Sjutusan

[00:20]

Ja nu lovar jag att detta är sista inlägget innan läggdags. Mitt liv börjar bli uttråkat när man skriver blogg 3 ggr om dagen. Men det har ändå varit värt det, för tro det eller ej så gillar jag det faktiskt! Och klockan är efter midnatt, så egentligen är detta mitt första Onsdagsinlägg. Positivt.. Eller fruktansvärt tragiskt. Men whatever :)

Dagen har varit innehållsrik och ändå inte. Jag har letat efter hästar, kollat upp nya frisyrer, varit ute och gått med syster och hund tills man märkte av Juniors dåliga kondis, kollat American Idol som är lika intressant varje jäkla gång.. Och apropå det, någon som kan tipsa om bra sida med heta tips om hårmode/frisyrer på BILD! Som alla dessa tidningar som ligger hos frissan, fast online. Skulle vara kul att ha i fall att man får för sig något. hittade inga vettiga sidor när jag letade idag nämligen. Är storasyster som ska klippa sig imorgon, men vi ska åka ner och sätta oss lite tidigare och sneaka i tidningarna.

Jag är i desperat behov av lite nytt i mitt liv, så jag borde ändra frisyr. Färga det brunt ska jag i alla fall göra igen, så det kan få växa till det normala utan FUUUULA utväxter. Nu är jag enligt pappa Dana Dragomir-färgad i håret, vad nu det innebär? Och min balettlärare tyckte att jag var fasligt lik Celine Dion på mitt CV-kort. Bra eller dåligt? I can't tell... Men det blir bra när jag fått min "normala" färg tillbaka, så att jag kan använda alla konstiga färger på kläder igen. För det går faktiskt inte nu, finns vissa färger som ser rent av gräsliga ut just nu, och det gillar inte jag som är van att kunna ha precis vilka kläder som helst på mig för att håret har varit brunt.. Nu är det.. Ja.. Jag vet inte hur jag i ord ska beskriva det värdigt.. Bilden visar ungefär. Och utväxten är nog värst än så länge :)

image14

Mindre lyckat experiment må jag säga. Men kul var det när vi höll på jag, Lina och Gisella.. Hade i så mycket blekmedel så att håret gick att ställa rakt upp. Det säger inte dig så mycket, men mig säger det en hel del så jag faktiskt har ganska så både tjockt och tungt hår. Kan väl beskrivas som lejonman ibland.. Eller något liknande. Inte en lejon pojke då, utan lejon håret.. Manen.. Inte mannen.. Ni fattade säkert från början, I know.. A.. Fick i alla fall mitt hår rejält sargat. Fy bubblan, första veckan var det som att schamponera svinto.. Uscha, aldrig mer bleka. Jag la ju i en annan färg efter blekningen, för jag kan inte gå med blekt hår, jag ser ut som en polsk hora.. I'm serious ni skulle skratta ihjäl er om ni såg'et. Jag passar absolut inte i ljust hår.

Och jag gjorde ett BRA impulsköp för en gångs skull, trodde nämligen inte att sådana existerade - Men ack så fel jag kan ha ibland. Sådana brukar ofta för mig sluta illa, men detta ångrade jag bara i några minuter. Nu är jag nöjd som fisken i vattnet. Så sött, ser dock gravid ut utan skärpet till, så därför är skärpet på tills jag verkligen ÄR gravid. Så bra med modet nu, för man kan använda det om man skulle bli tjock eller gravid också. Great. Och hur hemskt lät inte det då.. Uha! Och nu verkar inte uppladdning av bilden funka, so I'll show tomorrow..

Och det är så härligt att vara hemma här där pappa har en bra dator. Jag behöver inte USB-kabel för att tanka över bilder från mobil till dator. Bara till å ta ur minneskortet ut mobilen, flippa in det i datorn och fixa det som skall fixas. Enkelt, smidigt och inte ett dugg jobbigt. Bra finess, finns dock inte på min gammelman.. Tyvärr.. Men nu gjorde jag det bara sådär vips, för att kunna lägga ut lite bilder från min Tisdag. Nog för att jag glömde mobilen typ varje gång något hände, men ändå.. Jag uppdaterar bilder imorgon, för nu börjar det strejka här..

Blåsten ute kommer, om jag känner mig rätt, att ge mig sömnproblem. Rädda lilla Victoria sover ju ensam nu, och blåst kombinerat med det är inte bra. Uh.. Hoppas någon av katterna vill komma in och sova med mig. Skulle lindra. Men men.. I värsta fall hittar min lillasyster mig i sin fotände av sängen imorgonbitti, värre än så kan det nog inte behöva bli om modet skulle tryta. Jag vill ha min sambo tillbaka nu, och han kommer tack och lov i övermorgon!! Miss him like crazy ♥ Han är min ängel och mitt allt. Vad vore Victoria utan sin Joakim. Jag är med i min egen romantiska komedi. Lovely.

Nog om mig, nu ska vi sova gott folk.
Nattimedpuss!
Over and Out//

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits