Du har dött - Jag begraver dig

[22:13]

Nu tänker jag ta farväl. Det finns inget mer att göra än att snällt se på när undergången är här. Jag fäller en tår och tar mitt avsked och går med tunga steg. Farväl.

www.endansareshistoria.blogspot.com - Där kan ni hitta mig.

Over and Out//

Nu du..

[13:35]

Har nu suttit på blogspot.com där jag har pillrat och pillrat i kodmallar och allt därtill. Blev ju inge bättre förstås, då jag är helt värdelös på sånt, men jag ger bloggen där en till chans. Här blev det ju bara fel när jag försökte fixa tillbaka något som plötsligt blivit konstigt när man flyttat bloggen. Det går inte att få ner antalet i arkivet till endast fem månader bakåt i tiden, och jag hatar verkligen att se hela min blogghistoria på sidan. Så jag är arg och skiter i att fixa det just nu...

Over and Out//

Sun, sun, sun. Here it comes.

[10:28]

Ny vecka, bara så där. Hur kan det komma sig att sommaren ska gå mycket fortare än vintern? Dagarna bara rusar förbi, man hinner knappt känna efter. Så fort går det. Tiden svischar förbi utan att man ens hinner blinka två gånger. Jag är vilsen..

Fortfarande ytterst bitter över min ickeexisterande semestervecka. Jag trodde ju i min enfald att jag skulle få semester, sökte nämligen bara för två veckor. Nu kan man ju glömma att man kan åka utomlands så länge man jobbar på ett sånt ställe. Kul att boka biljett för att sen inse att man inte ens har fått semester då man ville. Vi som tänkte åka till Turkiet i sommar, eftersom J:s syster jobbar i Alanya hela sommaren. Med andra ord behöver vi en flygstol ner och en hem, sen har vi boende gratis. Kul att det inte kommer kunna inträffa. FAN vad arg jag blir..

Lyssnar på The Beatles och försöker lugna mitt vilt rusande hjärta från att spåra ur. Jag ska sätta mig och klippa och klistra litegranna för ett ytterligare fösök till att lugna min arga kropp. Wish me luck.

Over and Out//

Filminspelning

[16:28]

Jahopp, och så var man rena rama stjärnan då. Har varit på inspelning halva dagen. Kan dock tillägga att det var pappa och Jocke som fick agera filmstjärnor - Inte jag.. Träffade Dan Ekborg och Pia Johansson plus en massa ur "teamet" så att säga.. Trevliga människor, faktiskt. Fick mig ett par goda skratt.

Skulle ha haft semester vecka 26. Visade sig imorse att det inte var så det blev. En av Jockes få lediga veckor under sommarhalvåret, och den enda veckan vi skulle få spendera tillsammans i Mora/Vika. Ingen, nada, hej då semester-tillsammans-med-jocke-veckan. Jag är bitter.. Jag är också förgrymmat bitter över att jag kommer jobba den enda veckan under hela sommaren som min syster kommer hem från Skåne. Med andra ord kommer det ta ungefär ett år innan jag får se henne, om inte mer.. Jag är monstruöst bitter, förbannad och jävligt besviken...

Over and Out//

Me don't like

[10:48]

Nä, jag gillade minsann den gamla blogg.se. Men, vad vet jag..

Mamma, pappa och jag ska ner på stan en sväng. Ska kolla på H&M om jag hittar någon klänning att bära ikväll. Sen ska det inhandlas vin och alkoläsk. Ikväll ska jag njuta av den svenska sommaren i glada släktingars sällskap. Ikväll ska jag älgga bekymrena på hyllan och bara njuta av att vara "hemma"..

Over and Out//

And that's okay

[07:49]

Förstår ni att jag är vaken nu? Jag har inte gått upp så här tidigt på en ledig dag sen.. Nä, nu när jag tänker efter så är det nog aldrig. Har ju hantverkare här nu, kom för ca tio minuter sen. Jag har hunnit duscha, klä mig, sminka mig, blåst håret och börjat packa inför resa till mamma och pappa. Det är ju liksom så klyschigt, att det ska komma två unga, vältränade, brunbrända snickare och knacka på dörren.

Over and Out//

It's okay if you have to go away

[23:07]

Har diskat så mycket idag att mina händer nästan svider. Skönt är det ändå, att man har fått det gjort innan hemfärd till mamma och pappa. Har lyssnat på underbar musik, som gjort det hela mycket lättare. Jazon Mraz, The Beatles, Amy Winehouse, Green Day, Jack Johnson med flera. Jag får inte nog.

Dags att sova. Kommer hantverkare hit imorgon och ska byta ut något träaktigt på balkongen. Måste därför vara uppe i tid så jag hinner duscha av mig innan de anländer. Vore ju ganska jobbigt att gå omkring halvnaken med ett gäng okända karlar i lägenheten.

Over and Out//

I'm out of words

[13:57]

Är inne titt som tätt och kollar in olika bloggar, och de bloggar som etsar sig fast är ju i slutändan de som är äkta. De som vågar skriva om sina dagar då allt verkar gå åt helvete, och som kan stå för att allt i livet inte är sockersött och glatt. Min blogg har blivit någon slags vardagsdagbok. I do this, I do that - Inget mer. Tråkigt. Jag är mycket djupare än vad jag verkar.. Inbillar jag mig i alla fall. Jag är en expert på att få allt att verka bra trots att det kanske inte är det. Jag är som mamma med andra ord.

Sitter och lyssnar på världens bästa Jason Mraz. Om allt vore så enkelt som det låter i sångerna. Det bara går, flyter på i den takt man vill. De glassar på stranden, inga bekymmer, bara skratt och glada dagar. Vi normala dödliga sitter och drömmer oss bort i tonerna till en gladlynt gitarr och undrar: Kommer det någonsin att kännas så lätt som det låter?

Over and Out//

When you come back down

[10:36]

Gäsp. Gäsp. Och lite ont i halsen. God morgon med andra ord. Var helt däckad imorse när klockan ringde vid halv nio, så jag stängde av skiten och sov lite till. Brukar funka ganska så bra faktiskt. Ska idag beta av ett helt berg med disk, tre berg med kläder och så måste vi dammsuga och sånt. Riktig tråkdag. Det är ju så typiskt att det ska vara strålande sol ute bara..

Var så sjukt sugen på frukost idag. Tänkte jag skulle ut och gå en sväng, och då måste jag stoppa något i magen först. Men nu blir det minsann ingen frukost eftersom möglet hade bosatt sig på mackan jag valde ut.. Morr. Ja, vi är inte tillräckligt snabba med att äta upp bröd som vi köper, uppenbarligen.

Over and Out//

Don't worry, be happy

[20:10]

Pollen, pollen, pollen överallt. Gick ut på balkongen efter min och Maricas promenad idag, och blev helt gul om fötterna. Stolarna är gula, balkongräcket är gult, till och med fåglarna verkar se lite gulaktiga ut. Pollen är inge roligt..

Det bränner lite härligt på min överläpp. Det tyder på att solen faktiskt tar. Sol är ju inte hälsosamt, men nog fan blir man mer motiverad till att vara hälsosam så fort kroppen fått en finare färg än den där fisbleka vinterfärgen som vi svenskar är bäst i världen på att äga.. Jag vill vara mer sund när hyn ser lite mer välmående ut, när man inte längre är blek som ett lik. Fast jag är ju lite mer gul, det har jag ju sagt tidigare.. Konstigt det där.

Over and Out//

I need you to be beside me

[10:40]

Har drömt sjukt konstiga drömmar hela natten. Sovit lite dåligt med andra ord. Man undrar ju hur fantasin kan ta såna loopar som den gör ibland. Jag fattar inte var allt kommer ifrån?

Ännu en helg är avklarad. Jobbade öppning på Donken hela helgen, inklusive igår. Har mer ont i fötterna än någonsin. Fick tack och lov lite fotmassage av min underbara sambo igår i badet. Nu har jag långhelg. Inget mer jobb på hela veckan. Ganska skönt faktiskt.. På Lördag blir det rajraj hemma i Mora. Å vad jag längtar efter att få åka på Torsdag.. Hem till mamma och pappa.

Nu väntar jag på besked från Marica, om vi ska ut och promenera en timme eller så. Jag behöver verkligen börja med beachkroppen nu, ligger typ hundra veckor efter :)

Over and Out//

hits