Dans i Finland

[16:34]

Tror att jag skriver finsk tid, men ag har inte mobilen här så jag vet inte riktigt. Vet i alla fall att det fortfarande är satans så vamt här. Det var ungefär 26 grader varmt i danssalarna som vi har dansat i idag, helt galet. Jag trodde att vi skulle brinna upp ett tag, men det gjorde vi inte. Thank God..

Nu ska vi ut på guidad tur i Åbo snart, vid 17. Vet inte om man ska vara speciellt upprymd över tanken på att sitta i en buss i jag vet inte hur länge i svettiga träningskläder. Och när jag säger svettiga här i Finland å menar jag alltså genomblöta, för det är dem, inifrån och ut. Blähä.. Det enda bra med det faktum att vi nästan har bastat istället för att ha dansat är att man blir väldigt mjuk och flexibel, och det är bra när man stretchar.

Ska har en liten föreställning på Torsdag inför massa folk i stora danssalen här på skolan, är inte just nu speciellt glad över det då mina minnen från en föreställning i Oktober inte är så där jättestrålande. Just nu ser det mesta alltså skit ut. Men men, det ordnar sig nog i sinom tid.. Innan Torsdag I hope..

Det är sjukt varmt här alltså, rena medelhavsvärmen med sjukt hög luftfuktighet. Nästan lite tokigt. Helt annorlunda i Sverige kan jag ju säga. Det här är liksom.. Ehm.. Bara så jävla varmt och klibbigt..

Nu dags för choklad och vatten tror jag, annars dör jag - På riktigt!

Over and Out//

I Finland

[09:38]

Sitter i ett bibliotek på en skola i Finland, Åbo närmare bestämt. KLockan går ju en timme före här, så egentligen är klockan alltså 08:38. Vi är liksom i grannlandet.. Skum känsla med tanke på att luftfuktigheten är så jävla hög att det känns som att vara i Japan.. Gah, så jävla varmt, jag dör. Snart blir det dans, folkdans närmare bestämt, i en av danssalarna här. Det håller vi på med fram till 16:00, sen blir det en guidad tur runt Åbo vid 17. Har inte ett klädesplagg med mig hit, alla kläder ligger i bussen, och vi ska ha folkdans hela dagen. Svettigt med andra ord, och jag har inte ombyte.. Stackars alla de andra i bussen säger jag bara.

Hade hemlängtan redan i Stockholm, och jag är INTE sugen på att åka färja tillbaka, med tanke på att vi åkte "den roliga" båten, och vi ska åka en tråkigare på vägen hem. Det enda som var kul på båten var buffén. Säger alltså en hel del. Fy fan! Tråkigare får man leta efter..

Saknar alla där hemma, saknar min karl. Vill hem och krama och pussa på honom, sova bredvid honom så man kan sova ordentligt.. Vill bara hem nu faktiskt!

Over and Out//

Mors dag och avresa till Finland

[13:12]

Underbar helg. Har varit hem till Maria, Erik och Oliver. Har åkt hem till Mora och lämnat Mors Dags present till mamma och svärmor och sen har vi tillbringat senaste dygnet hos Micke, Monica och Amberle. Hur mysigt som helst. Ville inte åka hem. Tack för en underbart trevlig kväll, morgon och förmiddag :) Ni är bäst!

Nu ska jag panikpacka. Måste hinna duscha också. Pjuh, nu har jag bråttom. Ska till Finland imorgon, avresa till Sthlm idag för att sova över där och åka vidare till grannen imorgon. Nu måste jag alltså börja.. Jag ska då ha en trevlig vecka och jag hoppas verkligen att ni tänker ha det med. Kommer att sakna min älskling bara, men vi ses snart igen!

Over and Out//

Ljuva helg!

[15:44]

Ja nu är det helg - Igen. Helt galet. Dagarna går fortare och fortare. Givetvis är det så för att det snart är sommar, och för att någon vill göra livet surt för mig så då går de dagarna uppenbart mycket fortare än vinterdagarna. Vad har jag gjort fel i ett tidigare liv? Jag tror bestämt att jag måste flytta till ett ställe där det är sommar året om..

Var på scrapträff igår. Jätteskoj som alltid. Saknades bara en liten Amberle. Men henne hoppas jag att få se idag. Det var i alla fall en rolig kväll lång kväll också by the way. Var där.. ehum.. länge.. Nåväl..

Nu har jag precis duschat av mig massa äcklig danssvett. Fräter fan på kroppen det där. Kan inte vara hälsosamt. Idag har vi dansat massa folkdans faktiskt. Hur kul som helst. Dansade ungerska danssteg, kadrilj och så hade vi lite improvisation på slutet. Mycket intressant. Dagen i övrigt har varit TUNG som bly. På baletten imorse kunde jag bara skratta åt mina disktrasor till fötter och ben. Lydde inte mig för fem öre.. Uha!

Åker till Stockholm på Söndag och vidare till Finland på Måndag och sen hemfärd på Fredag igen, så troligtvis inget skrivande här då tyvärr. Ska ha en rolig vecka med folkdansworkshops med kända finländska folkdansare, träffa massa dansare från Finland och åka Finlandsfärja som jag aldrig har gjort. Ser fram emot frukostbuffén på båten faktiskt! Och allt godis som jag kommer att köpa på båten :) Mohaha..

Nu ska väl bara J ta och komma hem, sen ska vi dra till Kniva. Jag ska scrappa en grej till mor min, J ska bygga altan. Kul är det med hobbies :)

Dagens "Vill Ha":

image63

Över and ut//

Saker

[23:26]

Nu borde jag verkligen gå och duscha för att sen krypa ner hos min karl och sova en blund tills jag måste vakna igen och gå upp för att sen kuta till skolan och dansa balett och nutida hela dagen. Efter skola är det scrapträff, ser fram emot som bara den.. Vill ha scrapträff NU, NU, NU!

Har hittat fler saker som jag skulle vilja ha. Hittade en till mini wood stamp, fast med olika symboler. Hur söt som helst!

image55


Skulle vara perfekt att ha, inte för att jag har så mycket nytta av en kaninstämpel eller ett plåster, men ändå.. Fanns massa annat gulligt som man faktiskt kan ha nytta av! Och jag hittade papper som är hur snyggt som helst. White Flourish och Black Flourish heter papperet. Hittade även cardstock som var så där härligt blommigt, Flourish Impressions hette det. Me like!



Nu ska jag duscha, sen blir det sova! Godnatt och sov gott - För det ska jag bannemig göra. Scrappa lugnt!

Over and Out//




Stämplar

[22:18]

Okey, nu vet jag att jag nästintill spammar, men nu hittade jag något som JAG VILL HA! Lösningen på problemen, med att man inte har en Cuttlebug eller Squeeze eller liknande som man kan stansa ut bokstäver med, är Mini Wood Stamps, A-Z.. Ska ju rådfråga Monica såklart, om vad hon tycker om produkten och om det verkligen är så bra som jag hoppas på. Sen vet jag inte engentligen alls vilka ord som jag använder som ska sitta var, men jag tyckte meningen om Squeezen och det där lät rätt bra faktiskt, återstår att se om jag fattar vad jag menar.. Eller fattar var orden betyder.. Eller.. Ja..

image54
Adresen till Pappersvinden är
www.pappersvinden.se, eftersom att länken inte verkar funka i mitt tidigare inlägg! Jag vet i alla fall att jag tror att jag skulle behöva sådana där små ministämplar. Hmpf.. Kanske räcker med att man säger ministämplar, man fattar säkert redan att de är små.. Virrpanna! Är, i alla fall, säkert megasvårt, för mig som inte är så insatt i det där med stämpling, att faktiskt få det snyggt. Men man kan väl lära sig, I guess..

Over and Out//

Scrapbooking

[21:55]

Denna härliga kollektion pryder baksidan av Craft Life & Home spring 07 tidningen, och jag skulle verkligen inte tacka nej till att ha det så här färgit och tokigt sött på skrivbordet. Inte för att jag egentligen har något sådant, men om jag hade haft ett skulle jag bannemig vilja att det var prytt med dessa saker! Kvällens hetaste enligt mig, helt klart..

image52

Och nu när det ändå är Mors Dag på Söndag, varför inte ta och scrappa en liten söt presentask att lägga något sött i. Kanske godis, kanske ett smycke, vad vet jag. Man kan ju även ta och göra en bukett med blommor för att försäkra sig om att de faktiskt håller sig i mer än en dag. Det jag vet är att mammorna där ute skulle smälta som glass i micron om de fick ett sånt här kit av en omtänksam dotter/son. Jag skulle då inte tacka nej till att få något sådant, om jag hade haft barn då vill säga..

image53

Helt gudomligt fint. Åh nu vill jag bara sätta mig ner och scrappa, scrappa, scrappa. Ska på kurs imorgon, då ska vi göra en liten ask där man kan lägga godis eller dylikt i. And guess what? Jo mamma ska få den :) Besök
Pappersvinden för lite shopping eller något, finns webshop nämligen. Värt är det att besöka butiken in real life, ännu bättre.. Trevligt folk, gullig butik och framför allt tokigt mycket saker som man blir besatt av att ha!

Over and Out//

Scrapping och mat

[19:50]

Har varit på Pappersvinden och inhandlat lite grejs som jag kände att jag behövde.. Egentligen behövde jag nog bara Diamond Glaze, men det blev typ massa papper och sånt också. Dessutom har de fått in massa nya papper som jag ska köpa när jag får pengar på Fredag. Mohaha! Gottigotti alltså. Gå in och kika om ni har vägarna förbi, definitivt att rekommendera..

Nu ska vi ta och käka lite mat, är hungrig som bara den. Ingen gourmetmat direkt, men gott :) Så det får la duga tills man blir miljonär och kan köpa vad som.. Den dagen lär dock dröja om jag får gissa rätt.

Nya hästen kommer troligtvis på Fredag, spännande, spännande!

Over and Out//


Sen uppvakning

[11:23]

Typ nyss uppvaknad. Usch, jag hatar att sova bort förmiddagen, för då går resten så jäkla fort. Och det gillar jag inte. Jag skulle ju hinna städa och plocka i ordning. Ska till Pappersvinden och köpa lite grejs. Har bara 200 kr på kontot, men då får de gå till scrapsaker! Ska ner på stan och köpa något på Apoteket åt Jocke också, vill sola.. Gah, jag kommer inte ens hinna med två av dessa saker!

Ikväll är det kurs på Pappersvinden också, vill dit. Var ute i Sågmyra hela kvällen igår, jättetrevligt och vi hann till och med scrappa litegranna. Eller.. Ja... I alla fall Monica... Jag satt mest och pillade på  mitt minialbum som jag fortfarande bara hunnit med två sidor i.. Jag är seg som en snigel, jag vet.. Ska försöka hinna med det idag också, scrapping alltså. Återstår att se om det blir av, för jag antar med min takt att det inte kommer att hinnas med.. Men jag måste nästan hinna lite i alla fall. Eller.. Jaja..

 
Mums för lite gott att dricka. Kanske ska göra något sådanthär sen.. :)

Dagens låttips: Jason Mraz - You And I Both

Jag vet att jag tjatar som en galning om denne artist, men i mina öron är han helt fantastiskt duktig sångare, tilltalar mig som bara den. Återstår att se om jag är den enda som tycker så. Han kommer ju till Peace & Love i sommar, för er nyfikna. Hade velat se honom live, men så blir det väl inte I guess..

Over and Out//

Mot Sågmyra

[17:22]

J är hemma nu, skönt att inte vara själv här. Så tråkigt att vara helt ensam hemma. Min käre bror ringde för ett tag sen, och vi ska ut till Sågmyra och käka lite och så ikväll. Mys, mys :) Blev så glad när han ringde och frågade!!! Skulle ev. ta med scrapkittet så jag och Monica kanske kan sätta oss och pilla lite med det. Så jag måste nästan till Pappersvinden och köpa lite papper, har typ inget att scrappa med, förutom det jag fick med albumet som visserligen är typ 50 000 olika papper. Men jag hade velat ha något annat mönster än det som tillhörde albumet.

Har förresten knäppt kort på lite layouts som jag gjort, ska lägga upp dem här senare. Nu ska vi göra oss klara och åka förbi affären en sväng när J har duschat klart..

Was it you who spoked the words that
things would happen but not to me
All things are gonna happen naturally
Taking your advice
and I'm looking on the bright side

Over and Out//

Jason Mraz

[15:43]

Har äntligen börjat städat lite i lägenheten. Främst har jag diskat, berget har tack och lov nu minskat.. Har lite kvar dock, tänkte bara ta en liten paus och sätta mig här en sväng till. Måste även plocka ihop i vårat skrotupplag till vardagsrum.. Pjuh..

Har lyssnat på Jason Mraz ända sen jag började plocka och diska, och han är så jävla bra. Han kommer till Peace And Love-festivalen och jag är i Sthlm den veckan och dansar på Summercamp. BAJS! Jag vill ju se honom. Han kanske spelar på Lördagen under den veckan, och då är vi ju hemma igen. Men i vilket fall som helst så har jag nog inte råd med tanke på att det kostar 550 spänn för en dag. Rena rama rånet. Men men.. Får helt enkelt nöja mig med honom i högtalarna for now..

Han är hur som helst helt otroligt skön att lyssna på. Precis min stil på musik. Inte alla låtar, men många. Mums. En ny artist på min top tio lista till sommaren och allt, suveränt! Ska fortsätta att lyssna vidare på honom nu. Kan spela I'm Yours och You And I Both hur mycket som helst just nu, för det är ju så jäkla braaaaa!!!

Här är några låtar som jag rekommenderar för de nyfikna själarna ute i landet:

  • I'm Yours
  • You And I Both
  • The Joker/Everything I Own
  • I'll Do Anything
  • The Beauty In Ugly
  • Song For A Friend
  • Curbside Prophet
  • Bright Eyes

Förresten. Min lillsyster kom tvåa på hopptävling i Vansbro idag, grattis syster! :)

Over and Out//


Hundar

[13:30]
Ja så här tråkigt har jag det idag. Är ledig som sagt, så jag skriver inlägg efter inlägg tills jag får något bättre att göra än att sitta här och glutta omkring. Kanske borde städa lite.. Ehum..

Jag har kommit på att jag mer än någosin vill ha hund nu. När vi var hem i helgen var det så mysigt att Junior sprang runt ens fötter, vifsade på svansen och ständigt hade en leksak i munnen. Han är så go att man bara vill sno med honom hit. Skulle verkligen behöva lite djurterapi, finns inget bättre än ett djur i närheten när man har problem, för det hjälper faktiskt att ha dem omkring sig när man mår dåligt eller är stressad eller så..

image42
image43image44image45image46

Detta är några raser som vi kollat lite på. Enligt ett test så ska en Boxer passa mig bäst. Bilden ovanför är en boxerbäbis. Söt, men jag gillar kanske inte alla Boxrar, kan se så underliga ut. Första bilden är en Boer Boel, den rasen gillar både jag och Jocke skarp. Jäkligt fin hund, dock inte om man söker på Eniros bildsök, där ser alla Boers helt galna ut :) Andra bilden är en Dogo Argentino, som jag för övrigt också tycker om. Vacker och ståtlig hund! Tredje bilden är en Grand Danois som jag, du gissade rätt, också gillar. Finns dock en del nackdelar med en sådan hundras. Lever inte så länge om man har otur, de äter typ 200 kg mat om dagen (förstår ju varför de äter som hästar när de faktiskt är stora som en) och så måste man ha master king size på bilen för att kunna åka omkring med hunden.. Hm, inte så bra för en fattig student kanske.. Bild no fyra är en Dobermann. Vacker hundras! Femte bild är som sagt en Boxer.

image47

Detta är en Boer Boel i stor size. Dock vill jag hellre ha en gulfärgad Boer. De är stora och beskyddande hundar som är väldigt snälla enligt de kennelsidor jag kollat på. Verkar vara en passande hund för både mig och Jocke. Är väl storleken som jag går och funderar över, jag är van vid storlek Labrador. Tycker redan att labben är en stor ras för min smak, och en Boer är större kan vi ju säga.. Men man får åka och hälsa på någon med en Boer och se om man gillar den ändå. Vill iaf inte ha en hund som man har sönder om man råkar stöta till den.

Over and Out//



Dans med Bounce

[12:12]

Knack knack på klockan, önska något och hoppas att det slår in. Jag har i alla fall fått en önskan i uppfyllelse. I Lördags fick jag för fösta gången se Bounce live på Mora Parken. Sen fick jag dansa med Fille hela eftermiddagen igår. Jag är helt upprymd. De är ju mina STORA idoler och jag är verkligen överlycklig att jag fick den här chansen. Nu ska jag gotta mig på denna upplevelse till i sommar då jag och Elin ska ner på Summercamp. Jag är helt salig!! Jag vill leva såhär varje dag..



Min fina klass... Snart är detta år över och tiden har gått så jävla fort. Jag har fått vänner för livet. Jag är så glad att jag sökte till musikkonservatoriets dansarutbildning för ett år sedan, för annars hade jag inte träffat de människor som jag har träffat detta år. Jag trivs så jävla bra med dessa underbara människor, jag trivs jättebra i Falun, jag har fått träffa min bror, hans fru och deras dotter mycket mer än om jag hade bott i Mora. Jag är så GLAD att vi flyttade hit. Och Elin, hon är en ängel. Jag hade inte träffat henne om jag hade skitit i att söka hit.. Och hon är verkligen en av de mest underbara människor som finns.

På Söndag åker vi till Stockholm för att ta oss vidare till Finland på Måndag. Ska bli SÅ KUL att åka iväg med klassen. Jag ser fram emot det som bara den. Vet att det kan bli rätt flippat när vi åker iväg med klassen. Det är u det som är så kul också..

Nu ska jag ringa eller smsa Elin och höra om vi skulle ut och gå och sen sola idag. Vi är lediga idag och imorgon, så vi ska hitta på något skoj hoppas jag. Hoppas att hon sover så att jag kan få väcka henne. Mohaha.. Men känner jag henne rätt så vaknade hon redan runt 9.. Glädjedödare.


Min älskling och jag. Vet att vi ser psycho ut. Men han är min ängel och stöttar mig i alla lägen. Jag är så glad att jag har en karl som honom. He's my man, and I'm his lady!



Min dansglädje är starkare än någonsin. Nu vet jag vad jag vill igen. Det är så härligt att leva!!!!!!!

Looks like we made it. Look how far we've come my baby..
Over and Out//


Färdigt

[22:02]

Ja och så var den föreställningen över. Gick bra faktiskt, tror jag i alla fall. Kändes kul, och vi var peppade till tusen. Synd bara att vi bara gjorde det en gång, hade varit kul att köra en sista gång nu när man fått smak på det!

Har suttit från 16:00 fram till 21:00 och kollat på semifinal i balettävlingen. Inte så kul som jag hoppades på, men de är GRYMT duktiga alltså. Nu ska jag å Elin hitta på något roligare än att sitta här.

Over and Out//

Inte långt kvar!

[00:20]

Man kan fråga sig vad jag gör uppe denna tid på dygnet. Är egentligen meningen att jag ska sova, men jag var ju så dum att jag gick och sov två eller om det var tre timmar mitt på dagen - Detta är resultatet. Bittert..

Ja, om några timmar är det dags för föreställning. Jag börjar bli nervös, men jag vet att det kommer att ordna sig med nerverna, för jag är SÅ taggad på samma gång. Dålig kombination måste jag säga, för jag brukar ha så svårt att äta när jag är nervös, eller taggad.. Hmm.. Kommer alltså inte äta frukost. Jag ska dricka drickyoghurt på resan, och käka banan. Det brukar funka..

Sitter och tankar musik till mobilen nu. Skulle egentligen ha masserat J litegrann som jag lovat, men as usual så blir det något i vägen. Har tankat ur alla kort också, så jag kan knäppa imorgon och på Lördag. Ska bli spännande att se balettävlingen :) Har inte sett den tidigare, så jag antar att man kommer att sitta och gapa som vanligt när man ser andra dansa.. Det blir ju heller inte bättre av att de flesta troligtvis kommer att lyfta benen så högt att det kan bita sig själva på tånaglarna utan att behöva böja sig åt något håll..

Var ute och kollade i Linghed idag, där vi bodde när jag var liten. Så annorlunda. Var mycket mindre än vad jag kan minnas. Kan ju bero på att jag blivit några centimeter högre också kanske.. Men ändå.. Vad jag beskrev som en stor damm var snarare en liten å eller något.. Hm, jag måste ha varit väldigt liten när jag var mindre..

Till sist vill jag tipsa om lite musik som just nu ligger på topp i mina spellistor:

~ Rufus Wainwright - Halleluja
~ Jason Mraz - I'm Yours
~ Chris Daughtry - I'm Going Home
~ Michael Bublé - Home
~ Michael Bublé - LOVE
~ Michael Bublé - Always On My Mind
~ Michael Bublé feat. Nelly Furtado - Quando Quando Quando
~ Jack Johnson - Breakdown
~ Black Eyed Peas feat. Jack Johnson - Gone Going


Har Michael Bublé feber.. Men han är ju SÅ JÄKLA bra. Får inte nog! Men min absoluta favorit just  nu är definitivt Jason Mraz med I'm Yours. Hur bra som helst. Har lyssnat på den typ femtioelva ggr bara senaste halvtimmen. MUMS!

Nu måste jag sova, så jag orkar upp och duscha imorgon bitti, måste hinna med så mycket. Bläh för det men JA för föreställningsdagen! Godnatt och sov gott, för det ska jag göra.

" - Ska det vara kokos på bollen?
- Ja annars hade det väl inte varit en kokosboll?"


Over and Out//


Ledig dag

[11:26]

Japp, röd dag idag. Det innebär att jag faktiskt är ledig från dans idag.. Inte helt, men nästan. Ska ha genrep kl 16:00 inför föreställningen imorgon. Pirrigt, men det ska bli SÅ kul! Så idag ska jag och älskling hitta på något. Kanske ska åka ut och kolla var jag växte upp. Skulle vara kul att åka dit, har inte varit där på så jäkla länge.

Har nyss varit och solat lite med BajsElin. Skönt, men har aldrig solat där så jag var lite rädd att solariet skulle svälja mig hel där ett tag. Men jag överlevde och mina fräknar är stora som kratrar igen. Ser inte klok ut nu, men det blir förhoppningsvis bättre och bättre över dagen.

Nu ska jag raka min karl på huvudet - Igen. Han vill inte ha hår längre.. :)

Over and Out//

Ensam hemma..

[21:25]

J är jobbnarkoman. Han jobbar än. Jag sitter här helt ensam och tråkar ihjäl mig. Väntar sen i Fredags på ett bekräftningsmail från Bounce att jag får komma och dansa i sommar. Har inte kommit någe än, är rädd att jag blivit av med 2000 kr på inget alls..

På Fredag  har vi föreställning i Mora på gågatan klockan 12:00. De som kan är varmt välkomna att komma och kolla. Har genrep imorgon igen, för det vi hade idag gick bajsdåligt. Så ett till imorgon trots att vi egentligen är lediga. Vi valde det själva..

Ska jobba på evenemang runt Stora Daldansen. Ska bland annat dela ut blommor och sitta i kassa på semin och finalen i balettävlingen. Ska bli SÅ kul att äntligen få se den! Och Bounce är ju där också. SÅ BRA!! Kollade på en föreställning igår med BEEFnoodles - Me like much! Hur king som helst. Är precis sånt som jag vill göra ju! Åh vad jag längtar efter en scen och en bra streetkoreografi :) Mums!

Nu ska jag nog kolla på en till Disneyfilm, tänker inte kolla på Lost!
Over and Out//

Tokigt..

[18:13]

Ja nog är det tokigt hur tiden springer om en hela tiden. Jag jäktar omkring som en virrig anka och vet mestadels av tiden inte alls vad jag egentligen pysslar med. Nu sitter jag här och ska vara duktig att uppdatera min blogg som jag försummar hela tiden. Bloggen är ju dock inte hela mitt liv, så jag hinner ju inte allt för ofta med att uppdatera tyvärr.

Genomled en halv kväll med Eurovision Song Contest - Skulle jag inte ha gjort. Sämsta program hittills. Det enda som var bra var Christian Luuk som kommentator. Annars var det bara kasst. Fanns typ tre låtar som man kunde klara av att lyssna på.. Usch, nu är schlagertävlingen DÖD, lika bra att sluta sända från och med nu, för uppenbarligen så funkar det inte längre. Blähä säger jag, nu bojkottar jag det!

Tvätt i tusentals kilo, och FY vad tråkigt det är att tvätta. Jocke är hos sin syster och hämtar sitt snickarbälte. Jag dör av uttråkning. Tror det är pizzatime sen ikväll, skulle vara gott.

Stack en snabbis till Lager 157 i Sågmyra tidigare idag. Typ rusade igenom hela butiken, ingen idé att titta så mycket, för det är när man inte har pengar som man hittar ALLT som man vill ha. Så jag blundade för det mesta. Gick igenom hela alltet på typ 15 minuter kanske. Sen köpte vi fika, J. ville ha chokladboll och Victoria tog dumt nog snickerskaka som jag blev bajsmätt på. Uha, var illamående i över en timma. Sen i alla fall så köpte vi "kalleboll" åt min brorsdotter och två snickerskakor till brorsan och frugan hans :) Älskar att vara därute. trivs så bra med dom, och det är så himla mysigt att ha Amberle i närheten!! Där vill jag vara mycket oftare..

Denna vecka som kommer, uha vilken vecka. Ska fram och tillbaka till Mora typ hela tiden. Är Stora Daldansen veckan, och vi ska jobba här och där och se massa roliga föreställningar, sen har vi föreställning på Fredag kl 12:00 på Gågatan mitt i Mora centrum. Missa inte det!

Nu ska jag kolla omkring efter något vettigt att göra. Kanske borde städa, men just nu skiter jag i vad jag måste faktiskt -  Jag orkar helt enkelt inte.

Over and Out//

Mitt liv..

[20:29]

Mitt liv beskrivet i ett ord är ju bara helt enkelt DANS. gud, så ont jag har i mina benhinnor på köpet. Fy! Har repertoar hela dagarna inför Stora Daldansen nästa vecka. Kommer att bli bajskul att få se alla duktiga dansare, och bäst av allt är att jag kommer att få se mina idoler Bounce, och ska dessutom få dansa med dem. YIPPIE!

Funderar på att duscha nu. Känner mig rätt äcklig. Svettas som en gris till råga på allt hela dagarna, så man blir ju inte mindre äcklig om man skiter i att duscha direkt. Luktar fan, om det är någon som vill veta det. Men det hör väl till en dansares jobb I guess..

Over and Out//

Dåligt

[22:36]

Ja nu är man dålig på att uppdatera igen. MAn har helt enkelt inte ork att sitta här när  man repeterar inför dansföreställning hela dagarna. Fy bubblan vad jag är trött på det nu. Nu vill jag ha föreställningen klar!

Har beställt plats på Bounce Summer Camp i år. Kommer bli så jävla underbart. Ska suga i mig allt jag bara kan i Streetdanceväg. Sen blir det nog L.A någon gång framöver också. Längtar efter sommar. Blir så mycket dans även då, men då får jag dansa det JAG vill och känner för. Nu är jag trött på balett och nutida dans. Nu är det dags för Streetdance!

Ska sova nu. Krypa ner bredvid min älskling och vila några timmar, tills det är dags för dansdag igen. Pjuh, vilket yrke man har valt :)

Godnatt.
Over and Out//

Valborg

[21:41]

Ja ständigt något som ska firas. Jag och Elin valde att sjunga Sing Star och det gick för mig jävligt bra faktiskt :) Och kul hade vi. Var mestadels helt ensamma, haha. Ego! Men det var jättetrevligt i alla fall!

På Torsdag ska jag på scrapbooking igen. Ska ha med mig tio bilder. Jisses, var får jag dem ifrån? Så jag ska försöka att fixa det idag och imorgon.. Så får brorsan skriva ut dem åt mig!

Nu ska jag gå till min älskling i soffan och kolla mer Beck-film!

Over and Out//


hits