånger och jag fattar inte varför en 23 åring sitter och raggar på brudar genom att fråga om bilder hit och cam-förfrågningar dit?
 
Har inte dessa jackasses fattat att det faktiskt går att gå ut och dejta på riktigt? Eller åtminstone gå in på en dejtingsite och anmäla sig, för jag antar att det inte blir speciellt många spontana konversationer via camen och massa bider som skickas. Fan, ut och träffa riktiga människor pojkspole, istället för att ruttna fast och ragga på brudar du inte har en aning om klockan halv ett på en Fredag.. TRAGISKT! Jag blir inte det minsta smickrad av att höra från någon kåt och ensam 17-åring via MSN att jag är snygg, söt eller sexig. Tar det snarare som en förolämpning eftersom jag vet hur det kommer att gå till efter den meningen. Personen ser mig som någon lättfotad 20-åring som inte har NÅGOT annat för sig än att sitta och fläka ut sig via nätet.

Jisses, jag blir så förbannat irriterad på att man ska behöva ta sån skit av folk som har IQ under 0! Snacka om att ha en vrickad bild av hur det går till när man vill skapa relationer med någon. Undrar om han tar till samma taktik när han väl är ute på krogen. "Hej, du ser söt ut. Får jag se dig halvnaken nu?"..

Nej fy för sören, ta dig i arslet!

image245

Over and Out//

Rottingstolar och magont

[11:52]

Har ont i magen. Jag har sovit oroligt inatt och drömt jätteunderliga drömmar, igen. Fattar inte var allt kommer ifrån. Jag måste ha någon rädsla som jag inte vet om än eller något. Enligt J så har jag varit rätt vild inatt, och han har lite sovit något knappt. Stackarn. Är så typiskt honom att inte väcka mig och be mig sluta leva rövare. Jag har sparkat och låtit och dragit omkring. Det kan jag förstå med tanke på hur mycket underligt jag har drömt om. Usch, kusligt..

Det är inte speciellt härligt att sitta på en rottingstol i endast ett par hipsters som täcker nertill. Man tenderar att få ganska randig rumpa har jag lagt märke till. J har också sett hur det kan bli. Han tyckte nog det var rätt komiskt. Ser lite mysko ut hur som helst. Som de där köttbitarna som man vill ha ränder på när man grillar. Fast jag har bara ränder åt ena hållet. Annars hade det blivit lite kasslervarning, och så illa har det inte hunnit bli än..

Jag ska ta och rycka tag i lite städning idag. Jag orkar verkligen inte, men jag måste. Ska damma av lite här och där och dammsuga, skura golv, sortera tvätt som bara ligger och dräller omkring. Vi ska idag åka och lämna in papper så vi kan säga upp lägenheten. Vi har inte ens hittat en som vi kan flytta in i än, så det kan bli en del problem den sista januari om vi inte har någonstans att ta vägen. Jag litar på att det kommer lösa sig, annars får vi väl ta och sova i bilen så länge.. Vilket inte är planerat.. Men jag tror att det kommer att lösa sig fint. Vi väntar på besked om en lägenhet, hoppas bara att det blir den. Centralt och bra, "vindsvåning" som J kallar den och inte speciellt dyr heller..

Har ätit några godisar, det är inte bra innan frukost direkt. Kan bidra en del till mitt magont, men inte speciellt mycket. Och apropå magont.. Så fort jag säger att jag har ont i magen när jag är hemma hos mamma och pappa så frågar alltid, och jag menar alltid, min lillesyster om jag är med barn... Varför skulle jag vara det? Ser jag ut att vara det? Man börjar undra..

Oh, från en sak till den andra. Ambra från Bounce kommer till Falun och undervisar i November. Kostar lite, men jag tänker lätt lägga pengarna på en sån grej än att kasta bort dem på nå onödigheter. Nu ska här dansas..

image244

Over and Out//

Konstiga drömmar och jobbtider

[08:48]

Börjar om snart en timma. Känns bra att gå till jobbet idag, fast jag är rätt hängig. Sen vet jag ju att jag kommer jobba till 14,  efter det finns tid till lunch och lite vila + förberedelse, 17-18 ska jag ha lektion med åk 1-3 och vid 19:45 ska jag vara i Borlänge och bli undervisad i en och en halv timme. Härliga dag, kommer vara helt slut ikväll när jag kommer hem. Jag  vill bara lägga mig ner och sova redan nu. Som Wilma gör, ser skönt ut!

image243

Har börjat drömma konstiga drömmar. Bara såna där som man vaknar upp av och funderar om det var på riktigt eller i en dröm. Konstiga saker bara, som att J skjutsade runt mig på en cykel inne i en affär och nästan välte cykel och allt i affären flera gånger. En massa människor som jag kände, fast som jag ändå inte kan komma på vilka de är. Jag hade en handduk i håret typ hela tiden också.. Man skulle ju vilja ha någon som kunde få något vettigt ur dessa drömmar, för det låter ju helt psycho.. Jag vet att jag har vaknat flera gånger inatt, blev antagligen så paff av det jag drömde att hjärnan behövde vakna upp ur koman ett tag..

På jobbet använder vi härliga kläder minsann, skjortor i unisex tror jag bestämt att det är, såna som man måste stoppa ner i byxorna så att man ser så där härligt uppklädd ut, fast ändå inte liksom. Byxor man inte är vana vid, alltså med hög midja. Man känner sig helt ybersexig i dessa kläder helt enkelt..

Ska kolla runt på lite favoritbloggar nu, sen måste jag göra mig klar, äta lite och traska till jobbet denna kyliga morgon. Är tydligen halt på vägarna också, jippie att vi har sommardäck på bilen.. Och vinterdäcken står i Mora. Ironin sjunger mig i örat, ganska så högt också!

Over and out//

Hektiska gårdag

[10:45]

Ja jisses hur dagen, eller snarare kvällen blev. Tre danslektioner direkt på varandra.. Vikarierade för Lovisa som är på utbildning för frisörer, och jag visste nada om vad de gjorde för koreografier på hennes lektioner. Jag kunde bara stå och gissa mig till hur räkningen skulle vara. Men det löste sig ganska så fint till slut. Hoppas att de stackars människorna fick ut något bara..

Har sovit med två flätor inatt, och jag vet ärligt talat inte om jag kan ta ur dem överhuvudtaget, för jag gissar på att det kommer stå rakt ut nu när det är så kort.. Vågar jag chansa?

J skulle sluta tidigare idag, eventuellt bara gå halvdag, och isåfall så kommer han ju hem vid 12. Skulle vara skönt, så man får umgås lite. Vi hinner knappt med det längre eftersom han jobbar dag, även jag, och sen är jag och undervisar på dansstudion på kvällarna. Så vi går om varandra kan man säga. Sen hinner vi sitta vid tvn tillsammans eller något i en timma innan han går och lägger sig för att han är så trött.. Det är inte lätt alla gånger, det har vi ju kommit fram till.. Tur är väl det, att vi älskar varandra ändå.



Några bilder som får mig att minnas, minnas en massa massa bra saker. Dessa bilder ger mig också hopp om framtiden, att jag alltid kommer att leva tillsammans med J, för han gör mig lycklig. Han får mig att känna mig hel.  Jag är så förbaskat tacksam över att han vill vara med mig. Vi har så fruktansvärt roligt ihop, jag trivs tillsammans med hans familj, han passar perfekt in i min familj, alla som betyder något för mig tycker om honom.. JAG tycker om honom, så in i nordens mycket.. Det är viktigast av allt!

Over and Out//

Härliga dag

[14:33]

Ja, nu har dagen faktiskt blivit härlig till skillnad från va den var imorse när jag vaknade. Ambi är här med mig och Monica på Pappersvinden, och mer speedad unge får man nog leta efter just nu. Hon springer omkring och åker skridskor på ett par påsar. Urgullig unge alltså! Ska passa henne på Lördag, längtar :)

Apropå ingenting, så såg jag tidernas äckligaste program här om kvällen. Hette Eaten Alive och sändes på Animal Planet. Ohh tänkte jag och trodde att det kanske var ett program om olyckor som har hänt när lejon och hajar ätit upp människor. Insåg ganska direkt när programmet började att det verkligen inte var som jag tänkte mig. Det handlade om parasiter och vi kan ju konstatera direkt att det var ganska så nasty. Uhuu.. Handlade om bandmaskar och parasiter som kröp innanför skinnet och i ögonen och malaria och sånt äckel. Höll på att dö, men ändå kunde jag liksom inte sluta titta, fick ju lov att se hur det gick för de som bliviut smittade. Men äckligt var det, hur som helst..

Nu ska jag återgå till att umgås med busråttan Ambi så att Monica får göra klart Ambis födelsedagsinbjudningskort. De kommer bli så fina!

Har något att bekänna. Jag tror att jag har blivit beroende av Gainomax Recovery-drycken. Kan med andra ord inte vara bra..

Over and Out//

Att få ändan ur vagnen

[12:03]

Det är jag verkligen inte bra på. Jag är nog världsmästare på att dra ut på tiden. Kan inte förstå mig själv ibland. Hualigen, man blir ju så lat om dagarna när man håller på så här.. Usch!

Funderar på om jag ska ha shorts med leggings under och ha mina röda blendskor.. Skulle ju vara fruktansvärt busigt eftersom J hatar dessa skor. Converse och alla som ser ut som converse, de hatar han. Vet inte varför men han gör det. Och jag vill ju vara så busig att jag faktiskt använder dessa "fula" skor bara för att reta honom lite.. Fast, det är ju kallt ute, så jag vet inte om det är en så smart idé när jag väl tänker efter. Vi får se, vi får se.

image228

Slänger in en dagens låt nu när jag är på humör. Den här är till dig Amanda Isberg.

Regina Spektor - Hotel Song

Nu ska jag ta ändan ur vagnen och klä mig klar och gå till vinden ett tag. Pappersvinden alltså! Jag vill umgås, och där får man dessutom umgås med vettiga, trevliga människor. Kan ju inte bli bättre!

Over and Out//

Trött dam väljer satsumasfrukost

[10:31]

Måste vara den konstigaste rubrik jag har valt att använda hittills. Men det är ju så. Jag är fruktansvärt trött trots att jag inte hade så mycket dans igår, jag orkar inte göra frukost så jag sitter och käkar satsumas i mängder just nu. Min mage kommer med andra ord snart att bli mycket arg!

Det var en spännande eftermiddag/kväll igår på DANSA! I Falun minsann. När jag kom dit vid kvart över tre så märkte jag att några lampor i lilla salen inte funkade. Helena sprang omkring på övervåningen och väsnades, så jag antog att en propp hade gått. Var rätt svårt att städa ordentligt när man inte ser riktigt bra. Nåväl.. Städade ändå, och skurade på bäst jag kunde.. Och så vips, så knäppte det till och så funkade inte lyset överhuvudtaget. Helena kommer nerspringande och frågar om det finns någon el, näe tänkte väl jag och svarade likadant. Nu blev det minsann helt svart istället. Hon ringde några samtal och cirka en halvtimme senare fick vi bekräftat av en vaktmästare på området att det hade brunnit i ett elskåp och att hela regementet var utan el.. Jahopp, tänkte vi, hur fan gör vi med lektionerna?

image226

Man sa att det inte skulle finnas el förens imorgon, idag med andra ord, så vi ställde in alla lektioner som låg så pass sent på schemat att det skulle hinna bli mörkt ute. Jag fick ha mina elever mellan 17:30-19:00, och naiv som jag var så trodde ju jag minsann inte att det skulle bli mörkt förns vid 19-snåret. Tjii fick jag när jag märkte att det började skymma redan vid fem.. Lite smått panikslagen sprang jag omkring och letade ljuskällor strax innan lektionens början. Helt kolsvart i hela lokalen, tända ljus överallt i danssalen. Ingen stereo som funkade, fick använda en batteridriven bergsprängare som inte gick att höja mer än till 50, vilket inte var speciellt högt! Jag såg inte vad eleverna gjorde och jag såg knappt vad jag själv gjorde. Men lektion hade vi. Kändes som värsta yogapasset, eller varför inte ett luciafirande. Jättevarmt blev det av alla värmeljus och jag fick till råga på allt till slut lov att sätta mig på en stol och ha bergsprängaren i knäet för att den annars valde att hoppa till lite så fort någon satte ner foten lite för hårt. Mitt bland alla ljus satt jag på en stol och andades in endast det som kom från ljusen. Ett tag blev jag nästan svimfärdig. Varnade även mina stackars elever för svim-fenomenet som ofta sker i samband med mängder av tända ljus..

Eleverna tyckte i alla fall att det var mysigt och att vi borde göra så fler gånger. Kanske ha det släckt och med tända ljus, men aldrig mer med en vanlig dålig stereo till!

image227

Nu ska jag få i mig lite käk i magen, sen tänkte jag faktiskt gå till Pappersvinden idag som jag har sagt nu i flera dagar.

Over and Out//

Nu måste jag...

[14:37]

..verkligen gå. Har pratat med Johanna på Donken och jag ska jobba igen på Torsdag mellan 10-14. Lite längre denna gång, jättespännande. Bara en timme, men ändå ;) Jag  kan verkligen inte sluta pilla med kodmallen och stillmallen nu, jag sitter och testar lite hit och dit och det blir ju bara mer och mer spännande. Nu vet jag nästan till och med vad jag håller på med.

Måste traska upp till DANSA! nu, annars blir jag sen, igen.. Sen ska jag förbereda inför dansklassen som börjar 17:30. Längar efter mina duktiga elever!!!

Over and Out//

Nu ger jag upp..

[13:25]

Klockan är långt över 12 och jag har inte fått arslet av stolen än.. Har suttit och pillat med designen, och jag fattar berkligen inte hur jag gör med headern faktiskt. Har gjort en "tills-vidare-header" i PS, men storleken kan inte stämma överens med blogg.se, för det blir ju så litet. Så nu ger jag upp, tänker fråga mitt snille till bror om han kanske frivilligt kan hjälpa mig, annars tvingar jag nog honom :)

Så nu ser sidan mest bara ful ut, men det kommer förhoppningsvis bli bättre. Har suttit och grejat med länkfärger och tagit bort lite linjer här och där. Jag har faktiskt lyckats göra det helt själv också, vilket är ganska bra för att vara mig det handlar om.

Ringde till Donken nyss, tydligen mycket folk, så Johanna kunde minsann inte prata med mig. Jag vill veta hur jag jobbar, ska tydligen få ett lösenord så man kan kolla schemat direkt via nätet.  , då slipper man hålla koll på papper och grejer.. Nog för att  jag får ännu ett lösenord att hålla koll på istället, vilket brukar vara ett problem för mig till och från.. Ähh, det löser sig alltid..

Ska snart gå upp till DANSA! I Falun och städa av danssalarna litegranna, kolla toaletterna och omklädningsrummen, lekrummet och sånt. Tråk, tråk, tråk.. Men men, vad utsätter man sig inte för för lite pengar?

image172

Det är grått och tråkigt ute och jag ska GÅ upp till regementet. Astrist.. Och jag har bara en hörlur tilll telefonen också, vilket är ännu tråkigare. Jag har visserligen mina Koss-hörlurar, men de sitter inte så bra.. Hm, vilket I-landsproblem..

Over and Out//

Sidvisningar & scheman

[09:46]

101 sidvisningar igår, med bara 5 unika besökare. Hur fan går det till? :)

Idag är jag seg. Vill helst bara vara här hemma och inte göra någonting. Blir tråkigt i längden, så jag funderar på om jag ska göra mig lite fin i håret och kanske fräscha uppp mitt ansikte en aning och sedan gå förbi jobbet och kolla mitt schema som jag FORTFARANDE inte har fått och sen traska bort till Pappersvinden och skräpa lite. Haha, vad fyndigt. Ni som är trogna Pappersvinden-fans fattar i alla fall vad jag menar...

Snuvig, IGEN. Fattar inte vad det är med mig. Måste vara kroniskt förkyld. Kan man vara det? Det är hur som helt förbaskat jobbigt. Speciellt när man blir hängig och ska få lov att dansa varje dag i alla fall. Imorgon ska jag ha tre grupper direkt efter varandra. Först mina egna, nybörjare (nivå 1) åk 4-6, sen ska jag vara vikarie för Lovisas grupper: fortsättare (nivå 2) åk 4-6 och nybörjare tonår/vuxna. Hualigen, kommer bli hektiskt. Men jag har fått skivor, så de kan träna på sina egna danser så slipper jag hitta på något..

image168

Jag vill ha en bärbar dator. Vill ha en så mycket att jag skulle kunna tänka mig att sno syrrans bara för att få tag i en. Jag har verkligen inte råd att köpa en just nu nämligen, och jag tänker inte önska mig en av mamma och pappa, för de ska inte behöva betala en sådan summa för något de inte kommer kunna bruka ändå. Så tills jag verkligen får tag i en får jag istället drömma om en och hålla tummarna för att tomten i år har sett att jag faktiskt har varit snäll och lydig.. i alla fall nästan.. hela året! För i år har jag faktiskt slitit med diverse saker hit och dit. Inte för att jag kanske förtjänar en dator från tomten för det, men man kan ju i alla fall få drömma en smula. Det är ju så praktiskt med en bärbar. Så lite plats det behövs. Ett bord vid soffan eller bara ha den direkt i knät vilket verkar vara mer sannolikt. Den stationära vi har nu tar visserligen inte mycket plats, men ändååååå!

Ska sätta mig och kika runt på lite favoritbloggar och sen ska jag göra mig klar, käka lite frukost och så. Sen ska jag väl försöka få ändan ur vagnen så jag kommer iväg någongång innan 12-slaget.

Over and Out//

Nu bär det hemåt

[16:50]

Har suttit och pillat lite med designen. Ska fixa ny header, vet inte riktigt ännu hur jag gör bara. Så jag får fortsätta hemma. Vet inte hur jag gör i PS, det är problemet. Är askass på det programmet ännu, någon som kan hjälpa mig kanske? Nu ska vi till Mora en sväng till J:s mamma och pappa, sen åker vi hem till Falun igen..

Over and Out// 

Vad tycker ni?

[18:25]

Nu tänker jag byta profilbild och jag vill ha hjälp vilken av dessa tre jag ska använda. Man får ju tycka att jag inte ska ta någon av dessa också om man känner för det förstås! Jag är dålig på att välja själv, så jag brukar låta andra välja åt mig. Men jag kanske tycker något helt annat än vad ni gör i slutänden i alla fall.. Inte troligt dock.. Annars så blir det väl så att ingen tycker till, och så får jag sitta där i valet och kvalet ändå..

1.16234-193
2.16234-194
3.16234-195

Första bilden ser jag ut som en sminkaddicted, I know. Det var ungefär så jag såg ut när jag skulle iväg och dansa i går som jag skrev om. Jag ser ju vanligtvis inte ut sådär, så det är väl bilden som är minst Victoria.. Jag ser nästan lite smått farlig ut dessutom, och det är jag verkligen inte i vanliga fall. Jag vill bara byta bild nu känner jag, för den som jag har tycker jag inte alls om.. Tycker egentligen inte så mycket om dessa tre heller, men kul med lite omväxling.. Tyck till vet jag, skulle vara roligt att höra vad du gillar/ogillar..!

Nu ska jag och lillasyster iväg och handla lite inför tacoskäket vi ska fixa till ikväll. Så ska vi köpa lite snacks också, vad det blir för typ av snacks vet jag inte än, men det kommer jag säkert avslöja senare ikväll. Längtar efter god mat och lite filmtittande nu, filmen verkar rätt spännande att dömma av trailern som vi kollade på tidigare idag. Woh, jag är redan lite smått skärrad..

Over and Out//

En tråkig Lördag

[16:13]

Är nog dags för mig att hitta på något vettigt att göra snart, innan jag dör av uttråkning. Har läst lite bloggar, det är ju ioförsig alltid ganska spännande. Skinhead Barbiedoll är ju tillbaka på Topplistan där hon hör hemma, och det gillar jag!

Nös nyss, och kaninen bredvid for i taket.. Stackarn, han ser också rätt uttråkad ut där han ligger och flåsar i buren.

Jag har kommit på en sak. Jag gör mig verkligen inte bra på bild. Spelar ingen roll hur man tricksar och pillar, jag blir helt enkelt inte bra på bild. Förhoppningsvis blir det bättre i verkliga livet, för på bild blir jag mest bara till å se konstig ut, vilket inte alltid är så roligt. Men som sagt, man hoppas ju innerligt att man passar bättre i rörelse, så som man är på riktigt liksom..

Nu ska jag gå ner och kolla vad min älskade J gör för något. Han svarar inte när jag ropar, så man blir ju lite fundersam på vad som försiggår.. Jag gissar på att det är hockey på tv. Känns som att det skulle vara en bra förklaring på varför han blivit tillfälligt stum!

Over and Out//

Hemma hos päronen

[13:59]

Efter en rätt så hektisk vecka så är jag hemma hos mamma och pappa igen. Skönt att hinna pusta ut litegranna. Filmningen i Borlänge igår gick som väntat ganska bra, jag fick gå in och köra nästan direkt efter 13:00, vi hade tid till 14:30, men tydligen hade de börjat rigga redan efter 12 någongång, så jag var nästan lite sen.. Kollade även på Sofies koreografi, och ljussättningen till den. Hon hade dessutom livemusik i form av Helge som spelade fiol. Jättebra blev det. Hoppas att vi får filmen snart så att man kan se hur det blev för en själv. De andra sa att det blev bra, men man vet ju hur självkritisk man brukar vara..

Sitter och laddar lite bilder till datorn. J har tydligen sniffat upp en pickup som han vill köpa. Ingen skönhet direkt, och den är ju nästintill onödigt stor. Jag kommer inte ens se över ratten.. Jag har, apropå att jag laddar bilder till datorn, nämligen knäppt kort på bilen så att jag kan stilla pappas nyfikenhet.

Vi hyrde Beckfilmen I Guds Namn igår. Jisses, chockerande film. Helt oväntad.. Har hyrt en annan film idag, någon skräckthriller med en 7,5 meters krokodil, Primeval. Verklighetsbaserad sägs det. J är helt såld på krokodiler, ormar och hajar. Jag är faschinerad av dessa djur, men totalt livrädd för dem. Så vi får se om jag någonsin kan bada i annat än badkar efter denna film.. Brukar ha en fallenhet för att tycka att film blir verklighet så fort något är läskigt..

image190image189

Återstår helt enkelt att se om jag kommer kunna bada någon annanstans än i badkaret, som jag för övrigt inte har något än. Så det blir kanske inte mycket mer bada för mig alls..

Over and Out//

Sminkad och klar

[12:14]

Ska snart bege mig till Borlänge. Filmning på G. Ska bli jättekul känner jag nu, är taggad som bara den. Ser ut som en häxa dock, för jag har sminkat mig lite mer än vanligt eftersom jag ska vara "på scen". Inget scensmink, då skulle jag sett ännu värre ut, och jag ska ju inte se till att någon stackare åker av vägen.. :) Börjar av någon anledning bli nervös, och jag är dessutom hungrig. Kan inte gå in på någon mack och se ut såhär dock, då smäller väl peronalen av..

Har pratat med Eleonor, och nu mår jag faktiskt mycket bättre. Har känts som att ingen vill veta av mig längre, men nu har vi snackat om lite allt möjligt. Känns superhärligt. Saknar henne och kan inte vänta tills jag får träffa henne igen!

Nu måste jag börja tänka på refrängen..

Over and Out//

Det är så tråkigt..

[10:29]

Ja, det är då fanimig tråkigt när man tappar kontakten med personer som man trodde man skulle hålla ihop med för alltid. Jag saknar dem, jag vill umgås med dem. De verkar dock rätt ointresserade nu mer. Jag vet inte vems fel det är? Får såna skuldkänslor själv, undrar om de känner likadant? Antagligen inte..

Vill inte gå in på allt det där nu, blir så fruktansvärt nedstämd. Usch..

Snart ska jag börja sminka iordning mig och göra mig redo för att åka och filma min koreografi med ljus till. Ska bli spännande faktiskt :) Jag är positiv än så länge. Inte ett dugg taggad just nu, men jag blir nog det bara jag får lite publik vid sidan av. Hörde att det var fler än min egen grupp som ville sätta ljus till just min koreografi. Ganska kul att höra förstås. Hoppas man får lite kontakter nu, som man kan jobba med i framtiden.

Fick veta igår att uppvisningen på DANSA! I Falun och uppvisningen på Borlänge Dansstudio äger rum på samma dag. F-ck! Jag vill ju vara med och se mina elever, jag vill samtidigt vara med och dansa själv i koreografierna som Kattis har gjort. Så jag måste prata med Helena och säga något om det, skulle vara så tråkigt om man inte kan vara någonstans..

Nu ska jag fylla på min älsklings kontantkort, sen måste jag börja göra mig iordning!

Over and Out//

Snart dans

[16:14]

Har åk 1-3 idag i Streetfunk, klockan 17-18 närmare bestämt. Alltid lika nervös att gå dit, för man vet aldrig vilket humör de små grymlingarna är på. Antingen är de sådär mysiga som de faktiskt oftast är, eller så har de en sån där har-flippat-ut-totalt-dag där de bara springer omkring och inte lyssnar och jag bara blir stående, helt överrumplad, och brottas mellan ren panik och irritation. Pjuh, kan inte vara lätt att jobba på förskola och i lågstadiet. Jag är nog inte villig att testa det heler, då jag är rädd att det kan hända något ohyggligt om jag skulle försöka.

Dagen har gått bra, total kaos ett tag på donken, mitt i alltihopa så blir jag lämnad av min beskyddare Johanna för att hon ska ha rast. Paniiiik, paniiiiik, paniiiiik.. Men det löste sig fint och jag fick börja plocka i allt själv, sköta kassa, plocka mat och ta betalt hit och dit, fylla drickat och allt som hör till. Så jag fick vissa stunder vara helt ensam där framme, fast att det kanske inte riktigt var tänkt så. Känns bra, för jag lyckades trots att jag hade hjärnröta till och från. Lärde känna lite folk nu också, skönt att kunna prata lite, skämta lite till och från. Men en sak var rätt läskigt. Efter att kunden har sagt klart vad han/hon vill ha, så ska vi i kassorna fråga om de vill ha kaffe efter maten, och om vi inte gör, så ska vi bjuda på en kanelbulle. Direkt när jag fick höra det så sa jag åt dem att de antagligen kommer gå i konkurs idag..

Nu ska jag byta om. Och jag kan avslöja att Mc Donalds Falun fortfarande går runt!

Over and Out//

Bloggare

[09:21]

Ja, jag har kollat runt lite på olika sidor, en del spännande att läsa, men inte så mycket. Är rent ut sagt uttråkad och det är 40 minuter kvar tills jag börjar jobba. Tar mig 2 minuter att gå till jobbet dessutom, så jag har inte så bråttom. ÄN i alla fall. Men jag ska sätta fart nu så att jag bibehåller mitt försprång. Skulle vara så tråkigt att behöva stressa sista kvarten trots att jag har varit vaken i över en timme för tidigt.

Längtar verkligen efter helg, känns välbehövligt. Ska åka hem igen och bli ompysslad av mamma och pappa, och så klart svärföräldrarna också. Idol imorgon också, spännande. Nu ska ta mig sjutton Sam åka ut, han med den sönderrökta rösten. Låter i alla fall som att han skulle ha kedjerökt från 2 års ålder. Fattar inte hur han bär sig åt.. Åker inte han ut är ju svenska folket okapabelt till att rösta, då ska röstningen bort, för jisses vad de ställer till med oreda!

Over and Out//

Jobb

[08:52]

Jobb igen om ungefär en timme. Vet inte varför jag inte ligger och sover istället för att sätta mig här, behöver sömnen eftersom jag inte går och lägger mig i tid. Men, nu är jag ju i alla fall klar så jag bara kan ta på mig kläderna och gå.. En fördel eftersom jag alltid brukar vara ute i sista minuten.

Satt precis och lyssnade på en liveversion där Pink sjunger Dear Mr President. Shit vilken röst hon har. Jag tror jag måste se till att gå på en av hennes konserter, för hon är ju så bra. Låten har ju dessutom ett sjujäkla budskap. Ja, jag tycker faktiskt att hon är bra, dessutom ser hon sjukt snygg och fit ut.

Ska kolla runt på lite bloggar nu ett tag, sen skriver jag ett litet inlägg innan jag går och jobbar. Oh, snart är det helg också, fy bubblan vad skönt!

Over and Out//

Fjärde inlägget..

[12:14]

Det är inte klokt. Fyra inlägg och klockan är knappt över tolv.. Eller jo, kvart över för att vara exakt. Men ändå. Jisses vilken nerd jag är. Har man inget annat för sig så vad gör man? Jo, då sitter man här ska jag tala om för dig, i alla fall jag. Jag har blivit en riktigt blogoholic, for real.

Jag har glömt att städa danslokalerna, känner mig fruktansvärt elak mot Helena, men jag har verkligen glömt bort det. FÖRLÅÅÅÅÅT Helena, var verkligen inte min mening alls. Skäms Victoria.

För övrigt ser jag ut som en pudel i håret igen. Sprayen ska i innan jag åker så att jag slipper få konstiga blickar på stan. Mitt hår är verkligen en egen livsform.

Nu drar jag.
Over and Out//

Jag fullkomligt hatar..

[10:55]

Det går inte att duscha ordentligt här. Antingen blir det skållhett eller iskallt. Jag hatar, hatar, hatar det. Kan liksom inte ens få njuta av en härlig stund i duschen. Istället ska man våndas mellan kokhett vatten och iskallt vatten, det är ju jätteskojigt! Man fryser om fötterna och har kokat sönder överkroppen när man stiger ur duschen. Lagom rödflammig och blåa tår.. Jag har lätt för att bli frusen om händer och fötter, så de hinner liksom aldrig bli varma igen efter en stunds badande i isvak.. De stackars tossingarna kommer ju liksom aldrig undan det kalla vattnet, för det ska ju ändå ner, och jag kan inte placera mina fötter någon annanstans än där nere på golvet..

Gud vilka I-landsproblem! Nu ska jag laga lite Carbonara och käka upp det framför tvn, måste även blåsa håret och ta på lite mascara för att slippa att killarna där borta ska få hjärtstillestånd när jag kommer :) Känner mig så blek och tråkig just nu, men jag funderar på om jag inte ska skita i att bränna sönder min hud i ett solarie och vara nöjd över att vara en typisk svensk med min liljevita hudton.. Eller, jag ser ju i jämförelse med andra "bleka" personer mer gul ut, eller något.. Shit the same, jag orkar helt enkelt inte bli skrynklig tio år i förväg!

Over and Out//

Dagens Outfit

[10:22]

Har fortfarande inte fått ändan ur vagnen.. Suttit och läst lite smaskigheter och elakheter och allmänna bloggfjanterier. Gud i skruven säger jag, vilka problem.

Förvirrade antagligen er med rubriken, och det ska jag säga er. Jag har nog inte många gånger, om ens någon gång, lagt ut en dagens outfit. Jag ska försöka att låta bli det också. Eventuellt om jag skulle köpa något nytt som jag bara måste visa, annars nada. Jag tänker lägga det krutet på att ta bilder som för mig är något viktigt att ha, något som ger mig något tillbaka. En bild på mig själv i diverse kläder ger mig inte direkt njutning av någon grad. Finns antagligen många som njuter av att se sig själva i snygga kläderdock, att döma av alla miljoner "dagens outfit"-inlägg.. Man behöver ju inte vara narcissist för det, så menar jag inte. Men.. Ähh, tolka som du vill! Alla gör som de själva vill, och jag besöker ofta bloggare som använder sig av sådana inlägg. Dubbelmoral? Nej, inte så värst. Jag är bara inget fan av Dagens Outfit längre, det känns lite passé.. Och Dagens Outfit-inlägg på mig själv, nej hör och häpna. Har det någon gång hänt, vilket jag inte riktigt kan minnas, så var det sista gången.. Dagens Outfit: Det ska aldrig hända!

Over and Out//

Till Borlänge och Boomtown

[09:46]

Ska in och duscha nu, sen ska jag fixa lite käk för att innan ett vara på plats i Boomtowns lokaler i Borlänge. Ska sätta ljus till en koreografi jag gjort, med hjälp från proffsen som utbildar sig på Boomtown. Just nu känner jag verkligen inte för det, men jag måste ju.. Är hängig och känner mig allmänt sjuk. Trist, eftersom jag typ alltid är sjuk eller börjar bli.. Jag går i ett ständigt på-väg-att-bli-sjuk-stadie. På riktigt är det så. Jag berättade för barnen igår på dansen att jag var så himla trött (jag vet, det minst opedagogiska jag kunde ha gjort), och direkt så frågade en av ungarna om jag var förkyld. Ett ja var bara att punga ut med, för det är jag ju. Mestadels av året är jag förkyld och jag blir väldigt lätt smittad också. Tråkigt att vara Victoria ibland.

Känner inte för att göra något alls idag. Vill bara duscha av mig, äta och sen sova lite till.. Det här med två jobb kommer ju bli spännande. Jag som redan är trött. Fast.. Det har ju mycket att göra med att jag sitter uppe på kvällarna också. Men jag är ju mest effektiv på kvällskvisten liksom, då är det ju dumt att jag ska sova.. Mest brukar jag ioförsig sitta och kolla på Djurpolisen på Animal Planet om kvällarna. Så effektiv var jag.. Hm. SItter och bölar framför tvn. Det är effektivitet det!

Måste sätta fart. Är lite smått nervös faktiskt, och jag vet att jag kommer vara dödens trött innan jag är klar med projektet vid 16:00. Sen ska jag undervisa ikväll vid 20-21 också, wiieho! Jag kommer vara d ö d imorgon när jag ska jobba mitt andra pass på Donken..

Over and Out//

En heldag..

[16:17]

Har varit hemma hela dagen, ensam. Hur trist som helst. Tillbringade de senaste timmarna tillsammans med Fable, och jag dog. Trist, har tappat sugen totalt, kommer inte vidare. Så jag stängde av mitt i ett slagsmål i ren ilska. Bajsspel!

Ska snart iväg till studion och ha danslektion med åk 4-6. Orkar egentligen inte, men det är bara en timme, så jag står väl ut. Efter det ska jag och min älskling åka och hyra film, köpa lite läsk och lite gittigitt att äta tror jag bestämt. Imorgon blir en lååång dag, ska till Borlänge och Boomtowns hemtrakter för att sätta ljus till min koreografi som vi ska filma på Fredag. Spännande, men jag har ingen ork alls. Så jag blir där mellan typ 12-16, sen har jag danslektion vid 20-21 senare på kvällen. Huh..

Ogillar personer som tar saker för givet. Ogillar verkligen personer som är egoister och bara tar sig själv i första rummet, och skiter i hur det går för andra. Just nu är jag arg, jä.. Hoho, nästan en svordom.. Jag är irriterad helt enkelt, rätt så uppretad. Skit samma, ingen idé att lägga krut på sån skit!

Undrar om J slutar 16, då kan han skjutsa upp mig till regementet. Skulle vara skönt för jag orkar verkligen inte gå hela vägen. Nog för att det inte är speciellt långt dit, men just nu känns resan dit milslång bara för att jag är alldeles mosig i hjärnan.

image188

Lägger in en lugnande bild, behöver lite stadighet i min snurriga tillvaro. Det är något speciellt med sommarkvällar.. Lugnet, ljuden, träden som viskar, vattnet som kluckar lugnande, skrattet från barn som är ute och leker lekar.. Längar redan till nästa sommar. Fast, först är det härlig höst och ljuva vintern kvar. Kan knappt vänta tills jag får tända första adventsljuset. En kopp varm choklad med grädde, lussebullar och knastret under skorna när man går ut.. Hunden som leker vilt i snön och jag påpälsad med diverse kläder för att slippa kylan. Raggsockar, kvällar djupt nedsjunken i soffan med en varm filt och en härlig bok att läsa, mörkret, skenet från snölyktan.. Ridturer i skogen, vattnet som fryser till is, frost på bilrutan. Barn som åker stjärtlapp och tefat i 120 km i timman ner för backarna, pepparkakor och glögg. Adventsljusstakarna, tomtegubbarna som står utanför dörrarna och vaktar, alla ljusslingor i träd och buskar. Ja, det är ännu mer speciellt med vintern..

Over and Out//

Dålig uppdatering & Mc Donalds-hamburgare

[10:49]

Nu har jag varit olydigt. Inte uppdaterat här på ett tag nu. Har helt enkelt inte haft tid eller ork. Mycket som kretsar i huvudet just nu, och jag vill hemskt gärna gå ner på donken och ta en varm choklad med muffins eller kanelbulle.. Donken, Mc Donalds alltså, har faktikt bland de godaste varma choklader jag vet. Hur mums som helst trots att det bara är vatten och pulver. Yummie!

Har jobbat min första dag på Mc Donalds förresten, och hunnit tacka nej till att vara med i Falu Nyårsrevy har jag hunnit gjort också, blir så mycket.. Nu höll jag på att lägga in en svorsom där, inte bra :) Försöker hålla fast vid att inte svära, i alla fall inte så mycket som jag skulle vilja göra. Usch, nu lät jag beroende.. I alla fall, första dagen var igår, och det gick faktiskt bra för att vara första jobbtillfället. Jag har ju dock jobbat på donken förut, i Mora, som många anser vara Sveriges sämsta Mc Donaldsresturang, vilket kanske inte är så skojigt.. Men där har jag lagt ner timmar på att servera pommes med beadip, stekt  massa cheeseburgare och skurat toaletter.. Nu ska jag väl göra ungefär samma saker här i Falun också. Fick börja i kassan, många roliga prickar som kommer och ska ha mat minsann. De har gått från tråkiga vanliga kassaapparater till touch-skärmar, jätteroligt enligt min mening. Finns så mycket att irra bort sig i då. Wiiie, not! Ska jobba igen på Torsdag mellan 10-13, kom dit om ni ska se mig in action, kan bli ett minne för livet..

Elin ska hit idag och klippa en låt som hon ska ha på uppvisningen i December. O, apropå uppvisning ja, så tänker jag minsann berätta när den är för DANSA! I Falun. Den 9:e December, vilket är en Söndag I think (?), har vi uppvisning, vilken tid och var vet jag inte än, men det kommer sen.. Gud vilken bra upplysning va?

Ska försöka få i mig lite mat eller frukost nu. Är duktig på att äta mat på morgonen, någon mer som brukar göra så? Min kära sambo tycker jag är jätteunderlig, men det är ju så gott med mat direkt på morgonen.. Aja.

Over and Out//

Jag med på Bounce summercamp

[23:57]

Ja, nu såg jag när jag var inne på summercampets hemsida att jag syns ganska så tydligt på en av filmerna de spelade in under en av våra danslektioner. Askul att se, känns härligt att få bekräftat att det faktiskt gick OK under den veckan, för uppenbarligen lärde jag mig koreografin rätt bra :)

http://www.bounce.nu/summercamp/2007/week1/ 

Woho, vad jag längtar till nästa sommar, då ska jag försöka gå alla tre veckorna. Vore bra för mig tror jag, sen vill jag till LA, någon som vill hänga på? Nu ska jag väcka upp J ur sin skönhetssömn i soffan, och gå upp och lägga honom och mig! Jag har druckit Hot Shots ikväll, gött som bara den. En Cider har jag fått i mig också, kan vara därför jag är så glad just nu. Fast, jag är ju inte berusad, nu lät det som att jag var lagom lullig och naiv. Jag är kanske lite smålullig, men inge mer. Jag loooooovar!

[00:10]

Inlägg:

Om ni har klickat på länken så kommer ni in på Bounce Summercamp vecka 1. Klicka på HHJ1 (till höger på sidan) under Alvaro Aguileras klasser , där är jag med om ni är nyfikna. Brunhårig tjej i röd långärmad T-shirt med lite vit text på, svarta byxor och vita skor, till vänster om Alvaro (i brunt). Står nästan precis bredvid honom vid en del tillfällen. Oho vad jag längtar till nästa år när jag ser alltihop!!!
 
Over and Out//

Hockey och massa snacks

[19:02]

Yep, hockey på tv, Mora-Brynäs. Till J:s stora glädje.. Hockeyspelare, jag säger då det. Hörs verkligen att han är insatt för han skriker nästan, men bara nästan, värre än vad pappa gör. Lite skrämmande men på samma gång ganska så roande. Jag ska också gå ner och kolla nu hade jag tänkt, men jag är fullt uppe i att leta mjukisbyxor att mysa ner mig med i soffan, men jag hittar inga. J tog de som jag hade packat med mig med motiveringen: Vems är mjukbyxorna som du brukar använda och dansa i hemma?.. Jahopp, så nu står jag mjukisbyxlös.

Skulle baka någonting till hockeyn tyckte mamma men karlarna är så inne i hockeyn att de inte ens kommer märka att jag har gjort det, så jag tror att jag hoppar över det idag. Och imorgon är det Söndag igen, gud vad helgen har gått fort. BUHU! På Måndag börjar min era på Macke Donken i Falun också, mitt i lunchruschen, kuuuuuuuuuuuuuul!

Förresten, någon som kan tipsa om bra plattång? Jag är i behov av en riktigt bra en, ingen billighetsvariant, för tro mig, den funkar inte på mitt tjocka hår. Behöver någon i stil med vad frisörerna använder på salongerna..

Slänger in en kvällens Jag-Vill-Ha nu när jag ändå sitter här, apropå ingenting alls..

image187

Har nu skrivit tidernas mest osammanhängande inlägg tror jag bestämt, men det gör inget. Nu ska jag ner och ta mig lite vin eller någon gottigott-alkoläsk. Smirnoff Ice som bara osar studenttider 2005, eller en Baccardi Breezer kanske? Hm.. Svåra val jag ställs inför, ja Gud i skruven.. Ha en fortsatt trevlig kväll för er som redan har en, för er som inte har det får jag önska en fortsatt inte så trevlig kväll! Nu skriker alla därnere, så jag antar att det inte går så bra för Mora..

Over and Out//

Middagsdags

[18:02]

Snart mat, mammas mat är världens godaste dessutom. Mumma. J och pappa stack iväg i Calibran för att inhandla lite läsk, godis/chips och sånt onödigt.. Jag fick inte följa, undra varför?

Har suttit här ett bra tag nu och uppdaterar allt bloggande, lite tradera-sneeking och så har jag dreglat på
www.kyssjohanna.se också. MUMS!

Nu mat!
Over and Out//

Gud, jag skäms..

[15:22]

Hemma hos mamma och pappa nu. Har tillbringat ett dygn hos J:s föräldrar också, hur mys som helst. Och nu är vi här hemma hos oss i Vika. Luktar kanin, kan bero på att jag har honom här bredvid mig.. Hunden fick fnatt när han såg att vi kom, kul att man får känna sig uppskattad ibland också :)

Jo, apropå överskriften.. Fick en rätt så rolig kommentar. En fråga om jag svär lika mycket på riktigt som när jag skriver. Herregud, jag har aldrig ens tänkt på det, och nu när jag i ren panik läste igenom lite inlägg så fattade till och med jag att det svärs kanske så mycket här. Jag ber tusen gånger om ursäkt. Ska försöka att sluta skriva fan och jävlar. Får hitta på såna där ord som jag byter ut svordomarna mot. Monica är ganska så duktig på såna ord/meningar.. Och som svar på frågan så svär jag en hel del när jag är hemma med personer som jag känner. Tror jag i alla fall.. Svär mycket här hemma hos mamma och pappa tydligen, för pappa blir nästan lite arg på mig ibland. Jag fattar inte var jag har fått det ifrån? Det är absolut inte meningen hur som helst.. Det bara kommer. Jag tror jag ska skylla på J, han kan vara ganska så duktig på att svära han... Fast egentligen så är det väl så att jag har fått dåligt ordförråd eller något? Påverkad av media? Äh, jag vet inte.. Hemskt är det i alla fall! Det är så fult att svära.. Nä, gå och tvätta munnen som J:s mamma skulle säga.

Har varit ner på "stan" idag. Eller ska man kalla det "byn"?.. Vet inte riktigt vad man klassar Mora som. Nu är ju H&M här också, då kanske det automatiskt har blivit en stad, med en så trendig butik i trakten liksom. Hm.. Ja, i alla fall, så köpte jag lite underkläder på Lindex, 3 för 99 :-. Lagom för mig. Hipsters. Perfekt att dansa i. Då slipper man hela "byxorna-åker-in-i-rumpan" grejen.. Hoppas jag på i alla fall!

Vet inte vad jag ska hitta på, är rätt uttråkad och ingen verkar vara inne längre. J och pappa är ute och snickrar, mamma vet jag inte var hon är, Alexandra och Therese är uppe i stallet och jag är här.. Tv kanske? Jaja, det märks väl om jag hinner somna innan jag har hunnit ner eller ej.. Är sugen på romantisk komedi, Elisabethtown eller kanske Stolthel & Fördom.

Over and Out//

Nu är allt klart.

[13:58]

Ja fy fan för att diska, städa, tvätta. Tråkigare finns fan inte.. Eller jo, det finns det, men när man inte har lust så blir det lätt ganska olidligt. Nu är jag i alla fall klar för avresa. Har diskat och plockat ihop lite, packat, klätt på mig och sminkat mig lite.

Apropå det, jag och Monica hade en diskussion om det igår. Får man säga att man "ska sminka sig", eller är det nu som man ska säga "lägga lite make up", "förbättra make'n" osv..? Det skulle aldrig falla mig in att säga att jag ska ta på lite make up, hallå, är vi inte i Sveriges avlånga land? Varför då inte ta det på svenska? Jag köper smink, inte make up. Jag sminkar mig också med mitt smink, jag lägger inte på make up. Rent tekniskt så är det ju precis samma sak, men är det så 90-tal att säga att man ska sminka sig?

image186

Nu beger jag mig snart till Pappersvinden!

Over and Out//

Stökiga Fredag

[10:17]

Idag bär det av hemåt Moratrakterna, ska hem och bli gödd av svärföräldrar och föräldrar. Alltså, både mina och J:s föräldrar bor i Mora Kommun, så att ni inte blir förvirrade. Så när J slutar så ska vi bege oss så fort som möjligt så att man kan ta det lugnt denna Fredag. Så det blir svärföräldrarna ikväll och hemma hos mina föräldrar imorgon. J och pappa ska ju fortsätta bygga, så de behöver hela Lördagen till det. Jag blir väl hjälpreda i stallet om jag inte gissar helt fel..

Duschade igårkväll. Hade på ansiktsmask som jag köpt på ÖB, helt sjukt bra faktiskt. För 5 spänn var den garanterat värd det. Luktade apelsin dessutom. Så jag lät den sitta på medans jag värmde mat som J skulle ha med som matlåda, sen var det bara att dra av den. Sen snabbt in i duschen eftersom att jag frös som fan, och hade gjort precis hela dagen. Peelade, rakade ben, lät balsamet verka ordentligt och voila kände jag mig som fräsch igen efter veckans danshysteri. Blåste inte håret innan jag gick och la mig. Påminner er som inte kommer ihåg att jag har klippt mig, ganska så många olika längder. När jag hade hellångt hår så blev mitt hår efter varje dusch sådär vågigt/halvlockigt så ni kan ju bara tänka er hur det blir nu när jag har massa olika längder i håret. Toklockigt. Var ganska sött, tills jag vaknade imorse och såg ut som en långhårig pudel med volymspray i rötterna. Helt galet var det, och har ännu inte riktigt fått någon styrsel på det. Luggen är inte att tala om, den är ju väldans kort och fin om man plattar och har sig, men nu ser jag ut som en punkare, om man bortser från puderufset där bak.. Får helt enkelt kalla mig för pudelpunkrockare idag..

Det är fanimig inte lätt att ha hår. Det tokiga är ju att frisören faktiskt skar ut mer än hälften av mitt hår, så att det såg ut att ligga två stycken hela peruker på golvet, men ändå så har jag så in i nordens mycket hår kvar. Var kommer allt ifrån kan man undra?

Här hemma ser det ut som skit, rent bokstavligen. Eller näe, det ligger inte skit överallt förstås, det skulle vara rätt äckligt. Men det är så jävla stökigt och vi har disk till förbannelse. Så nu ska jag sätta igång med städningen och sen ska jag packa iordning så det bara är att ta med sig grejerna och åka sen när min kära sambo kommer tillbaka från jobbet. När jag anser mig vara klar med städningen så ska jag traska till Pappersvinden och våldgästa lite där. Amberle kommer dessutom att vara där idag, så jag måste ju bara dit, för jag har inte träffat henne på evigheter. Självklart så hade jag gått dit även om hon inte varit där, för det är ju alltid lika kul att träffa Monica, och min bror som brukar komma dit :) Så nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt.

På Måndag är min första dag på Mc Donalds. Undra hur detta ska gå, i lunchrusningen och allt. Wiieho, med inte en allt för lättsam stämma....

Over and Out//

Snö i Oktober?!

[11:30]

Det snöar.. Jisses amalia. Det SNÖAR ute. Jag ser snö.. Känns jävligt underligt.. Kommer snön att falla så här tidigt i år? Det blir ju inte direkt ett täcke på backen, men nog fan är det snö jag ser. Om inte han/hon som bor ovanför oss sitter och pudrar florsocker genom fönstret så är det fanimig snö. Skulle dock kunna vara florsocker, för det som faller ser ganska så.. Ehm.. Åh vad jag hatar att få upp ett ord i skallen som jag ska skriva och så är ordet ett engelskt och jag kan inte komma på översättningen. Huh.. Nu kom jag av mig helt..

Fan, det snöar. 11 Oktober, och det SNÖAR.. Hah, vet inte om jag vill skratta eller gråta..

Over and Out//

Mitt i veckan

[11:01]

Fast när  jag tänker efter så känns Onsdag som mitt i veckan. Men vad fan.. Gårdagen var jobbig, när jag kom hem var jag halvt förstörd i skallen av all dans faktiskt. Hade ingen ork, gick och la mig innan tio, och det händer VÄLDIGT sällan. Missade Heroes la jag märke till också. Fuck, för att vara oartig.

Dans idag med, känner mig rätt nere denna vecka men ändå inte. Det är bara så trist att inte undervisa annat än nybörjare. Har bara en grupp på högre nivå och där kan man ju liksom testa lite gränser, det kan man knappast med såna som aldrig har dansat streetfunk tidigare. Tiiiipiskt! Men alla elever är i alla fall underbara och vill så mycket... Ehm.. Nästan alla i alla fall. Idag har jag årskurs 1-3, mina egna små barn känns det som. Det är så galet hur de söker kontakt, närhet.. Sätter sig bredvid en, plockar lite med ens hår, vill hålla en i handen när man ska börja nästa övning. Det är bara så sött.. Och, jag kan faktiskt namnen på snart allihopa. Jag brukar vara kass på namn, men det är mycket bättre denna termin. Förra terminen hade jag en grupp på ca 20 elever som max. En enda i veckan och jag lärde mig namnen typ efter 11 ggr.. När vi skulle sätta placeringar, då insåg jag nämligen att jag fick LOV att kunna dem.. Jag ligger lite bättre i tidsschemat denna termin  med andra ord! Vi är inne på typ 7:e gången, så det är ju en klar förbättring!

Ska försöka knäppa kort vid studion idag, så man kan dokumentera vad man sysslar med och var man är någonstans. Kommer antagligen glömma det inom två timmar, så vi får se hur det blir med den saken.

För övrigt så ska jag nog ta och kasta i mig lite frukost, så tänkte jag traska bort till Pappersvinden en sväng. Mysigaste platsen i världen, med världens mysigaste människor.

image185

Slänger in en bild på mig och underbara Elin. En vän i vått och torrt. Helt galen dessutom, precis som jag. Med henne har jag roligt på riktigt. Hon är så bra!! Jag ser ut som ett miffo, kan försöka komma på en bra ursäkt för det, men jag har faktiskt ingen. That's just the way I am :)

Over and Out//

Ännu en dansdag

[17:12]

Sitter på DANSA! I Falun med en träningsvärk som kommer smygande. Jag håller på med massa fakturagrejor som bara krånglar. Ska kolla vilka som har betalt och inte, och vissa är ju bara så puckade som inte skriver fakturanr och kundnr, det är enklast för mig. Värst är de som bara skriver siffror som inte ens stämmer in på en enda i hela kundregistret. Jag blir så less.. Och förbannad..

Har varit på konservatoriet idag och dansat, superkul. Hur underbar modern diagonalkombination som helst. Galet teknisk dessutom, me like! Kommer ha monstermycket träningsvärk imorgon när jag vaknar vill jag lova. Huja.. Jag känner det som sagt redan, så jag vill nog helst inte veta hur det kommer att bli imorgon. Tids nog så får jag ju tyvärr veta i alla fall..

Mitt hår ser ut som en buske idag. Eller något annat, en lejonman kanske. Äger ingen plattång, så jag kan liksom inte göra mer än att föna, vilket inte var en så bra idé direkt. Hualigen, om jag inte ser ut som ett troll nu så gjorde jag definitivt det då. SKa köpa en plattång, någon som kan rekommendera en bra en?

Lovisa är på väg ner till Stockholm för att kolla in Gwen Stefanis konsert ikväll.. Jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta.. *svär*

Måste fortsätta fast det bara krånglar. Det är nämligen någon dumskalle som har betalat in och skrivit några underliga nummer som referent, och jag kan inte förstå vilka de är.. Jo nu kom jag på, det är bankgironumret. Hur kan man vara så dum undrar man?

Har klass ikväll igen. Har inte lagt på något på koreografin heller. Det löser sig nog. Är sugen på mitt nya projekt så jag vill att det ska bli vårtermin nu så att jag får börja testa lite på eleverna!!

Over and Out//

Men idag då?

[00:17]

Ja nu börjar faktiskt det reda ut sig det här, med dansen alltså. Har löst en hel del. Pusslat ihop, suddat bort, tagit efter och självklart upprepat. Vilken tur att den person som skrivit låten har valt att alla refränger ska låta likadant. Det underlättade för mig kan jag säga. Jag är definitivt inte nöjd med dansen på långa vägar, så jag får helt enkelt säga imorgon att jag eventuellt kommer att ändra tills nästa vecka. Åhå, hoppas bara att jag inte får massa jobbtider nästa vecka, för då blir det struligt eftersom jag kommer vara i Borlänge och fixa med eleverna som ska använda oss till sina projekt.

Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen och se till att bli ren. Mina kära grannar kommer inte bli glada på mig då jag sätter igång duschen så det låter i hela huset. Men vad fan, det skiter jag i nu. Så jävla många som inte tar hänsyn till att vi har sovrummet bredvid dörren ut och trappen, de springer fan både dagarna och nätterna i ända. Upp och ner, ut och in. Tassande hit och tassande dit. Den som har byggt denna lägenhet måste ha vänt ritningarna åt fel håll, för det är ju rätt opraktiskt att ha sovrummet BREDVID utgången.. Men men, är inte mycket att göra åt, om man inte vill sova i slasken eller på spisen då vill säga.

Nu ska jag ta och tvätta av mig lite smuts och sätta på en ansiktsmask och fräscha upp mig med lite olivpeeling. Kanske måste jag raka benen också, men det hade jag inte behövt berätta för dig kanske.. Jaja, ska i alla fall ha lite hemma-spa-mys för me, myself and I nu mitt i natten konstig som jag är. Men.. I need it badly..

Sov så gott alla människor, ha en trevlig REM-sömn!
 
Over and Out och Godnatt//

Hem till datorn

[22:16]


Ja här är jag, igen.. Som att jag inte sitter här tillräckligt ofta tänker väl du nu. Jag har blivit riktigt beroende, det är galet. Fast.. Egentligen sitter jag här för att jag ska koreografera. Eller.. Hm.. Jag kan ju inte göra det på stolen vid datorn förstås, men jag ska spela musik  via datorn för att inte störa min karl som gått och lagt sig. Ska ha mitt solo klart tills imorgon klockan 10:00. Jag har ungefär 1:18 klart, återstår en hel del då med andra ord. Hualigen. Fattar inte hur jag ska bete mig, men jag får helt enkelt sno lite från andra danser som jag gjort genom åren i ren panik då jag inte hinner annars.

Hittade min påse med naturgodis.. Fanns bara nötterna kvar, så nu sitter jag och pimplar chilinötter så tungan vill flytta hemifrån. Starka.. Men det är ju gott i alla fall. Men marknadsnougat är godare. Springer och hämtar den påsen istället. Nu låter det som att jag måste ha något att tugga på, så är inte fallet dock. Jag är bara lite sugen ;) Godisråtta, det är vad jag är. Tyvärr..

image184

Måste börja göra något åt dansen. Ska hinna duscha innan jag somnar också. Måste ju, nu när jag har klippt mig, föna håret och sånt onödigt om jag inte vill se ut som en pudel imorgonbitti, och tro mig, det vill jag hemskt gärna INTE göra. Mycket att göra, lite tid. Inga bra odds för mig, det är det inte om jag skulle ha mycket tid och lite att göra heller ioförsig. Har liksom blivit van att vara högst ineffektiv typ jämt och det börjar bli jobbigt. Jag kan liksom inte bli effektiv igen verkar det som, min effektivitet har flyttat hemifrån för gott.. Hur ska det gå för Victoria?

Fortsättning följer......

Over and Out//

Dessa jävla..

[12:17]

Kan något vara tråkigare än detta? Att höra hur det rasslar till i brevinkastet och dimper ner en hög med papper på hallgolvet. Man går dit för att kolla vad det var och där ligger det. Lilla vita kuvertet som visar sig vara ännu en räkning i högen av alla dessa jävla räkningar. Tråkigare får man leta efter. Vadå glädjedödare.. Usch!

Nu MÅSTE jag äta något, har fortfarande inte fått fingrarna ur röven och börjat göra något. Och ta inte det där med fingrar i röven bokstavligt. För så är det ju inte direkt..

Frukosttime!
Over and Out//

Dags för frukost

[11:45]

Har inte nyss vaknat, men jag är fruktansvärt dålig på att äta frukost när jag borde. Så det vacklar mellan att käka tacopizza från igår eller rostade mackor med skinka och keso. Har svår beslutsångest och vill egentligen äta både och, men jag får väl lov att till slut välja sida. Tråkigt men sant. Jag kommer ju inte orka både och, det är ett som är säkert.

Idag ska jag till dansstudion och koreografera en hel del då jag ska ha ett 4 minuters solo klart till imorgon och jag har bara 1 och en halv minut hittills. Så jag ska göra klar hela dansen, i alla fall försöka. Kommer bli tufft och jag är livrädd för en till blackout på lektionen ikväll, som det blev sist jag koreograferade så sent inpå. Men, jag har funderat på om jag kanske ska ta och göra en koreografi till en lugn låt, som känns väldigt otippat och väldigt lite Victoria. Har hittat flera bra låtar som jag totalt fallit för och älskar.

Har beslutsångest för allt just nu, kan vara magen som pratar. Jag är så hungrig att vaakum inte är långt borta. Måste nog äta innan det händer en olycka eller två. Sen är det nog dags att göra sig iordning och åka till studion och städa klart så att jag kan koreografera ifred sen..

Vad vore jag utan musik? Å herregud vad tillfreds man blir av att lyssna på en låt som ljuder hela vägen in i själen. Jag kan leva på vatten, solsken och musik alla dagar i veckan. Förutom idag då kanske, då min magen verkar vara riktigt förbannad.. Å musik, prisa musiken. Har ni bra musiktips så skriver ni ner dem, jag är allätare, ger allt en chans. Ska lyssna vidare på Plain White T's & John Meyer en stund.

Dagens låt: Plain White T's - Hey, There's Delilah

image183

Total stillhet, själaro. Musik är som terapi. Inget är mer effektivt för ett brustet hjärta, en lyckans dag eller mitt i ett oväder. Musik är min himmel, mitt hav, min sol och min jord. Musik gör mig..

Over and Out//

Hål i mitt..

[00:10]

...öra.. Nä, jag har bara de hålen som är medfödda, i övrigt så vet jag inget om nå hål? Och jag känner mig ensammast i världen, är jag den enda i svenska befolkningen utan hål i öronen?! Hr inte piercingar, hål i öronen eller tatueringar. Jag vill också köpa snygga örhängen, kunna piffa upp mig med något extra läckert som hänger i örsnibbarna, men icke. Känns ganska så "eget" att inte ha hål någonstans. Hade ioförsig hål i näsan när jag var inne i min fjortisperiod, men det har varit uttaget hur länge som helst, och dessutom har det växt igen, så man ser inte ett spår. Så jag kallar mig själv opiercad. Hm, dagens I-landsproblem, inga hål i öronen och fyra stycken som såg likadana ut på danslektionen i Torsdags, i de långärmade Bounce t-shirtarna.. Vilka egoister vi är!!

Jag vet i alla fall att jag ska försöka att ta mig ur denna "sitta-uppe-halva-nätterna"-trenden som jag är så uppslukad i just nu. Behöver sova, och käka vitaminer så att jag slipper bli sjuk jämt. Jag måste vara den mest lättsmittade i Sverige.. Eller, jag vet ju att vissa har de värre, men ändå.. Hualigen, spelar ingen roll hur jag gör. Jaja, det lämnar vi för idag. Får se om jag tar mig i säng nudå.

Och apropå, fy fan vad jag skriver goja. Jag spårar liksom ur redan efter första meningen. Sen sitter jag bara och ordbajsar och skriver ur mig en massa osammanhängande saker som ingen fattar något av ändå. Hm, kanske är de jag som äger Sveriges mest onödiga blogg? Jag vet då inte.. Jag vet bara att jag ska tvätta av mig sminket, peela mig lite och borsta tänderna. Sen vill min hjärna sova lite. Tydligen så vill mitt tagentbord det i alla fall, för rätt som det är så hoppar det över en bokstav eller ett mellanslag, så jag får sitta och ändra en massa. Uttröttande som fan, jävla tagentbordssate.!! Nu dags för sussa kudden och min älskling att hålla om. Snuttefilten, vad vore jag utan dig, min karl?

Har liksom gjömt att skriva det på läge här. Jag älskar min sambo, så förbannat mycket och jag vet inte vad jag hade varit om han inte hade funnits i mitt liv. Han gör mitt liv värt att leva, han får mig att kämpa, han är den som får mig att vilja gå upp på morgonen. Han är mitt hjärta och min andra hälft. My heart belongs to you!

image182

Kärleksdravel, jag vet. Måste smöra lite då och då för att hålla uppe balansen :) På bilden ser vi båda mongo ut, taget i somras då vi var på dressinutflykt med syster, Leffe och en polare Leffe som jag inte minns namnet på.. Men, att vi ser ut som moggisar, det bjuder vi på, jag älskar honom trots att han kan verka lika bakom flötet som jag är!!

Fan vad jag saknar Leif!

Over and Out//

Mätt

[22:31]

Hade degen inne för länge i ugnen innan köttfärsen och osten halkade på, så det blev ganska tråkigt och segt att äta. Trodde att jag höll på att tappa en tand när jag fötsökte bita i pizzan, men så var det tack och lov inte. Hade sönder en gaffel också, gick av när jag försökte skära pizzan i mindre bitar. Gick alltså inte så bra - Uppenbarligen.. Men det var inte så illa ändå, blev mätt och det är väl huvudsaken tror jag. Och gaffeln hade platshandtag, så egentligen så var pizzan inte så fasligt seg. Kan skylla på att gaffeln var dålig, inte maten!

Är förkyld som attans och så vill jag inte ha det. Jag kan inte bli sjuk nu igen, skulle vara så typiskt mig liksom. Sjuk varannan vecka. Astrist, och jävligt uttröttande. Folk måste ju tro att jag har allvarliga problem, speciellt mina stackars danselever som får höra min snörvlande stämma varannan gång de är på danslektionerna. Kan inte vara så mysigt direkt. *snörvel snörvel*

På Tisdag ska jag och tre andra dansare till Borlänge och träffa ett gäng ljustekniker, eller snarare studenter, som ska leka lite med ljussättning för dans på scen.. Vi dansare ska ha ett varsitt solo på 3-4 minuter, ska visa upp det på Tisdag då alla ska träffas. Sen delas ljusteknikerna in i 4 grupper och får varsin dansare att arbeta med. Och veckan därpå, blir alltså vecka 42, så ska vi redovisa och filma alltihopa. Ska bli jättespännande. Måste fixa scenkläder. Skaffa byxor som inte är min sambos gamla hockeybyxor sedan 5 år tillbaka, eller pappas gamla oversize DIF-byxor. Måste ha typ UFO-byxor. Någon som kan låna ut?

Over and Out//

Tacopizza

[20:47]

Håller på att göra tacopizza. Nya frillan har blivit bra nu när jag fått vänja mig litegrann. Skoj med ny frisyr. Flera som sagt att det blev bra.. Hoppas de inte ljuger :) Sätter in bild sen någon gång. Håller just nu på att kladda ner hela tagentbordet med mjöl- och degrester. Mumsigt det kommer bli att städa upp det.

image181


Såhär gott ska det bli alldeles snart. Nu måste jag bryna på köttfärsen och riva osten så att allt blir klart i tid.

Ha en trevlig kväll.
Over and Out//

Ny dag, nytt hår..

[07:05]

Nej, jag har inte peruk. Men jag ska gå till frissan och klippa mig om mindre än en timme däremot. Jättespännande. Men jag är nervös som satan. Så ska man ta fram en liten bild som man har med sig och visa ungefär hur man vill ha det. Känns moget och bra. Har inte varit till frisör på ett bra tag. Senast var 2005. Min syster brukar klippa mig annars nämligen. Innan 2005 var det LÄNGESEN jag var hos frisör med andra ord. Kanske upp till 10 år sen. Fast jag vet egentligen inte så noga..

Hoppas att Linda som frisören heter kan trolla och göra mig vacker, men det tror jag väl knappast. Kanske, förhoppningsvis, så blir jag nöjd med resultatet men jag är ännu jävligt skeptiskt och rädd att de ska förvandla mig till Godzilla. Ja, jag är löjlig, men ingen har klippt i mitt hår förutom min syster som jag kan skälla på hur mkt jag vill på väääääldigt  länge. Om det går illa så kommer jag ändå sitta där som ett fån och le och säga att det blev bra och sen betala.. Jaja, bilduppdatering blir det väl senare antar jag, om jag inte är Godzilla då vill säga!

Senare idag blir det vikarie för ett gäng ungar i Borlänge. Är trött och skulle ha tackat nej men Elina är så go så jag kunde inte det. Så jag ska dansa i två timmar idag också. Är ju rätt van om man säger så. Finns folk på mina danslektioner som mitt under styrkeövningarna säger att de minsann inte tänker göra mer situps för att de redan varit och gymmat på dagen. (Ja du tänkte rätt. Killarna är dem som brukar klaga mest.) Spelar ingen roll brukar jag säga när de försöker sneaka undan, och då kom kommentar no 2, "jag har varit med tjejen idag också".. Shit, killen måste ha kondis som en 200 kgs unge så som han klagar. Det komiska är att han ofta säger att han inte behöver göra styrka för att han redan är stark, MEN det är ju också han som klagar mest. Fattar inte grejen liksom, vad gör man då där? Jag brukar kontra med att jag minsann har tränat från 08:30-16:30 i ett helt år, vilket ju är sant också. Dansarutbildningar är ju ingen dans på rosor direkt. "Kan jag så kan ni också!" Och det brukar får tyst på dem..

Måste göra mig redo nu! Wish me luck.. *svälj*

Over and Out//

Lite smått schitzofren..

[18:56]

Vet inte för det första hur man stavar till det ordet som jag just skrev, men det såg väl ok ut. Ni fattar vad jag menar i alla fall. Mina barn verkar lite ha dubbla personligheter ibland, och dessutom är de smått hypokondriska också. De beter sig verkligen olika från gång till gång och så blir de bara så där helt plötsligt sjuka mitt under klass, får ont i ötter och dylikt. Helskumt tycker ju jag, men det är ju barn vi snackar om. Så det kanske inte är så konstigt!

Ska snart till Borlänge och få bli undervisad. SKOJ SKOJ!!

Over and Out//

Nu ska jag sova!

[00:40]

Behöver sova. Gör ändå inget vettigt nu, sitter bara och latar och kollar runt på en massa som jag kan göra imorgon istället. Så jag säger godnatt, men innan jag går och lägger mig tänker jag dregla lite över en Wade Robson-video på youtube.com som är helt fenomenal. Den karln kan definitivt svänga sina håriga.. Shit vilken karl!

image180


Fast han är då bra mycket mer good looking i rakat måste jag säga. Gift med en asläcker brud också. Sorry girls ;) Vill åka till LA för å ta en klass för honom! Måste göra det någon gång alltså..

Over and Out//

So you think you can dance?

[23:42]

Åh herregud vilka underbara dansare det var med i det programmet i år. Värdig vinnare måste jag säga. För att bara ha dansat i FYRA år medans många av de andra dansat hela livet så var hon DEFINITIVT värd vinsten. Nu vill jag bara daaaaaaansa.

Tror att jag vill kidnappa Wade Robson också!

Over and Out//

Klar för dagen

[21:03]

Fy fan vilken dag det har varit. Har sån huvudvärk och mina fötter värker till förbannelse. Sista gruppen idag på dansen var helt fantastisk. I love them. Vill ha dem :) Helt tokigt duktiga för att vara nybörjare.

Imorgon är det jobb på donken som gäller klockan 18:00. Vet inte om jag ska vara nervös eller ej. Jag känner ingenting just nu. Orkar inte känna efter ärligt talat. Sitter nu och käkar lite naturgodis som ju är så fruktansvärt gottigott. Mina favoriter är de godisarna som innehåller kokos och vit choklad. Kommer inte ihåg vad de heter.. Gott är det i allafall. Har en hel påse med nötter också som jag ska frossa i nu efter mina kokosgodisar.

I danssalen med min naturgodispåse och Elin & Sofie i bakgrunden.

image179

Over and Out//

Har huvudvärk

[16:04]

Snart börjar jag jobba, har tre lektioner direkt på varandra ikväll. Har redan fått huvudvärk. Har börjar få halsont också, det är INTE bra. Jag är sjuk jämt, spelar ingen roll hur jag beter mig. Är lättsmittad.

Längtar till Fredag och min klipptid. Titta i tidigare inlägg för att se hur jag har tänkt, lämna gärna en kommentar om åsikter angående frillan också!

Snart dags att gå till regementet. Jag saknar min karl, ser honom knappt längre.. Och imorgon ska jag börja jobba på Donken också, är pirrig i magen. Det kommer ju gå bra, jag har jobbat där förr, så jag borde inte vara så nervös.. Fast det är jag ändå. Kan ha med allt nytt folk att göra.. Men jag tror att jag kommer å trivas, mycket trevligt folk, med undantag förstås.

Over and Out//

Klart

[11:25]

Jag accelererar som en snigel, och först NU är jag klar. Huhu, mycket hår att blåsa. Tar evigheter och nu ser jag väl ut typ som en pudel som använt plattång. Känner mig som en i alla fall. Ska se över frisyrproblemet, för jag har zero idé om hur jag skulle kunna klippa mig. Är rätt feg av mig, men nu ska jag ta klivet. Måste göra något kul av mitt rufs.

Ner och köpa med mig lite fika till Monica tror jag att jag ska göra innan jag piper till vinden.

Over and Out//

Dusch

[10:32]

Har duschat, är så skönt. Nu sitter jag med turban i håret och handduk om kroppen. Skönt att vara ren och fräsch. Smetade på en ansiktsmask innan jag hoppade in också, på så vis får jag av alltihopa sen också, eftersom jag duschar alltihopa. Står man och försöker få bort den via handfatet så hamnar ju hälften i håret.

Jag har blivit förälskad i dessa stövlar. Så sköna att gå runt i dessutom. Lite platta kanske, men mysiga. Måste använda dem idag också, jag bara måste!

image177

Måste skynda, ska ner på Pappersvinden snart. Blåsa håret och packa ihop lite mat ska jag göra. Sen går jag..  Vikarie ska jag vara idag också, ska ta Lovisas danslektioner. Spännande. Är dessutom vikarie för Elina på Borlänge Dansstudio på Fredag. Ännu mer spännande eftersom jag inte har undervisat där på ett bra tag. Blir några extra kronor på kontot i alla fall och det är najs..

Ha en bra dag tills vi hörs av igen kära vänner!
Over and Out//

Lista

[23:26]

Humör:  Sliten
Dagens frisyr: Utsläppt 
Dagens smink:
Kajal, mascara, lite ögonskugga och rouge
Dagens klädsel: Som civilklädd; svart linne, "avklippt" grå t-shirt över det, svarta bomullsleggins, typ mossgröna shorts & mammas finfina stövlar i typ ridmodell. Som dansare; svarta NHL-mjuksbyxor, linne med en kortare t-shirt över & mina nyinköpta svarta fina dojjs.
Dagens händelse: En unge kräktes inne på Helenas danslektion så det blev kalabalik
Dagens planer: Hm.. Sova. Timman är ju sen när jag gör denna lista..
Dagens vill ha: En sysstemkamera & snygg kropp
Dagens saknad: Leffe
Dagens drog: Vindruvor och Gainomax Recovery med chokladsmak
Dagens finaste: Min karl!
Dagens måste:  DANS!
Dagens dricka:  Vatten och kaffe
Dagens köp:  Hm, jag har nog inte köpt något idag faktiskt..
Dagens mat: Kyckling i sås med banan och nötter med pasta till lunch. Frukost hann jag inte med och sen har jag livnärt mig på frukt och Gainomax fram till nu då jag håller på att förgöras av den infernaliska hungerkänsla som växer i min mage..
Dagens sjuka: Halsont
Dagens kärlek: Till min älskling som nu ligger och sussar
Dagens mående:  Huh, vilken fråga?

Over and Out//


Hm..

[23:07]

Vet inte längre om jag är så exhalterad över min klipptid på Fredag. Gjorde det stora misstaget att visa den eventuella frisyren för min djävul till sambo, och han utbrast: Ska du se ut sådär?

Man vill ju bara grina.. Först i alla fall. Sen vill man riva honom i rumpan för att han är så dum att säga något sådant. Jävla grottmänniska säger jag, det ska vara hellångt hår minsann. Men han får raka av sig det bäst han vill. Vill nästan ta saxen och bara klippa av mig skiten för att han är som han är ibland.

Nu har jag med andra ord fått jätteångest och tror mest hela tiden att det ska bli apfult. Buhu, ska jag ta och avboka tiden kanske? Men då kommer jag ångra mig, det vet jag. Men man får ju inte så mycket medhåll härifrån direkt. Jaja, det blir som det blir. SKulle han tycka att jag ser ut som ett monster efteråt så märks det nog..

image157

Over and Out//

Håret

[13:20]

Jag har bokat klipptid! Har klippt mig i helgen senast, men på Fredag ska jag och klippa mig hos frissan. Jättespänd över hur det kommer att bli. Jag har en bild jag tänker ta med och visa, och jag hoppas på bra resultat. Åh, jag vill ha Fredag. Ska upp till 08:00 och sitta där i typ en timma. I'm so exited!!!!!!!

Over and Out//

hits