Ännu ett irritationsobjekt..

[01:41]

Inleder detta inlägg med ett citat, eller en hel uppsats.. Eller något..

"Det mest absurda jag läste i de 200 kommentarer är att jag är egoistisk som väljer att inte vilja skaffa barn. Vem är det som är egoistisk egentligen? Ni! Ni skaffar ju dem för er egna skull. Och jag är säker på att inte ens hälften kommer ha ett bra jobb och en stadig ekonomi för att försörja barnet. "Kärlek är viktigare, ekonomin ordnar sig" yeah right! Ni lär ju inte svälta i detta bidragsland men det är orättvist mot barnet att få växa upp i en sån familj där man får vända på varenda liten krona."

Fördomarna dryper i höga vågor och dränker både me, myself and I som sitter här vid datorn mitt i svarta natten. Skrämmande. Sjukt är det att hon påstår att de som klagar på henne beter sig som människor gjorde förr i tiden när de såg ner på homosexuella personer. Det motsägande är ju att hon gör samma sak, fast tvärtom då.. Hon bokstavligen ser ner på de som väljer att skaffa barn, och dessutom är hon så säker på att inte ens hälften har bra jobb och stadig ekonomi för att försörja det lilla knytet till dess att det klarar av att försörja sig självt.

Fråga: Vad är ett bra jobb? Måste man jobba som välbetald advokat eller räcker det med en normalt betald snickare eller varför inte en hårt arbetande nattstädare med taskig lön och stort hjärta? Fråga: Vad menar hon med stadig ekonomi? Över 20 000 gånger två på kontot alla dagar i veckan eller de där 13 000 som man vet ska räcka till hyra, mat, bjöjor och haklappar plus en massa doser av HELT GRATIS kärlek?

Hur definierar man en DÅLIG förälder? Är en förälder dålig för att han/hon har ett vanligt "svensson"-jobb och inte tjänar så mycket att man kan spendera pengar på Gucciskor till ettåringen? Eller är man en dålig förälder kanske, när man har så mycket arbete och pengatjänande i huvudet att man glömmer bort att lägga fokus på sitt barn? Man kan vända och vrida på det till höger och vänster hur länge och hur mycket som helst.

Visst fan finns det fördelar med att vara "rik" och ha unge. Men vem vågar påstå att det inte finns några fördelar med att vara en vanlig ICA-arbetare och ha unge?...! Kan man ge ungen mer livskvalité bara för att man själv är välbetald? Mitt svar är ett fetingstort NO-NO! Det beror helt och hållet på individen som föder ungen, har väl aldrig hänt att det har med status och peng i fickan att göra med vad det blir av barnet? Visst, silversked i munnen som många säger, och så kan det ju vara. Möjligheter överallt, kontakter, pengar och högt uppsatta föräldrar kanske hjälper typ många hundra mil. Men vem kan säga att en unge med den bakgrunden lyckas bättre än en unge från en vanlig "svensson"-familj gör?

"Du ger ditt barn sämre förutsättningar eftersom du själv inte är högutbildad."

Jisses, nu är jag så uppe i varv att ett sånt där hamsterhjul hade gjort mig en enormt STOR nytta!

Over and Out//

Kommentarer:
Postat av: Brageiqra

Nice site, welcome to my


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits