På vår balkong

[18:06]

Nyss hemkommen från dans. Har varit igång sedan tio imorse, likadant blir det imorgon. Ska käka gott, potatisgratäng och kyckling, och somna i tid ikväll så jag orkar med allt imorgon. Nu ska jag och tillhörande sambo sätta rumporna ute på balkongen och dricka kaffe och käka någon form av chokladpyramid som Jocke har gjort medan jag var och jobbade. Det är egentligen chokladbollar, men det ser inte ut som det... Ni kommer fatta när ni får se bilderna.. Helt otroligt..

Over and Out//

Kommentarer:
Postat av: Hanna

isch vad jobbigt! vilken tuff sjukdom. det är när man hör talas om sånt jag blir så tacksam över min fullt fungerande kropp.

visst är världen knäpp? jag tror avundsjukan och jantelagen spelar jättestor roll i det här. vi får hoppa på en attitydförändringså folk vågar ta tag i sin hälsan INNAN man blir överviktig. Det är ju faktiskt som bäst att göra det när ett bta av vanor kan förhindra en från att gå upp, istället för att vara tvungen att gå ner en massa kilon..

Jag har inte slutat snaska, det skulle jag aldrig klara. men försöker nöja mig med mindre :) typ ett halvt paket glass, istället för hela ;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits