Att äga en ko?

[15:49]

Regndag - Igen. Var har det härliga soliga sommarvädret tagit vägen? Eller snarare, var har det flyttat eftersom vi inte har sett mycket från det denna sommar? Tråk tråk och massor med blöta skor..

Vi har precis varit upp till Orsa och köpt två rundbalar med hö åt våra tottosar som käkar som hästar.. hah, fyndigt.. Nä, men i alla fall så har jag i alla fall insett att jag ALDRIG skulle kunna skaffa kor. Med mitt blödiga samvete så skulle jag inte klara att ha varken mjölkkor eller köttkor. Hua, jag var ju och hälsade på tjurarna som stod inne i ett av stallen.. eller, vad fan heter det förresten? Ladugård, kanske.. Hur som helst, där står trettio, kanske fyrtio tjurar och väntar på slakt. Fy bubblan vilket liv. Och de flesta av alla som stod där inne är där på grund av att man behöver mjölkkor, och därför tas kalvarna ifrån korna och blir mat i stället. Nä fy vad livet kan vara orättvis. Det blir ju inte bättre av att de är söta också..

Skart bär det av till Falun och lägenheten igen. Har inte varit där på länge nu, känns det som i alla fall. Ska åka ut och hälsa på dem i Sågmyra någon dag också, längtar ihjäl mig! Men först ska jag hem till lägenhete och pussa på J litegranna..

 Ambi, en liten ängel...

Over and Out//

Och så var det värre igen..

[19:59]

PSYKBRYT. Nu är jag så jävla trött på det här. Fy fan! Kunde ju ha blivit en bra Lördag, men här ska man springa omkring som en jävla stalldräng utan lön och passa upp på någon som inte ens tackar... Eller betalar nåt för den delen. Är så uppretad nu så jag skulle kunna äta spik..

Mina naglar är fina i alla fall!

Over and Out//

Blått

[16:00]

Nu måste jag bara skriva och säga att jag fullkomligt älskar nagellacket som jag köpte i blått. Det är nästan finare än det röda :) Nu är jag nästan lite glad igen!

Over and Out//


Lite mindre arg..

[15:13]

Ja nu är jag lugnare igen. Men ännu har inte vreden lagt sig helt. Är jävligt sur på lillsyster, och det kommer jag vara tills hon ber om ursäkt för hur hon kan bete sig, och gör hon inte det får jag väl nypa henne i näsan. Jag måste lugna mig, annars jobbar hjärtat på högvarv, och det orkar inte hjärtat göra hela tiden. Hua. Att saker och ting kan vara så jobbiga? Och det blir inte bättre av att man måste sitta och lägga in räkningar som måste vara det mest meningslösa i livet.. Nu är jag pessimist AB, och jag vill inte smitta av mig, men jag blir bara så less!

Tror att jag tänker gå ner och ta en Maryland Cookies-kaka. Goda, och kanske dämpar det min vrede en aning. Mitt liv är som bäddat för tröstätning när jag resonerar sådär. Men det är ju gott i alla fall. Och så tänker jag smaka mig en Xider Strawberry Desire eller vad fan den nu heter. Hoppas den är god, annars blir jag nog arg igen, för det är vad jag har att förtära ikväll. Så det skulle ju vara tråkigt om det smakar skit menar jag.. Och grogga tänker jag inte göra hemma hos mor och far, alldeles för riskabelt. Jag har en fallenhet att bli ganska packad av grogg. Så det lägger jag ner..

Gud vad jag känner mig ociviliserad just nu. Vill åka ut i skogen och hitta en grotta att sova i, äta blåbär och bara vara med mig själv och min rädsla för mörker och läskiga djur och ting. Det kallar jag terapi för själen!

Men människa, var har du gömt Victoria?
Over and Out//

Sämre

[14:30]

Nu är jag bara ÄNNU mer uppretad, till största del är det en kär familjemedlem som också råkar vara min kära lillsyster. Å fy fan för bråk, jag blir bara helt och hållet skogstokig på sånt här. Jag kommer helt klart att dö i förtid. Jag känner det på mig.. Nä bajs på hela jävla grejen. Jävla stressupplag.. Jag blir GALEN!

Vilken jävla dag det här kommer att bli. Jippi, eller inte. Jag tänker börja dricka redan nu tror jag. Fast först måste jag ju göra allt som lillsyster skiter i att göra bara för att hon ska åka ner på nå jävla fjantigt "Hela Mora Surrar"-skit..

I'm upset, can you tell?
Over and Out//


Tråkiga Lördag?

[12:22]

Av någon anledning så är jag bara less och jävligt lättirriterad idag. Känns som att dagen kommer att bli en skitdag rent ut sagt. Alla verkar småsura och det gör mig ännu syrligare.. Trubbel och åter trubbel. Jag fattar inte hur humöret kan skifta så snabbt. Nä nu blir jag bara mer irriterad över att vara irriterad. GAAAAAH!

Kollade på Click igår, Adam Sandler och Kate Beckinsale på skådislistan. Ganska okey, rätt så weird egentligen. men jag skrattade ett par gånger. Tror att J och min kära svärfar hade det betydligt roligare om jag ska vara ärlig. Så jag sympatiskrattade mest för att dom skrattade tror jag. Sen skrattade jag på såna ställen där ingen annan skrattade.. Jag har nog rätt egen humor.

Har hittat en ny favoritbloggare, men akta er, innehållet kan väcka starka känslor både hit och dit. Men hon är genialisk!
http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se/

Jag roar mig med att läsa hennes blogg, så blir jag på bättre humör. Me like personer som gör mig på gott humör. Men liksom, vem gör inte det? Daah! Jag svamlar I know..

Herreguuuuuud vad jag är irriterad, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu måste jag åka ner på systemet och handla något att dricka till kvällen. Det ska jag göra ta mig fan. Och så vill jag hyra dansfilmen Step Up eller vad den heter. Måste se dans, vill se dans.. SKA se dans.. I-landsproblemen växer sig allt större i mitt lilla huvud. SKÄRP dig nu Victoria..

Nu känner jag min schitzofren..
Over and Out//

Blåbärspaj och kakor

[16:13]

ÄNTLIGEN får jag min efterlängtade blåbärspaj. Mormor och morfar är här, ska vara här en vecka. Massor av mys alltså. Och blåbärspaj och kakor.. Jag älskar blåbärspaj och har inte ätit sån på flera år, känns det som i alla fall. Kanske överdriver en gnutta. Men hur som haver så har jag suktat och trånat efter paj så länge så nu ska jag maratonäta i flera timmar.. Nog för att det finns sju andra att dela den med. Jag ska gå efter mottot: "Man kan ta hela kakan och äta upp den".

Har knäppt kort på mammas tag-album som hon gjorde. Har också skrivit dit lite text åt henne. Visar det sen.

Nu ropar pappa att pajen tar slut..
PAAAAAAAAAAAAAJ!

Over and Out//

RLS!?

[02:57]

Tiden går ju sjukt fort, och snart är det ljust igen. Solen börjar snart att titta fram. Jag har RLS - Det vill säga Restless Leg Syndrome, och det är BAJDRYGT. Killas i benen hela tiden nu, och ofta när jag sitter framför tvn eller ska sova. Jag håller på att bli galen. Det har kommit nu under sommaren igen. Tror att det har att göra med att jag inte dansar från halv 9 till halv 5 just nu. Benen är helt enkelt för pigga för att vilja sova eller ta't lugnt. Irriterande som F-A-N!

Jag har funderat flera gånger på detta, angående tid.. Man brukar höra folk som säger "ja jag kom hem klockan ett i morse".. För att jag ska kunna säga att det är morgon måste klockan vara efter halv fyra av någon skum anledning.. Jag säger att "jag kom hem klockan halv tre i natt", och att "jag kom hem klockan kvart i fyra i morse".. Tycker då rakt inte att strax efter tolvslaget är morgon i alla fall. Fast alla tänker vi olika. Och jag vet faktiskt inte varför jag ens sitter och skriver om detta..

Nu är det verkligen dags för godnatt. Jisses vilken jävla huvudvärk jag börjar få. Imorgon kommer min karl hem till Mora, och han har med sig mina scrapsaker. MUMS :D

Natti.
Over and Out//

Your monster profile

Your Monster Profile
Death Child

You Feast On: Pickles

You Lurk Around In: Las Vegas

You Especially Like to Torment: Republicans


Rysare?

[01:00]

Ja det är bara så att Victoria utan tvekan är en av de met lättskrämda människor som lever. Jag och lillsyster kollade in någon B-rysare på Canal +. Jisses, man kan ju skratta åt sån skit. Och det gjorde vi, tills jag skulle få lov att sitta själv nere för att lillsyster skulle upp och lägga sig. Då fick jag lov att snällt följa efter, eftersom jag verkligen har en tendens att bli rädd för de mest skumma saker.. La inte namnet på filmen i mitt lilla memorystick där uppe, så jag kan inte varna er heller.. Många dåliga skräckisar har man sett, men den här tog priset..

Tänkte sova jag med, men det vågar jag inte heller. Fast nu har mammsi och pappsi kommit hem igen, så då kanske man kan försöka våga.. J är ju inte här så att han kan ligga bredvid mig och skydda mig från all världens hemskheter. Uscha. Helt ensam.. Vad kan hända egentligen? Skärp dig Victoria..

Nu är halva huset uppe också, så då ska jag nog våga sova en blund, med lampan tänd om jag har tur. Tänker inte sticka under stolen med att jag faktiskt är fjantigt mörkrädd och lättskrämd! Tror att mamma och pappa är lulliga. Säkert är storsyster det också, så många sms som hon skickade. Skumma typer det här, eller inte :) Egentligen är de ganska så underhållande. Pratar högt gör de också. Jag kommer nog inte att kunna sova after all..

Over and Out//

Åka bil

[20:40]

Det känns som att jag konstant har åkt bil sen igår. Så jäkla trött på det nu. Nu är det raka vägen ner på stan och hämta pizza med lillsyster, sen tänker inte jag åka bil alls förns sent imorgon om det skulle behövas. Hua, så mycket korkade människor som det förekommer i trafiken alltså, man blir ju GALEN!

Nu dags för mat och sen film, 10 Orsaker Att Hata Dig! Imorgon kommer min älskling, som jag för övrigt va och hälsade på i Falun igår, eftersom han fyllde 20 år. Napoleonbakelser, kaffe och massa mys. Imorgon är han min hela helgen :)

Over and Out och god kväll!

Veterinär

[00:26]

Ja om några timmar ska man upp igen och upp och filma våran jävligt halta ponny. Så att veterinären vi ska till senare imorgon, Onsdag, förstår hur illa det faktiskt är. Kommer, om jag känner rätt, att få vara där borta i Borlänge med hästen hela dagen imorgon.. Hoppas att de hittar något fel, för jag lider verkligen när han mår som han mår. Usch!

Har varit ute och plockat blåbär, och konstigt nog var den mig de andra fick dra hem. Jag ville ju ha blåbärspaj och blåbärsmuffins. Så jag var så ivrig med att hitta ett blått ställe. Men icke.. Helt renplockat, förutom de blåbär som var så små att man fick leta dem med förstoringsglas. Så efter tre timmars letande gav vi upp och nöjde oss med en hink. I EN ENDA liten hink fick allt som vi hade plockat plats. Skamligt.. Tråkigt om inte annat. Men jag ska ha min paj, så är det bara...

Onsdag den 25/7 betyder att min baby fyller 20 år. Nu kan alltså han följa mig på systemet och bära, för innan har ju jag fått kånka runt på allt själv. Inte för att jag egentligen köper så mycket på systemet, men när jag väl gör så brukar jag fylla upp litegranna. Han fyller ju gammal nu, och med det menas att jag blir ännu äldre. Jag tror att jag börjar få min 30 års kris nio år för tidigt.. I alla fall, så GRATTIS till dig min älskling. Vi ses imorgon!!

Dansen idag gick prima. Tog oss över en timma att komma på en bra låt att koreografera till. Sen när vi väl börjat röra på oss så lossnade allt och nu har vi över tusen idéer. Kommer bli kanon det här.

Jag ordbajsar värre än någon annan, I know! Sån är jag, bajsar hela tiden. Nu dags för sängen.

Godnatt!
Over and Out//

Sen?

[03:26]

Uscha uscha. Hytta med fingret med all rätt. Jag sover inte ÄN.. Nu är jag megajättetrött, och samtidigt har hungern letat sig fram igen. Förbaskat! Har suttit och pillat med bilder i PS och så. Har kommit fram till följande: Att jag nästan enbart använder mig av Unsharp Mask.. Hujedamig vilken tråkig människa. Jag lägger inte ens ner tid på att lära mig allt ordentligt. Jag borde skämmas. Men först ska jag sova en slurk.. Sen kan jag börja att tänka på skamvrån. Solen är än en gång på väg upp.. Hua! Godnatt!

Over and Out//

Kortknäppning

[00:35]

Börjar faktiskt bli trött. Donkenmaten gör nog en trött kan jag tro. Men det var gott med Grilled Chicken Gourmet med minicarrots. Mums! Men innan jag sover ska jag fixa lite med musik till imorgon. Måste, måste. Ska upp tidigt och mocka och fixa i stallet eftersom storasyster inte kan, eller rättare sagt så FÅR hon inte anstränga sig alls. Så jag är extramamma i stallet just nu. Dans kl 10-12 imorgon också. Lovely!

Här är bilden på min nya lugg. Inte fixad och nerpressad av en ridhjälm också. Men trots det så får ni en glimt av hur den nu ser ut. I like it, det är huvudsaken! :) Kommer att visa någon mer representabel bild en annan dag.Dessutom, här är min härligt röda nagellacksfärg tillsammans med en inte lika härligt röd Coca-Cola kork. I love my nails, på riktigt. Jag beundrar dem till och med. Längtar efter mitt blåa nagellack tillsammans med min nya skjortklänning a la mommy. Finfint. tror jag ska köpa en blå väska också, eller en brun.. Eller kanske en gul eller lila. Jag vet faktiskt inte. Det blir i alla fall inte en svart eller vit. I alla fall ingen vit. Eller.. Tja, man kan ju alltid ändra sig. Men jag vill ha lite färg i höst, så jg tror jag satsar på en blå eller lila! Ta mig fan, jag är velig.. !!Hunden Pontiac var och hälsade på oss idag. Supergo hund som man bara vill kidnappa med sig hem till lägenheten. Slutar man att klappa honom så skäller han jättehögt och ylar för att man ska fortsätta igen. Han är helgo! Hoppas att han lättar upp stämningen fler gånger uppe vid dressinuthyrningen som råkar vara min nuvarande arbetsplats.. En på tok för låg bänk, ett järnvägsspår, över tio dressiner, skog och bromsar, massor och massor av utländska som vill hyra dressinerna.. Ja. Hua!Over and Out//

Ridning i kvällssolen

[23:21]

Vilken jäkla kväll. Nu är allting helt finemang med mig. Jag är i sjunde himlen. Ritten med de tre galna tottosarna och de tre lika galna systrarna på ryggen var helt underbar. Ångrar att jag inte tog med kameran.. Säkerhetsrisk, I know. Dumt att chansa, trots att hästarna är hur coola som helst vad gäller saker som händer runt omkring. I vilket fall som helst så var det sånt där mysväder med solen som kikade fram mellan de små höga molnen. En vackert formad regnbåge ramade in vårat mål på resan och allt blev så där självklart igen. Där ska jag vara, på en hästrygg. Det är fantastiskt hur vackert det kan bli när en människa och ett djur kan kommunicera och förstå varandra utan ett ord.. Nä, djur kan inte prata, och vi kan heller inte säga att de exakt förstår det som kommer ut ur våra munnar i form av ord. Men så lite som en tillrättavisning med tanken tas direkt upp av dessa magnifika djur. Att jag kan sitta på en 700 kgs häst och få honom att lyssna på mig, få honom att samarbeta med mig, att vi två blir ett helt enkelt, det är en så cool känsla. Herregud, det är ju fantastiskt!

Ja nog om min salighet kring hästar. Du som ej har provat att rida - Gör det. Det är fantastiskt.. Faktiskt!

Ja och jag har satt mig här än en kväll. Kommer nog att förvandlas till ett nattdjur nu när min honey är hemma i Falun och jobbar och sliter. Jag bara sitter på mitt runda arsel och bara sitter. Uscha. Ut och gå imorgon efter ett två timmars streetdancepass! Mumma..

Ska lägga in alla bilder som jag har knäppt via mobilen. Är faktiskt nöjd över hur pass bra dessa kort blir från en sketen gammal mobilkamera. Jag nöjer mig med den tills jag har råd att köpa en systemkamera, för en sån SKA jag ha. Jag är ju fotogalen, precis som min kära bror :) Så jag ska bli lika bra som honom, och för att kunna det måste jag ha en bättre kamera. Annars går det liksom inte att bli så bra - Jag har liksom inte riktigt talangen..

Over and Out//

Nagellacksshopping

[18:56]

Kan inte få nog av mina röda naglar. Är så att man vill äta upp dem. De är så fina. Mums! Har varit ner på Åhléns och köpt två lack till, ett rött och ett blått. Bilder kommer sen. Billigaste som fanns blev det också såklart, snålhöna som jag är. Har inte pengar så att det räcker till ett dyrare och bättre, så det fick räcka med billigt och liten förpackning.

Va in på Cubus också. Den butiken har jag gett upp förhoppningarna om för längesedan, så jag drogs inget vidare mot öppningen när vi fick förbi. Då brast ju lillesyster ut och säger att det är massa rea. Olala, det passar ju mig och min ytterst tomma plånbok. Massor med sommarplagg som reas ut till förvånansvärt bra priser. Visst, det är förra säsongen nu eftersom höst och vinterkläder ska börja säljas nu, men det ger jag fan i eftersom att jag köpte vita plagg som funkar närsom ändå. Ett långt linne, enkelt utan krusiduller. En skjorttunika/skjortklänning (inte vet jag vad det klassas som..?) med fickor som jag är totalt megaförälskad i. Jag gjorde ju världens inpulsköp, provade inte ens plaggen. Men ack så bra det blev. Det första mamma sa när jag testade tunikan var om jag hade köpt en mammaklänning. Men det var mest på skämt, för hon gillade den! Me too kan jag tillägga. Helt perfekt. Lite genomskinlig, mne what the heck.. Gör inget. Funderar nu på att åka ner imorgon och köpa en svart likadan. De är ju så fiiiiiiiina!

Over and Out//

Ännu en Söndag drar sakta förbi..

[23:19]

Ja fy så tiden går. Jeanette fick mig att inse en del saker idag, och inget är faktiskt omöjligt som Gunde Svan gillar att säga. Nä, jag går en ljus framtid till mötes, det kan jag slå vad om. Och vad som än händer så vet jag att allt kommer att bli bra till slut. Det hoppas jag på..

Imorgon tror jag att jag ska hinna med lite scrapping. Jag måste stilla mitt enorma behov av att få pilla med något, och jag har varit så sugen ända sen vi va där senast. Så nu måste det bli av. Om inte annat så tror jag att jag ska åka in och dansa lite imorgon, skulle verkligen behöva det!

Har suttit och kollat in Melinas resedagbok. Hon är just nu i USA och pillar på barn.. Au Pair med andra ord. Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka dit. Nästan mer än allt annat. Jag måste åka, för min egen skull. Jag skulle ångra mig för alltid annars. Jag ska åka, för dansens skull och min skull. Måste, måste!!

Nu, kolla vidare.
Over and Out//

Hyllar alla bloggare!!!

[20:15]

Jag har lite att göra, märks det? Uppdaterar man här varje halvtimma så börjar man ju att undra. Satt precis och kollade runt på flera bloggar. Finns så mycket känslor, jag blir alldeles gråtfärdig. Så mycket vettigt. Jag blir rörd i hjärtat och själen, vad man än kan tänkas skriva om.. Sin kärlek till de nyinköpta Pradaskorna, abstinensen man får av att sakna sitt barn, hatkänlsan över låter som går på radion, det goda kaffet man drack nere på fiket vid havet, glädjen av att ha lyckats gått upp ett kilo, den härliga känslan över att äntligen ha vågat sagt nej, känslan av ett snyggt taget kort, smärtan av att inte komma i sina lackskor som man hade när man var fem, the haleluja-moment över ridturen på ängen, sorgen över att ha förlorat någon/något kärt, lyckan över att ha lyckats få tag i senaste Harry Potter boken.. Ni är helt underbara alla bloggare. Jag hyllar er och era underbara inlägg som får mig att känna något i en känslokall värld. Jag bara bubblar!

Kan vara så otroligt skönt och avslappnande att få sitta och läsa om en annan människas vardag. En person som jag troligtvis aldrig kommer att få träffa, men ändå.. Ändå känns det som att jag är delaktig i alla upptåg, matlagningsstunder, träningstimmar, festminnen och sorgsna stunder. Jag får känslan av att jag lär känna underbara människor. Jag kan bli så lycklig av att bara läsa om hur tanten Magdas dag har varit.. Jag är bloggaddict, för länge sedan, och det blir inte bättre. Jag vill aldrig sluta. Ni är bäst!

Over and Out//

But it don't matter..

[19:31]

Och apropå så har ju jag klippt en efterlängtad snedlugg igen. Den har vvarit bortväxt sedan studentbalen 2005. Jisses vad länge jag har haft bara en lång ful utväxt med andra ord.. eller nej förresten. Jag hade ju bara en vanlig rak luff förra året. Sen sparade jag ju bara på klippningen eftersom jag skulle gå dansarutbildningen i Falun, Då kändes det onödigt att klippa i håret och kanske inte få upp den med spännen, för jag vet om någon hur jobbigt det är med tjockt jobbigt hår. Gah..

Jag kanske ger er äran att få se luggen någon dag. Absolut inte idag kan jag säga, den här spritmarinerade perukruvan ska få vänta med kortknäppning ett par dagar.. månader.. kanske år om ni har otur.. Men jag är ju så nöjd med mina rödmålade naglar. Bara njuter av att se dem. Mums!!

You're a falling star, you're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.

And you play it coy, but it's kinda cute.
Ah, when you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, you make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, you make me sing
You're every line, you're every word, you're everything.

So, la, la, la, la, la, la, la
So, la, la, la, la, la, la, la

Stora planer för en stor låt. Herregud så bra den är. Kan inte sluta lyssna på den. Michael Bublé har gjort det igen. Han är ett förbaskat jävla geni för att uttrycka det milt. I Love It!!!!

Over and Out//

En Natt På Museet

[17:33]

J och min far är ute och pillar för fullt med både det ena och det andra. Slår i spik och sågar.. J ska snart hem till Falun, medans jag stannar kvar här hos mamma och pappa en vecka till. Dans står på schemat. På Tisdag förmiddag för att vara exakt. Med Matilda. Ska bli så kul!! Vet att vi kommer att komponera ihop en hel del good stuff som vanligt. Så brukar det vara i hennes sällskap.

Ikväll ska vi kolla på En Natt På Museet. Kolla vad det är för film. Me like Ben Stiller och Owen Wilson, så jag har höga förhoppningar. Det brukar bli bra film med de två skådisarna i rollistan nämligen. Uppdaterar med mitt betyg på filmen senare. Mitt skrattbetyg alltså, för denna film ska baskemig vara rolig, annars blir jag sur!!

Har äntligen målat mina naglar röda och fina. Både på fötter och händer lyser nu en klar rödfärg, and I love it. Ska ner på stan någon dag och köpa några andra sköna färger.

Vad tycker ni att jag ska inhandla för trendiga och härliga färger?

Over and Out//

Släktträff

[16:08]

Gårdagen tillbringades i Dalstuga med släkten. Herre jisses vad mycket stohej det kan bli av något så oskyldigt som en släktträff. Fast vi Nordgrenare har en tendens att vara lite Wild and Crazy tror jag. Är ju inte direkt så att vi sitter och kollar på Bingolotto och ett glas vin tillsammans i alla fall...

Hur kul som helst. Hade tipspromenad genom byn när vi kom, och lite mat där efter. Jag hade ock ganska så lite rätt, men å andra sidan var det om släkten, och jag var ganska sent påtänkt. Så jag har missat en del felsägningar och bloopers genom åren kan man säga. Kul var det i alla fall, och jag kunde gissa mig till 4 rätt av 9. Ola fick 1 rätt, så honom mobbar vi! Vi hade Allsång med släkten och Femkamp också. Vi gästades på allsången av bland annat Elvis "the Pelvis" Presley kan jag ta och tala om. Inte illa, bilder kan nog komma här inom kort, om jag inte väljer att sälja dem till högstbjudande istället.. På femkampen så var jag närmast att hitta en sten som skulle väga 1 kg. Sen skulle jag visserligen dricka upp ett glas Xider så att det bara var en cl kvar i glaset, och där låg jag tyvärr i lä med mina 4 cl mot Yngves 1 cl prick! Jag kan inte sånt, ärligt talat. Jag kunde ju i alla fall vinna "Vem kommer närmast 1 kgs stenen" mot Åsas 7,55 kgs sten. Jag kan avslöja att väldigt små stenar faktiskt väger 1 kg..

Helgen har i alla fall varit lyckad. I Fredags så var ju Alexandra på hopptävling på Mora Ridklubb. Jag som bara skulle se hennes 2 turer, men det slutade med att vi stod och bet på naglarna för att det blev så spännande. Alexandra gjorde ett förbaskat bra resultat i båda klasserna. I LCn kom hon faktiskt placerad på en 6:e plats av typ 28 st kanske. Ni som rider vet själva vilken bedrift det är att komma placerad på en Nordsvenska travare mot alla framavlade hopponnier som kostar multum. Så hon klådde minsann en jäklarns massa duktiga ryttare med nordisen Fager, och jag är stolt över henne! Hon red förbannat smart till skillnad mot en massa andra som gasar som om de satt på en Harley Davidson.. Nä, hon skulle ha vunnit, så bra red hon. Lugnt och med jämnt tempo med smarta och bra svängar i omhoppningen utan ett massa drag och slit i dessa små djurs stackars munnar. Hon blir en farlig Young Rider tror jag, punkt.

Over and Out//

Hopptävling

[17:09]

Yes, nu är det snart dags för min kära syster att inta position för hopptävling. Började en på Mora Ridklubb för bara några minuter sedan. Jag och storasyster ska åka för att heja på Alexandra som säkert börjar få en del fjärilar i magen nu.. Jag måste bara ta på mig något annat än byxorna som jag spillde typ 200 liter vatten på när vi bar ut åt hästarna. Vill inte gå omkring helt blöt.

Nu dags at bege sig. Jag börjar till och med bli nervös ju.. Huh! LD och LC, inga höjder precis, men hästen är ju inte direkt en hoppare heller..

Over and Out//

Tjolahopp!

[12:21]

Ja, I'm back in business.. Har varit otroligt oflitig med bloggen. Den funkade inte alls häromkvällen när jag skulle försöka uppdatera, så det gick inte. Och idag är det helt plötsligt Fredag. Himmel och pannkaka vad tiden går fort fram. Känner också en viss oro för min numera höga ålder.. Jag har blivit gammal ju. Alla födda 89 springer numera omkring med körkort. Hallå! Jag tog ju nyss körkort.. Kan jag tycka i alla fall, men det är ju snart 3 år sedan. Var har de åren tagit vägen då? Ja, jisses vilka I-landsproblem jag har.

Var i Falun igår med mammsen och storsyster. Vi var på Pappersvinden och gick på kurs. Hur jäkla kul som helst, som vanligt. Det visade sig att det fanns fler talanger i vida världen, i form av en mamma och en syster.. Jag som trodde att jag skulle få glänsa lite med mina numera vana scraphänder, men inte då.. Så nu är jag irriterad på att de fick till bättre saker än vad jag fick :P Men jag är glad att jag äntligen fått in dem på samma bana. Just nu sitter faktiskt Therese och pillar med grejerna från igår. Hon är fast, I can tell.. Roligt, roligt.

Jag kommer att lägga upp bilder lite senare på allt vi har gjort från igår. Måste visa deras mästerverk och så får ni även se mitt.. ehm.. ja.. ! ..

Ska uppdatera mig och läsa de bloggar som jag flitigt besöker varje gång jag har tid.

Over and Out//

Kväller..

[22:19]

Nu är det natti natti för tottosarna nere i stallhalmen. Njä, spånet rättare sagt, men det andra lät bättre. Har kollat hur Norton ser ut att ridas, och han är då inte fräsch. Blir ännu ett besök hos doktor Nino för hans del tror jag tyvärr. Uscha, med tekniken idag tycker man ju att dom borde hitta fel så mycket lättare, men det verkar inte vara så.. Tråkigt att ha en dålig häst, och så får man bara lov att vänta ut och se om "den allmänna stelheten" går över eller ej.. Allmänn stelhet my ass..

Jaja, nu måste vi åka ner och köpa mjölk också. Jag har blivit mjölkfanatiker. Drack tre eller fyra glas till maten, och det är INTE likt mig vill jag säga - Snarare tvärtom i så fall.. Men, nu får jag gilla läget, och det gör jag ju eftersom mjölk är så fasligt gott!! Bakade kladdmuffs till kaffet idag också, men eftersom familjen Nordgren här hemma verkar baka minimuffs till dvärgar så blev de inte så bra som de blir i mina monstermuffsformar. Så ja, jag är besviken. Fastnade i formarna gjorde dom också eftersom Alexandra och mamma lurade mig att Therese brukade använda bullformar.. Yeah right, det gick ju fruktansvärt bra - Not!

Ja, och nu vet jag faktiskt inte mer vettigt att skriva, inte för att det jag skrivit hittills har varit vettigt, men ändå. Nu vet jag i alla fall inte vettigt att skriva. Blahablaha.. Gud vad jag svamlar och har mig. Det har varit en hård dag helt enkelt, jag skyller på det..

Nu, macken nästa!

Over and Out//

Flitig?

[20:38]

Njä, nu har det varit svårt att ta sig in på blogg, så jag har inte varit en fltig skrivare dessa dagar. Sorry för det! Men nu verkar det funka igen.

Har haft fullt upp nu under Moravistelsen, och mer lär det bli. Nu är Jocke här också, så nu står han i och jobbar också. Idag har jag mockat, agit in och ut hästar två ggr om eftersom det har åskat som fan rent ut sagt. Jag har släpat in minst tio kärror med spån eftersom pappa behövde släpvagnen.. Huh.. Har jobbat uppe vid dressinerna också, mkt folk som vill hyra såna nu faktiskt, Vi ska ut och åka någon dag i veckan tror jag..

Nu ska jag ner till stallet, igen. Mocka, packa iordning och natta småpållarna..

Over and Out//

Tidig morgon

[08:31]

Har varit vaken sedan innan sju. Helt tokigt hur jag överraskar mig ibland. Hörde klockan, gick upp, tjatade upp Alexandra ur sängen, gick ner och tog Junior med ut på en tur.. Hur skönt väder som helst. Kommer, förhoppningsvis, bli en kanonfin dag idag. Inge mer regn nu please. Är ruskigt trött på allt skitväder nu måste jag säga. Jag vet att fler håller med mig!

Nu ska vi ut och fixa med hagarna åt hästar. Sätta upp ny tråd så att de kommer ut i hage med nytt härligt gräs. De bara går och glassar omkring hela dagarna. Och idag ska jag rida också. Då får jag rida in min nya hjälm. Jag som inte har ridit på så jäkla länge, jag kommer med andra ord att ha skavsår runt hela rumpan.

Over and Out//

Måndag hos päronen..

[00:27]

Japp, är hos mor och far inatt, och  imorgon natt också. J är hemma i Falun, ska jobba litegranna.. Känns tomt utan min älskling. Blev så sorgligt när han åkte utan att jag följde med. Men vi ses ju snart igen. På Tisdag får han sin 3 dagars semester. Under de dagarna ska vi nog åka till Orsa Björnpark, åka lite dressin och bara relaxa. Han behöver det verkligen!!

Har suttit och kollat på google video och youtube efter lite roliga djurklipp. Finns miljoner! Och miljoner tråkiga och till och med avskyvärda också. Uscha.. Sen har jag letat halvt ihjäl mig efter Bounce Summercamp-videoklipp där jag eventuellt är med och dansar. Har hittat ett.. ETT enda.. Fy vad jag är irriterad, och så syns jag inte ens i mer än tre sekunder typ. Men men, förhoppningsvis kommer det ut massa mer.. Hoppas och håller tummarna.

Mamma och pappa kollar på Mäklarna, så bra serie. Ska nog joina dem där inne. Är mycket varmare där inne by the way. Jag sitter ute i köket helt ensam och håller på att förfrysa mina fötter. Till råga på allt så är datorn så varm att det känns som att den snart tänker självantända.. Huh!

Godnatt i stugan!
Over and Out//

Snart dags..

[12:13]

Ja, snart dags att gå bort mot Kopparhatten så man hinner värma upp och så. Huh, sitter och stressar som en tok. Tankar ner lite skön musik till min walkmanmobil så att jag har något att lyssna på along the way.. Gud, är det dags att bli nervös nu.. Jag har inte käkat något heller, och det vågar jag inte nu när jag snart ska stå på scen. Å herregud, vad länge sen det var som jag stod på scen och dansade street.. Hujedamig.. Nu börjar fjärilarna komma känner jag. Inte nervös nu, nej nej. Så onödigt, jag som har varit så lugn hela morgonen. AAAAH!

Wish me luck!

Over and Out//

Föreställningsdags!

[09:28]

Japp, idag gäller det. Klockan 13:30, borta runt Kopparhatten någonstans, ska vi ha en liten föreställning. Jag är ju dock bara med i två minuter av tolv möjliga, men alla de andra 10 minutrarna är värda att se också kan jag lova! Jag har precis stigit upp ur sängen. Tänkte sova till halv tio, men jag gick upp vid nio istället. Ska ju åka hem till Mora idag och ha det trevligt! Hua, så det innebär att jag måste packa, ladda in rätt musik i mobilen, rensa ur kylskåpet och diska upp all disk som vi dragit på oss under veckan..

Time to get started..

Over and Out//

Färdigbakat

[16:37]

Nu har jag bakat klart vill jag lova. Jag insåg att jag har bakat sex muffins per plåt, inte tio förresten.. Men jag har alltså bakat två plåtar a la 6 muffin per plåt. 6 stycken Geishamuffs och 6 stycken kladdmuffs. Blev nog ganska bra faktiskt. Jag som inte ens kan baka, men idag gick det kanon. Dessutom har jag diskat som ett arsel ett tag nu, så jag tog mig en välförtjänt paus och satte mig här. Har till och med ätit en av dessa omtalade Geishamuffs och guess what - De blev goda!

Har glott runt på pixbox.se ett tag, och jisses vad jag har gått och blivut gammal nu. Såg massa studentbilder från i år. Herregud, ungarna har blivit stora nu, och jag ännu större. Buhu, nu vill jag vara liten och leka med barbies igen.. Allt var så annorlunda då, så oskyldigt. Jag vill tillbaka dit..

Rekommendation: Declan Galbraith, han är ung, han ser ut som en mindre Harry Potter eller något sådant skumt, och bäst av allt är att han sjunger som en grekisk gud.. Eller tja, han låter ju som en tolvåring med sin ljusa stämma.. Men Amy Diamond, släng dig i väggen, faktiskt.. Trots att jag gillar hennes röst då.. Har ni möjlighet så lyssna på hans covers på John Lennons Imagine eller Robbie Williams Angels.

Over and Out//

Bak och bak..

[13:38]

Wihooo, äntligen får jag stilla mitt bakbegär. Inhandlade ägg igår, och det underlättar ju att ha såna hemma om man vill baka. Det brukar ju vara huvudingrediensen.. Så nu kan jag baka, och jag har redan tio muffins i ugnen. Tror att jag ska göra tio till. Nu har jag gjort geishamuffins. Smeten var ju så god att man bara ville äta den. Antar att geishabitarna kommer att försvinna inne i hettan, men jag hoppas att det finns lite kvar av dem för lite känsla i alla fall. Sen tror jag att jag ska göra kladdmuffins. Fattar egentligen inte varför jag bakar idag, vi ska ju till Mora imorgon. Men jag får väl ta med mig det överblivna dit om inte annat. måste bara få baka, baka och baka lite nu!

image99

Åter till baket..

Over and Out//

Ditt och datt, lite dans och kärlek!

[12:22]

Nu är tvättandet klart, thank god! Nu ska jag sätta mig och äta lite mat.. Vad nu det blir vet jag faktiskt inte. Ska kolla i frysen om det finns något att göra iordning. Annars får jag käka toast, om den där j-la maskinen funkar. Gjorde det inte igår kan jag påpeka..

Jo, jag har ju en sida med bilder, för er som är nyfikna på hur min tillvaro faktiskt kan se ut också.
www.Vickis_Vire.pixbox.se - Där hittar ni lite bilder om ditt och datt och lite dans och kärlek. Så kolla in om ni är nyfikna. Och ni som redan vet hur jag och mitt liv ser ut, ni har ändå inte sett dessa bilder, så det kanske är värt en lite kik..


Dansen är mitt liv.. Vad vore jag utan den?

Nu mat!
Over and Out//

Tvättorsdag..

[10:23]

Nu tänkte jag skriva rubriken med tre T.. Kändes naturligt på något vänster. Hujedamig, då har man inte gått i skolan på alldeles för länge. Jag börjar bli gammal..

Jag är en sån nörd. Jag sitter ju här hela tiden. Måste hitta mig ett liv eller något. Framför tvn blir det säkerligen då. Men jag har legat i och tränat nästan ihjäl mig i ett års tid, så förtjänar inte jag lite vila? Jo, så tänker jag resonera tills jag börjar att ta mig i kragen igen. För nu tänker JAG vara lat! Men ikväll ska jag träna, apropå.. :)

Nu ska jag hitta mig en film, senn lite frukost. Så måste jag passa tvätten också. Bläh!

Over and Out//

Eftermiddag hos Victoria

[13:58]

Ja, jag har nu lyckats att ta det lugnt för nacken i någon timme. Kollade på Trogen Tjur Sökes, den filmen är så jäkla härlig. Hugh Jackman och Ashley Judd är några bra skådisar som är med i filmen. Helt galet bra, enligt mig och min fallenhet för söta sockerromantiska filmer.  Ashley Judd är verkligen övertygande, och spelar så förbaskat bra. Åh, jag rekommenderar verkligen denna film för er som har fastnat i Romantiska Komedier-träsket!!

Jag ska ta en Dagens Låt istället för veckans låt. Dagens låt är Sean Kingston - Beautiful Girl. En annorlunda cover på Ben E Kings Stand By Me. Härligt medryckande låt, för er som gillar beat till en gammal oldies.

Over and Out//

Lite bilder

[11:23]

Ett urval av bilder som finns i mitt nästan färdiga minialbum som för övrigt är hur fint som helst, och jag bara måste ha ett till! I love them. Hur söta som helst. Mönstrade och fina sidor, hade ångest för hur jag skulle få allt att passa ihop, men det gick nästan helt och hållet.Alla sidor fick ni inte se, för allt blev tyvärr inte bra, men vadfan. Jag blir glad av att se på allt ändå. Min barndom förklarad i lite bilder. Ska bara göra klart hela, sen får ni nog se allt!

Over and Out//

Jävla skit!

[10:52]

Tror att jag har fått nackspärr. Det är inte skönt, inte nödvändigt och definitivt inte rätt prickat. Jag ska ha dansföreställning på Fredag ju. Bajs.. Så det blir vila idag, så att det inte blir värre.

Igår scrappade jag åtta timmar i sträck + innan maten. Jag hann med jättemycket, nästan ett helt minialbum som jag köpt på Pappersvinden. Jag scrappade så mycket att jag var otroligt närsynt när vi åkte hem, på riktigt. Jag såg nästan ingenting. Har suttit och koncentrerat mig stenhårt på teenyweeny grejer, så min hjärna var helt slut. Jag var nästan på väg att bli blind.. Så kändes det i alla fall. Nu är det ju bra igen, I hope.. Lägger upp bilder på mitt mästerverk senare idag, nu orkar jag inte sitta här. Jävla nackproblem.

Veckans bästa: Kat De Luna - Wine Up

Over and Out//

Härliga Tisdag

[09:31]

Tills för en stund sedan då molnen började skymma undan solen.. IGEN.. Vadfan är det med vädret denna sommar? Usch för mera regn och rusk. Nu borde väl solen vilja ha lite publicitet igen. Men icke.. Jag väntar med iver till morgondagen för att se om solen orkar sig fram ..

Ska ut till Jockes syster Maria och scrappa idag. Hela dagen fram tills det att Jocke slutar tror jag att vi ska hålla på. Wiii! Har ju itne pysslat med mina grejer på så länge, nu är det dags! Tänkte att jag skulle baka lite innan det var tid att åka ut, så att jag har något att ta med mig, men det gick ju bara så långt att jag hann ta fram kokboken. Sen insåg jag att jag inte hade några ägg kvar. Bajs.. Men men.. Kan ju alltid göra kokosbollar. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Aja..

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar. Alltid lika kul :) Mitt halsont sen inatt har gått över, så skönt!

Over and Out//

En kväll i Kniva

[17:55]

Älskling har kommit hem, vi har käkat lite mat och nu ska vi bege oss ut till Kniva där J:s syster med familj bor. J vill så gärna träffa systersonen, så vi får lov att åka ut för att slippa abstinensbesvär. Vi satt till och med och pratade om barn själva igår.. Rätt skrämmande egentligen, men båda vill ha barn en dag, så det ska väl inte vara så konstigt att prata om kanske.. Jag vet i alla fall att jag har hittat rätt karl att få barn med! Gud vad jag svamlar..

Nu ska jag kolla lite på Bygglov innan J är klarduschad, då måste vi nämligen åka. Sen blir det dansträning med Hanna, Pemlan, Linnéa och Elin. Så kul!

Over and Out//

Into The Blue

[13:58]

Japp, har förtärt min ytterst sena frukost.. Var visserligen några timmar sen jag åt, men ändå sent.. Har förbrukat den senaste stunden med att kolla på Into The Blue med bla. Paul Walker och Jessica Alba i rollerna. Härligt Bahamasväder, solbrända kroppar och klarblått vatten med ett ständigt vimmel av hajar. Like that movie. Om inte annat så är ju Jessica Alba vrålhet, som alltid.. Vissa människor får då allt, andra inte..


image89


Längtar efter min och babys resa i höst. Då sticker vi troligtvis till Bulgarien i två veckor. Skulle i alla fall vara alldeles underbart att få komma i väg och ha lite qualitytime with my soulmate. Jag hoppas och håller tummarna.

Har DU några tips om platser väl värda att besöka?

Nu ska jag leta upp ännu en film att fördriva tiden med. Ska nog börja recensera filmer, så mycket som jag håller på och kollar hela tiden. Hua!

Over and Out//

Nu du..

[11:46]

.. måste jag äta frukost så att jag slutar upp med att sitta här. Gud vad jag är laaat. Men just nu orkar jag ju inget annat. Skit samma, frukost nu i alla fall. Kommer att sätta mig här efter ett tag sen ändå ioförsig..

Nu ska jag leta upp något bra att se på en stund, för frukostens skull. Sen ska jag städa vidare där jag slutade i Fredags - Om jag orkar :) Ikväll, träning inför dansföreställning på Falu Street på Fredag.

Over and Out//

Måndag

[10:34]

And I'm back.. Efter en helg i underbara familjens sällskap så är jag tillbaka till verkligheten och den här förbannade lägenheten. Visserligen skönt med lite privatliv också, det får man inte mycket av hemma minsann. Men hujedamig vad kul vi har haft :)

I Fredags så åkte vi ju hem, fick lite god spaghetti och köttfärssås när vi kom fram. Sen var det full rulle på allihopa, och vi visste inte alls vad vi skulle göra. Och det var ju min och Jockes tvåårsdag också.. Men tillslut hittade vi på något som i alla fall var en aktivitet. Så jag, Jocke, storasyster Therese, hennes sambo Leffe och hans kompis Thomas stack upp till järnvägsspåret, och sen åkte vi till Siljansfors på dressin. Skitkul, men jävligt läskigt på samma gång vill jag lova. Hua.. Vi körde på dubbeldressin, så man fick plats tre på varje. Eftersom vi bara var fem så fick jag till en början sitta bredvid på en liten sits. Jag trodde att jag skulle ramla av och dö första 3 km.. Läskigt och åter läskigt. Dessutom läter de som godståg. Men efter att man vant sig vid det hela var det underbart, och så kul. De där jävlarna kommer liksom upp i 90 km/h om man vill det..

På Lördagen var vi ute igen. Denna gång med även mamma, hennes bror och hans familj + vi som var ute dagen innan. Så vi stack till Ryssån och stannade vid en grillplats och grillade korv och mashmallows. Hur mysigt som helst. Har knäppt en del kort som jag kanske kan uppdatera med senare.

Underbara helg i alla fall. Och motion har man fått också!

Over and Out//

Dagens sista inlägg

[16:17]

Blir det som jag har tänkt mig så är detta dagens sista inlägg. Nu har jag faktiskt nästan städat klar hela lägenheten, i alla fall har jag dammsugit av så gott som alltihopa, förutom de ställen som jag själv inte kommer åt, som under soffan och sängen. Jocke får hjälpa mig att flytta undan så att jag kommer åt, då kan jag skura allt golv när vi kommer hem på Söndag, måste dammtorka alla hyllor innan bara. Pjuh, lägenheten är i alla fall ostökig, sen om den än är dammig, det ger jag fan i nu.. Det ser rent ut, och det duger nu medans vi ska hem till Vika. Sen tar jag nya friska tag på Måndag och städar och skurar allrengöring överallt..

Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sen se till att jag packat med mig det jag behöver, sen är det bara att vänta in min kärlek och så far vi hem till mor och far och alla djuren. Åh så skönt detta ska bli. Fira två år måste hinnas med också, köpa en engångskamera kanske, knäppa lite kort, för att sedan scrappa lite. Måste göra klar min box, och den ska handla om kärleken, om oss.

Ha en trevlig Fredagskväll! Det tänker ta mig fan jag ha i alla fall..
Over and Out//

Fy bubblan

[15:22]

Nä nu är jag less på att städa. Dammet kliar fan i ansiktet. Usch, det är så skitigt med andra ord. Trodde jag skulle bli anfallen av något under soffan på riktigt. Riktigt messy faktiskt. Måste göra detta MYCKET oftare, lägenheten i sig är så jävla dammig, bara i badrummet väller det ut damm ur ventilationstrumman. Äckligt..

Snart kommer hunny hem också, ringde för inte så längesen. Han skulle ut och vattna hos hans syster direkt, så jag slapp åka med. Så jag får så snällt vara hemma och plojsa runt tills dess att han kommer hem. Vill bara lägga mig ner i nybäddade sängen och somna lite tills han kommer hem. Men jag måste fortsätta att städa istället, kul..

Kan verkligen inte vara många som uppskattar denna blogg, fattar egentligen inte alls varför jag håller på och skriver osm jag gör. Inga som läser den ändå ;) Vet inte ens en trogen läsare, dessutom ordbajsar jag så mycket att det måste vara jobbigt att läsa inlägg efter inlägg.. Huh..

Nu ska jag torteras lite till. Enough is never enough.. Bläha!

Over and Out//

Jag älskar..

[12:26]

Vill att det ska bli efter 16:00 nu, så att min älskling slutar sitt jobb så att jag får krama om honom och påminna honom hur mycket jag gillar att han faktiskt är min. 2 år, herregud, det är lång tid. I alla fall för mig. Jag som aldrig haft ett förhållande förut. Småskit bara, men inget som ens snuddar vid det vi har. Två år.. Jag kommer ihåg när jag flyttade till Linköping för att gå dansutbildning kort efter att vi precis blivit tillsammans.. Då räknade man veckorna, tillsammans ..en vecka, två veckor, tre.. En månad, tre månader.. Nu TVÅ år.. Det är så otroligt många timmar, minuter, sekunder.. Det är så otroligt många ögonblick som han har varit min, min alldeles egna Joakim.

Helt sagolikt är tillvaron när man har hittat personen som man för alltid vill dela sitt liv med. Han är den halva av mig som jag letat efter så länge. Han är min ängel och min dröm. Allt i ett, och han är perfekt. Han är definitionen av mig, med honom är jag den som jag vill vara: Hans, helt och hållet..Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

Over and Out//

Hujedamig

[11:57]

Nujävlar. Nu har Victoria hittat speedknappen. Nu går det undan i svängarna vill jag lova. Nu börjar det liksom hända saker, nu ser jag tillochmed soffan. Wow, var det så den såg ut, och en hörnsoffa var det också. Så stoooor den är. Nä, skämtåsido, så stökigt har det faktiskt inte varit, men det är mycket skräp i soffan kan jag medge. Mest massor och massor av kläder som jag nu håller på att sortera in i garderoben igen efter rejäl tvättdag igår. Värst är nog att jag är själv att göra detta, så jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra med Jockes grejer, jag vill bara ta mina egnta stuffs nu, men han har ju saker precis överallt. Så nu är jag lite småirriterad.. Men wtf, så är det att bo två :)

Nu behöver jag plåster också, vilket vi inte har, eftersom jag pillat sönder ett myggbett.. Aj..

Dagens vill ha:Over and Out//

Never knew I could feel like this..

[10:22]

Yes, ännu en dag som jag sitter här. Jag har faktiskt gått upp tidigt idag och plockat i alla dessa förbaskade kläder som jag äger utan att faktiskt veta varför? Jo, klart jag fattar att jag ska ha dom PÅ mig, men nu är det så att jag har en massa kläder som jag inte ens fattar varför jag har köpt.. Så nu ska jag donera dem till min lillasyster, som jag vet kommer att roffa åt sig hälften!

Men nu, idag, är det verkligen inte vilken dag som helst. 20070706 - Två år med min underbara Joakim, och det blir bara bättre för var dag som går. Vi satt igår och snackade eventuella husköp i framtiden, vi ska skaffa hund så fort vi får råd. Jag ska ha katt också, men det vet han inget om än :) Jag trodde verkligen inte att man kunde känna så här. Jag trodde definitivt inte att man hade en själsfrände i en karl av alla kön. Finns bara två ioförsig, så det fanns ju inte så mycket att välja på, men ändå..

- Karlar ska ju bara vara dumma, enligt fjortisteorin. Ta inte illa upp om du inte är fjortis och tycker likadant, det är bara så att jag hade den teorin under mina fjortisår, för jag har faktiskt varit i det träsket en gång för längesedan. Åh hujedamig, nu lät det som att jag var född runt artonhundrafrysifast.. Jag är ju i själva verket ganska ung än, faktiskt.. -

Ja, åter till min kärleksförklaring..

Det är nog rätt många som kan intyga att vi två faktiskt har ett bra förhållande. Till och med mina danslärare säger att jag ska hålla fast vid honom, för att han är så stöttande och att jag inte kommer att hitta en sån kille igen. Det vet jag redan, he is one of a kind. Det såg jag redan när vi träffades första gången. Han är verkligen min klippa i stormen. Jag älskar honom så mycket att hjärtat nästan brister. Så mycket kärlek, jag trodde inte lilla jag kunde rymma så mycket känslor, men jag har insett att jag faktiskt kan det när jag är med honom.. Kan inte i ord förklara nog hur viktigt den karl är för mig. Jag längtar efter ännu mer framtid med honom. Han är fantastisk, och tillsammans med honom är jag också fantastisk. Det är han och jag, helt enkelt.. Tillsammans är vi faktiskt oslagbara..

Två underbara år, och det kommer att bli så mycket mer. Han är mannen i mitt liv!

Nu ska jag återgå, från kärleksförklaringar, till att plocka skit ur lägenheten. Skräp alltså, inte bajs..
Over and Out//

The last one..

[15:33]

Japp, nu har jag till och med börjat att dammsuga, och under sängen fanns det mycket läskigheter. Så jag väntar snällt tills min man kommer hem så får han dra fram sin illaluktande gamla hockeytrunk själv, för jag vågar ärligt talat inte göra det när jag är ensam hemma..

Har bestämt träff med min kära bror Michael och hans goa fruga Monica. Så vi ska ut till S-myra ikväll. Wipiiie, looking forward to.. Ska bli skönt att komma ifrån detta damminkast. Bläh för ostädat. Från och med nu ska jag börja städa jämt. Det löftet kommer jag hålla i ungefär tio minuter dock..

Ska in och duscha av mig litegranna tror jag. Fast först ska jag skura lite inne där, så att det kan få lukta lite gott någon gång i badrummets historia. Jaja, vad är väl en bal på slottet. Pjuh!

Over and Out med mitt finaste städhumör//

Nu snart..

[13:51]

Ja, nu är snart tvättdagen över. Mer än fyra timmars rent helvete, och snart är det förbi. YES! Kan ju inte direkt glädjas speciellt länge då jag måste börja bädda om i sängen och städa vardagsrummet that looks like shit. Fattar inte var allt kommer ifrån. Uha!

Jag är så förbannat nyfiken på vilka det är som egentligen läser min blogg om dagarna, så om någon modig själ vill uppdatera mig och lugna mitt bultande hjärta, skriv något till mig för bövelen.

Jaja, nu dags att gå ner och hämta den sista tvätten för idag. Får se om jag gör ett ryck och tvättar sängkläder imorgon... Vid närmare eftertanke så: I don't think so, som Kevin skulle ha sagt..

Batterierna i musen håller på att ta slut. Gud så jobbigt, och misstolkande.
Over and Out//

Pju!

[12:44]

Nu har jag snart tvättat de som ska tvättas, I hope. Jag orkar inge mer nu. Det är verkligen tråkigast i världen, och med våran lilla pluttlägenhet så är man ju totalberoende av att torktumla i 200 km/h. Hinns det inte med så måste man hänga tvätten i vardagsrummet, och eftersom vi har en en och en halv rummare så kan du ju lista ut hur trångt det blir. Tvätten blir, till min förargelse, inte ens TORR i torktumlaren fast den får gå hela tiden ut. Blir så förbannad. Vi kan ju inte hänga tvätten i torkrummet nere i tvättstugan heller, för där hänger ju någon annan fan sina kläder. De har säkert hängt där i två dagar, i alla fall i minst en dag.. Så där kan man ju inte nyttja något. Jävla degus till att inte ta ner tvätten efter sig.. Gah! Nu har jag fått psykbryt på det här jävla stället. Vill flytta, och det är NU!

Piss och skit. Nu blir jag bara argare och argare. Har ju inte ens plats i garderoberna så att man kan ha allting rentvättat. Det vill säga både kläder, lakan, påslakan, handdukar och diverse saker.. Man är beroende av att minst hälften ska vara skitigt jämt, och det är fan inte kul alls.. Tvättar ju ihjäl sig för att sen låta hälften ligga framme och skrota tills det blir lortigt igen. Nä ve och fasa. Aldrig mer en en och en halvrummare när man är två. Nu blir det ta mig fan minst en trea eller hus.. I wan't some space. Här får man klaustrofobi!

Nu låter det som bara den från tvättstugan.. Kanske har jag haft sönder tumlaren.. Gulp..! Men, vadfan. Jag skiter i om så hela källaren brinner upp just nu..

Over and Out i vrede//

Tvättdag

[09:21]

Dags för tvättdag, och J är inte ens hemma. Jag får helt enkelt fixa de själv. Trist som satan, but must be done.. Har hinkvis med tvätt och handdukar tar ju sån förbaskad plats. Huh. Tvätt = Tråk!

Var och tränade dans igår med Hanna, Pemlan och Linnéa. Elin skulle ju ha varit där också, men hon hittade annat att göra tydligen. Gick bra i alla fall. Ska vara med på uppträdande under Falu Street.. Säger mig ingenting, säger troligtvis inte dig någonting heller. Jag var ju helt salig över Björks Earth Intruders mitt under reptiden, och de andra gillade den också. Smart drag, jag som tänke koreografera till den.. Nu kommer ALLA att göra det.

Torsdag idag, innebär Fredag imorgon och hemresa till Vika som det är tänkt nu i alla fall. Därför innebär det idag - för mig - en massa plock och pill och dammtorkning och städning och hundra kilo disk + all tvätt som jag satt igång med. Får se vad jag orkar och inte. Jag kommer nog inte, om jag känner mig själv väl, att orka med hälften. Lat som man är. Men men, man får se vad som hinns med under dagen.

Igår insåg jag, by the way, hur jäkla mycket dalmål jag pratar när jag bli uppspelt eller arg över något. Hujeda, hejda mig någon..

Dagens vill ha:Over and Out//

I regnets ära

[13:37]

Ja därför sitter jag här igen. Jag är dålig, jag vet. Dåliga bortförklaringar också. Jag har faktiskt varit borta ett tag på lite jobb nu på förmiddagen, så jag har faktiskt gjort NÅGONTING i alla fall. Senare idag blir det till att åka till Maria & Erik & Oliver och snickra tror jag. Jag ska inte snickra, Jocke ska..

Nåväl, lite fler heta tips för er som vill ha dem.Hårborstar, brödrost, termosar och ringklockor till cykeln. Detta är färgglada grejer från Pylones, som jag själv tycker är störtsköna. Kanske inget som jag hade valt att använda bara sådär, men jag tror fan jag ska övertala min kära sambo tills nästa gång han ska köpa en ny termos i alla fall! Brödrostarna finns även i fler färger, om så önskas. Helt galet är det i alla fall..

Nu, kika runt. Ha det bra!
Over and Out//

Scrapping

[13:10]

Är i full gång med att snoka omkring på diverse designersidor och lite annat skoj. Har hittat en del grejer som faktiskt liknar scrapbooking rätt mycket. Jag kan tipsa om ett set babysaker, som kommer bland annat från Månsson's, som jag MÅSTE ha när jag någon gång skaffar barn. SÅ sött!

    

Babylotion, babyfilt i söt förpackning, babytvål, babysockar i söt ask och skötväska. Måste bara ha sen i framtiden. Dock tror jag inte riktigt att detta finns kvar då jag skaffar barn, men det finns förhoppningsvis något liknande. Tills dess kan jag bara tipsa blivande mödrar eller nuvarande mödrar om dessa underbara saker!

Kollar vidare med glädje :)
Over and Out//

I'm holding on..

[12:31]

Sitter här ännu en gång och ugglar. Nu har jag faktiskt en bra undanflykt. Jag behöver ladda min mobil. PuckoVictoria har ju glömt vanliga laddaren hemma i Vika och fick bara sådär pang jättesegt batteri, så jag använder USB-kabeln och laddar via datorn, så då kan jag ju likväl sitta här och glo en stund. Är ju ensam hemma till råga på allt och har jättetråkigt..

Satt nyss och glodde på tv istället. Duktigt flicka, inget får hon gjort tänker väl du, men så är det en seg sommardag lite då och då. jag orkar ärligt talat inte just nu.. Satte igång tvn vid tio typ, och vi som bara har 1, 2 och 4 som kanaler så kan ju du lista ut att jag inte har så mycket att kolla på förutom Jackpot eller vad det nu heter på fyran. Och jag förbannar det där jävla programmet varje gång, för de lyckas alltid få mig fast.. Gah!! Jag drog mig tillslut ur och satte igång 13 Snart 30. Av någon anledning så gillar jag den filmen otroligt mycket, mysig film. Så jag har suttit och smågrinat till och från, and I'm wierd I know.. Men jag är sentimental som satan när jag glor på film. Grinar till och med av Disneyfilmer, så ni kan ju räkna ut hur stor vattenskadan blir om jag ser på Titanic eller Gladiator..

Nu tricksade jag med Shared musiken, lade musiken på rätt plast och tog bort där den inte ska ligga och nu måste jag uppdatera i Media Playern för att hitta alla låtarna igen. Bajs. Jag som hade så bra låtlista nyss. Alla borta. Jag är inte det minsta strategisk jag inte.. Huh..

Ska sätta mig ner och kolla alla adresser som jag pratade om igår, se om jag hittar något intressant att skvallra om. Tills dess får ni ta't lugnt. Men j-la skit, har ju inte ens hela Justin Timberlake - SexyBack.. Blir så less.

Over and Out//

Inspiration

[16:53]

Har hittat ännu en rolig hemsida med saker att köpa. Har en hel lista med mig hem från Stockholm med hemsidor för inredning, smycken, kläder och annat skoj. Hittade nyss ett halsband som jag borde köpa från Energy Muse.Get with it! Get on it! Get in it! But whatever you do, don?t be without it! Now, there?s nowhere you can?t Flow. Carnelian (known as the "protection stone" to warriors) increases confidence, brings good luck and opportunity, awakens talents within and encourages creative visualization. Carnelian dispels apathy and helps to enhance motivation, energy and endurance. It is a stone of strength, self-worth and satisfaction. It opens doors while bringing joy, confidence and happiness. Crazy Lace Agate soothes, balances, and heightens courage, and Green Aventurine encourages wisdom, a positive attitude, and a state of well-being. It is nurturing to the heart and brings joy and acceptance.

Our Flow necklace will take you anywhere you want to go, quicker, easier and a whole lot smoother.

You get what you think about; your thoughts determine your destiny, so Express yourself! Our Expressions line taps into the power inside each of us to manifest what we desire and make those desires a reality.Intressant, intressant. Återstår att se om man tänker punga ut med nästan 500 spänn för att se om halsbandet verkligen håller vad den lovar.. Don't think so. Men jag skulle vilja ha det ändå!

Over and Out//


Musik

[16:01]

Nu har jag suttit ett tag och uppdaterat mitt musikinnehav, och hujedamig vad mycket bra det finns. Ah, vad vore världen utan musik? Har blivit ännu mer inspirerad till att verkligen lyssna på musiken sen Summercampen, för alla i Bounce är så jäkla duktiga på att verkligen göra det mesta och bästa av musiken som det ska dansas till. Som både Alvaro och Joe sa, dansen ska visa hur musiken låter. Det är så sant, precis så tänker jag jobba från och med nu! Inspirationen bara flödar nu, jag är på hugget..

Snart finns faktiskt alla 2007 års Bounce Summercamps danser på Youtube.com. Alltså finns även JAG med på ett hörn i någon utav alla videor. Dock har inte våran grupps filmer kommit upp än, men de kommer väl så småningom. Men de filmer som finns där är väl värda att se på ska jag säga er. Kan tipsa om Ambras koreografi till Björk - Earth Intruders. Helt galet bra koreografi alltså. Tipsar även om Benkes koreografi till Timbaland feat. One Republic - Apologize. Den är fantastisk! Är någon intresserad av att se vad som har pysslats med under veckan så söker ni på Bounce Summercamp 2007 på
www.youtube.com. Väl värt att se som sagt.

Annars så tänker jag bara tipsa om några låtar som är helt galet suveräna.

Björk - Earth Intruders
Timbaland feat. One Republic - Apologize
Outcast - Morris Brown
Pharrell - Baby
Tank - I Love U

Over and Out//

And I'm back..

[10:37]

Tillbaka till verkligheten. Har tillbringat fem och en halv dag i Stockholm, för att dansa gärnet på Bounce Summercamp. Lätt det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Jag har haft så jäkla kul, dans varje dag med mina idoler liksom. Fy bubblan att jag ska göra om det igen, och igen tills Bounce pensionerat sig!

Nu ska jag kolla runt litegranna och uppdatera min hjärna, känner mig efter..

Over and Out//

hits