AJ!

[14:38]

Det river så härligt i halsen. Nu har rethostan övergått i rivhosta. Och ni som är bekanta med den hostan vet hur ont det gör. Har ont i ena örat också, och nu börjar bihålorna göra sig påminda. Måsta köpa Rinexin, annars tror jag att jag kommer bli liggandes med en våt handduk över fejjan hela helgen. Det är typiskt att man ska bli sjuk precis innan föreställningstiden. Lovisa har tydligen samma problem, vi verkade rätt så förkylda och hängiga båda två i Tisdags. Det som är störande är att jag håller på att bli döv känns det som, jag hör jättekonstigt. Som att prata i en kaffekopp, sådär lite ihåligt liksom. Scary. Blev ju inte bättre av att pappa berättade att han har haft nedsatt hörsel på ena örat sen en kraftig förkylning förra året..

Huh, jag är så trött hela tiden. Och huvudvärk. Och.. Gud vad jag gnäller. Men det verkar bli så att man blir sjukare av att bli äldre, om ni fattar vad jag menar. Kan inte komma ihåg att jag tyckte det var SÅ HÄR jobbigt att vara snorig och ha hosta. Fast, nu får jag ju lätt bihåleinflammation sen jag hade det under studentveckan.. Så nu får man ju nästan bihåleinflammationen direkt på köpet när man blir snorig. Inge kul!!

Over and Out//

Skrattretande!

[10:54]

"Vill man inte använda päls så ska man inte använda fuskpäls heller!" Om man inte ska äta godis så ska man väl heller inte ersätta luncher och diverse måltider med en CHOKLAD-måltidsbar? Vilket hyckleri, jag säger då det :)

Uppdatering:

Att folk inte fattar att det inte har med maten att göra, största felet ligger hos en själv. Vad stoppar man i sig och hur mycket stoppar man i sig? Äter man med tre timmars mellanrum och tänker på att få i sig frukt och grönt, mycket vatten och vitaminrik kost så har man kommit en bra bit på väg. Överkonsumerar man så fattar man väl själv ganska snabbt att man inte kan förbränna alla kalorier och onödigheter man stoppar i magen, och då spelar det liksom ingen roll, då behåller man inte den vikten man vill ha. Man behöver inte minimjölk och lättprodukter där man har ersatt socker med socker om man analyserar lite djupare. Ska man stoppa i sig så kan man väl ändå ta äkta vara istället för att smutsa ner kroppen med diverse sötningsmedel och skit.

Man slutade att tillverka Coca-Cola Light med sötningsmedlet Aspartam i, har för mig att man sa att Aspartam är cancerframkallande? Hur som helst, istället bytte man till Sucralose för att det skulle vara mindre skadligt och blahablaha. Och nu har vi Coca-Cola Zero. De lanserade den för ett tag sedan och sa att det inte fanns något tillsatt socker i, men vad använder de för sötningsmedel måntro? Jo - Aspartam. Det sötningsmedel som man slutade att hälla i Coca-Cola Lighten för typ något år sedan. Så den gamla herdeliga Coca-Cola Light som har funnits bra länge har alltså återuppstått i Coca-Cola Zero-skepnad. Vilket lurendrejeri! 

Åter till viktfrågan.. Det har verkligen inte med vågen att göra heller. Muskler väger mer än fett och bara för att jag väger mellan 58-60 kg så är jag inte på någotvis fet och inte heller undernärd. Jag har muskler, herregud, jag tränar dans nästan varje dag och när jag började min senaste utbildning gick jag upp över fyra kilo på typ en-två månader. Ganska normalt med tanke på att jag tränade mellan 08:30-16:30 Måndag till Fredag. Jag väger mig sällan, däremot ser jag ju om fettringarna på magen ökar eller minskar och på så vis vet jag om jag skulle behöva träna mer eller ej, och om jag skulle behöva börja tänka på kaloriintaget.

Det är väl ändå träning man ska öka på än att minska på mat? Minskar man på matintaget så minskar energin. Och NEJ, bara för att man tar en nutrilett måltidsbar med browniesmak så ersätter man inte ett mål. Man borde kunna lista ut det själv, i alla fall en smart människa. Att hitta balansen mellan sin kropp och vad kroppen behöver för mat är väl det bästa, och toppa det med träning som passar personlighet och kroppstyp och voilá! Då slipper du en hel del grubblande..

Herregud, ät det du vill, unna kroppen. Se bara till att käka ofta, men kanske lite mindre mängder. Var 3:e timma, drick vatten för kroppens skull och se till att träna, det kan räcka med powerwalks varje morgon eller två-tre gympass beroende på vad man har för kroppstyp. Jag käkar mammas fettiga såser, bokstavligen öser på, jag är inte rädd för snabbmat, nog för att vitaminerna inte riktigt sitter i en cheeseburgare, men ändå. Jag stoppar i mig det jag känner för, och visst, äter jag mer än vad jag kan för bränna så nog fan går jag till slut upp i vikt. Men då har jag ju bara mig själv att skylla, ingen annan tvingar i mig choklad och fettdrypande pizzor. Det gör jag så bra själv så :)

- Med all respekt för diabetiker, för jag VET att dessa inte kan stoppa socker i magen hur som helst.

Over and Out//

Utmanad?

[23:56]

Shit, jag har blivit utmanad av söta
Marica. Var inne och snokade omkring på hennes sida när jag glatt gjorde min upptäckt. Lite småjobbig uppgift så här mitt i natten, men jag ska allt ge det ett försök.

Lite regler:

1. Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Det här kommer bli svårt tror jag, jag blir nog antagligen sittandes här ett tag. Ska nog sätta igång den där maten som J ska ha med sig medans jag fundilerar litegranna. Detta blir knepigt alltså.. Men jag gör ett försök. Men varför just 7 stycken, hade varit lättare med 3.. Eller 1.. Kanske ingen?

Vad har jag för personliga sanningar om mig själv?

1. Jag är en blyg människa, vilket jag skäms över. Men när man lär känna mig så verkar jag ha för vana att helt vända om och istället prata oavbrutet - Vilket jag skäms över ännu mer. Mamma har vid flera tillfällen sagt åt mig att jag pratar för mycket..

2. Jag är en översentimental människa och kan komma på mig själv gråtandes, rent av bölandes till disneyfilmer och program de visar på Animal Planet. Jag är lättgråten av mig. Kan till och med gråta till reklamfilmer om jag har otur.. Eller fantasyfilmer, blir så avundsjuk på hela konceptet liksom, enhörningar, trollkarlar, älvor och eldsprutande drakar. JAG VILL OCKSÅ! Kanske borde sluta med p-piller?

3. Jag har enorma komplex vad gäller mitt utseende, eller i alla fall vissa saker som har med mitt utseende att göra. Jag känner mig kobent, jag har talibankran (läs: stor näsa), jag har kroppsform likt ett kylskåp och det vill säga mycket rak kroppsform. Kanske till och med lite åt andra hållet, som en boll, smal upptill, bredare på mitten och smal nedtill igen. Jag har snett ansikte och är plattfotad. Jag är pga mina komplex ytterst rädd för att bli lämnad av min sambo och är mycket osäker i mig själv.

4. Jag lider av en del tvångstankar. En av dem är: Jag kan inte samtidigt som klockan slår 12, eller vilket klockslag som helst för den delen, räkna med klockan när den slår (Om det är en klocka som låter vill säga). Jag kan räkna till kanske 7-8, sen måste jag börja räkna långsammare eller snabbare så att jag INTE säger eller tänker tolv samtidigt som klockan slår tolv. Jag är rädd för att något farligt ska hända då, vad vet jag inte? När jag var yngre kunde jag inte sova om jag inte hade mitt halsband med ett kors på, hade antagligen sett en eller två filmer för mycket som handlar om vampyrer..

5. Jag är mycket mörkrädd och väldigt lättskrämd. Inte så personlig sanning kanske, men ett faktum!

6. Jag sjunger nästan alltid när jag är ensam och jag borde egentligen vara ganska så bra på det för att jag sjunger som sagt rätt ofta och mycket, hela tiden så fort jag känner mig ostörd.. Men jag vågar absolut inte sjunga inför folk jag har någon form av relation till, kompisar och släkt är värst. Då ballar jag ur direkt.

7. Jag är rätt duktig på att vara lugn, lite för lugn ibland dessvärre. Jag är ofta den som tar längst tid på mig när man ska iväg någonstans, eller om man är inne på en affär eller om man ska göra sig i ordning. Jag är, vad man kan kalla, rätt seg..

Nu utmanar jag följande personer: Angelica, Monica, Micke, Ulrika, Erik, Stephanie, Anna

Over and Out//

Snörvel och host

[23:38]

Vissa saker gör mig rasande, pappa är tydligen likadan. Fast han vågar säga ifrån, det gör inte jag.. Det stör mig! Varför ska jag vara en sån pussy för? Fan Victoria, skärp dig. Får se vad som sägs imorgon!

Fick bort ett pass nästa helg, hur bra som helst! Tack Kristin, tack, tack, tack! Nu ska jag försöka få bort mitt pass den 29/12.. Då ska det firas guldbröllop på Orsa Bowling. Ska ner och snacka med skiftledaren för nästa Fredag och säga att min tid är bortbytt. Har fått massa tider, hör och häpna, under mellandagarna.. Återstår som sagt att se om jag måste jobba nyår också, skulle ju vara rent av djävligt!

Nu ska jag göra iordning J:s matdosa tills imorgon. Pjuh! Jag är så snorig och nu börjar den där dryga rethostan övergå till sån där rivjärn-i-halsen-hosta som är ÄNNU värre.

Over and Out//


Ny bil?

[22:20]

Vi har en bil.. En fin bil. En svart volvo som går riktigt bra. Fin i lacken, skinnklädsel, rumpvärmare till min stora glädje, stooort utrymme bakom förar- och passagerarstolarna att stoppa en hund i, mp3-spelare och lite andra fiffigheter. Jag är nöjd :) Dessvärre är Värmland inget ställe man åker till om man ska börja jobba i Falun kl 17:00 samma eftermiddag - Det var en urdålig idé faktiskt..

Snökaos, var kom det ifrån? Det har knappt snöat alls på flera veckor, och nu när vi ska iväg och åka i värmland så boom - snön är ett faktum. Både jag och J var måttligt uppretade över detta. Och bilfärden från 08:30 och ca en timme framöver var olidlig, jag har aldrig varit så åksjuk i hela mitt liv. Trodde att jag skulle spy flera gånger. Bättre blev det inte av att jag satt och tänkte på att spy och de gångerna jag har lyckats spy. Slutsatsen av det var helt enkelt ännu mer illamående. Men nu mår jag prima!

Hur mycket snor finns det i näsan apropå inget alls? Det tar ju aldrig slut. Jag kommer inte att jobba på Lördag. Jag försöker hela tiden få tiden bortbytt, men ingen nappar på mitt erbjudande. Jag kan ju inte jobba om jag är sjuk, och de kommer bli arga om de blir en man (i detta fallet kvinna) kort..

Nu ska jag ringa min käre far!

Over and Out//

Till råga..

[23:28]

Till råga på allt så träffade min fot nyss på J:s ena hantel som står på golvet, vilket gör mig ännu mer förbannad. Nu har jag ONT i foten också..

Godnatt!
Over and Out//

Skrämmande

[23:10]

Att man kan vara så trångsynt. Herregud! Det finns smarta människor som säger dumma saker och så finns det dumma människor som verkligen inte fattar ett jota och säger ÄNNU dummare saker.

Attityden gentemot "småstäder" och människor som kommer från "bondesamhälle". Vilket århundrade lever vi i nu igen BlondinBella? Att man ska klass på människor, varför ska det behöva vara så? De som jobbar året runt på ålderdomshem och sliter arslet av sig borde ha mer betalt. De förtjänar mer än många, många andra att kunna unna sig en spa-helg för sina sargade kroppar. De jobbar midsommar, julafton och nyår och alla andra högtider och får skitlöner, de tar hand om andras mammor och pappor, systrar, bröder osv. året runt för att de anhöriga antingen inte kan eller orkar bry sig. De ägnar halva sitt liv åt att oftare umgås med personer de inte har någon anknytning till. De offrar högtider för att ta hand om personer som själva inte kan ta hand om sig, som är helt utlämnade om dessa arbetare valde att allihopa fira julafton med sina familjer.

Jag blir så irriterad på personer som säger att dessa människor inte har drömmar. Nog fan har de drömmar som alla andra, men vem tar hand om din mamma och pappa när du själv inte kan göra det längre? Det är lågavlönade arbetare som sliter ut kropparna och psyket totalt medans du antagligen förtränger dina föräldrars existens helt och hållet.

Nu är jag ännu mer uppretad än vad jag var nyss, och min feber har antagligen gått upp ett par grader!

Over and Out//

Snörvel och halsont

[15:17]

Jag hatar att vara sjuk. På alla sätt och vis HATAR jag att inte orka med, att känna mig alldeles utslagen och framför allt hatar jag att känna mig hjälplös. Hur jag än vrider på mig, vad jag än stoppar i mig så bränner det i halsen och snorar i näsan. Som Karin Olofsson skrev så ska man inte utmana ödet genom att på något vis påstå att man inte har varit sjuk på ett tag, det straffar en.. Jag sa för inte så länge sedan, kanske en vecka sen eller två, att jag lyckats hålla mig frisk bra länge för att vara mig vi pratar om. Jag blir typ sjuk bara någon snorig råkar andas i min närhet, så jag är med andra ord ganska van vid att vara sjuk och snorig. Nu har jag helt plötsligt blivit totalt utslagen bara sådär. Igår under streetlektionen kände jag mer och mer hur halsen svullnade. Det påpekade jag ett ex antal gånger för mina elever så att de skulle förstå varför jag började blekna i ansiktet. Sen dansade jag dumt nog en och en halv timme till och nu sitter jag här med öm hals och en fritt rinnande kran till näsa.

Det som jag hatar mer än att vara sjuk är dessa förbannade telefonförsäljare. I-landsproblem, I know! De ringer HELA dagarna. Seriöst, vi är uppe i typ 10 samtal varje dag, och det gör mig galen. Alldeles nyss svarade jag på ett privat id-nummer. Helt tyst, och jag är inte dum nog att säga hallå en gång till. Märker man att det är tyst en stund så är det lika bra att lägga på, då är det försäljare.. I alla fall mestadels av gångerna. Annars ber jag om ursäkt att jag slänger på luren i örat på er som ringer!

Om en och en halv timme ska jag undervisa dans. Det jobbiga är att jag måste undervisa hela denna veckan, har lektioner imorgon och på Torsdag också. Näst sista veckan innan föreställning, och då kan jag inte vara borta.. Typiskt att man inte kan bli sjuk när det passar istället för att man alltid ska börja må skit när det som mest gäller att hålla fokus. Bläh, jag vill bara lägga mig i en tunna is, jag smälter bort..

Over and Out//

Dessa lägenheter!

[13:19]

Attans perk! Det går inte ihop, det här med lägenheter och Victoria.. Vi har verkligen inte råd att stå och betala dubbla hyror, men det finns ingen lägenhet som passar in med våran uppsägningstid. Den enda som vi eventuellt slipper betala dubbelt för är ledig en hel månad efter att vi ska vara ute ur våran. Någon som har lite rum över att låta två stackare bo i? FAN säger jag, jag blir galen på det här. Inget går ihop. Vi har visningstid på en lägenhet på Onsdag då vi eventuellt ska åka och köpa bil också. SKIT SKIT SKIT!!

Nu ska jag äta lite mat, sen ska jag göra en milkshake eller två, kolla på lite dansfilm och bara feta mig litegranna. För nu är jag upprörd!

Det ligger typ två decimeter snö på taket där cyklarna står. Det är MYCKET snö ute med andra ord!

Over and Out//

Nu snöar det rejält

[10:58]

Holy shit, det smöar. Ordentligt också! J sa något om det när han stack till jobbet imorse, men inte trodde jag att det skulle vara så här mycket. Jag ska erkänna, jag vaknade nyss :) Men det behövdes eftersom jag gick upp tidigt igår trots att jag jobbade natt. Tvättiden gick bort också, jag orkade inte. Åter till snöandet. Nu ser det ju juligt ut. Måste köpa en adventsljusstake så man kan mysa varje Söndag. Julpynt måste jag ha, vi hade inget alls förra året och det blev ganska tråkigt. Ska vara hemma hos mamma och pappa över julafton i år. Sen ska jag troligtvis jobba på juldagen, trist!

SItter och försöker få bort någon av mina tider framöver. Har bara fått nattjobb, tre timmar åt gången och en dag på helgen. Känns lite trist det med. Dessutom måste jag åka hem någon helg framöver. Hm..

Men det snöar ute i alla fall, och det blir jag GLAD över. Jag har mina favoritdanselever ikväll också. Kan det bli bättre?

Ähhh! Det går inte att ladda upp en bild, tänkte bjuda på en snöig bild.. Vi tar den sen istället då! Nu ska jag gå och duscha, peela, lägga ansiktsmask, fixa till hårväxten på benen och lite annat pill..

Over and Out//

Nattjobb

[22:00]

Jag är svampig i hjärnan igen. Jobbade natt inatt, mellan 23-03. Fy bubblan vad mycket pommes frites jag har sänkt ner i fritösen. Herre jisses vad mycket mellan pommes frites och stora pommes frites jag har gjort i ordning. Och framför allt: FY FAN, vad ni Falubor stökar ner. När jag gick hem efter 03 så såg man nästan inte golvet för all skit, och det är sant! Det såg ut som att folk bara hade lagt papper, kartonger och all annan typ av förpackning som Donken använder på golvet rakt upp och ner. Bara lagt det där och sen gått hem och lämnat det till någon annan stackare. Gör ni så på hemmafesterna också? En krake hade spytt över ett bord också, och en av mina medarbetare fick, stackare, lov att stå där och torka efter spykraken.. Jag hittade ett antal olika spritflaskor lite jär och var när jag var ute i lobbyn och städade, lite ölburkar och en läsk också. Senaste trenden är att tigga till sig, eller rent av köpa, Mc Donald's muggar och blanda spriten i dessa. Ska tydligen vara jäkligt coolt, för alla fjortisar i alla fall.

En kille handlade för över 500 spänn. Vem handlar frivilligt för så mycket på Donken? Då går man väl hellre ut och äter finmat.. Fast, vad vet jag.. Han ville uppenbarligen ha massa Donkenfood hur som helst, men han upprepade meningen "jag vet inte ens vad jag har beställt" till sina kompisar ett antal gånger. Är man full och har fått lön verkar det vara dumt att gå till Donken om man inte kan fatta vettiga beslut. Han sa flera gånger att det inte spelade någon roll vad jag slog in och att jag kunde lägga till något som vi hade i skåp och blahablaha. Sålde bra gjorde vi nog i alla fall, med tanke på att det var fullsmockat från 01-03.

Idag har vi tagit det lugnt, jag sov lite längre än J som vanligt, han har uppenbarligen rejäla sömnproblem eftersom han inte kan sova längre än till 08:00, för sen börjar han hålla på och maska sig och till slut så måste han gå upp pga rastlöshet. Ha, jag kan sova hela dagen om jag är riktigt seg. Jag har också jobbat lite, fast på DANSA! I Falun, ska sitta och sälja biljetter nu i några dagar. Alla människor är så trevliga, så det är ett nöje att sitta där. Är ju rätt soft om man säger så :)

Nu ska jag sätta mig och låta svamphjärnan såsa lite framför tvn. Ska egentligen upp klockan 08:00 imorgon och tvätta. Får se om jag orkar eller ej..

Over and Out//

Hemma efter föreställning

[15:50]

Jag tror aldrig att så mycket har gått så fel på så lite tid som idag. .Oj, blev mycket så i den meningen. Hur som helst, så lärde vi oss en hel dans i Måndags som vi hade med på föreställningen idag, Voodoo kallar vi den, och det kändes bara så avslaget när dansen var över. Var har Victoria tagit vägen egentligen? På min egen dans till en av Fergies låtar gick det så klart bättre, men det har nog att göra med att jag har knåpat ihop den själv också. Slutsatsen blir i alla fall att jag var riktigt avslagen, som en 0.5 liters Coca-Cola som har stått framme i en dag utan kork. Jag hittade liksom inte min.. ja vad säger man.. Mojo.. Nä, det är kanske vid något annat tillfälle.. Jag fick det liksom inte att stämma, jag kände mig inte alls närvarande. Tråkigt.

Klockan elva hade vi rep, sen hade vi massa dötid fram till två då föreställnigen skulle börja. Så vi gick och köpte lite mat. Eller.. Jag köpte en Marabou med Non Stop i, en vaniljmunk och en munk med choklad på och Coca-Cola. Mycket till mat det där. Eh neee.. Jag är som Elin, och hon är likadan som mig :) Sen paniksminkade vi oss sista halvtimman, och allt smink blev HELT galet och fruktansvärt fuuuuult. Men jag nöjde mig med den sminkningen ändå till slut, hade inte så mycket val eftersom tiden var knapp! Vi öppnade hela showen med Voodoo, och den tog slut innan man ens hade börjat tyckte jag när jag gick av scenen. Kan ha att göra med att man inte riktigt var närvarande antar jag? Sen var det bara att byta om till Fergie, och sminka om sig för den delen. Mörk sminkning skulle det vara, och jag började blaffa på lite här och där. Slutade med att jag fick lov att gå och ta till tvålen och göra om alltihopa. Ingenting fastnade, jag såg fläckig ut med ögonskugga på. Så Elin hjälpte mig mitt i min panik. Ville bara sätta mig och gråta eftersom jag inte hade all tid i världen på mig heller. Men Elin löste det, tack och  lov. Sen var det bara att gå ut och shaka ass, och det gjorde vi alla fyra. Stort TACK TILL MARICA, eldsjälen som lärde sig dansen igår och ändå var med och körde idag. DU ÄR EN ÄNGEL!!!!!

Nu sitter jag här och luftar min svampiga hjärna. Ska jobba natt, från 23-03. Orkar egentligen inte, men vad gör man inte för lite pengar? Fast ändå, natt... Huuu!

Over and Out//

Snart jobbdags

[10:49]

Fan, vad tiden har gått sakta. Och tråkigt har jag haft.. Har stängt av och på datorn tre gånger, ringt till Kopparstaden, suttit på Fäjsbuck och slagits mot ninjor och zombies, kollat på tv (vilket är värdelöst en Fredagsförmiddag!) och nu sitter jag här igen.. Har suttit och intresseanmält till lite lägenheter. Huuu, vilket liv kring dessa bostadsproblem. Kan inte någon ge mig ett förslag på en ledig lägenhet?

Jobb om ca 40 minuter. Ska packa ner danskläder så det bara är att sätta rumpan i bilen och åka till Borlänge. Jag börjar bli stressad nu. Och jag vet inte nå vad jag ska få göra på jobbet. Hon sa något om att ta emot varor, huh? Jag hatar att inte veta vad saker innebär, och att ta emot varor har jag verkligen inte en aning om vad det innebär!

Måste göra mig klar nu. Ha en trevlig Fredag, hoppas ni slipper stress och helvete.. Undrar vad jag och J ska hitta på ikväll förresten, ska bli intressant å se. Är ju Idol, då har vi någonting att göra. Imorgon blir det nattjobb för min del, 00-03, inge skoj. Jag vill sova på natten!

Over and Out//

Jag ändrar mig..

[08:25]

Har gått upp sju, är duschad och klar, sminkad, har på mig jobbkläderna.. Börjar inte förens 11:30. Huh. Jag hade kunnat sova lite längre med andra ord. Tydligen fanns inget där att göra innan halv tolv, så jag får snällt sätta mig och vänta tills dess..

Nu slutade dock mitt hjärta att slå så fort, för nu hinner jag ringa till Kopparstaden och prata om lägenheterna vi var och kollade på igår. Hur ska vi kunna bestämma oss på en dag för det första? De var ju inte direkt de finaste lägenheterna som jag har sett, men den sista vi blev visade hade Sveriges största balkong, och det är ju ett plus. Men man blev illamående av att gå in i köket, färgen på väggen gjorde kylskåpet och massa andra vita prylar lite halvt självlysande. Var typ illgrönt. Så grönt att man nästan fick lite ont i ögonen. Usch! Och luktade fan gjorde det också, inge roligt eftersom det brukar sätta sig i lägenheten om det luktar mögliga mjölkkartonger och bajs på toan. Hon sa att hon inte hade varit där på ett tag, och ändå stod det disk kvar, till och med stekpannan stod kvar på spisen. Så, jag förstår varför det luktade så fördjävligt.

Nu ska jag äta lite frukost och sätta mig och inte göra något alls i typ två timmar.

Over and Out//

Världens tightaste dag!

[07:39]

Det blir till att jobba mellan 09:00-16:00, 16:30 ska jag vara i Borlänge och jobba, igen, fast som danslärarvikarie, och det håller på till 18:25. Runt 19:00 ska jag träffa Marica för att lära henne hela Fergie-dansen som vi hade på uppvisningen förra året. Har uppvisning imorgon, och Fergie var tydligen finalnumret, men vi är nu bara tre som kommer att kunna vara med på den. Så Marica är våran räddning!

Jag kommer att stressa ihjäl mig. Dessutom har J bilen, så det är verkligen avgörande om han har hunnit hem eller ej. Och jag MÅSTE sluta prick 16:00, annars hinner jag aldrig till Borlänge!

Måste äta och göra mig klar för donkenjobb.

Over and Out//

Inge kul!

[09:13]

Jag har snoozat hur många gånger som helst. Känns som jag inte har gjort annat sen halv åtta. Usch vad jag hatar att vara trött, men jag har mig själv att skylla eftersom jag var uppe till efter ett inatt. Ska iväg och sälja hamburgare nu vid tio, jobbar till två, sen ska jag hinna käka lite och så bilr det dans mellan fem och sex. Sen ska vi komma på lägenhet en snabbis och så bär det av till Borlänge och dans igen. Pjuh. Egentligen orkar jag inte, men vad gör man inte för att hålla sig i trim.. Eller nåt..

Ska kolla runt nu, mail,, andra bloggar, fäjsbuck och lite sån skit också.

Over and Out//

Dålig

[23:30]

Huh, vilken lång dag det har varit. Känns som att allt har gått så långsamt. Gick i alla fall bra på streeten, hade verkligen rätt känsla i kroppen, och har man dessutom rätt kläder så kan det inte bli fel. Det låter strange, jag vet, men det är faktiskt så. I alla fall för mig. Jag kan inte dansa street i jazzbyxor och jazzsneakers. Det ska vara säckiga brallor och stor t-shirt eller liknande. Idag lånade jag en långärmad t-shirt av J och så hade jag min nya vita fina keps på mig, med bandana under. Då fick jag rätt gangsterfeeling i kroppen och allt kändes bara så rätt ;) 

Rätta skorna är också viktigt när jag dansar. Har mina vita Reebook-skor och dansar i, samma som jag har haft sedan typ ett år tillbaka.. Är rätt sunkiga nu för tiden, mina älskade skor. Måste tvätta dem, ser för smutsiga ut, lite brunaktiga och så där undeligt slitna. Dessutom har sluan gått sönder på högerskon. Inge bra, de är mina BÄSTA dansdojjor, så de får bara inte gå och dö i förtid. Funkar faktiskt inte lika bra att dansa med några andra skor. Köpte ju ett par svarta som jag tänkte att jag skulle börja använda istället, några kassa billiga dojjor som faktiskt var rätt snygga ändå. Den lektionen som jag hade dem på mig kände jag mig som en nybörjare, och det är sant. Inget blev som jag ville, golvet rent av klistrades fast i skosulan och jag kunde inte röra mig lika bra som i mina underbara Reebook..

image281
Vill ha i julklapp :) Svarta skor har jag inte många av direkt, skulle behövas så som jag skitar ner mina skor. Dessutom - Reebook är så bra att dansa i!!

Ja, nu är det nog dags att sussa lite. Imorgon ska jag jobba på donken mellan 10-14. Rätt jobbigt pass, på en Torsdag dessutom, då brukar det bli massor av folk. Och apropå jobb så har jag sökt ett heltidsjobb, hoppas och håll tummarna att jag får det är ni rara. Vill verkligen ha ett heltidsjobb nu! Kommer eventuellt att dansa mer i vår också. Ska försöka sätta ihop ett litet projekt som jag gått och tänkt på ett tag nu. Berättar mer om det någon annan gång, så ni får bygga upp lite nyfikenhet först!!

Och lägenhet ska vi kika på imorgon också, mellan 18:15-18:30 ska vi vara där. Spännande. Bor nära en annan dansgalning då också, skulle vara mysigt att kanske få träffa henne lite mer än bara på DANSA! I Falun där vi båda jobbar och dansar livet ur oss. Hon är ju en sån go människa liksom. Vore ju dumt att inte umgås med någon man trivs ihop med.

Nu - Sova! Godnatt alla rara människor. Ni orara behöver i nte ta åt er ;)

Over and Out//


Utvärdering

[11:06]

Innan jag hunnit vakna ordentligt så ringde ett 023-nummer. Ni vet ju hur man låter halvt nyvaken, rösten knakar och man bara låter nyvaken liksom. Var helt bombsäker på att det var Elin som ringde. Så jag satte mig upp, sa Victoria högt ett par gånger för att väcka upp min stämma en aning, harklade mig och svarade. En karl från Kopparstaden svarade i andra änden. Jag hatar när det blir så, man förväntar sig att personen i andra änden ska förstå varför man knarrar på rösten, vilket i detta fall skulle ha varit Elin, men nu var det ju en helt främmande person som genast började prata om lägenheter hit och dit. Jag for så klart upp ur sängen för att verka piggare. Varför egentligen? Han vet ju ändå inte om jag brukar låta så där eller ej.. Och han vet definitivt inte om jag ligger kvar i sängen klockan 10 på en onsdagförmiddag eller ej, I hope. Skulle vara lite creepy annars!

Hur som helst, så hatar jag att låta nyvaken när jag pratar i telefon. Värst är ju när personen i andra änden frågar om han/hon väckte mig, vilket man fånigt svarar: Nej då, jag har bara inte pratat så mycket än. Yeah right, vilket bullshit. Klart som fan att man blev väckt, eller att man åtminstone ligger kvar i sängen. Kom på något ännu värre, när man nästan pratar lite halvt i sömnen på något vis. De frågar om man blev väckt, och man svarar nej, följt med meningen: Jag ligger bara kvar i sängen.. Sånt säger jag BARA när jag är väldigt trött. Vad ska någon ha för nytta att veta det för?

Slutsats: Ring aldrig till mig innan 10:30!

Ska till Donken och träffa 1:e assistenten idag. Ska utvärdera min första tid där. Vet inte om jag ska vara nervös eller inte? Jag känner bara ångest över jobb överhuvudtaget just nu. VIll ha ett DAGTIDSJOBB, inga nätter eller sena kvällar. Det funkar liksom inte egentligen, har så jäkla mycket på kvällstid så det räcker ändå! Men, nu får jag nöja mig med mina lördagsnätter typ 3 veckor framöver.. Huh..

Over and Out//

Matlagning på egen hand

[15:27]

Har sutti nu ett par timmar och rgåtit till filmen Narnia. Har obalans i kroppen uppenbarligen, eftersom jag inte kan hålla tårarna borta. Typ vad jag än kollar på så grinar jag. Inte så roligt alla gånger.

Nu håller jag på att laga mat. Kyckling idag igen, med vitlöks- och örtsås. Blir makaroner till, går snabbast. Velade mellan mackisar och jasminris. Så klart är ris godast, men jag orkar inte vänta på det i 20 minuter, så det blir makaroner som sagt.

Luktar gott här nu.. När det luktar mat så luktar det faktiskt som godast.

SKa iväg och ha danslektion om enoch en halv timme. Ska göra klar dansen med mina åk 4-6:or. Underbara ungar, de har blivit så sociala. Synd bara att man lär känna dem så bra när allt snart är slut. Lite sorgligt. Men förhoppningsvis så kommer de tillbaka nästa termin!

Nu måste jag laga färdigt maten, så J har något att äta sen när han kommer hem också! Ska sätta mig och kolla på Step Up när jag äter, så jag får lite inspiration :)

Over and Out//

Trötter dam

[00:00]

Läskigt klockslag, tolv. Nu ringer klockan hemma hos mamma och pappa. Den som slår tolv gånger nu vid tolv. Rätt läskig klocka. Hade tvångstankar pga den förut. Jag räknade slagen, men jag kunde inte säkna hela vägen ut, för då skulle något otäckt hända - Tänkte jag i alla fall. Så om klockan skulle slå tolv gånger så räknade jag tillsammans med klockans klämtande fram till åtta eller nio, sen började jag antingen räkna mycket fortare eller mycket långsammare så att jag inte sa tolv samtidigt som klockan slog tolv. Rätt underligt det där med tvångstankar och sånt.. Jag har ärligt talat aldrig vågat testa att räkna exakt tillsammans med klockan heller.

Nu är det nog dags för mig att sova tror jag. J sover sedan länge. Jag har kollat på Animal Cops Houston som går på Animal Planet. Gråter typ varje gång jag ser det programmet. Hemskheter finns det i världen, och hur kan man skada något så oskyldigt som ett djur?

Jaja, slut på tänkandet.
Over and Out//

Hetsstädning för ingenting

[13:07]

Jag har hetsstädat i typ två timmar nu. Sprungit runt och flyttat på kläderna, packat ner saker och torkat tv, dammsugit av alla golv, bäddat, till och med dragit upp rullgardinen i sovrummet som ganska sällan brukar ske, flyttat en blomma till sovrummet för att det skulle se lite trevligare ut osv. Klockan 13 hade vi bestämt tid.. De kom kanske fem över ett och har redan gått.. Jag har sprungit runt och hetsat upp mig helt i onödan för något så onödigt. Dessutom var de trevliga och glada över att de fick komma och titta. Gud vad sköööönt att det är över nu, så slipper jag hetsa upp mig ännu mer.

Jisses, jag tror jag  börjar bli som min mamma..

Over and Out//

En ny morgon

[09:27]

J skulle ha fått sovmorgon till minst tio. Chefen hans ringde och bad han jobba innan åtta.. Kul för min stackars karl. Han som var så inställd på att få sova längre. Hoppas han får ta igen det en annan dag istället, så mycket som han jobbar och sliter så är han värd det!

Förresten, hur många går och äter på Mc Donald's på julafton? Insåg igår att jag måste försöka få ledigt om jag inte vill jobba på självaste julafton. Höll på att börja grina vid tanken på att stå och brassa hamburgare under Kalle Ankas Jul på tv.. Jag måste försöka få ledigt. Mamma och pappa bor trots allt i Mora, och det kan ju inte vara möjligt att man ska jobba till 22 för att sen få lov att åka bilfärd hem på en timma till Mora och missa allting?

Jag tvättar, och har gjort det sen åtta. Inge roligt. Men det måste göras. Ska skaffa kartonger idag så vi kan börja packa ner saker.. Kommer ett gäng och glor på lägenheten idag också, så det måste städas undan lite onödigheter som ligger och skräpar. Jag orkar inte egentligen, men man måste ju bjuda till lite. Apropå inget alls: Våran hyresvärd tyckte att vi egentligen var för unga för att bo här, och vi är 21 och 20 år gamla. Vi har haft kontakt med en kille i våran ålder som var intresserad, men det var tydligen inte intressant då, eftersom vi "egentligen var för unga" som han uttryckte det. Skojigt nog så är tjejen som eventuellt ska flytta in bara 18 år gammal. Man undrar ju hur folk resonerar?

Måste snart ner i tvättstugan igen. Finns en tvättmaskin och en torktumlare, torkrummet suger och man får två timmar på sig att tvätta per gång. Det blir ungefär två maskiner, om man har tur så hinner man två alltså. Annars får man snällt ta och tvätta en maskin per tillfälle och torktumla den, för det hinner man i alla fall. Bläh!

Over and Out//

Huh..

[22:49]

Nu är jag totalt nedstämd. Har sån stress över jobb och allt.. Jag behöver ett 7-16-jobb, annars funkar det inte med mitt andra jobb. Jag blir tokig. Trodde donkenjobbet skulle lösa problemen, men nu känns det inte så längre. Jag måste ha ett dag-jobb. Någon som kan ge mig ett?

Kollar på Van Veeteren eller vad han nu heter. Gillar inte honom, men det blev så spännande att vi inte kunde sluta titta. Jag behöver något annat att tänka på, jag håller på att börja grina över situationen. I-landsproblem jag vet, men det är inget roligt problem för jag vill verkligen ha kvar mitt danslärarjobb, och jag prioriterar det före allt annat i jobbväg eftersom jag får göra det jag älskar. Ge mig ett 07-16 jobb, please?

Tvättid klockan 08:00-10:00 imorgon. Klockan 13:00 kommer folk och kollar på lägenheten också. Vill bara kasta ut allt i trapphuset, men å andra sidan så är det väl inte deras business hur vi har det i flytten och allt, så jag skiter i om det ser lite stökigt ut!

Nu film igen..
Over and Out//

Fruktansvärd träningsvärk

[11:36]

Japp, igår dansade jag för Ambra i fem timmar. Ni kanske förstår dagens problem. Jag har ont ända från öronen och ner till fotknölarna. Rullade nästan upp ur sängen idag, och värre blir det ju imorgon. Hua, och imorgon ska jag ha danslektion, hur ska det gå?

Ambra är i alla fall världens bästa danslärare alltså, hon peppar en så jäkla bra och så är hon ju snygg också! Världens gulligaste personlighet äger hon också. Jag blev nästan lite kär i henne, hon är ju så bra. Jag var slutkörd efter första lektionen, så jag antog att jag skulle hinna svimma innan dagen var över, men det gjorde jag inte! vi körde styrka på varje pass, så det blev ett antal situps, och en hel del pushups också. Min mage värker, min rygg värker, mina armar värker, min nacke värker.. Ska jag fortsätta?

Idag har vi tänkt att vi ska åka till Dollarstore i Borlänge och inhandla lite kepsar som jag kan dansa i.. De är snygga också, så det är klart värt 20 kr per keps. Ser ut som vilken NY-keps som helst. Har en marinblå sen tidigare, nu vill jag ha en svart och en vit också.

J springer omkring och sjunger "vad jag är lycklig, vad jag är lycklig..", ni vet den där låten från en Pippi Långstrump-film.. Fråga mig inte varför han gör det.. Men han gnatar på i alla fall, gnuggar låten om och om igen. Han är söt tycker jag :) Nu började han att varva I natt är jag din med Vad jag är lycklig-melodin. Han är duktig på medleys märker jag.

Nu ska jag äta frukost tillsammans med min karl! Är sugen på att äta tacos till frukost. Det är så gott. Fick precis höra att vi eventuellt skulle äta på Burger King när vi ändå åker till Borlänge. Fasen vad gott!!

Over and Out//

Uttråkad till max..

[16:33]

Sitter hemma och har så tråkigt. Jag orkar inte göra någonting alls. Jag vill bara bort från denna lägenhet en stund. Herregud, jag har till och med mina pyjamasbyxor på mig än. Jag är tragisk.. Eller väldigt lat. Huhu, det är synd om mig nu.

Sitter och kollar runt på lite bloggar samtidigt som jag sitter här och öser ut negativitet över er stackars läsare. Hockeyfruns blogg ligger på min topp 5 lista, utan tvekan en av de mest roande bloggarna just nu. Besöker henne så ofta jag kan. Hon skriver ärligt, antagligen med en stor gnutta av glimt i ögat och får en att tappa hakan över vissa inlägg samtidigt som man verkligen håller tummarna för att det ska gå vägen för henne i hennes liv tillsammans med en hockeyspelare. Man slutar inte att överraskas när man besöker hennes blogg, och det är ju vad som gör bloggen så härlig :) Jag blev beroende första gången jag besökte hennes sida av ren slump för ett bra tag sedan - Nu ligger hon på Topplistan, där hon hör hemma..

Jaja, nu åter till mitt tragiska liv. Ser fördjävligt ut här hemma. Man blir nästan gråtfärdig när man inser hur mycket man ska få lov att gnugga innan det blir rent. Hua, bättre blir det ju inte av att jag är ledig på dagarna - Alltså borde JAG sköta städandet, tvättandet, diskandet... Jag orkar verkligen inte göra det själv, ärligt talat vill jag bara knäppa med fingrarna och önska bort allt.. Kul är det med städning när man ser resultat. Här hinner man inte se några resultat för det hinner se skitigt ut igen inom bara några timmar eftersom vi inte ens får plats med all bråte någonstans. Alla dessa kläder.. Vi har en varsin hel garderob sen delar vi på en garderob med hyllor till underkläder, linnen, t-shirts och sånt. Det funkar ju inte, det kan varje människa räkna ut. Dessutom har vi ingenstans att hänga ytterkläderna, bara i hallen. Alla årets kläder hänger med andra ord framme året om. I köket får man pressa in sakerna i skåpen och alla större tillbehör så som matberedare, fritös, brödrost och kaffekokare får lov att stå framme på vårat lilla, lilla barbord i köket. This SUCKS! Ska aldrig mer i hela mitt liv bo tillsammans med någon på 35,5 kvadrat. Det är rena rama mardrömmen, speciellt om man är född pedant. Man lider ju varje dag här..

Gud vad jag klagar. Gör något åt det istället tänker till och med jag. Hade ni varit här och sett problematiken så hade ni fattat varför jag inte ens försöker mig på något på egen hand. THANK GOD, så ska vi flytta till större ytor mycket, mycket snart. Underbaaaaaaaaaaart värre!!

Nu ber jag att J kommer hem någon gång så att vi kan göra något vettigt ett par timmar.

Over and Out//

Åhå..

[13:26]

Megajobbigt. Batterierna i musen till datorn har tagit slut. Får använda tagentbordet, och att använda det enbart blir lite långdraget i längden.

På Måndag kommer det folk som ska kolla på lägenheten. Kul.. Eller inte eftersom vi måste städa som galna för att det ska se rent ut här. Ska åka och köpa lådor idag som vi kan börja packa ner grejer i, så kanske det ser lite fräschare ut när de kommer. Orkar inte egentligen, men någon måste ju ta hand om lägenheten efter oss I guess..

Måste äta något, är riktigt hungrig märker jag nu..

Over and Out//

Kväller

[19:17]

Är hemma från dansen ikväll. Måste ta igen mig. Jag är helt slut. Har inte varit så här trött på mycket, mycket länge (som jag skrev i ett tidigare inlägg). Något är liksom annorlunda. Jag och Marica kom fram till att vi borde gå i ide, bunkra upp med lite sötsaker och bara sova, och äta sötsakerna då förstås :P Skulle vara skönt.. Ett halvår. Jisses.. Då är man säkert ännu tröttare när man ska få lov att börja leva igen..

Har klippt av J håret igen. Nu är han kal.. Han skulle ju spara ut håret lite nu över vintern, är liksom bra att ha för värmens skull. Men puckot har spillt nå lim av något slag, antagligen från arbetsplatsen, i håret, och det gick inte att skölja ur heller. Det sväller vid kontakt med vatten. Haha, det hade sett roligt ut :) I alla fall, så var det roligt att klippa av honom det nu när det var så pass långt igen. Först klippte jag munkfrilla på honom och sparade en tofs mitt uppe på, sen blev det bara munkfrilla, sen klippte jag ett ansikte av håret där bak. Jag roade mig ganska friskt på hans bekostnad med andra ord!

Nu ska jag njuta av min Fanta medans jag kollar tv och så ska jag bara slappa hela kvällen!

Over and Out//

Mattajm

[15:45]

Ja, nu gör jag middag. Kyckling med senaps-ört och kryddsås i någon underlig blandning och så makaroner till det. Jag börjar få lite bråttom, annars hade jag väl gjort ris, som ju är godast till kyckling. Hoppas J kommer hem snart så jag kan få äta tillsammans med honom. Har lektion om en timme, så jag måste äta nu så jag slipper ha håll hela kvällen.. Jag är så hungrig.

Spropå inget så har jag börjat packa ner kläder nu, så vi kommer igång med flytten. Har visserligen bara hunnit packa ner typ tio linnen och kanske fem tröjor, men det blir ju mer och mer :) Jag intalar mig det i alla fall, återstår att se när jag får ändan ur vagnen bara!

Och det här jäkla Fäjsbuck blir man ju galen på, det är egentligen inte speciellt roligt, men man är helt fast ändå!

Over and Out//

Dåligt värre

[11:33]

Jag har uppdaterat dåligt, jag vet.

Är så sjukt trött, och jag vet egentligen inte varför? Så här illa har det inte varit på mycket länge. Nu kan jag ligga och sova till 12, tidigare har det inte gått någe vidare alls. Helt sjukt hur trött jag har blivit. Fattar inte vad det är med mig.. Blir nästan lite rädd. J har ringt från jobbet och väckt mig två dagar i rad nu. Det här är inge roligt, jag börjar bli rädd för mig själv.

Personalmiddagen med Mc Donald's-gängen var kul, träffade en del människor som jag känner från Moras Mc D. restaurant, skojigt. Lisa, Christoffer och några som jag inte riktigt har namnen på, men jag vet i alla fall vilka typ alla därifrån är. Var faktiskt två till som var utklädda till militärer, men jag var den enda som hade på mig "riktiga" klädseln, det vill säga byxor och en jacka (som för övrigt var tre mil lång på mig) och en sån där keps med öronlappar på. Mitt försvarets salva som jag skulle ha som accessoar försvann konstigt nog. De andra gick runt med sina skjutvapen, jag sa åt dem att jag hade tappat mitt på vägen, och att jag skulle få överleva i ett tält ute i skogen med mitt försvarets salva i två veckor, som militäerna gör till och från.. Fast kanske inte under de omständigheterna, men nästan i alla fall :)

Nu ska jag sätta mig och kolla efter lägenheter, börjar ju bli lite smått panik nu eftersom vi har sagt upp våran och ska vara ute sista januari. GULP!

Over and Out//

Militärklädsel & försvarets salva

[12:39]

Hemma igen, blev kvar på DANSA! I Falun lite för länge. Men jag hittade kläder. Ni kommer säkert få se bilder från "festen" senare. Fick höra att en till ska vara militär, lite tråkigt.. Funderar därför på typ rysk cancan-dansös istället. Men jag vill ha byxor på mig, och gärna stora ena också, så jag kan röra mig ordentligt. Så jag får vara militär. Men någon som kan ge mig tips om hur jag ska göra för att verkligen komma in i rollen, överglänsa den andra militären. Har försvarets läppsalva, ni vet, den där gröna fula grejen som man köper på Apoteket och lite överallt. Så den får jag väl ta med mig. Men är det nå mer accessoarer som man kan ha till nytta? Ett gevär kanske? :D Haha, hade ju varit något utöver.. Aja..

Elin kommer snart hit, vi ska klippa en låt och kanske glo på någon film också!

Over and Out//

Tidigt uppvaknande idag igen..

[08:34]

Yes, är uppe i tid idag också. Känner mig rätt så duktig. Hade dock velat stanna kvar typ tr timmar till i sängen. Är som en zombie just nu. Gäspar och gäspar, ser allmänt fördjävlig ut och jag orkar inte se något mer fräsch ut än så här just nu. Det värsta är att jag ska undervisa ett gäng högstadieelever om en timma. Vill inte att de kommer dit och får hjärtsnörp. Så jag måste tyvärr göra något åt min zombielook, så att de inte springer där i från...

Ikväll är det personalmiddag för Mc D. Maskeradmiddag dessutom. ALLA måste vara utklädda sägs det, men jag har hört flera som inte tänker vara det. Jag ska vara militär, hela outfiten + krigsmålning. Det är vad jag tror än så länge, men jag kan ju ändra mig och välja rysk can-can dansare annars.. Får se ;)

Over and Out//

Det här jäkla Facebook

[13:31]

Jag lovade mig själv att inte bli medlem, att inte fastna i träsket. What's done is done och nu är jag fast i träsket som brorsan sa. Roligt eller ej, jag är fast. Kan inte ens rå för det!

Måste käka något, sen ska jag snart åka upp till DANSA! I Falun. Ska ha lektion ikväll, med mina favoritelever!! Ska bli kul men samtidigt jobbigt eftersom jag inte planerar så värst vidare bra, jag skulle ha klippt klar låten idag, men icke. Så de får glatt vänta på en färdigklippt version till nästa vecka!

Fäjsbuck - Åhå, jag är inte beroende, inte beroendeframkallande..

- Jag är fast!

Over and Out//

Måndag är en jobbig dag idag!

[08:35]

Just nu håller jag på att falla i koma. Jag är trött utav bara den och jag fick lov att gå upp till tvättiden 08:00.. Uhuu. Jag tänkte ett tag att jag skulle skita i den och bara ligga kvar i sängen, för jag var ju så jäkla trött, men till slut masade jag mig upp och gick ner ändå. Idag är jag duktig, trots att det är en jobbig Måndag idag. Mycket som ska göras. Med alla danser framför allt. Måste klippa alla låtar och göra klart alla danser egentligen. Är bara 3 gånger kvar på terminen. Herreguuuud vad tiden går fort!

Ska kolla omkring lite nu, på bloggar, facebook. Sen ska jag äta något. Tror det blir varm choklad, mackor med några tunna skivor falukorv på och kanske ett glas juice. Ja, det rimmade bra med min magsituation!

Over and Out och GODMORGON!//

Ahh..

[12:34]

Uttråkad, irriterad. Ska försöka tona håret själv, vilket antagligen kommer bli helt omöjligt med det hår jag äger.. Mycket hår, få händer och ögon. Brukar inte funka. Men nu får jag glat försöka, för ingen här kan hjälpa mig som det ser ut nu. Irriterande! Så jag ska sätta igång med proceduren och se hur resultatet blir sen. Det är ju bara toning, så skulle det bli helt galet så får jag väl leva med det i sex veckor bara.. Eller färga över det eller något. Kan väl inte bli värre än vad det är i alla fall..

Over and Out//

Ny dag igen

[10:16]

Brukar ju bli så, att när man somnar så vaknar man upp och då är det en ny dag. Slår aldrig fel, om man inte sover på dagen eller på morgonen förstås. Ni fattar poängen..

Hur som helst så ska jag tona håret idag. Eller.. Jag ska se till så att någon gör det åt mig, för jag kan inte göra det själv. Mörk Kastanj heter färgen. Mamma tycker så klart inte att jag ska ha minsta röda ton i håret, men jag måste det för att få tillbaka liv i håret. Nu ser det nästan grönt ut i vissa ljus, och det är inte så vackert alla gånger kan jag intyga! Att bleka håret och sen färga det med en helt brun färg är ingen hit!

Nu ska jag ner och äta frukost, är hungrig som bara den..

Over and Out//

Jisses

[00:16]

Nu är jag trött och vill sova. Väntar på pappa som ska hjälpa mig med en grej på datorn. Men han verkar vara försvunnen. Han kanske gick ut med hunden, men det är lite väl drastiskt att gå ut med honom mitt i natten.. Eller?

Satt nyss nere och kollade på K-Pax, verkar vara en spännande film. Någon som har sett den förut, och isåfall kan ni ju säga om den är värd att hyra eller ej..

Imorgon är det Söndag igen. Åhå, jag vill inte, men på samma gång så vill jag att det ska bli Måndag, så jag får återse mina elever. Mina underbara elever!! Ska till studion imorgon, I TID, och försöka göra klar alla danserna så det bara är att nöta in dem. Måste klippa iordning alla låtar också. Blir ett jäkla ståhej det här..

Facebook kommer vekligen bli min död, på riktigt. Jag fattar inte mycket men är där inne nästan hela tiden. Har försummat bloggen pga Facebook till och med. Ser ni? Förstår ni hur illa det har blivit?!

Over and Out//

Lördagskväll

,[22.17]

Har något att bekänna. Jag har joinat Facebook, och det är inge bra. Sitter hemma i Vika och kollar på Freaky Friday med mamma, pappa och J. Har druckit cider och lite Smirnoff Ice. Gotti gotti! Facebook kommer bli min död, jag är redan beroende, och jag blev medlem igår. ILLA!

Ska kolla vidare på Freaky Friday.. Sorry förresten för dåliga uppdateringen idag.

Over and Out//

Första kort

[16:15]

Japp, första kortet är klart, ska visa bilder sen. Måste packa, ljög nyss för J att jag hade gjort det redan ;) Så nu blir det speedpackning och sen ska jag försöka hinna klart med mammas kort också. Stress, stress Victoria. SKYNDAAAA!

Over and Out//

Aj aj aj!

[14:57]

Jag har ont i ryggen.. Sitter på golvet i köket och gör kort för fullt. Mina ben har domnat bort och jag vill bara lägga mig ner en stund. Men nej, det hinner jag inte. J kommer hem om en timma ungefär, och å ska jag vara KLAR med allt. Har inte ens hunnit klart med A:s (J:s pappas) kort. Ska hinna med mammas kort också. Nu är det högväxel och inte så mycket planering som gäller. Sitter och velar för mycket tror jag.. Ska knäppa ett kort på hur det ser ut på golvet. Haha, ser ut som att det har startats ett inbördeskrig mellan mig och alla papper å tillbehör..

image278

Här har ni hur kortet ser ut nu för tillfället också. Nu avslöjar jag J:s pappas namn, men what the f.. Doesn't matter. Busigt av mig. Dålig bild kan jag tillägga, det ser nog bättre ut IRL..

image279

Och här är lilla kuvertet som jag har gjort, där vi ska stoppa trisslotterna sen. Jag ska inte bli kuvertmakare, det är ju ett som är säkert i alla fall! Ni anar inte hur jag har suttit och pillat, och dessutom var det ett rent h-vete att klippa ut de där små, små blommorna som är påklistrade där också. PJUH!

image280

Och för attans spikar, det snöar som sjutton ute och det gör mig så glad. Nu hoppas jag att det inte blir snorhalt när vi åker hem bara. Skulle inte vara så kul. Bilden är tagen från köksfönstret. Härlig och exotisk utsikt va?

image277

Och jag är så baskat sugen på Lion, och Banana Skids som jag inte har ätit på år och dagar.. Det ska jag försöka få J att stanna och köpa på vägen hem till Mora, nu känner jag ett verkligt HA-begär. Så här ska det köpas Lion och Banana Skids vill jag lova. Om det ens finns att köpa här längre. Skulle ju bli måttligt besviken om jag inte hittar Skidsen nu när jag är så sugen på dem..

Åter till arbete.

Over and Out//

Död tvättkorg

[12:09]

Duschat klart, skönt. Nu luktar jag gott också. Alltid ett plus. Ska ta på mig mössan snart och kolla om det funkar lika bra idag. Troligen inte. Brukar aldrig bli så bra mer än en enstaka gång - TYVÄRR! Men jag ska ihärdigt testa det nu några gånger och se om resultatet blir detsamma, vilket jag självklart hoppas på. Då slipper jag förstöra håret med hårtork hit och hårtork dit. Gud så bra!

Nu tänker jag avslöja hur mitt kort blev som jag gjorde typ i Fredags natt eller hur det nu var. Blev rätt ok faktiskt, för att vara mitt första riktigt egna kort. Aa, ni dömmer ju själva! Har bättre bilder från pappas nya digitalkamera som ligger och väntar på mig på pappas dator hemma som jag ska lägga upp, men ni får väl se de "sämre" bilderna så länge.

1.

image276

2.
image275

3.
image274

Som sagt, bättre bilder kommer senare, tror jag i alla fall. Är svårt att knäppa bra bilder från mobilen ibland.

1. Framsidan. 2. Båda uppslagen, insidan av kortet alltså.. På vänster sida, där står det "grattis ..", och som ni ser så sticker det upp en tag, som det så fint heter, bakom "grattis.." som man kan dra upp och läsa på, och där står det vilka som varit med på kortpresenten. På högra sidan finns en ficka där vi stoppade i pengar som hon fick. 3. Närmare titt på Grattis-sidan. Kanske hittar bättre bilder hemma hos mamma och pappa som sagt, så får ni se dem också!

Apropå rubriken, så tror jag bestämt att våran tvättkorg har gått och dött. Den bara hänger där den står, ser helt livlös ut. Är nog dags att kanske skicka stackarn till tvättkorgshimmelen där den hör hemma, och införskaffa sig en helt ny tvättkorg. Denna gång ska vi nog köpa en lite mera tålig än den avlidne, vi brukar samla på oss ganska mycket tvätt nämligen.. Hrrrmm..

Måste börja med mammas och J:s pappas kort nu, så jag inte glömmer bort det!

På vägen hem sen, så ska jag köpa Lion-godis och Banana Skids-godis. Allt är helt och hållet Karin Olofssons fel ;)

Over and Out//

Fredag igen..

[10:40]

Orken ligger fortfarande och sover tror jag. Egentligen vill jag också sova igen, men det hinns inte med idag. Ska hinna göra klar två kort som mamma och J:s pappa ska få i födelsedagspresent. Gjorde ett kort till J:s syster Jenny som jag ska visa inom en snar framtid. Blev nästan till och med nöjd med kortet. Har inte gjort så mycket kort förut, så det var skönt att jag kunde tillverka ett på egen hand. Ska bli ännu roligare att göra julkort sen :)

Ska hoppa in i duschen och duscha mig lite fräsch, sen ska jag nog ta till knepet som jag gjorde här om dagen när jag duschade håret sist. Då satte jag på mig mössan för att åka och handla direkt efter duschningen, så håret var ju blött. Oh yeah tänkte jag, nu kommer jag se ut som en pudelrockare igen. Men ICKE, när jag tog av mig mössan så vips, hade mitt hår förvandlats till något fint, och luggen låg så där perfekt som jag alltid vill att den ska ligga. Gud, tänkte jag, vad mycket nytta man kan ha av en mössa och en tur till Willys!

Har betalt workshopsen som jag ska på nästa helg. Ska bli så KUL! Jag har tjatat om det där förut, och det är helt klart värt att jag nämner det igen. Ambra från en dansgrupp som heter Bounce (vet ni inte vilka de är borde ni skämmas!) kommer hit till Falun och ger tre workshops i streetdance och jazzdans. JAG LÄNGTAR! Ska gå på alla tre. Streetdance steg 2 & 3 och jazz steg 2. Jag kan ju säga såhär, att nivåerna skiljer sig EN ANING från Stockholm till Falun, så nivå 2 låter fjuttigt, men jag tror till och med att det kommer bli rätt svårt. Jag vet ju hur det var på Bounce Summercamp i somras, då gick jag nybörjarnivå trots att jag dansat street rätt länge, och det var faktiskt inte helt lätt. Hur som helst, så kommer hon HIT! Och jag ska ha så jäkla roligt. Kommer dock inte att kunna gå på veckor efter det. Schemat lyder: 12:00-13:30 - Street Nivå 2, 13:45-15:15 - Street Nivå 3, 15:30-17:00 - Jazz Nivå 2. Tre lektioner nästan direkt på varandra. Jag kommer antagligen dö av utmattning innan andra lektionen, men what the hell. Det kostar bara 230 kr per klass, så det är det VERKLIGEN värt.

Åååå, idag ska vi hem till mamma och pappa! Ska bli så skönt.

Over and Out//

Tova?

[14:58]

Nu har vi kollat på Evil Dead från -81 och käkat Pan Pizzor. Ingen bra kombination, det garanterar jag er. Splatterfilm tillsammans med någon form av mat som ser ut som en död sjögurka funkar helt enkelt inte. Sjögurka vet i fan om det går att säga om pizzan, den var ju inte möglig.. Har fått för mig att sjögurkor är gröna, kan det bero på namnet gurka kanske? Jag har inte en aning, men pizzan ser ut som något dött i alla fall, och filmen handlade nästan enbart om blod och andra kroppsvätskor som sprutade.. Uha, illamåndet påminde mig genom hela filmen, och pizzan lämnade jag utanför munnen..

Jag har börjat hitta gigantiska tovor i mitt hår. Var sjutton kommer de ifrån undrar jag? Jag vet ju förstås att man kan få tovor av att inte kamma håret, men jag brukar inte ha det problemet faktiskt. Mitt hår brukar inte vara bångstyrigt, men nu hittar jag en tova här och en tova där, och det STÖR mig att mitt hår har valt att bortse från mina åsikter och börjat leva sitt eget liv. Kanske ska ta och låta håret flytta hemifrån ett tag.. Faaaaast, jag är rätt fäst vid mitt hår, och det går ju inte direkt att klistra på det igen om man skulle få för sig att ta till något drastiskt.

Vi håller på att leta lägenhet för fullt.. Lägenheten som vi eventuellt skulle få ta väntade vi på eftersom tjejen som nu bor i den kom in på polishögskolan. Vi fick veta alldeles nyss, för ara någon dag sen att hon kom in, och att vi skulle få komma och kolla på den. Trodde allt hade löst sig, och pustade ut av glädje... Tills hennes lillebror kom och fick för sig att han skulle ha lägenheten.. Jahopp, vi har sagt upp våran och det finns redan spekulanter på den. Hur fan gör vi nu då?

J sitter och kollar på strandfotboll.. Av ren ilska I guess, för han är annars inte ett dugg intresserad av fotboll i någon form. Vi skulle spela Xbox, men vi har inte så många 2 spelare-spel, och vi försökte med Sagan Om Ringen-spelet, men det verkar inte vilja funka i vårat dumma, dumma Xbox. Så vi gav upp, och nu är vi bara tjuriga istället. Jag mår lite illa också, efter filmen och pizzan ni vet.. Yuck!

Snart ska jag åka och undervisa mina barn.. Eller.. Ehm, elever. Fast det låter mycket mysigare att säga barn, för de är så goa! Är inge kul att dansa och vara hängig/sjuk eller vad jag nu ska kalla mig. Eleverna börjar bli vana, de brukar fråga mig om jag har blivit förkyld igen ibland. Gulliga ungar.. Måste städa danssalarna innan jag börjar, det råkade jag glömma bort i all hängighet igår. Helena märkte det också, men hon skrattade nog mest åt det. Thank God, så att hon inte sparkar mig istället!

Over and Out//

Sjuklingar

[12:04]

Sitter hemma, J är också hemma. Vi latar, och är fasligt hängiga. Därför latar vi. J är sjuk och jag håller på att bli. HATA! Jag blir ju alltid sjuk för sjutton gubbar.. Därför latar vi, gör inget alls och kollar på Rena Rama Rolf. J är väldigt road och mycket  förtjust vill jag lova. I think he loves it!

Pratade nyss med världens bästa chef, Helena. Pratade lite om kurser som jag eventuellt ska söka i pedagogik och sånt så att jag kan utveckla mig inom dansläraryrket ;) Är ju så kul på DANSA! I Falun, trivs verkligen jättebra. Alla är så underbara där. Måste knäppa lite kort när jag är där någon passande dag.. Så får ni se vilken mysig miljö jag jobbar i. Idag ska jag ha åk 1-3, och jag längtar faktiskt efter dem, mina små söta elever som är så mysiga varenda Torsdag nu när de lärt känna mig och insett att jag inte är alls så farlig som jag ser ut!

Apropå, det har ju SNÖAT ute och det är vitt på backen. Så mysigt. Blev snorhalt igår av all smält snö som låg och blev till is. Farligt farligt. Men nu idag ser det mildare ut i alla fall. Vill hem till mamma och pappa och alla djur som man kan vara ute och leka med i snön :) Framför allt våran hund, Junior. Han gillar snö! Därför lägger jag in en bild på honom, för att han är så söt, och för att han gillar snö precis som jag, den lille hundrackaren!

image270

Nu tillbaka till tittandet på Rena Rama Rolf. Robert Gustavsson, finns det någon roligare karl?

Over and Out//

Dåligt batteri

[13:37]

Har inte kunnat skriva något förens nu när mitt tagentbord har valt att återuppstå från de döda.. Har varit helt stendött, fram tills nu då jag blev förbannad och slog lite på det..

Håller på att tvätta. Så tråkigt. Hatar att tvätta, städa, diska i denna helvetes lägenhet. Det blir ju aldrig fint, så man är ju inte direkt taggad till det. Ser så stökigt ut ävem fast man röjer som en tok hela dagen. Aldrig mer ska jag bo med sambon i en etta, det funkar verkligen inte. Igår fick vi besked att lägenheten som vi väntar på eventuellt blir våran :) Hon som bor där kom in på Polishögskolan och ska flytta. J ringde henne idag och frågade när vi fick komma och titta på den, men tydligen hade hennes lillebror, som egentligen skulle ut och resa, bestämt sig för att också vara intresserad av den. Dumma du! Så jag håller alla tummar jag kan och hoppas att vi får lägenheten. Nu har vi ju sagt upp våran egen utan att veta säkert, så problem blir det den sista januari om vi inte hittar någonstans att bosätta oss.. Ska bli intressant att se..

Känner mig sådär smutsig och äcklig idag. USCH! Och danslektion har jag idag också. Lovade eleverna att det skulle bli massa nytt att lära sig efter lovet. Jag har inte kommit på ett enda steg.. Hua, jag orkar inte ens tänka på hur mycket jag borde ha gjort vid det här laget.. Ja, det är bara att inse att de kommer att döda mig idag.

Over and Out//


IQ-befriade människor?

[22:11]

Jadu, om man tycker att världen är orättvis för att vissa tillbringar sommaren i husvagn så undrar man. Kunde man inte hitta ett problem som osar LITE mer orättvisa. Som att folk svälter till döds medans andra har mat i överflöd? Att man inte vill sitta i husvagn utan tvingas till det är ju självklart orättvist, men man är ingen fattiglapp bara för att man spenderar en sommar i husvagn.. Det ä ju mysigt att bo i husvagn, leva lite vildmarksliv uppe i Grövelsjön, fiska och sitta i förtältet och spela poker tills man somnar. Jag trivs på det viset, inget att tycka synd om. Tycker däremot synd om de stackars ungar som har föräldrar som köper saker istället för att ge kärlek till sina barn. Att föräldrarna tror att det går att kompensera sin tid borta från ungarna med hjälp av fina grejer. Det är nästintill tragiskt!

Dansen var kul idag. Mycket energi och massa svammel. Min underbara grupp! Imorgon blir det mer dans, på Onsdag och Torsdag också. Synd att jag verkar ska bli sjuk bara. Men jag orkar nog. Ska även dansa Fredag och Lördag plus att jag jobbar natt på Lördag också. PJUH! :)

Over and Out//

Måste äta

[12:30]

Har suttit och tittat runt på bloggar, har fixat en ny uppvärmning till dansen ikväll och bäst av allt så ska jag nu ta och stoppa tacogratängen i micron så jag får ÄTA nu. Har bara druckit en kaloribomb i form av Yoggi Yalla! Uha, vill egentligen inte veta hur mycket man förgiftar kroppen. Denna vecka är det totalförbud på godis i alla fall! Har ätit så mycket sött i helgen att jag bara vill gå i ide ett tag. Skulle klara mig på fettdepååerna ett tag vill jag lova ;)

Ska avslöja en sak. Något som jag faktiskt HATAR är telefonförsäljare. De ringer alla dagar i veckan, fattar oftast inte vad nej betyder och kan helt plötsligt få damp och bli jätteotrevliga. Dessutom ljuger de så näsan växer sig längre än Pomperipossas. De där samtalen om gratis hudvårdsprodukter osv, yeah right. En gång av 100 kanske man har tur, annars får man den där "överraskningen" som kommer med posten när man ska hämta ut paketet. Nä, telefonförsäljare, håll er borta från mig, jag svarar ändå inte om jag inte känner igen numret!

Nu ska jag äta maaaat!!
image269
Over and Out//

Jag slutar aldrig att överraskas

[11:30]

Sovit länge idag. Ont i halsen när jag vaknade. Känns segt i huvudet och jag kommer med säkerhet att bli sjuk som det känns nu. Har danslektioner ikväll, imorgon, på Onsdag och på Torsdag. Kan inte vara borta. Jag är supertaggad, verkligen för jag har saknat mina elever men det är ju typiskt att jag ska komma och vara sjuk efter ett lov..

Finns så mycket fördomar alltså, man blir ju mörkrädd. Fick en kommentar om att det var komiskt hur man kan bli lycklig av att sitta ett helt lov i en husvagn eller något sådant löjligt. Själv hade hon eller hennes familj aldrig gjort det och skulle aldrig heller göra det. Hur vet hon då? Antagligen anser hon sig vara för fin för att sitta i en husvagn, trots att det absolut inte finns någon trashstämpel över att äga eller använda husvagn. Det finns ju dessutom alla möjliga lyxvarianter på husvagnar om det sulle vara intressantare då kanske.. Eller så har de kanske inte råd med en? Löjlig kommentar var det i alla fall, blir så irriterad på fördomar. Okunniga människa, tänk efter före!

Ska fortsätta mitt letande efter lite låtar till veckans bravader :)

Over and Out//

Nä jag ändrar mig!

[03:23]

Sista jag lovar. Det här var bara så skojigt att jag fick lov att ta med det. Snacka om att säga emot sig själv..

"Låt människor vara som de är. Det är en stor svaghet att inte kunna acceptera folk som har andra värderingar eller ett annat sätt att leva som en själv. Jag känner också ett stort medlidande för er som inte kan de. Det måste gå åt så mycket energi och kraft för att orka känna dessa hatiska känslor för en person ni inte känner, hur orkar ni det? Förklara det för mig HUR orkar man vara arg?"

Ingen människa nämd, men jag kan ge ledtråd om att det är ungefär samma person som argumenterade om "Mellamjölksfamiljerna".. Jag hänger inte med i svängarna alls längre? Ena dagen det ena, andra dagen det andra. Vad tycker hon egentligen? :S

Over and Out//

Sista för inatt..

[02:48]

"Jag blir nästan illamående när jag ser den typiska mellanmjöksfamiljen som tar husvagnen och semestrar i. På kvällen är det  dansbanan som gäller med dansbandsmusik. Pappan i familjen står och steker en stor flottig flintastek och vill ha beröm av alla att den är god samtidigt som han rapar över ölen han har i handen.. Nej usch!! Jag vill inte steka köttbullar, storhandla, samla på rabattkuponger, köra barnen till fotbollsträning eller kampa."

Fördomar och total respektlöshet. Jag förstår verkligen inte personer som tycker att hon skriver vettiga saker i sina inlägg om barnafödande eler icke barnafödande kvinnor och deras respektive situationer. Fy fan, det går ända in i märgen när jag läser det hon har skrivit. Tror inte ens att hon fattar vad hon gör.. Totalt respektlöst och ogenomtänkt. Jag blir nästan ledsen & gråtfärdig att inse att vissa människor bara rent av är djävligt elaka av naturen.. Respektlöst och elakt, som bara den!

Jag är stolt över min familj, som bara den. Mamma och pappa har gjort det bästa de har kunnat för oss. Alltid funnits där, brytt sig om oss och satt gränser. Inte låtit oss ränna ute om nätterna innan 18 års ålder, varit så in i bombens envisa med att inte ge sig om någon sa: men de får ju vara ute längre. Hela tiden visar att de har älskat oss och brytt sig om oss och våra liv. De har respekterat nästan allt som man har gjort. Gjorde man något fel så fick man stå för konsekvenserna och så är det än idag. Bingsjöstämman varje sommar, glädjen att vara en familj, mammas sönderkokta makaroner, "rödmjölk" i mängder, sommarstugan i Dalstuga, alla underbara djuren som alltid har funnit omkring oss, pappas underbart goda hamburgare på grillen under sommarkvällarna, kärleken mellan föräldrar och barn som aldrig riktigt behöver uttryckas verbalt, för man vet ändå så väl vilka starka band man har med varandra. Atmosfären, känslan av att vara hemma med folk som älskar en, turerna till och från stallet varje dag, alla dessa turer på Matekonomen tillsammans, släktträffarna, arvet av både de ökända love-handles och känslan för musik som alla vi syskon har ärvt, tryggheten, ärligheten, den underbara känslan av att vara högt älskad och oersättlig.

Synd att någon människa som ändå så många verkar tycka är vettig ska få lov att vräka ur sig så DUMMA saker och så mycket förakt mot en annan klass i samhället. Jag fattar inte att ingen människa reagerar på hennes argument.. Vad vore världen utan oss Mellanmjölksfamiljer? Om inte annat så skulle ju försäljningen rasa och gå rakt ner i botten om dessa familjer försvann. Vem skulle då kunna sitta på Milko eller Arlas högkvarter i Stockholm osv och tjäna massa pengar på att sälja all mellanmjölk till oss tragiska och illamåendeframkallande familjer? Hur skulle de då kunna tjäna pengar på att sälja oss alla dessa typiska Svenssonlivs-husvagnar?

Tänk efter före! Vissa uppskattar faktiskt campingsemestrar och fisketurer med mask på kroken framför sushi som kan ge en mask i magen istället.. Vissa älskar faktiskt sina liv, och dessa Svenssonliv behöver inte vara det minsta tråkigare än vad något glammigt liv som moderedaktör på Klick med fetinglön och massa massa timmar på ständigt bananskal och festande bland kändisar som till slut slutar ensamt i en lägenhet är.. Jag skulle inte idag nu när jag har mognat på mig så pass mycket att jag förstår var gränser går få för mig att sitta och säga att jag är äcklad över hur någon lever sitt liv. Det ända jag skulle säga att jag är äcklad över är hur politiker och folket med makten, folk med så jävlarns mycket makt att de skiter ut 100-dollarssedlar kan sitta och bara blunda för alla jävla problem som världen idag föder.

En person som vågar stå upp och fråga makten, den som sitter på pengarna med andra ord, varför inget mer görs för barnen som svälter ihjäl eller för krigens offer - Den personen förtjänar all min respekt. Men för att alla människor som jag stöter på inte lever det liv som jag skulle vilja att alla människor lever, så har jag ingen rätt att ställa mig och smutskasta deras tillvaro bara för att jag har mitt synsätt på hur ett "liv" ska levas. Herregud, alla är vi våran egen överman och bestämmer helt och håller själva hur vi vill göra med våra liv. Sure, jag tycker inte om att vissa anser att pengar är nyckeln till allt och att man blir SÅ lycklig med massa pengar och att man bara kan lyckas med liv och karriär om man har pengar i fickan. För mig handlar inte målet i livet om att bli rik eller jävligt, förbaskat högt aktad för någon ärvd titel eller ett efternamn som bokstavligen dryper av pengar.. Mitt mål i livet är att vara lycklig, att hela tiden känna att jag är nöjd som det är, att jag faktiskt inte behöver söka och söka eftersom jag redan mår bra som det är. Om det är ett liv med pengar eller ej, spahelger eller campingweekend i Grövelsjön, så spelar det ingen roll. Bara JAG är nöjd med min egen tillvaro. Lyckan som jag pratar om: Kärleken, och jag tror dessutom att jag har funnit mitt livs kärlek i J, att vara tillfreds med det man gör oavsett om det är att jobba som jurist eller som Mc Donalds-arbetare. Alla tjänar vi ju ett syfte med våra jobb. Utan jobb - Inget fungerande samhälle! Lycka: Viljan att hela tiden kämpa, att ha kämparglöden tänd hela livet, att inte ge upp. Som jag gör med min dans, att jag varje dag kämpar för att försöka uppnå total harmoni i mina pliéer eller att sätta den där piruetten klockrent. Strävan efter att komma ett steg närmre mitt mål med allt jag gör. Den där känslan av totalt lugn och härligt kärleksrus..

Ett värdigt liv för mig innehåller till största del kärlek. Utan kärleken som kommer från alla håll, familj, vänner, djur osv - Jag skulle inte överleva om det inte vore för den. Utan kärlek, inget liv. Om jag får kärlek i ett rikt eller fattigt liv spelar ingen roll, bara kärleken är ÄRLIG och sann..

Nu kom J upp och sa åt mig att klockan är tre.. Illa! Han verkar inge glad. Kom in i köket, tog en klunk av någon dricka, säkert Coca-Cola Light, grymtade lite irriterat åt mig. Det är vad jag menar.. Lyckan, så som jag definierar den. Sen om det livet inte är "fint" nog för andra ger jag blanka fan i, för så länge som JAG är nöjd med det som det är så ska ingen annan komma och säga att det inte duger eller att det är äckligt, illamåendeframkallande eller ovärdigt! LyckanDen kommer till de rika som till de fattiga, unga som gamla, stora som små. Vad man väljer ska man inte behöva höra skit för, varken åt ena hållet eller det andra då förstås. Jag kanske har framstått som hatisk mot kommentarer och argument som jag publicerat nu men så är det ju självklart inte. Alla blir vi upprörda ibland över saker som man tycker annorlunda än en annan. Diskussioner och olika åsikter behövs. Men att smutskasta och nedvärdera en annan människas liv - FY FAN VAD LÅGT!

Over and Out//

Ännu ett irritationsobjekt..

[01:41]

Inleder detta inlägg med ett citat, eller en hel uppsats.. Eller något..

"Det mest absurda jag läste i de 200 kommentarer är att jag är egoistisk som väljer att inte vilja skaffa barn. Vem är det som är egoistisk egentligen? Ni! Ni skaffar ju dem för er egna skull. Och jag är säker på att inte ens hälften kommer ha ett bra jobb och en stadig ekonomi för att försörja barnet. "Kärlek är viktigare, ekonomin ordnar sig" yeah right! Ni lär ju inte svälta i detta bidragsland men det är orättvist mot barnet att få växa upp i en sån familj där man får vända på varenda liten krona."

Fördomarna dryper i höga vågor och dränker både me, myself and I som sitter här vid datorn mitt i svarta natten. Skrämmande. Sjukt är det att hon påstår att de som klagar på henne beter sig som människor gjorde förr i tiden när de såg ner på homosexuella personer. Det motsägande är ju att hon gör samma sak, fast tvärtom då.. Hon bokstavligen ser ner på de som väljer att skaffa barn, och dessutom är hon så säker på att inte ens hälften har bra jobb och stadig ekonomi för att försörja det lilla knytet till dess att det klarar av att försörja sig självt.

Fråga: Vad är ett bra jobb? Måste man jobba som välbetald advokat eller räcker det med en normalt betald snickare eller varför inte en hårt arbetande nattstädare med taskig lön och stort hjärta? Fråga: Vad menar hon med stadig ekonomi? Över 20 000 gånger två på kontot alla dagar i veckan eller de där 13 000 som man vet ska räcka till hyra, mat, bjöjor och haklappar plus en massa doser av HELT GRATIS kärlek?

Hur definierar man en DÅLIG förälder? Är en förälder dålig för att han/hon har ett vanligt "svensson"-jobb och inte tjänar så mycket att man kan spendera pengar på Gucciskor till ettåringen? Eller är man en dålig förälder kanske, när man har så mycket arbete och pengatjänande i huvudet att man glömmer bort att lägga fokus på sitt barn? Man kan vända och vrida på det till höger och vänster hur länge och hur mycket som helst.

Visst fan finns det fördelar med att vara "rik" och ha unge. Men vem vågar påstå att det inte finns några fördelar med att vara en vanlig ICA-arbetare och ha unge?...! Kan man ge ungen mer livskvalité bara för att man själv är välbetald? Mitt svar är ett fetingstort NO-NO! Det beror helt och hållet på individen som föder ungen, har väl aldrig hänt att det har med status och peng i fickan att göra med vad det blir av barnet? Visst, silversked i munnen som många säger, och så kan det ju vara. Möjligheter överallt, kontakter, pengar och högt uppsatta föräldrar kanske hjälper typ många hundra mil. Men vem kan säga att en unge med den bakgrunden lyckas bättre än en unge från en vanlig "svensson"-familj gör?

"Du ger ditt barn sämre förutsättningar eftersom du själv inte är högutbildad."

Jisses, nu är jag så uppe i varv att ett sånt där hamsterhjul hade gjort mig en enormt STOR nytta!

Over and Out//

Varför lär jag min aldrig?

[00:22]

Uppretad - Igen. Efter att än en gång ha varit inne på Isabella Löwengrips bloggsida är jag uppretad och förbannad på vilken syn vissa människor har på andra. Isabella i sig är inte stora boven i dramat, hon kan säga saker som upprör även mig, men det är ju dessa jävla kommentarer som hon får som gör mig GALEN ibland. Finns det bara puckon kvar i världen eller?

"Kommentar till L, du låter som en kommunist, dom som arbetar på ica, har förmodligen inte ansträngt sig så mkt i skolan...de e där de gäller att visa framfötterna...å byggarbetare å lastbils chafförer, hur offta får företag sina leveranser i tid ? inte så ofta nej, för att föraren bakom ratten e en jävla dröne som skiter fullständigt i om leveransen kmr kl 11 eller kl 3, de är inget som påverkar hans lön, vi har nyss byggt om vårat hus ovh de skulle ta 5 veckor, de tog 7 dom byggjobbarna slet inte precis ut sig dom la en golvplanka sen gick dom ut och rökte, sen slog dom i en spik, sen va de lunch osv...ja tror bara att "L" är en av alla avundsjuka på de personer som lyckas i sitt liv..."

Herreguuuud, ibland vill jag bara göra mitt lidande kort och somna för all framtid. Vad är detta för PUCKO? Man undrar hur i helvete denna person överlevde dagis med sin översittarstil? Spö borde Johan Peter ha för att säga något så korkat. Jag får skrattsjuka och gråtattacker om vartannat. Jisses amalia! Människosläktet kommer, som jag tidigare sagt ett antal gånger, att förgöra sig själv i en MASSA helvetes dynga.. Hua, måste andas en sväng, innan jag får syrebrist och slocknar.

Pjuh, andningen behövdes. Håller på att gå upp i allt för höga varv, och det klarar inte min motor av idag. Ganska skoj teori i alla fall. De som jobbar på ICA var dåliga i skolan, eller hur var det? Skulle vilja veta var han hittar sina skämt.. Så, jag som jobbar på Mc Donalds är alltså en typisk "dålig" elev i skolan? Intressant värre. Konstigt är väl det att det finns många "dåliga" elever i skolan som faktiskt lyckas och blir jävligt framgångsrika, alla på sina olika sätt och ur olika "framgångs"-perspektiv förstås. Undrar egentligen vad han menar med att "vara dålig i skolan".. Man är väl aldrig dålig på allt man gör? Det är just det som är grejen. Jag tror inte att det finns en möjlighet till att man är helt urusel på allt det man gör. Vet många som har jävligt bra betyg i skolan som ändå jobbar på ICA och alla dess motsvarigheter. Alla har inte samma mål i livet bara.

Min sambo som är snickare är en "jävla dröne" som han så lustigt uttryckte sig den där Johan Peter.. Eller det var om lastbilschaufförerna som ALDRIG skulle bry sig om att leverera en vara i tid. I alla fall - Jag tror inte jag har hört NÅGON som har klagat på J:s entusiasm och jobbmoral. Han sliter som ett djur, likaså hans chef och de andra anställda där han jobbar. Överallt finns det bra arbetare, och mindre bra och på vissa ställen finns det nog även rent ut sagt skitarbetare. Men att dra alla över samma kant, det är förbaskat orättvist. Bara för att ett gäng snickare missköter sig betyder inte det att ALLA gör det. Alla snickare är inte några missanpassade, lata kedjerökare som inte gör saker i tid. Jag som har en sambo inom yrket vet med all säkerhet att det finns puckon inom yrket, det får jag höra en del om. Men jag VET också att det finns många sjujävlars duktiga snickare i vårat avlånga land. Skulle det inte vara för dessa snickare skulle ju inga hus finnas.. Snacka om att inte tänka efter. Vad vore samhället utan dessa snickare och lastbilschaufförer?

Det osar förakt om hans kommentar, och jag blir så förbannad på såna översittare. Vad fan, städa själv, bygg själv, torka upp ditt bajs ur brunnen själv som slamsugararbetarna gör varje dag de går till jobbet. Skola dig själv, skura andras toalettsitsar som städarna gör. Pumpa upp oljan själv, installera elen själv som elektrikerna med utbildning gör åt dig. Ta hand om dina föräldrar själv när de blir gamla, som äldrevårdsarbetarna gör åt dig. Fy fabel vad jag blir irriterad på folk som skiter innan de hunnit sätta sig på toaletten. Tänk efter FÖRE - Åtmistone en gång i kvartalet!

Svär som en borstbindare, jag vet. Skyller på att jag är gravt upretad och förbaskat trött!

Over and Out//

Great

[23:16]

Snokar. Det är vad jag gör. Snokar omkring på diverse sidor och hittar en del smaskens.. Inget roligt för er att höra förstås, men smaskigt för mig! Snoka är faktiskt rätt kul..

Ulrika gav mig en rolig kommentar här alldeles för en stund sedan. Om huruvida jag borde prioritera och lite annat tokigt & roligt. Haha, jag kommer lägga mig med ett leende på läpparna. Härliga människa, du sprider glädje omkring dig ska du veta :)

Måste nog sova. Jag har börjat få ont i halsen. Visserligen har jag det typ jämt, lite smått till och från i alla fall, så jag borde inte vara speciellt chockad. Men det är jag. Nu har jag faktiskt känt mig rätt så kry i typ 2 veckor vilket brukar vara rätt ovanligt då jag lätt och ofta blir allt från småkrasslig till monstermegajättemycketsjuk!

Gjorde ett rejält misstag nyss.. Googlade ordet "Halsont". Uhaaaa blähä och tvi! Vad äckligt allt kan bli, och med en massa läkartermer nedanför så blir man ju alldeles vimsig. Nu tror jag bestämt att jag är sjuk i halsen på alla möjliga vis! Hypokonrikernas Förbund AB - Jag  kanske borde bli ordfärande?

Längtar efter min Tacogratäng som ligger i frysen och fluktar.. Vet egentligen inte vad fluktar är, så jag fattar heller inte varför jag skrev det överhuvudtaget?... Nu tycker jag nog att ordet låter en gnutta äckligt. Snuskigt på något vis. Borde nog sluta skriva nu..

Over and Out//

Åhh!

[20:58]

Nu är vi hemma i lägenheten igen. Har ätit så mycket både igår och idag, tror att jag kommer explodera i sömnen eller något. Svullen som en gris känner jag mig. Käkat tårta igår, och TVÅ gånger idag. Bläh, jag tror jag spyr snart! Fast.. Det var gott förstås, men nu såhär i efterhand så inser man hur mycket stryk kroppen tar av allt fett man häller i sig. Victoria the pig, det är mitt namn idag.. Kan joina klubb med Nasse, men Nasse är dock inte lika svullen som jag känner mig just för tillfället!

Något har hänt med datorn. Allt är så mycket större, ikonerna, texten. Måste åtgärda. Pappa sa något om att det kunde vara fel på grafikkortet.. Vad vet jag? Jag försökte fixa det under egenskaper, men datorn ville inte det. Suck, dataproblem måste vara världens mest tråkiga problem.. Förutom finnar och utslag, tovor i håret och sånt kanske.

Festen igår var kul, långtråkig bara på slutet när man inte hade något mer att dricka. Bilder blev det inte så många av. Fick låna pappas nya digitalkamera, men han glömde att tömma den på kort INNAN jag fick den, så det fanns inte så mycket plats kvar insåg jag på tok för sent. Men några kort kan vi kanske få tag på som jag i framtiden lägger in här. Den som väntar på något gott... :)

Måste försöka byta bort min jobbtid i helgen IGEN. De kommer tro att jag inte vill jobba där någe mer. Är bara så typiskt att jag BARA har fått helgpass, och jag vill kunna åka hem under någon helg innan 2020! Måste prata med schemaläggaren, annars kommer det bara bli jobbigt i framtiden. Mamma och pappa kommer aldrig få se mig igen kanske, och det är allvarliga saker..

Gud, jag känner mig som en gravt synskadad person med denna storlek på alltihopa. Åtgärda, och det är NU!

Over and Out//

Mycket..

[11:02]

Trevlig kväll igår. Ont i halsen idag. Drickat tog slut och Asti Cinzano var godast. Nu ska vi städa upp i bystugan. Kort och gott skrivet! Skriver kanske mer sen :)

Over and Out//

Förresten..

[14:27]

Nu uppmanar jag alla en som besöker att skriva en kommentar. Bara en LITEN en, please? Min nyfikenhet håller på att käka upp mig inifrån. Alla som läser detta kan väl för sjutton gubbar skriva åtminstone någonting, som ålder, namn och ungefär var i landet de befinner sig? Brukar man vara här och kommentera får man gärna sticka in med en liten "normal" kommentar, om vädret eller den där nya filmen som går på bio - ANYTHING!!

Ha en trevlig Lördagskväll gott folk, det tänker jag ha :)

Over and Out//

Festdag idag

[14:23]

Yep, är hemma i Mora hos svärföräldrarna plus en massa extramänniskor som bara är mer än trevligt att ha här förstås :) Js båda systrar medrespektive är här och en systers två kompisar. Härligt med mycket folk, det gillar jag.

Satt och läste igenom det jag skrev här om dagen när jag var lite smått upprörd. Haha, jag märker verkligen att jag var upprörd, för så där mycket brukar jag INTE skriva fel. Var ganska komiskt, för det är verkligen inte Victoria att skriva så gramatiskt okorrekt ;) Visst kan jag precis lika mycket som alla andra, men inte så grovt som jag hittade. Roligt! Nu kanske någon tror att jag har problem..

Nu ska jag börja att fixa mig iordning, så att jag slipper vara klar sist, som jag brukar..

Over and Out//

HERREGUUUUD!

[10:55]

Kan inte jag bara låta bli att kolla omkring på bloggar på Mest Aktiv-listan? Hamnade hos Isabella Löwengrip och till ett inlägg om huruvida 17-åringar ska gå på krogen eller sitta hemma och supa skallen av sig. Många säger att "alla gör ju det, varför blir ni så upprörda för?". Jag gjorde det inte.. Vet många som inte gör det. Jag är inte konstig för det. Fattar inte riktigt argumentet. "Alla gör det". Jaha, och då ska man tillåta det?  

Och NEJ, det är inte ok om krogen släpper in minderåriga, för om det hade varit ok hade man tagit bort åldersgränsen - uppenbarligen (?!).. Då hade den inte existerat alls. Då hade man skrivit en rekommenderad ålder istället. Man säger att det inte finns någon lag på att minderåriga får vistas på platser där det serveras alkohol. What? Är det åldersgräns är det ju uppenbarligen så att dessa minderåriga jäntor och pojkar INTE ska vara där, eller har jag fel? Fan, jag skiter fullständigt i om "Bella" går ut på krogen, jag känner många som gör det också. Hon får leva sitt liv precis som hon vill, likaså får alla andra människor i världen göra det. Man får själv stå för sina handlingar. Väljer man att gå ut på krogen som minderårig fast åldersgräns finns så är det ju upp till var och en. Jag drack när jag var minderåring visst, men jag var aldrig ute på krogen som minderårig. Men att påstå att det inte är att bryta mot lagen så är det väl fel, för som sagt, hade det inte spelat någon roll hade man inte haft åldersgräns kvar på krogarna..

Och sen till en kommentar från någon brud, som påstår att arbetarna inte hade funnits om det inte hade funnits någon överklass.

"till L: vad är det för jävla kommunistsnack? varför hackar ni ner på överklassen, om det inte hade funnits någon överklass hade det inte funnits några arbetare. för då hade det inte funnits några som hade kunnat starta företag eller betala ut löner. det är överklassen som betalar arbetarna och så kommer det alltid att vara.
och om bella är överklass, så hacka inte ner på det. hon jobbar iallafall för sina egna pengar och är ingen socialsnyltare!
"

Ja man undrar var världen är på väg minsann. Blir nästan full i skratt. Ungefär som de som säger att förintelsen aldrig ägt rum.. Snacka om förnekelse.

Jag blir mest bara irriterad. Som ni kanske märker :) Men det är absolut TUR att alla inte delar åsikter med varandra, för himmel vad tråkigt det skulle vara då. Dock hade man väl velat att man kunde slippa krig pga delade meningar förstås, men tyvärr går inte det som det ser ut idag.

Det är rätt skojigt att man blir utpekad som avundsjuk bara för att man inte håller med någon i en diskussion. Vem fan har rätt att peka ut MIG som den avundsjuka då? Kan det inte lika gärna vara så att motparten är avundsjuk på mig då istället? Jag skulle då aldrig dra slutsatsen att någon skulle vara avundsjuk på mig för att hon/han tycker annorlunda som mig. Alla är vi uppfostrade olika, har med andra ord olika värderingar. Om någon, däremot, skulle komma till mig och säga: Fan vad ful du är - Då kanske jag skulle kunna ana lite avundsjuka. Personer som mobbar andra kan jag anse som avundsjuka människor. Men att man har delade åsikter ser jag inte som avundsjuka. Så att peka ut mig som avundsjuk för att jag inte står för samma åsikter som Bella, det är rent av diskriminerande mot mig som kommer från "srbetarklassen".

Att det än i dag ska behöva vara så att man ser samhället i olika klasser. Fy bubblan. Det är så stenålder!

Over and Out//

Shit pommes..

[19:35]

Hektisk dag. Det gjorde verkligen min dag att Ulrika med familj kom in och käkade. Blev SÅ glad!! Har varit fullt upp sen 11, och jag skojar inte med er. Fullt med folk hela långa dagen. Värst var det när en brud beställde typ 10 Happy Meal med olika grejer i varje. Då blev min hjärna arg, och la av helt..

Nu njuter jag av stillhet, en liten cappuchino och ska snart käka lite mat så fort älsklingen kommer hem. Ledig helg också, YES!! Sen drar dansandet igång igen. Har varit en rolig dag på jobbet förresten, trots att det har varit hektiskt som satan. Asmycket folk, men det gör inget om man jobbar med UNDERBARA människor. Hur härliga som helst, allihopa! Gillar mitt jobb trots stressen, verkligen..

Over and Out//

Ny dag, massa jobb

[09:14]

Jahopp säger jag och suckar lite tyst. Ännu en dag, mera jobb och mina fötter vill bara sova igen. Måste skaffa mig sulor i skorna, annars kommer jag inte överleva att stå hela dagarna. När jag har rast idag ska jag definitivt sätta mig ner och bara sitta i hela 45 minuter, inte röra en fena! Ska i alla fall inte STÅ upp, så mina fötter får vila lite..

Klockan 10 öppnar butikerna på stan, ska ner idag IGEN och leta efter något halssmycke till J. Någon som har tips på var jag kan hitta halsband till karlar som är billiga? H&M-material med andra ord, där är det billigt. Men jag hittade inte några smycken för herrar igår när jag var där. Dessutom kan jag fan inte gå dit idag igen, har i så fall varit där tre dagar i rad och handlat.. Näe, får gå och kolla på Kicks, var nu det ligger. Glömmer alltid bort.. Då ska jag kika efter lila accessoarer också. Köpte ett lila halsband igår, får se vad jag hittar på idag då!

Fick lite kommentarer att läsa apropå mitt inlägg här om dagen när jag sa att ni faktiskt kunde kommentera allihopa EN gång i alla fall. Har ju trots allt över 15 pers nästan varje dag, haha vad fjuttigt det låter. Men det är mycket för mig ska ni veta. Och det är typ sex-åtta personer som brukar kommentera titt som tätt. Resten då?

Apropå inget, kolla vad långt hår jag ser ut att ha. Nu har det minsann växt till sig igen. Lagom vågigt blir det också. Me like. Tråkiga är att luggen snart är för lång, så då är det bara att pallra sig till frisören igen..

image268

Nu ska jag kolla till mina favoritbloggare medans jag har lite tid, bland annat Karin Olofsson, Iric, Skräptanten, min bror, Kim, Nevnarien m.fl.! Sen måste jag traska ner på stan och köpa saker, IGEN..

Over and Out//

hits