Dans igen

[15:38]

Ska snart gå upp till danssalen och ta emot alla som ska och dansa. Eller.. Vi ska snarare repetera, har föreställning nästa helg. Ska försöka sätta placeringar idag. Men alla kommer ju inte att kolla, så det kommer gå åt skogen känner jag på mig. Är just nu mitt uppe i ett arbete om 1960-talet. Musikhistoria. Så är det någon som vet någon vettig sida så är det bara att tipsa på. Kommer få sitta inatt med det arbetet, som vanligt. Jag börjar aldrig i tid. Men det är väl mitt varumärke antar jag!

Har varit i Mora och Vika i helgen. Hur skönt som helst, som alltid. Mamma och pappa är ju alltid de man älskar och saknar mest! Så jag är nöjd att jag fick komma hem i helgen och träffa dem.

Scrapbooking på Torsdag igen, ska bli SÅ kul. Ska få lära mig göra mini-album, vilket inte ska vara så svårt enligt Monica. Återstår ju att se om jag är lagd åt mini-album hållet eller ej. Jag brukar ju kunna krångla till saker och ting mer än nödvändigt.. Nåja!

Nu ska jag göra mig klar tror jag, så jag hinner dit i tid. Gissar på att hälften inte kommer alls eller att de kommer för sent.. PUST!

Over and Out//

Trötter..

[00:46]

Nu undrar väl kanske  någon nattuggla varför jag är uppe denna tid på dygnet. Och det är faktiskt meningen att jag ska ligga till sängs by now, men näe.. Fick lov att lägga in räkningar kom jag på, så. Men nu när det är gjort så tänker jag gå och sova. Gym imorgon bitti kl 08:00, sen balett och folkdansrep tror jag. Åhå, vilken Fredag.. Jag blir trött bara jag tänker på det.. Gah!

Ska försöka att köpa en klänning på H&M som jag vill ha som bara den. Lika bra att passa på nu när jag har pengar att spendera. Eller.. Det har jag egentligen inte, men jag tänker spendera ändå, det är jag nog värd!! Annars åker vi till Lager 157 nu när de fått in massa sommarkläder och mysigt :)

Har scrappat ikväll. Var kurs på Pappersvinden. Hur kul som helst. På Torsdag blir det till att lära sig göra minialbums, entusiastisk som jag är så har jag redan börjat att längta! Satt från kl 18:00-23:00 typ.. J blev nog lite sur på mig, men men..

Nu sova. Imorgon skola först, sen Mora på kvällen. Lördagen spenderar vi i Vika! LÄNGTAR!

Godnatt.
Over and Out//

Nu är det dags..

[08:20]


Klockan 09:00 bär det av mot Mora och S:t Mikaelskolan för lite jazzdans med dansesteterna. Ser faktiskt fram emot det. Vet dock inte vilka utan tvåorna eller treorna som det blir, men det ska i vilket fall som helst bli KUL! Dessutom är det kul att få komma hem och ta klass i danssalen där allting startade liksom. I'm so excited..

Har by the way färgat håret.. Igen.. Missbrukare som J säkerligen tänker. Men vadfan. Sist blev det faktiskt inte sådär jättebra, i alla falla inte när det började bli utväxt med tanke på att min egen hårfärg typ var 100 gånger mörkare än den jag hade i. Nej jag var inte blond, men ljus.. Men inte blond som sagt. Ser ut som en.. Ja.. I blondt hår. Så det sparar jag på tills jag blir gråhårig och gammal! Nu är jag brunhårig igen, som jag ska vara.

Nu är det snart dags att börja bege sig mot skolan så att man får sitta där man vill. Har med mig hörlurarna till mobilen så att jag kan lyssna på all ny bra musik som jag tankade i när jag var hemma hos mamma och pappa sist. Inget går upp emot BRA musik.. Och bra musik i en bil är ett måste, eftersom jag blir så jävla uttråkad efter ett tag.

Oh, nu när vi ska till Mora så ska jag försöka att hinna med att träffa min gamla musiklärare Carina, som jag älskar och beundrar som tusan. Har inte sett henne på hur länge som helst. Tror faktiskt att hon skulle bli glad av att jag kom och hälsade på henne.. Hoppas jag i alla fall.

Nu måste jag tänka på refrängen!
Over and Out//

Mora

[16:26]

Ännu en dag avklarad. Ryggen värker som fan, skedde en smärre olycka på moderna lektionen idag. Aj säger jag bara.. Imorgon åker vi dansare till Mora för att vara med på lektion med danseleverna på ST Mikael. Ska ha jazzlektion med Emma. Kommer bli skitkul, tror jag i alla fall. Skulle ju inte vara så värst roligt om man har gått bakåt i utveckligen dock, men det har jag nog inte.. Kommer bli spännande i alla fall! Ska gå och kolla på stan var det är som vi ska dansa också, vi skulle eventuellt ta en fika också, vem vet.. Ska bli så kul att visa alla mina nya vänner MIN hemstad. Wohoo :)

Nu ska vi åka och handla. Ta det lugnt i vårvädret!
Over and Out//

Skitfult!

[22:40]

Nyfärgad i håret. Var ner och köpte två förpackningar då jag normalt behöver de två för att klara av att färga hela min jävla lejonman. Men denna gång hade jag visst behövt tre.. Så där stod jag med en flaska för lite. Och resultatet vet jag inget om än för jag vågar inte kolla. Har färgat hela hårbottnen + allt det "övre" håret. Underhåret blev alltså inte färgat. Visserligen var det rätt lite som inte blev färgat, men ändå. Kommer säkert se helt galen ut imorgon.. FAN! Men sak samma, jag får väl färga om det helt om det skulle vara helt galet fult. Mitt hår kommer väl ramla av om det inte gillar att jag färgar allt igen bara..

Nu ska vi sova, har sån jävla träningsvärk. Håller på att DÖ. Imorgon blir det säkerligen ännu värre. Allt har bara börjat. Oho vad kul det kommer att bli - Not! Första veckan efter lov är aldrig kul, men det här är ju fan olidligt!

Och by the way så ska jag, Victoria, sitta i juryn på audition till Dansarutbildningen på Musikkonservatoriet, Falun i helgen. Spännande säger jag, och läskigt som bara satan. Men oj en sån erfarenhet alltså. Kommer bli kul, I hope.

Nu sängen och Jocke :) Godnatt!
Over and Out//

Mätt och belåten

[12:47]

Mammas mat äger, ingen kan säga nå annat. Ingen kan laga mat som hon. MUMS för mammas mat. Biff, potatis och sås. Yummie! Allt hon lagat blir av någon bisarr anledning alltid gott. Det jag lagar blir aldrig gott, konstigt nog. Jag har inte ärvt hennes sinne för matlagning - Uppenbarligen! Men jag kan datorer och teknik way better är henne..

Ursäkta min svengelska, den kommer och går hela tiden..

Nu ska jag återgå till att fortsätta byta ut min musik på mobilen. Det har funkat bra hittills, men det är en del musik som jag inte hittar. Vet inte ens var all musik tar vägen.

Over and Out//

Vårstädningen som betyder tillbaka till verkligheten

[11:54]

Ja nu sitter jag här igen. Har varit ner till hästarna och gett dem mat och plockat av dem täckena. Lite onödigt att ha sådana på nu kanske. Pappa var nyss upp och bytte om till shorts och t-shirt. Jisses, var tog snön och kylan vägen nudå? Ja jag säger då det, Aprilvädret står sig!

Nu vårrensar jag i min musik på min walkman-mobil. Behövs verkligen. Slänger till och med ur musik som jag egentligen vill ha kvar. Känner bara att jag behöver något nytt. Jag ska börja om på ny kula inför sommaren, kan ju inte gå med samma musik som jag tankade i i somras. Så nu är det nytt, bara nytt, som gäller.

Visade pappa Asos.com igår, och det lönade sig. Han gillade också sidan, och tycker definitivt att jag ska köpa därifrån. Kanske till och med får sponsring av honom en gång eller två! Hoppas kan man ju göra i alla fall.

Och att Modo vann igår var det väl ingen som missade, i alla fall inte här hemma. Leffe gick och var så nöjd, eftersom bara han höll på Modo. Så han gick och frågade var 5:e minut vem det var som vann SM.. Bittert fick man ju svara honom också. Tur att jag inte såg matchen, då hade jag varit ännu mer irriterad. Denna ständiga hockey var det ja..

Nu ska jag återgå till min renning av musik. Stressen inför imorgon blir allt påtagligare, kan inte ens sova lugnt. Dansen MÅSTE vara klar imorgon om jag ska kunna lära ut den till mina härliga elever, och då gäller det att jag har gjort klar den också - Vilket jag inte gjort. På långa vägar också dessutom. Så jag stressar ihjäl mig. Vet inte hur jag ska bete mig om jag ska vara ärlig. Får hitta på något spännande antar jag. GULP! Det är bara 3 ggr kvar innan uppvisning, så jag ligger nog rätt pyrt till om den inte är klar imorgon. Men om de tycker att jag är dålig så får jag väl skylla på att jag faktiskt varit riktigt krasslig nu i 2 veckor. För det har jag ju, och man ska inte träna med feber!

Scrappade igår, och det blev faktiskt BRa för en gångs skull. Vill fortsätta, men jag kan inte börja pilla med det nu. Nu måste jag göra något vettigt, för snart ska vi åka hem till Falun igen. Och imorgon börjar skolan. Pju, baletten kommer att ta kål på mig om jag känner Ellinor rätt. Eller så har saker och ing kanske landat lite i kroppen nu efter lovet. Jag ber för det!

Imorgon är det tillbaka till verkligeten igen och jag ber att jag får en nyantändning, så jag orkar med de sista veckorna i skolan - De som brukar bli de tuffaste på hela året. Å mamma..

Back to reality!
Over and Out//

Scrapbooking och chips

[23:48]

Har suttit och scrappat senaste timmarna. Blev så rastlös när alla kollade på hockey att jag satte mig i köket och började scrappa. Så nu fick jag något gjort på den fronten också. Blev faktiskt bra. My Little Pony är överskriften. Kan lägga ut bild imorgon om jag kommer ihåg!

Kollade på Asos nyss, hur fina kläder som helst. Måste beställa nu snart alltså. Jag blir galen annars. Bästa sidan jag har tittat på hittills. Någon som vet ungefär hur mycket frakten går på, och om det blir tillägg när paketet är i Sverige?

Nu ska vi kolla film, ett par timmar för sent men ändå. Alla i familjen är vakna än, så jag antar att det kommer att bli rätt svårt att bestämma EN film som alla 6 vill se. Jag vill ha chips i alla fall. J och Leffe var nere nyss och handlade pepparchips åt mig och ostbågar åt Therese. Me like. Tofflar till killar alltså, respekt! :) Nej då, de behövde bara hitta något att göra.

Nu dags för film, och det lutar åt Rush Hour II. Återstår att se. Imorgon blir det till att åka hem till Falun och vara barnvakt åt Oliver. Ska bli intressant och kul. Ska sen lägga mig i tid för att orka upp och dansa balett kvart över tio. Kul vecka detta kommer att bli - TRÄNINGSVÄRKSVECKA!

Over and Out och Godnatt//

Lördagskväll i Vika-by

[20:28]

Hockey. Ständigt denna hockey. Hysteri varje gång. Magi? Näe, bara hockey.. Modo kommer säkerligen ändå att vinna, så jag väljer att inte se matchen. Jag är ändå inte så värst insatt nu. Har inte sett en finalmatch. Har väl mycket att göra med att vi inte har kanalerna som matcherna sänds på hemma i Falun. Men väl hemma här hos mor och far, eller hos svärmor och svärfar så blir det hockey så fort det bjuds på - I alla fall från J:s sida. Jag är inte fullt lika entusiastisk just nu.

Ser lika hellre på en bra film eller hästhoppning. Men det är kul att se pappa bli arg när Linköping spelar dåligt. Nu är till och med mamma med och kollar och kommenterar. "Till och med jag hade fått in pucken" säger hon och skrattar lite löst. Jo tjena tänker jag, hade du inte fått! Inte jag heller för den delen.

Dagen har varit underbar. Sol, blå himmel och värme till tusen. Glass, ingen jacka och håret som blåser friskt i vinden. Tjoho för vårvärmen som kommit till oss denna helg. Har till och med fått mina fräknar att växa ännu mer. Men Måndag blir tråkigt väder igen, som alltid när man ska hemåt. Men troligtvis blir det SOL bara för att jag kommer att ägna hela veckan inne i en danssal. Jippie, or not.

Nu ska jag antingen ner till stallet eller kolla kläder på Asos.com eller Topshop.se.

Ha det great!
Over and Out//

Victoria

[19:47]

Nu är klockan mycket och J borde komma snart. Jag har varit så inaktiv senaste dagarna. Dansen måste vara klar på Måndag och jag har gjort nada. Gah! Det är drygt när man är lat.. Nu måste jag fundera ut den typ innan jag ska sova och så.. Då är jag mest effektiv faktiskt. Så vi får se.

Ska eventuellt vara barnvakt på Söndag. Hoppas att Oliver är snäll då.. Han brukar vara supersnäll, så varför skulle han inte vara det nu egentligen? Det märks antagligen hur det blir, så brukar det ju vara :)

Jag har dessutom varit väldigt ego och sprungit runt och knäppt kort på mig själv. Brukar inte göra det, speciellt inte osminkad. Vill inte skrämma folk liksom :) Men fan så långt hår jag har fått!


image36


Nu ska jag ta och packa ner lite grejer som jag behöver innan vi är tillbaka här hos mamma och pappa igen imorgon. Nu kommer jag att bli inaktiv här på blogg.se igen, för nu börjar skolan - och verkligheten igen, tyvärr. Så antingen blir jag som jag har varit denna vecka, ktiv, eller så kommer jag sällan att skriva här. Men jag ska försöka!

Och nu ringde J och sa att han var vid Moraklockan, det betyder alltså att han är här om ca 10 minuter. J:s mor och far har satt på grillen, så nu ska vi iväg och käka god mat också. YES vilken bra helg detta kommer att bli!

♥ ♥ image39 ♥ ♥


Over and Out//



 

Massvis med kläder och heta känslor för min karl

[18:27]

Ja bloggen har inte riktigt funkat som den ska idag om man säger så. Först kom jag inte in alls på min egen, så jag fick sitta och läsa andras ett slag. Sen när jag väl kom in på den så började jag skriva, men kunde inte publicera bloggen. Nu kan jag publicera blogg men då funkar inte det att lägga in bilder. Bajs! Men nu ska jag inte vara bitter..

Har varit och pantat burkar för över 300 spänn. Glamouröst var det ja. Näe, men vi fick köpa en varsin glass i alla fall :) Då kändes allt bättre. Sen cruisade vi på stan en vända, raggare som man är. Riktigt så illa är det ju i oförsig inte, bilen är så snygg att man måste passa på medans man är i svängarna!

Var ute och lekte med hunden nyss, hur skönt väder som helst. Dum som jag var så klädde jag på mig dubbla långärmade när jag skulle ner på stan och handla tidigare, och var lökringarna bara ett faktum när man kom in på affären. Tjuusigt på en grå tröja, men vad fan gör man? Bara att le och se glad ut som vanligt.

 
image28

image30


Asos har väldsheta kläder, och jag vill bara haaaaaaa allt de äger och har just nu. I have fallen in love. Helt tokig i deras kläder. Finns så mycket som är så mycket Victoria ju, massa mönster och gulliga accessoarer och skor med roliga och udda färger på. Min storsyster tycker jag har konstig smak, men jag känner liksom att det är lite tråkigt att bara vara en grå, marinblå eller rosa person. Jag är en hel färgdosa! Jag vill i alla fall ha miljontals saker därifrån. Måste bara hitta pengarna att handla allt för, och var finns dem? Ingenstans.. Jag är fattig student, deal with it.

Oh, ikväll är det ju Talang 2007. Spännande. Ska hem till J:s föräldrar, så jag antar att jag och svärmor sitter och kollar på det medan J och svärfar kollar hockey på storteven nere. Alltid lika orättvist att vi ska få sitta uppe och glo, men men. Nyss ringde min käre sambo och berättade att han snart åker hitåt Moratrakten, wiiie!! Har inte setts på länge nu.. Flera daaagar!
Här är vi två i Dalstuga. Han är det finaste jag har, och jag vill leva mitt liv tillsammans med honom, tro det eller ej. Jag vet att jag vill ha barn och bil och hus med honom. Vi är för alltid - Hoppas jag i alla fall, för jag vill ju det! :) Och.. Snart är han hos mig igen.

Over and Out//

Asos

[16:03]

Jag har hamnat i en fälla. Jag gick in på Asos hemsida, och nu inser jag att jag för alltid antingen kommer att vara pank, eller så kommer jag för alltid att önska att jag kunde köpa allt de äger och har. I'm in love for real!!! Jisses vad mycket jag vill köpaaaaaaaaa. Ska i alla fall köpa något. Lite tröjor, skor, accessoarer och massa mer typ :D

Nu ska vi panta burkar. Jävligt glamoröst va? Nåväl, nu åker jag och Alexandra, kör Calibran, så gott, och den är SÅ snygg alltså. Nu är sommardäcken på och allt, fälgarna rentvättade och den ferrariröda lacken lyser klarare än vanligt. Ska bara vaxa och tvätta igen, sen är min sommarpärla ute och far igen! Ska ta med den bilen till Falun på Söndag, I hope. Så då jäklar är raggarVickan framme lagom till sommaren och allt.

Over and Out//

Grodor

[22:13]

Har varit nere i stallet nu. Fodrat, mockat skit och kelat med hästarna. Djur är så härliga att vara omkring. Inga krav där inte, de bara lyssnar och finns där. Våran hund tog ett bad idag, så nu är han glad över att ha överlevt persen, sen luktar han gott på köpet. Såg årets första mygga nere i stallet också. Myggan tänkte väl äta lite på Norton, hästen alltså, men när jag fått syn på henne och hon fått syn på mig så började hon snabbt att surra åt mitt håll av någon anledning. Myggor har ev förkärlek till mig som det visar sig varje jäkla sommar.. Myggbett var det ja!

Hittade en groda på stallplanen. Vad gör de vakna nu liksom? Djurfantast som jag är så fick jag lov att ta upp den och säga hej. Therese tyckte såklart att jag var äcklig eftersom den var slemmig. Men nej, så slemmig var den inte, mest kall och blöt. Och so what om den är lite kletig, söt för det. Det är då för mig varken äckligt eller läskigt att ta i en sån, de är söta, det har jag tyckt sen jag var 2 år..

Inlägg mitt i grodpratet: Aftonbladet.se - Så söta grejer. Måste definitivt ha detta i barnrummet sen när det kommer till världen. Helt sjukt fina. Hittade massor av annat kul att inreda med i veckans Hem & Trädgård! Mums!



image26


Fick i alla fall order av Therese att inte ta i handtaget när vi var uppe vid huset igen, och efter att hon släppt in mig så var det raka vägen till toan för tvätt av händer. Berättade såklart min upptäckt om grodan för mamma och Leffe som ett barn på julafton, varav mamma säger: Inte konstigt att du får streptokocker. Hah, kanske det :)

Nu blir det film igen. Vilken vet jag inte än, men återkommer med valet antingen ikväll eller imorgon. Och by the way, imorgon kommer min karl hem igen. SAKNAR honom som en tok! Men imorgon så. Och han har avslöjat för mig att han har köpt "en liten present" till mig. Och han är ju inte sen med att göra mig nyfiken som fan heller.. Men det visar sig imorgon vad han lurat på sen igår.

Movietime.
Over and Out//

Jag erkänner att:

[18:01] 

Jag erkänner att:

  • Jag skriver på tok för långa blogginlägg och ber om ursäkt för det
  • Jag har svårt för att kolla på skräckfilm utan att drömma mardrömmar
  • Jag faktiskt har ätit godis trots min och Elins överenskommelse
  • Jag inte har sköljt tänderna med flour på evigheter
  • Jag ibland känner mig sugen på snus
  • Jag har bitit på naglarna IGEN!
  • Jag inte har tränat alls sen förra Måndagen
  • Jag inte har borstat tänderna alls idag
  • Jag vill operera mig
  • Jag drömmer om att vara rik typ jämt

Jag vet att:

  • Jag verkligen vill bo i storstad snart
  • Jag är danceoholic
  • Jag hatar min nuvarande hårfärg så mycket
  • Jag hatar att bli tillsagd att göra saker
  • Jag älskar att scrappa
  • Jag suger på att ta konstruktiv kritik
  • Jag är totalberoende av choklad och annat sött
  • Jag har slut på saker att skriva nu..

Tänkte att inlägget denna gång skulle bli kort, men jag lyckas fan aldrig!

Over and Out//


Himmel och pannkaka

[16:45]

Suttit och kollat runt på Mest Aktiva-listan. Skönt folk det där. Gillar alla deras bloggar. Så mysigt att sitta och läsa om folk som verkligen delar med sig av sina liv. Min mamma tycker ju mest att det är befängt att folk ska veta allt om mitt liv, och att alla har tillgång till infot. Men jag tycker precis som alla andra bloggare att det är KUL att blogga. Mamma är bara old fashion..

Var in på Ellos hemsida och kollade - Det skulle jag inte ha gjort. Nä fy fan. Nu vill jag ju bara ha kläder!! Har ju tråkigt nog inte en peng att handla för, och det hatar jag. Fattiga studenttiden suger verkligen, men jag vet inte ens vad jag tänkt att jobba med. Har funderat på karriärbyte eftersom en strålande karriär inom dansvärlden verkar omöjlig. I alla fall i Sverige och det är ju där jag befinner mig, Så jag valde fel när jag gick Dansgymnasium - Uppenbarligen. Men jag ska försöka lite till, sen får vi se om jag ger upp eller inte :) Vänta er inte för mycket bara.. I alla fall, jag hittade en del guldklimpar på Ellos, som jag ska försöka att ha råd med. Jag är inget modelejon, men jag älskar dessa.

image17 image22
     


Var in på adlibris och beställde: Lätt att laga Wokrätter, Läslusens Godisbok (löjligt jag vet, men SÅ gott) och Dagens Muffin: samlade recept 1998-2004. Jag är ett vandrande bakverk. Love all of it, förutom mandelmassa och sånt äckligt. Men nu ser jag fram emot böckerna. Jag har fastnat för kok -och bakverksböcker. Så nu blir det väl en hel del bakande för mig framöver. Har liksom inte så många muffinsrecept att gå på, har testat en del skumma saker. Nu är det dags för nytt!



Apropå: Jag har sett att fler bloggers gjort detta, och jag är ju meganyfiken på vem/vilka som läser min blogg. Skriv vad ni heter eller vilket kön ni befinner er i om ni inte vill skriva namn, ålder och var i landet ni befinner er! Vill ni så får ni även skriva hur ofta, eller sällan ni läser min blogg. Skulle bli så glad om någon svara också :)



Så nu ska jag sätta mig och kolla vidare efter kläder, hästar och något vettigt att göra. Ni kommer höra mer från mig. Ha det gott så länge!

Dagens bästa citat:
- Sitter Danmark och Holland ihop?
- Ja vad fan trodde du? Har du tittat på en karta någon gång?!

Och NEJ, tro det eller ej så var det inte jag som sa det! :P

Over and Out//

Musik

[15:20]

Ja vad vore världen utan musik egentligen? Vad vore jag utan musik? Ingenting kan jag säga. Jag lever för musik, överallt, hela tiden. Musik är det som göra allt lättare. Varesig man är arg, ensam, glad, folkkär, hatisk eller trött så kan man alltid lyssna till musiken. Musiken inom sig och musiken runt omkring. Jag kan i alla fall alltid lyssna på musik. Jag är totalt beroende av den. Jag behöver musiken när jag jobbar - det vill säga när jag dansar - annars funkar det ju inte. Jag jobbar med musiken, rytmen, sången.. Allt.

image16


Sitter och lyssnar på Eva Cassidy, en av världens mest skickliga och underbara artister. Det hon sjunger går rakt in i mitt hjärta. Kan inte få nog av hennes musik. Sådan talang alltså, jag ryser!! Hennes röst skär igenom plåt och papper, blod och rinnande vatten.. Jag tror inte någon skulle gå oberörd från en konsert med henne. Jag hade dödat för att få se henne live, men det är ju omöjligt eftersom hon inte lever längre. Skulle vara så underbart, att få se en sådan djup och talangfull människa live. Går inte att riktigt beskriva hur viktigt det hade varit..

Att man tillåter en sådan talang att dö.. Nä det är pga sådana händelser som jag inte tror på Gud, tyvärr. Hade han funnits så tror inte jag att han hade velat ha världen såhär. Och han hade definitivt inte låtit henne dö.. En av tidernast bästa artister!! Jag avgudar henne, och hoppas att jag efter mitt liv är slut får träffa henne.. Hon är nog min största idol, och jag skulle göra vad som helst för att bara få en gnutta av den talang som hon hade, för den är helt enorm! Gud, jag ryser bara jag tänker på henne..

Att hon inte fick bekräftat hur jävla bra hon var innan hon dog, det är fan skamligt.

Här är några av de låtar som ger mig något:

♦ Ain't No Sunshine
♦ Fever
♦ Songbird
♦ Imagine
♦ Fields Of Gold
♦ Golden Slumbers
♦ Heaven
♦ Over The Rainbow
♦ Autum Leaves (Som var en av de första låtar jag hörde) 
♦ What A Wonderful World
♦ Tennessee Waltz


Om ni aldrig hört hennes musik eller om ni bara hört någon enstaka låt rekommenderar jag er verkligen att ge hennes låtar en chans. För de är underbara allihopa, och hon har sån sjuhelsikes röst. Jag blir berörd, hon sjunger med sådan känsla. Finns inte många som kan sjunga som hon. MUUUUUMS för Eva Cassidy!

She had few possessions and modest goals, sometimes she spoke of wanting to live in a cottage by the ocean, and no sense of money. She didn't have a checking account until she was 30, and worried that material success would threaten her identity. Battling the melanoma that took her life at 33, she told her mother "All I want to do when I get well is sing and travel around with my music".

One of the greatest voices of her generation, Eva Cassidy never regretted failing to achieve the recognition she deserved.

Over and Out//


Doktor Mugg..

[10:52]

Snart ska jag åka till doktorn. Gah, gillar inte att vara där. Är lite läskigt. Men det måste ju göras. Jag MÅSTE vara frisk till på Måndag, annars kommer jag att missa massor. Dessutom kommer dansare från Mora Dansgymnasium, kommer bli jättespännande :) Hoppas att de kommer på Tisdag eller något, eftersom man är rätt ringrostig nu.. Hehe!

Drömde värsta konstiga drömmen inatt. Oftast brukar mina drömmar alltid betyda något, men det märker jag oftast lite för sent. Ska försöka att tyda den under dagen, så återkommer jag om jag upptäckt något. Har troligtvis ångest för något, det brukar jag ha..

Kollade på Djävulen Bär Prada med mamma och storasyster igår kväll. Alexandra gick och la sig, så hon fick inte kolla. Jag har i alla fall kommit på att jag är en typisk "ful" människa. Jag skulle aldrig få ett sådant jobb som hon får i filmen, för jag skulle inte ens anses som tillräckligt fin om jag så blev proffsstylad. Påverkad av det ständigt växande skönhetsidealet. Det är hemskt egentligen. Dessutom har man väl typ sen sjuan fått höra ord och meningar som satt sina spår. Barn kan vara så elaka, även jag var det för att få vara med i gruppen.. Men det är hemskt hur saker sitter i. Än idag har man problem med sådant som de sa till en för flera år sedan. Det värsta är att när man ser en snygg/söt tjej någonstans, så önskar man nästan mest av allt att man kunde se ut som hon. Så är det varje jäkla dag.. Man duger liksom inte. Jisses vilka i-landsproblem. Jag har ju mat på bordet och en säng att sova i, pengar så att jag klarar av att leva och rent vatten. Men ändå så påverkas man så starkt av synen på hur man ska se ut idag. Jag vill bara ha någon annans kropp och få en näsa opererad i födelsedagspresent. Illa!

Skit samma, blir bara sur av att tänka på det. Mamma och pappa tycker ju om mig i alla fall. Jag vet att Jocke älskar mig, men är ändå ständigt rädd att han ska lämna mig för någon snyggare.. Fasar för det, varje dag i mitt undermedvetna. Bara för att folk fick för sig att jag inte dög som jag var de där åren. Sjukt, hur det var. Sjukt hur det har satt sina spår. Jag kommer att få bearbeta detta hela mitt liv, troligtvis. För jag kommer, no matter what, aldrig att se mig som en duglig person till utseendet. Hoppas att mina inre kvalitéer kommer fram då, för de verkar ingen ha problem med vad jag vet. Men trots detta tjafs om att skönhet kommer inifrån så möts man alltid först av ett utseende, och det kommer man aldrig ifrån..

Nu är det dags att sätta fart. Måste hinna till Rättvik i tid, och nu är klockan efter elva.

Over and Out//

My baby!

[21:00]

Pratar med min älskling nu. Saknar honom som fasen, vill ha honom häääääär! Han kommer på Fredag, tack och lov.. Och nu har vi slutat att prata. Känns sorgligt. Men hallå, inte ens en vecka. Skärp dig Victoria.. Men jag saknar honom asmycket hur mycket jag än intalar mig att jag borde klara mig åtminstone sju dagar. Jaja..

Tack Gode Gud var king idag. Måns Möllers avslutning var helt enastående. Både jag & pappa skrattade så vi kiknade, typ :) Ett asbra program verkligen. Man vet ju hur svårt - men kul - det är att köra improteater. Saknar teatern på gymnasiet. Åh vad jag vill teatra lite.. Nu kör jag ju bara impro på dansen istället. Lika svårt det med, i alla fall i början.

Skit samma, nu ska jag se om vi ska kolla på Djävulen Bär Prada istället för Lost. Det är liksom ingen idé att kolla på Lost längre, helt flippat bara. Man, eller snarare JAG, orkar inte med alla jäkla vändningar. Det är ju inte bara en sak inte.. Kollade by the way på Nurse Betty idag, kul och jobbig film. Pinsam. Men ända sen jag såg Renèe i Bridget Jones Dagbok så har jag avgudat henne, och hon är fan alltid bra i vilken roll hon är spelar. En av mina idoler. Och hon är ju så himla FIIIIN!

Jag vet inte om det ens är nödvändigt att blogga 3 ggr om dagen, som jag vips har börjat med. Skönt att få skriva av sig lite i alla fall. Bloggade en del på Lunar tills nyligen då jag bestämde mig för att helt ägna mig åt blogg här istället. Trivs bättre här, alla som läser på Lunar snokar bara, här hoppas jag att det är KUL att bara läsa, inte leta efter sånt som är negativt för mig!

Jaja, nu ska jag sätta mig i soffan igen. Har huvudvärk till tusen och vill bara ta't lugnt. Drack nyss varm Oboy och åt lite kakor som syster har bakat, syster och mor min drack te och åt kakor de med. Mysigt att vara hemma på det viset. Jag älskar att vara här oavsett om det är mysigt eller ej..

Imorgon ska jag ju till doktor, sen tänkte jag eventuellt dra ner på stan och kolla lite på Skohuset och sånt. Se om det finns något värt att köpa på Cubus. Tror inte det, men kan vara värt att leta litegrann i alla fall. Men ytterst osannolikt. Brukar inte finnas mycket där inte..

Troligtvis sista inlägget för idag, ska försöka att inte terrorisera här mer.
Over and Out//

Matdags

[16:01]

Har varit nere på stan, dock bara på banken, Expert, banken och Expert igen. Fram och tillbaka. Skittråkigt rent ut sagt, men ändå.. Sen var jag med storsyster Therese när hon klippte sig. Nu vill jag också klippa mig ju. Gah vad tråkigt hår jag har alltså. Fy bubblan! Men lika bra att ha det kvar tills jag gått klart skolan, så jag får upp håret i knut och luggen med spännena, annars blir det bara drygt att behöva spreja upp det som inte vill sitta kvar.

Matdags närsomhelst. Mamma är ett underbarn vad gäller att lyckas att överkoka makaroner, så jag har vaktat dem med livet nu senaste sju minuterna. Hellre för hårda, än för mjuka absolut. Är så äckligt annars. Pappa är likadan, han hatar överkokta mackisar. Bläh.. Och nu är det lika bra att vi plockar fram det som ska plockas fram, annars blir mamma bara tjatig :) Men jag älskar henne för det ju.. Men hon kan då tjata den människan. Uha..

Nu mat, Victoria hungrig. Sen blir det nog Djävulen Bär Prada med tjejerna i familjen ikväll. Pojkarna är inte ett dugg intresserade, så jag antar att det bara blir vi kvinns. Lika bra det. Och jag har blivit en bloggnörd. Lika bra det också, när jag inte har annat för mig. Dessutom är det kul. Nog för att jag säkert har typ noll läsare om dagen, men kul är det i vilket fall ändå!

Yummie!
Over and Out//

Ultimata halsontet..

[11:25]

Det var då själva fan vad det ska vara sjukt hela tiden. Antingen är det halsen, annars ont i benhinnorna eller ren jävla muskelvärk i lungorna. Bläh för detta jäkla bacillsprutande hela tiden. Nu är storsyster sjuk också, feber. Och vem kommer att få den om inte jag! Jag är tydligen bacillerna och virusets bästa vän.. I don't like this. Så imorgon åker vi till Rättvik där våran husdoktor jobbar, och så får han fastställa vad fan jag har dragit på mig nu.

Och ursäkta att jag svär som en borstbindare. Nu har jag till och med börjat svära så mycket att pappa blir arg på mig, och då är det inte särskilt bra. Jag svär tydligen hela tiden, och det är ju egentligen inte meningen.. Så FÖRLÅT för detta. Försök att inte låtsas om det.

Väntar nu på att Alexandra ska bli klar, sen ska vi åka ner på stan en sväng. Therese ska ju klippa sig också var det, och trots sin feber så tänker hon gå dit. Hon har väntat i en vecka på denna tid sa hon till mig mitt bland atta hostningar. Så jag antar att hon tänker åka no matter what.. Låt henne säger jag. Hon behöver väl klippa sig då.

image15

Och jag presenterar världens just nu sötaste unge som ägs av min sambos syster. Oliver heter denna gullgris och han är sjukt kamerakåt ska jag tala om. Han blir bra om han så grinar på kort. Det är otroligt, ni ska se.. Jag fattar inte hur han så snabbt kanuppfatta att det är en kamera i närheten. Han kommer säkerligen bli en moviestar när han blir äldre..

Nu är lillsyster klar för avfärd och jag ska ta och sno halstabletter med mig så jag överlever. Det blåser ju storm ute. Väntar bara på att man ska se katterna komma farande på endast frambenen för att det blåser så mycket. Jag låg livrädd halva natten.. Nu är jag lika rädd. Kommer bli läskigt att åka bil. Och hästarna undrar nog varför täckena flyger omkring där baktill.. Stackare. Mest synd är det nog om fåglarna. Tack gud att jag slipper ha vingar en dag som denna. Kan inte vara lätt att hamna rätt nu inte..

I'm going downtown!
Over and Out//

Sjutusan

[00:20]

Ja nu lovar jag att detta är sista inlägget innan läggdags. Mitt liv börjar bli uttråkat när man skriver blogg 3 ggr om dagen. Men det har ändå varit värt det, för tro det eller ej så gillar jag det faktiskt! Och klockan är efter midnatt, så egentligen är detta mitt första Onsdagsinlägg. Positivt.. Eller fruktansvärt tragiskt. Men whatever :)

Dagen har varit innehållsrik och ändå inte. Jag har letat efter hästar, kollat upp nya frisyrer, varit ute och gått med syster och hund tills man märkte av Juniors dåliga kondis, kollat American Idol som är lika intressant varje jäkla gång.. Och apropå det, någon som kan tipsa om bra sida med heta tips om hårmode/frisyrer på BILD! Som alla dessa tidningar som ligger hos frissan, fast online. Skulle vara kul att ha i fall att man får för sig något. hittade inga vettiga sidor när jag letade idag nämligen. Är storasyster som ska klippa sig imorgon, men vi ska åka ner och sätta oss lite tidigare och sneaka i tidningarna.

Jag är i desperat behov av lite nytt i mitt liv, så jag borde ändra frisyr. Färga det brunt ska jag i alla fall göra igen, så det kan få växa till det normala utan FUUUULA utväxter. Nu är jag enligt pappa Dana Dragomir-färgad i håret, vad nu det innebär? Och min balettlärare tyckte att jag var fasligt lik Celine Dion på mitt CV-kort. Bra eller dåligt? I can't tell... Men det blir bra när jag fått min "normala" färg tillbaka, så att jag kan använda alla konstiga färger på kläder igen. För det går faktiskt inte nu, finns vissa färger som ser rent av gräsliga ut just nu, och det gillar inte jag som är van att kunna ha precis vilka kläder som helst på mig för att håret har varit brunt.. Nu är det.. Ja.. Jag vet inte hur jag i ord ska beskriva det värdigt.. Bilden visar ungefär. Och utväxten är nog värst än så länge :)

image14

Mindre lyckat experiment må jag säga. Men kul var det när vi höll på jag, Lina och Gisella.. Hade i så mycket blekmedel så att håret gick att ställa rakt upp. Det säger inte dig så mycket, men mig säger det en hel del så jag faktiskt har ganska så både tjockt och tungt hår. Kan väl beskrivas som lejonman ibland.. Eller något liknande. Inte en lejon pojke då, utan lejon håret.. Manen.. Inte mannen.. Ni fattade säkert från början, I know.. A.. Fick i alla fall mitt hår rejält sargat. Fy bubblan, första veckan var det som att schamponera svinto.. Uscha, aldrig mer bleka. Jag la ju i en annan färg efter blekningen, för jag kan inte gå med blekt hår, jag ser ut som en polsk hora.. I'm serious ni skulle skratta ihjäl er om ni såg'et. Jag passar absolut inte i ljust hår.

Och jag gjorde ett BRA impulsköp för en gångs skull, trodde nämligen inte att sådana existerade - Men ack så fel jag kan ha ibland. Sådana brukar ofta för mig sluta illa, men detta ångrade jag bara i några minuter. Nu är jag nöjd som fisken i vattnet. Så sött, ser dock gravid ut utan skärpet till, så därför är skärpet på tills jag verkligen ÄR gravid. Så bra med modet nu, för man kan använda det om man skulle bli tjock eller gravid också. Great. Och hur hemskt lät inte det då.. Uha! Och nu verkar inte uppladdning av bilden funka, so I'll show tomorrow..

Och det är så härligt att vara hemma här där pappa har en bra dator. Jag behöver inte USB-kabel för att tanka över bilder från mobil till dator. Bara till å ta ur minneskortet ut mobilen, flippa in det i datorn och fixa det som skall fixas. Enkelt, smidigt och inte ett dugg jobbigt. Bra finess, finns dock inte på min gammelman.. Tyvärr.. Men nu gjorde jag det bara sådär vips, för att kunna lägga ut lite bilder från min Tisdag. Nog för att jag glömde mobilen typ varje gång något hände, men ändå.. Jag uppdaterar bilder imorgon, för nu börjar det strejka här..

Blåsten ute kommer, om jag känner mig rätt, att ge mig sömnproblem. Rädda lilla Victoria sover ju ensam nu, och blåst kombinerat med det är inte bra. Uh.. Hoppas någon av katterna vill komma in och sova med mig. Skulle lindra. Men men.. I värsta fall hittar min lillasyster mig i sin fotände av sängen imorgonbitti, värre än så kan det nog inte behöva bli om modet skulle tryta. Jag vill ha min sambo tillbaka nu, och han kommer tack och lov i övermorgon!! Miss him like crazy ♥ Han är min ängel och mitt allt. Vad vore Victoria utan sin Joakim. Jag är med i min egen romantiska komedi. Lovely.

Nog om mig, nu ska vi sova gott folk.
Nattimedpuss!
Over and Out//

Himlans gött!

[17:08]

Ja än en gång är man fastetsad vid datorn. Vad är detta för en konstig kraft? Maten är på G, pommes frites och lövbit med mammas härliga sås. Åh, mumma! Magen är arg nu, så det är väl bra om maten är klar snart.. Jag saknar min älskling. Han ringde för ett tag sen, hade slutat jobbet. Känns skumt att inte vara ifrån varandra på typ ett helt år för att sedan vara borta från varandra flera dagar. Jag är löjlig jag vet, men det känns skumt hur som..

Mamma blir galen på att jag har datorn på matbordet - Fullt förståeligt. Hon har sagt åt mig typ 300 gånger nu, kanske dags att plocka undan. Jag är nog datanörd. Fast jag har inte rätt handfattning när jag skriver, enligt pappa. Skiter väl jag i, det går ju att skriva i alla fall :) Nu ska jag ge mig.. Maten är klar!!!!

Jag saknar Joakim!
Over and Out//

Nuså..

[14:24]

Ja ännu en dag hemma i Vika hos mammsen och pappsen.. Har inte gjort något alls än, jag är så otroligt inaktiv och så tycker jag synd om mig själv för att jag har ont i halsen. Har säkert streptokocker eller hur fasen det stavas.. Ont gör det, och jag har haft så här ett par veckor nu.. Men orka gå till läkare - Eh nej! Har suttit här och kollat upp andra bloggare som jag har tagit mig friheten att ta som kontakter. Jag vet ju vilka alla är och hälsar på dem när vi ses och så, är kul att ha lite folk att snoka hos :) Så här lite liv har jag.. Haha!

Jag och syster har suttit och kollat på typ tio tusen olika hästar. Det är så svåååååååårt att hitta någon. Skulle vara kul om någon var så pass billig att man skulle kunna köpa, men ack. Alla som Therese är minsta intresserade av ligger mellan 100.000 och 400.000.. Dressyr säger jag, och stor häst. Bläh! DYRT som satan. Men det kommer någon gång en som är den perfekta, I hope.. Och Cinzano saknas i stallet. Tomt utan våran big baby. Men han finns kvar ändå, i mitt och de andras hjärtan. Men gud så saknad han är..

image10

image11

Just nu är jag så megasugen på att resa. Jag vill verkligen åka till något soligt ställe och bara glassa omkring. Sola, bada, shoppa och bara mysa. Är så behövligt just nu, för nu är man trött på Aprilväder. Sol igår, snö idag. Jisses. Funderar på att kolla upp om USA är ett alternativ i höst typ 2 månader eller något. Inte ensam, aldrig i livet. Men Elin kanske. Vill i alla fall dit och dansa av mig lite, känns inte motiverande att betala 75.000 för DC i Stockholm. Jag har redan studielån för Falun, så det är inte speciellt motiverande med ÄNNU ett lån, och stort den här gången dessutom. En av mina lärare har dock lån på 500.000, men jag känner inte riktigt att jag vill ha lån på en halv miljon..

Man måste verkligen ha pengar för att ta sig någonstans, och det är så sjukt orättvis att jag inte har några pengar.. Hah, ego I know. Men vad fan. Tänk vad mycket enklare det skulle bli. Bygga stall åt syster, köpa ett hus och hund, bil till mamma och pappa, lägga pengar till Rädda Barnen och bli fadder och skänka pengar till forskning och djursjukhus. Jisses vad mycket mer man skulle kunna göra.. Och köpa.. Men men, man är ingen moviestar, så är det bara.

Min hals vill jag skära av, vill inte ha ont mer nu. Ska dricka varmt tills det släpper, för jag blir galen! Vill kunna rida ju.. Red igår och i förrgår. Norton är ju megapigg och tycker det är kul bara man borstar honom. Men igår tvärvägrade han att gå med mig PÅ ryggen, så jag fick hoppa av och gå bredvid istället. Skithäst - Men han är så söt så man förlåter honom direkt ändå.. 

Jag ska nog bli journalist, för jag skriver så mycket. Ordbajsar hela tiden. Jisses, vad fan pratar jag om egentligen? Vet inte riktigt. Men jag får väl ut något av detta till slut i alla fall. Om inte annat så finns det säkert någon stackars sate som läser allt skit. Tacka för det gör jag och bockar.. Min familj vet ju knappt vad blogg är, så dem kan jag ju inte uppdatera mitt liv för. Men någon läser, det vet jag. Men jag skriver nog lite för långt egentligen.. Känns inte så inspirerande att läsa allt detta, det blir väl jobbigt innan man läst hälften.

Over and Out//

Underbara dag.

[14:02]

Sitter inne, och har gjort det hela dagen, trots detta väder. Det är kallt ute, men solen tittar ständigt fram. Jag och syster har suttit och kollat in lite hästar för eventuella köp. Jag börjar bli sugen igen, och det är spännande.. Jag tror till och med att jag faktiskt vill hålla på med djur hellre än något annat.

Nu är maten snart klar, och jag ska tydligen duka. Och Jocke åker till Falun idag, han ska hem och jobba till Fredag. Sen kommer han hit igen, min älskling :) Jag har ju lov, så det känns som att jag lika gärna kan vara här och rida hästen och vara social med min övriga familj medans jag har tid. Sen nästa vecka är det dags för den hemska verkligheten igen.. Nu är jag inge sugen alls på att dansa. Jag måste få tillbaka sugen.. Uha.

Hoppas på roadtrip idag, skulle vara skönt att få ut och åka litegrann. Mina tankar är snurriga just nu, men jag älskar livet!

Over and Out//

Nä nu jävlar!

[10:32]

Nu blir jag sur. Har suttit och skrivit ett bra tag, och så ska jag förhandsvisa, och så försvinner allt. Fnurra på tråden mellan mig och blogg.se vill jag lova. Men skit samma. Jag vill ju verkligen sitta och skriva om allt, IGEN..

Här sitter jag, sjukling. Kan inte dansa, feber och muskelinflammation. Det är jag less på, alla dessa skador som man kan få av att dansa. Helt absurt. Men vad fan. Jag är ju inte död i alla fall! Och tiden på dansarutbildningen rullar på. Snart har jag gått där i ett år, och jag vill inte att tiden ska ta slut. Inte nu. Nu börjar det ju hända riktigt stora saker. Saker som man inte vill vara utan! Nu måste man söka sig vidare ut i landet/världen.. Kan inte klassen och alla lärarna följa med mig då? Jag gillar ju det här.. Jag vill inte vara utan dem.. Bästa dansklassen jag har gått i någonsin. Alla är UNDERBARA!

     

Ja, nu måste jag bara säga att alla osm inte testat Scrapbooking måste testa det! Det är som att vara back in lekis när man var 6 år. Klippa, klistra och knep knåp.. Hur mysigt som helst. Min brorsas fru, Monica, hon är king på det. Det blir verkligen hur snyggt som helst. Ska lägga upp bild på något hon gjort sen när jag har en bild. Man blir så imponerad! Jag försöker att bli bra, men det krävs heltidsarbete i ett par år trot jag. Men det går framåt i alla fall. Nu blir det inte riktigt lika snett som första gången, men gud så mycket missar man gör som är så uppenbara egentligen.. Jaja..

Nu ska jag äta lite frukost. Magen tjuter. Sen måste jag nog sätta mig och scrappa lite innan jag måste börja packa. För idag åker vi på hemfärd till Mora. Efterlängtat!! Jag längtar efter mamma och pappa nu faktiskt. Mammas mat. MUMS! Djuren, syskonen, och Leffe då (storsysters sambo).. Nu vill jag hem!

Det finns dagar av lycka, dagar av gråt, det finns stunder man delar med sin vän.
Men emellanåt, på min vilsna stråt, flyger tankarna hemåt igen..

Nu är det dags för mat och packning och scrappning en stund. Sen måste jag diska och dammsuga lite. Vattna blommorna får jag inte glömma, för det gör jag jämt annars. Det resulterar i att vi har en del rätt törstiga växter när vi kommer tillbaks igen. Och då har också hälften behövt hjärt/lungräddning..

Over and Out//

hits