Skrämmande

[23:10]

Att man kan vara så trångsynt. Herregud! Det finns smarta människor som säger dumma saker och så finns det dumma människor som verkligen inte fattar ett jota och säger ÄNNU dummare saker.

Attityden gentemot "småstäder" och människor som kommer från "bondesamhälle". Vilket århundrade lever vi i nu igen BlondinBella? Att man ska klass på människor, varför ska det behöva vara så? De som jobbar året runt på ålderdomshem och sliter arslet av sig borde ha mer betalt. De förtjänar mer än många, många andra att kunna unna sig en spa-helg för sina sargade kroppar. De jobbar midsommar, julafton och nyår och alla andra högtider och får skitlöner, de tar hand om andras mammor och pappor, systrar, bröder osv. året runt för att de anhöriga antingen inte kan eller orkar bry sig. De ägnar halva sitt liv åt att oftare umgås med personer de inte har någon anknytning till. De offrar högtider för att ta hand om personer som själva inte kan ta hand om sig, som är helt utlämnade om dessa arbetare valde att allihopa fira julafton med sina familjer.

Jag blir så irriterad på personer som säger att dessa människor inte har drömmar. Nog fan har de drömmar som alla andra, men vem tar hand om din mamma och pappa när du själv inte kan göra det längre? Det är lågavlönade arbetare som sliter ut kropparna och psyket totalt medans du antagligen förtränger dina föräldrars existens helt och hållet.

Nu är jag ännu mer uppretad än vad jag var nyss, och min feber har antagligen gått upp ett par grader!

Over and Out//

Kommentarer:
Postat av: Marica

Word. Håller med fullständigt.

Postat av: Edvinirmelin

Greetings. This site is so full of information

2010-02-23 @ 10:51:38
URL: http://edvinirmelin.3steps.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits