Kasst

[15:33]

Ja nu är det en timma kvar till jobb. Jag orkar egentligen inte alls med massa hungriga barn och griniga människor, men nu är det ju Kim och Micke som håller i skiftet. Då kan jag faktiskt stå ut ett par timmar.

Kollar på sjunde himlen. Kan ju inte finnas så många program som är sämre. Det är så sockersött att man blir alldeles kladdig.. Som Ahlgrens Bilar-glassen på Mc Donalds. Alldeles för söt.

Over and Out//

Argheten själv

[12:31]

Stod och gräddade pannkakor fram till sena kvällen igår. Grejen är den, att jag gör ett recept för ca tio ungar, och stekpannan är i miniatyrformat. Nästan så man kan kalla det för plättar faktiskt.. Hm, det har jag inte tänkt på. Det kanske är meningen att man ska göra plättar i den i fortsättningen? Nä, det är faktiskt bara en mycket liten stekpanna. Man är ju måttligt trött efter den trettiofjärde jävla ägg-mjöl-mjölk-salt-smör-kakan, och ser ner i bunken och finner att halva pannkakssmeten är kvar. Jahopp, då var det bara att grädda trettiofyra smålortar till då. I-landsproblem AB. Finns ju faktiskt ungar som aldrig någonsin ätit en pannkaka..

Inatt hade vi samma problem, dunkadunkamusik a la jamaica (fast på något udda språk) och sömnbristen blev ett faktum. Jag är arg. De fattar uppenbarligen inte att man sover, i normalt fall, vid två en Onsdagnatt.. Så jag ska nog ta Joels förslag och gå upp och träna lite steppdans, på deras fönsterplåt. Det låter högt och är nog ganska irriterande. Hur den plåten ska hålla för mig är ett senare problem!

Over and Out//

You don't even try no more

[11:25]

Snuvig, trött, rufsig i håret. Med halvt rödsprängda ögon sätter jag mig instinktivt framför datorn och börjar plita ner mitt liv i bokstäver. Är det inte lite patetiskt? Vad är det som är lockande med att lägga ut en dagbok över nätet där alla kan läsa den? 

Hur som helst, det finns en till i Sverige som heter exakt samma namn som jag. Till och med andranamnet stämmer överens med mitt, lite spooy faktiskt. Man undrar ju hur sjutton det gick till. Skulle vara ännu mer spooky om hon var lika gammal, eller född på samma dag.. Hm.. Ja, man undrar ju fortfarande hur fan jag lyckades födas på min storasysters födelsedag, och hur en av alla våra kusiner i sin tur kunde bli född på vår födelsedag. Hur kunde det bli så att min lillasyster och vår kusin skulle födas på exakt samma dag, samma år? Snacka om att träffa rätt..

Ja livet är fyllt av mysterier, det är ett som är säkert..
Over and Out//

Två dagar senare

[11:59]

Jag har fortfarande inte tagit igen sömnen sedan jobbpassen i Lördags-Söndags. Helt slutkörd. Sover halva dagarna känns det som. Hoppas att jag efter denna natts sömn blir bättre på att gå upp tidigt.

Inatt var jag och Jocke upp klockan två och bankade på en grannes dörr. Fullt ös, spelade nå kass jamaicainfluerad skit som gjorde mig vansinnig. Klockan TVÅ på natten, på väg att bli Tisdag. Hur fan tänker man då?! Nä, det är säkert ingen som vill sova, alla är nog uppe och festar själva den tiden på dygnet. USCH! Jag tänker ringa Kopparstaden och klaga, för det är faktiskt inte första gången..

Over and Out//

Sova säng..

[06:10]

Nu ska jag ta mig lite välförtjänt sömn. Kom hem för ca en halvtimma sen. Stängde idag trots att jag skulle sluta tre. Jag och Marica cycklade hem också. Nä, jag är så trött att jag inte vet vad jag skriver..

Återkommer!
Over and Out//

I just want it to be over

[07:27]

MÖRDARHELG. Vad fan, hur kan man äta på samma ställe mer än en gång om dagen? Vi var med om fenomenet tiotusen gånger igår. Total kaos. Konstant kö från klockan tolv till klockan åtta. Shit. Idag blir det antagligen ännu värre. Dessutom jobbar jag 12-17 OCH 20-03. Jag kommer inte orka gå imorgon när jag jobbar 10-16.

EMD och Sanna Nielsen var här igår. Jocke missade EMD, han grät sig till sömns inatt. Totalt krossad - Eller inte. Ironin kanske lyser igenom för er som känner honom. Han var inte ett dugg ledsen, tvärtom. Med de var faktiskt bra. Och lika. Alla hade nog likadana kläder, det var väl lite B kanske.. Lite som ett jazzdansnummer liksom. Äh, jag orkar inte reflektera över det mer. Nu måste jag kasta mig in i duschen så jag hinner med allt. Idag är det ju DANSA av som gäller :D

11:00 vid stora scenen på torget, RIX FM-scenen. Kom dit ni som har tid och ork.
Over and Out//

Segskalle

[22:29]

Gud vad jag har ont i mina fötter. Och i öronen. Eurovision Song Contest är ju inte någon höjdare i år direkt. Är inte imponerad av en enda låt.. Eller, imponerad blir man väl nästan aldrig i liknande sammanhang nu för tiden. Inte så stora i alla fall. De bästa sångerna sjungs oftast i skuggan av de " stora" artisterna.

Helgen kommer bli spännande. Jobbar 11-20 imorgon, 12-17 och 20-03 Lördag och 10-16 på Söndag. Skoj. Jag kommer troligtvis ha påsar under ögonen som liknar hösäckar på Måndag.. Jag får i alla fall jobba med Marica litegranna, vilket gör det hela SÅ mycket enklare att uthärda. Vi får liksom stötta varandra, helt enkelt. Jag får det bara långtråkigt, medan hon har en kåt karl efter sig halva dagarna. Kan inte vara lätt..

Oo, oo.. Jag måste ju bara tipsa om en glass som ni bara måste testa, nu när vi ändå snackar McD, Chocolate Dream. Som de säger på John Tucker Must Die: chocolate covered in chocolate. Måste vara allas dröm. I alla fall Victorias dröm. Testa, den är kanongod.

Gud, jag gör Mc Donalds-reklam på min blogg, jag borde skärpa mig..

Det är nog bäst att man sover så man orkar med allt ståhej. Är ju Falukalaset. Wihoo, eller något. Jag har aldrig riktigt fattat grejen, aldrig varit där nere och kollar. Det känns liksom som en sån där fjortisgrej som man hade för sig, att man sprang omkring på "festival" och tyckte man hade kul bland kaskadspyor och fullgubbar. Nä, tacka vet jag en skål med chips och lite vin i glada vänners sällskap, en bra film och någon att kramas med.


Over and Out//

Living is easy?

[09:14]

Ännu en dag att tillbringa bland hungriga barn, stekfett och stressade medarbetare. Visst har jag väl ett underbart jobb?

Har dansföreställning på Lördag, så det innebär träning ikväll. Orkar jag? Ja, när min skiftledare nyss ringde och frågade om jag kunde stanna längre på jobbet så orkar jag verkligen. Känns som att jag hellre fördriver tiden med att dansa när jag har haft ett lunchpass som innebär första hjälpen.

Over and Out//

Leva lätt

[12:48]

Dags för jobb idag, stängning. Kul att jobba till halv ett en Onsdagskväll. Jag frågar mig också vem fan det är som går ut och handlar hamburgare klockan tolv mitt i veckan? Visserligen är det ju Onsdag, det kan vara mycket folk ute, men vad fan...

Har sån svacka vad gäller motivation till att hålla mina matrutiner. Helst av allt vill jag vakna och äta choklad, gå på lunch - choklad, lite midag - choklad, och kanske ett kvällsmål innehållade choklad. Så illa är det just nu. Fast, skulle jag göra så en dag så skulle jag antagligen fatta hur äckligt det är...

Ja min beachkropp 2008 måste verkligen komma igång nu. Jag vill inte gå på stranden som en hög gelé, utan som den vältränade dansare jag kan vara.. Fan också. Marica, hjälp mig!

Over and Out//

Ledig

[13:19]

Ja, när man är ledig så går man i viloläge, sover länge och latar framför tvn. Det är precis vad jag har gjort. Ska träna dans senare ikväll, that's it, inget annat.. Kanske träffas lite med en arbetskamrat från McD. Annars är jag officiellt i framstupa viloläge..

Over and Out//

Uttrycket Dödens trött får ny innebörd

[09:35]

Ja, om jag sa att jag var trött igår så är det inget mot hur jag är idag. Det syns till och med på mig hur trött jag är. Ser alldeles grå ut i ansiktet. Ska nu jobba om tjugofem minuter och fram till halv fyra. Tack och lov är det roliga människor jag har att göra med hela dagen, så jag kommer nog överleva.. Tror jag..

Over and Out//

Dödens trött

[22:33]

Börjar snart jobba, andra passet idag. Började nio imorse och körde fram till fyra. Jättekul pass, mycket trevligt folk ute som ville ha mat, bästa skiftledarna och jättehärlig stämning bland oss arbetare. Nu kör jag som sagt mitt andra pass för dagen, 00-03. Kul är ju det, att Marica jobbar nästan samtidigt, vilket gör det hela lite roligare liksom :) Imorgon börjar jag 10.. Vet inte hur jag ska orka, men tack och lov kör Kim och Micke skift, med dem har man aldrig tråkigt..

Apropå något helt annat. Hur kan det snöa som det gör? När det har varit så himla varmt senaste veckan. Det är ju bra underligt. Nu blir det väl dåligt bärår eftersom alla stackars kryp antagligen hinner frysa ihjäl innan de hinner hjälpa blommorna på traven. Det är askallt och det är snö på marken. Ironiskt nog så hade man studentbalen i Mora idag. Där var det två decimeter snö på marken. Det var ju värre än de två studentbaler jag gått på. Första balen, min egen, var det lite halvmulet. Hade världens vackraste klänning på mig, så det gjorde liksom inte så mycket. Andra gången, på Jockes bal, så blåste det så förbaskat kallt. Jag höll på att avlida av köldchock, det ser man på nästan alla korten som knäpptes. Men idag har tagit priset. Kan inte tänka mig vad tråkigt det måste bli med ett balkort där det snöar..

Over and Out//

Egentligen - Varför?

[18:07]

Har diskuterat, debattrat och reflekterat i dag i hop med min svägerska. Ja, jag får nog erkänna det: Jag har ett stort hjärta. För stort, om jag får säga det själv. Jag bryr mig för mycket om precis allting. Det funkar inte i längden..

Jag ska vara enormt glad att jag överlever vardagen. Att mina nära och kära överlever vardagen. Fan, så mycket sjukt det finns runt omkring. Jag blir mörkrädd över det enorma hat som ligger som en bubbla över hela samhället.

Jag blir ledsen över att det verkar smått omöjligt för mina barn att få samma underbara uppväxt som jag hade. Varför ska det hela accelerera så fort att allt hemskt till slut får världen att utplåna sig själv?

Over and Out//

Are you ready to rumble?

[11:11]

Har jobbat alla dagar denna vecka hittills. Skulle ha min lediga dag idag och imorgon. Men snälla jag ställer upp och jobbar idag ändå. Hu hu. Jag är så dum som inte säger nej. Så, min enda lediga dag är imorgon, sen är det fullt upp hela helgen. Jobbar till och med dubbelpass på Lördagen. Nästa vecka blir minst lika hektisk. Men pengar blir det ju, tack och lov..

Ska lata mig hela förmiddagen idag, sen ska jag laga lite mat, städa lite och sen bär det av till jobbet vid 15:00. Blir kvar där till 20:00, sen ska jag glo på tv ikväll som jag inte lyckats med alls denna vecka.

Over and Out//

Dagens Outfit.. Eller inte..

[12:38]

Kollade på blogg.se. Nästan alla inlägg som postats har rubriken Dages Outfit. Förstår inte riktigt grejen. Men, har man snygga kläder så är det väl en helt okey grej att göra. Men att bara på måfå fotografera sig själv i de mest bisarra poser gör ju hela grejen mest underlig..

Idag har jag träningsvärk i rumpan, vaderna och benen. Min och Maricas promenix igår på ca 50 minuter i raskt tempo gjorde med andra ord susen. Jag ska nu officiellt börja med beachkroppen 2008. Nu ska jag äta frukt och god mat istället för fett och socker. Hur länge tror ni jag orkar? Jag är liksom Sockerberoendet AB och har väldigt svårt för att låta bli allt gott. Men nu jävlar. Jag ska dessutom införskaffa mig ett gymkort av något slag, så att jag kan träna upp alla muskler som lagts på hyllan.

Over and Out//

Promenad i vårvindarna

[11:54]

Sitter här, tittar på Tradera, äter en äcklig Gorbys pirog, kliar mig i naveln och plottrar ner massa onödigheter. Man kan väl inte annat än avundas alla dem som faktiskt gör något vettigt.. Jag kommer snart att vara vettig och gå ut på promenad med Marica. Hon börjar jobba tre, jag börjar jobba fem. Då är det behövligt med en promenad, jag vill ju inte rulla in på dansstudion i höst.

Har varit på arbetsintervju idag. Avslöjar inga smaskiga detaljer, bara det faktum att jag vill jobba så jag kan ha pengar kvar på kontot två dagar efter betalardagen..

Jag har hittat en katt. Jag har till och med råd att köpa denna katt. Jag tror faktiskt att jag kommer bli kattmamma inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag vill ha katten, NU!!

Over and Out/

Det här med Tradera

[21:43]

Helt slut efter dagens bravader. Har jobbat ett par timmar som kändes som en evighet, har släpat björkris hit och dit, har knappt ätit något nyttigt alls, har passat Oliver tills benen var så fulla av mjölksyra att jag knappt kunde stå upprätt och är nu helt fast i Traderadjungeln. Jag har inget liv...

Team Cans vann Körslaget, vilket ju är alldeles strålande då jag är från Mora och kände halva kören. Eller, tja.. Jag vet i alla fall vilka de flesta är. Har sjungit i samma kör som ett par stycken till och med. Bästa kören vann, helt klart. Nu ska jag inte recensera mer, vill inte verka märkvärdig liksom..

Gårdagen tillbringades hos min kusin och hennes man, plus två av deras bekanta. Extremt trevlig kväll, och jag vill göra det om och om igen. Så kul att äntligen se hur de bor, vilket var sjukt fint, och det var så underbart att träffa dem igen efter ett ganska så långt uppehåll. Hoppas det händer snart igen!

Nu ska jag bada, äta något litet och sen sova för att orka med att jobba i lunchruschen, aka Happy Meal-hour. Jag har skrivit det mest konstiga inlägg av dem alla, nothing makes sense när jag snabbläser igenom det.. Strunt samma, jag är trött!!

Over and Out//

Han kommer med solsken

[15:54]

Ja som jag skrev i tidigare inlägg så undrar man ju var Maj och Juni har tagit vägen. Har setat ute på balkongen och solat ett tag. Håller på att dö av värmeslag, plus att jag kommer få träningsvärk av alla rivstarter jag gjort efter att ha upptäckt att en envis geting försökt äta upp mig..

Jag har fått mina fräknar tillbaka, och jag gillar dem. Lite brunare nyans på kroppen, och trots detta så är jag jävligt vit.. Eller snarare... Jag är av någon anledning inte blek som till exempel min käre sambo är, min hud går i lite mer gulton. Eller, det ser så ut om man jämför. Riktigt konstigt. Kanske har drabbats av gulsot, vem vet..

Ska till kusin Jeanette med man om två timmar och grilla. Kommer bli riktigt trevligt. Måste bara se till att hitta dit först. Jag är inte Sveriges svar på Tina Törner direkt.. För att ni ska slippa fundera på vad jag menar: Jag är en sjuhelsikes dålig kartläsare..

Over and Out//

Shake it like a pompom

[13:12]

Jag vill ha hund. Jag vill ha hund. Någon som vill ge mig en hund? En Rottweiler tack..

Nu ska jag ta röven och sätta den i bilen och åka ner till Pappersvinden så jag hinner det innan svärmor är här. Känner mig somrig, håret ligger som det ska, jag ser inte allt för trött ut och jag har sköna skor.

En minut senare..

Fan vad jag hatar den jävel som röker nedanför oss. Man kan inte ha balkongdörren öppen, för det luktar ju så förbannat äckligt.. Kul att inte kunna ha balkongdörrn öppen alls i sommar utan att bli rökförgiftad på köpet.

Over and Out//

With you..

[11:53]

Är det redan Juli? Solen värmer, fåglarna slutar inte sjunga oavsett tidpunkt på dygnet, det luktar sommar, man kan gå i kjol utan att frysa, man har härliga sommarkänslor i kroppen och vill bada.. Har vi hoppat över Maj och Juni? Isåfall har jag och Jocke varit tillsammans i tre år för några dagar sen. Då har jag alltså missat våran dag. Snälla, berätta för mig varför vi har hoppat över Maj och Juni...

Idag ska jag ner till Pappersvinden och inhandla grejer till svärmor. Sen ska vi åka till Ikea. Jag kommer att vilja vara kvar hela kvällen. Är det typsikt tjejigt, att gilla att gå omkring på Ikea i timmar och bara titta på allt?

För övrigt så är jag kass på att uppdatera här, men det verkar inte göra så mycket. Har inte så jäkla många läsare ändå, men de få jag har, är jag självklart rädd om! Hur som helst så skyller jag på mycket jobb. Nu jäklar smäller det till minsann, nu har jag mer än 95 timmar schemalagd tid på McD, och det är positivt vill jag lova..

Dansa, dansa, dansa, dansa. Jag vill dansa nu. Veckans låt är den självklara Chris Brown - With You. Jag kan inte låta bli att dansa lyrisk hiphop när jag hör den.. MUMS!

Over and Out//

bra passning..

[21:21]

Ja jag säger då det.. Jag är helt snurrig i bollen av allt hattande hit och dit. Ena dagen är det 10 timmar på Donken, andra dagen är det 8 timmar dans. Vilket härligt liv jag lever!

Nu har dansterminen gjort sitt, och då tar fler timmar på Donken vid. Nu är jag uppe i 50-75 procents jobb istället för några timmar i veckan. Riktigt skönt och det kommer verkligen märkas i plånboken om två månader. Idag har jag haft världens bästa pass. Riktigt härliga jobbarkompisar, härligt flow i allt vi gjort och herregud vad vi har skrattat. Jag har inte haft en lugn stund. Kim, som har haft sjukt mycket överskottsenergi, har tjyvnypit mig på baksidan av överarmen varenda gång jag har tittat bort och slappnat av. Ni vet, där det gör ont bara man får minsta tag i huden, vid tricepsområdet. Det slutade med att man fick lov att inta krigsposition så fort han dök upp i närheten. Han har sjungit på Mora Träsk-låtar, skrattat och flummat så mycket att jag inte kunnat stå av allt skrattande. Tillsammans med Emelie, Linn, Ali, Faruk, Filippe, Micke, Kim och Ella-Marie har jag haft tidernas roligaste arbetspass. Herregud, vad jag gillar dessa arbetskamrater!!!

Over and Out//

Trött

[00:00]

Min hjärna.. Jag tror den har smält sönder. Har varit två ytterst krävande, men roliga, dagar. Började med koreografin till Open Jam:et, som vi ska vara med på om mindre än 48 timmar, igår. Träna, träna, träna är mitt och Maricas motto, förutom galgen, kanin och Lucky Luke.. Interna grejer, ni skulle aldrig fatta ;)

Jobbade valborgsnatten. Sjukt mycket folk, mest 14-åringar och massa nötter. En kille kallade min jobbarkompis hjärtat hela tiden under sin beställning, hade lust att sparka honom i röven då jag tycker det ordet är ett av de mest nedlåtande ord man kan använda om man inte känner en person som man kallar det för.. När jag kom hem runt fem på Torsdagsmorgon så var jag pisseblöt pga att jag fick stå i disken och spruta vatten överallt. Mest kom allt på mig, tydligen..

Jag vet inte ens vad jag skriver, blir så osammanhängande av att hjärnan har stängt av sig själv. Så nu tackar jag för mig för denna gång, packar ihop kappsäcken, sätter hjärnan i viloläge och sover ett tag. Imorgon är det jobb igen , plus massor av dansträning inför lördagen!

Over and Out//


hits