17 grader

[11:45]

Jag har enorma magsmärtor (hm, kan det ha att göra med all Trocadero jag drack igår?), jag har världshistoriens tyngsta handduk virad runt håret vilket gör att jag håller på att få dubbelsidig nackspärr, jag fryser så naglarna är lila (ehm vänta, det är ju nagellacket som är lila..) och jag är fortfarande upprörd över mina jobbtider..

Nä, det är inte Trocaderons fel att jag har magont, det är guds straff till kvinnorna som gör att jag har förbannat ont. Handduken som sitter gjutet runt mitt nyduschade hår håller på att göra mig galen, så jag ska blåsa håret nu så jag slipper ha den 50 kgs besten i närheten. Det var sjutton (!!) grader varmt i huset när pappa gick upp tidigare. Inte undra på att jag fryser som en galning. Läget har inte blivit ljusare angående mina jobbtider.

Just nu ser min tillvaro dyster ut, men efter lite socker i kroppen så kanske mina känslor ändras en aning. Jag är totalt sockerberoende. Måste kanske läggas in på rehab ett tag? Eller vill någon snäll själ ta in mig till sitt hem och leka rehab med mig på hemmaplan. Mycket billigare alternativ! Jag kan diska, städa och tvätta... *blink blink*

Nyupptäckt blogg som alla bara måste spana in:
http://joelsunderbara.blogg.se/

Over and Out//

Kommentarer:
Postat av: Joel

oj, nämen... en länkning...

Jag tackar genom att skicka en grov obscen nakenbild...

Hanna, min grafiska design flickvän tittade just in över axeln på mig och utbrast "Fan vilken snygg bakgrund"... ta åt dig, hon är en kräsen jävel...

Postat av: JB

trodde jag hade sätt första filmen när jag läste på fodralet. men det har jag nog inte. förväxlade med en annan film som handlade om en dokusåpa där en efter en dog. så jag får nog kolla ettan :-)

2008-04-13 @ 12:10:08
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: Sandra

Joel e faktiskt kung.. Kul att du precis som jag tycker att humor ar sa mycket roligare an tja.. blondinbella? trodde jag va ensam..

2008-04-13 @ 13:30:35
URL: http://sandraofsweden.blogg.se
Postat av: Sandra

verkligen! lycka till med dansen =)

2008-04-13 @ 14:12:00
URL: http://sandraofsweden.blogg.se
Postat av: Joel

*ASG*... ;D

2008-04-13 @ 14:42:37
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Remiadriana

Nice site. I enjoyed it very much! :-)

2010-02-22 @ 12:25:42
URL: http://remiadriana.3steps.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits