Sjukdom

[14:08]

Ja fy fan för att vara sjuk. Har ont i hela kroppen, hostar som en tok, har feber och är snuvig. Kan det bli värre? SÅ ska man ju iofs inte säga, för då blir det väl värre.. Ska gå och sova nu, drömma lite om Jocke så man orkar med den här dagen, då man inte får träffa honom alls. Det har inte hänt på flera månader kan jag säga. Känns tomt utav bara h-vete..

Jag är så kär att jag håller på att spricka. När man föds så flyger ju ena halvan utav själen iväg, och man kan få leta hela livet efter det saknade pusselbiten. Jag har funnit min andra hälft i Joakim. Tillsammans med honom är jag perfekt. Så kommer det alltid att vara![22:26]

Ja, så har man fått höra att man ser ut som en uggla på bild.. och man är fortfarande sjuk som imorse, fast feber har gått ner tack och lov. Nu ska Victoria sova. Victoria är trött och snorig. Jag saknar min pojkvän. Jag är så megakär man bara kan bli!

Nu ska Victoria lägga sig i sängen och vänta på att Joakim ringer, så hon får höra hans underbara röst en gång till innan hon somnar för att drömma om sin prins.

I'm in love - That's for sure..


Over and Out//

Sova?

[00:34]

Näe, nu måste Victoria sova! Herrejisses, jag är sjuk, hostar och har feber. Det går egentligen inte att sova. Men jag måste om jag ska bli frisk. Måste få träffa Jocke. Jag dör om jag inte får se honom på Tisdag. Jag klarar mig inte utan min karl :) Hoppas att han känner likadant, att han inte klarar sig utan sin kvinna, som med andra ord är JAG. Jag vet iaf att jag älskar honom mer än allt.


Min himmel - Det är han!


Ja, nu ska Vickis försöka att sova. Jag kommer nog aldrig riktigt förstå mig på Blogg.se. Men jag ligger i och försöker lära mig. Det är ju alltid krångligt till en början. Men what the hell..

Godnatt!

Over and Out//


Blogg

[23:42]

Ja, jag har ju helt glömt bort att jag faktiskt har en sån här sida :) Ska från och med nu bli flitig uppdaterare här. Återstår att se om jag håller det löftet. Brukar mest berätta om mitt liv i dagboken på Lunar. Men jaja..

Nu sitter jag hemma i mitt rum, som för övrigt är mkt tomt utan honom.. Joakim är min ängel, jag kan inte sova utan honom ju. Har inte gjort det på evigheter, så det kommer att bli en jobbig vecka känner jag. Han har praktik från 07:00-16:00 varje dag, så jag får inte sova med  honom något alls i veckan.. Gah!!

För övrigt är jag sjuk och trött, men kan ändå inte sova. Ganska jobbigt läge, men jag ska göra det bästa av situationen. Åh, så förbannat tråkigt man kan ha.. Vill ligga intill Jocke och hålla om honom hela natten, inte sova i min lilla sketna säng som mest ser ut som en krater..

Jag kommer väl få klaustrofobi i sängen min. Är fruktansvärt liten jämfört med Jockes 1.90 säng. Där spelar det ju ingen roll åt vilket håll jag än ligger, jag med mina 162 cm får ju plats hur jag är vrider mig. Men min säng däremot är väl inte ens 90 bred, och kanske 180 lång. Haha.. Nog för att både jag & Jocke sov i min säng i natt. Men jag tror att vi båda är överens om att det aldrig händer igen ;)

♥ 20050706 ♥ Dagen då mitt liv började. Dagen då jag hittade min andra hälft. Jocke, du är mitt allt och du har mitt hjärta i din hand så länge du vill ha det där..

Over and Out//
Victoria


hits